Εγγύηση Κράτησης με Ασφάλεια

Ταξιδέψτε με σιγουριά όταν κάνετε ηλεκτρονική κράτηση στο HomeAway

Το HomeAway σάς απαλλάσσει από τις έγνοιες κατά τις διακοπές 
σας με την εγγύηση κρατήσεων Book with Confidence Guarantee, που προσφέρει τρομερά πλεονεκτήματα όταν ολοκληρώνετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά και οριστικοποιείτε την πληρωμή σας στο HomeAway.

Ολοκληρώστε την κράτησή σας ηλεκτρονικά και οριστικοποιήστε την πληρωμή σας στο HomeAway.

Θέλετε να καλύπτει τη διαμονή σας η Εγγύηση Κράτησης με Ασφάλεια

Οι περισσότερες καταχωρίσεις μας καλύπτονται από αυτό το είδος προστασίας: εσείς δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το εικονίδιο Εγγύηση Κράτησης με Ασφάλεια στη σελίδα καταχώρισης του εκάστοτε καταλύματος.

Να θυμάστε ότι μόνο οι κρατήσεις που γίνονται ηλεκτρικά μέσα από τον ιστότοπο του HomeAway και εξοφλούνται χρησιμοποιώντας μια εγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής καλύπτονται από την Εγγύηση Κράτησης με Ασφάλεια. Αυτή η προστασία προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος.

Τι είναι οι εγκεκριμένες μέθοδοι πληρωμής;

Αν και πολλά από τα καταλύματά μας δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα που διεκπεραιώνονται απευθείας μέσα από το HomeAway, δίνουμε τη δυνατότητα στα καταλύματα να καθορίζουν εναλλακτικές αποδεκτές μεθόδους πληρωμής. Αν γίνεται χρήση μιας εναλλακτικής μεθόδου πληρωμής, θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες πληρωμής από τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του καταλύματος για την κράτησή σας στον ιστότοπο του HomeAway.

Υποστηριζόμενες μέθοδοι πληρωμής:
Πιστωτική κάρτα, PayPal, τραπεζικό έμβασμα, επιταγή, ηλεκτρονική επιταγή, κουπόνια διακοπών (Chèques-Vacances), εθνική πιστωτική κάρτα, MOIP, Bcash, MercadoPago, PagSeguro, άμεση χρέωση ELV/SEPA, Pagos en linea PSE, PayU Latam, iDeal, BPay

Μην πληρώνετε ποτέ με μετρητά, με επιταγές προς είσπραξη ή μέσω υπηρεσιών άμεσης μεταφοράς χρημάτων όπως Western Union ή MoneyGram.

Μάθετε περισσότερα

Τι προστατεύει η Εγγύηση Κράτησης με Ασφάλεια

Το 100% του ποσού ενοικίασης που πληρώνετε

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνετε κράτηση μέσα από το HomeAway, επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόπος λειτουργίας για να μάθετε περισσότερα.

Προστασία προκαταβολής

Καλύπτει την προκαταβολή σας 100%, σε περίπτωση που αυτή παρακρατηθεί αδικαιολογήτως.

Ολοκληρωμένη προστασία πληρωμών

Προστατεύει την πληρωμή σας 100% από φαινόμενα όπως απάτη καταχώρισης, ηλεκτρονικό ψάρεμα (phising), παραπλανητική περιγραφή καταλύματος, αδικαιολόγητη άρνηση εισόδου στο κατάλυμα ή κατάλυμα σε μη κατοικήσιμη κατάσταση κατά την άφιξη.

Βοήθεια επείγουσας εκ νέου κράτησης

Βρείτε άλλο τουριστικό κατάλυμα, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής ακυρώσει την κράτησή σας την τελευταία στιγμή.

Ξεκινήστε τώρα την αναζήτησή σας