Ποια είναι τα πιο δημοφιλή κοντινά σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα για να μείνετε σε Haninge;

Η HomeAway προσφέρει μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων διακοπών κοντά σε υπέροχα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε σε Haninge. Σύμφωνα με τους ταξιδιώτες της HomeAway αυτά είναι τα κορυφαία και δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος κοντά στα οποία μπορείτε να μείνετε:

 • Σταθμός Ösmo-Segersäng: 33 ενοικιαζόμενα καταλύματα
 • Σταθμός Hemfosa του Βαστερχάνινγκε: 90 ενοικιαζόμενα καταλύματα
 • Σταθμός του Χάντεν: 172 ενοικιαζόμενα καταλύματα
 • Τελωνείο του Dalaro: 142 ενοικιαζόμενα καταλύματα
 • Λιμάνι Επισκεπτών του Dalaro: 146 ενοικιαζόμενα καταλύματα

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα σημεία ενδιαφέροντος καταχωρισμένα στη HomeAway, στα οποία μπορείτε να βρείτε το ιδανικό μέρος για να μείνετε σε Haninge. Χρησιμοποιήστε τη μπάρα αναζήτησής μας, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα καταλύματα κοντά στο σημείο ενδιαφέροντος της επιλογής σας.

Μπορώ να νοικιάσω σπίτια σε Haninge;

Ναι, φυσικά. Η HomeAway προσφέρει 3 σπίτια σε: Haninge. Άλλοι δημοφιλείς τύποι ενοικιαζόμενων καταλυμάτων μας σε Haninge περιλαμβάνουν:

  Μπορώ να νοικιάσω κατάλυμα κοντά σε γήπεδο γκολφ σε Haninge;

  Βεβαίως! Η HomeAway διαθέτει 6 ενοικιαζόμενα κοντά σε γήπεδο γκολφ σε Haninge. Επίσης έχετε πολλές άλλες επιλογές σε Haninge και στην περιοχή γύρω από αυτή, για παράδειγμα:

  • ενοικιαζόμενα καταλύματα Στην παραλία: 4 ενοικιαζόμενα καταλύματα
  • ενοικιαζόμενα καταλύματα Στο κέντρο της πόλης: 3 ενοικιαζόμενα καταλύματα
  • ενοικιαζόμενα καταλύματα Στην προκυμαία: 2 ενοικιαζόμενα καταλύματα

  Χρησιμοποιήστε τη μπάρα αναζήτησής μας, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ποικιλία ενοικιαζόμενων καταλυμάτων.

  Μπορώ να βρω κατάλυμα διακοπών σε αυτόν τον προορισμό (Haninge) με αυτήν την παροχή ή χαρακτηριστικό συνιστάται για οικογένειες;

  Ναι, μπορείτε να διαλέξετε το κατάλυμα διακοπών που προτιμάτε με αυτήν την παροχή ή χαρακτηριστικό (συνιστάται για οικογένειες) ανάμεσα στα 1 τουριστικά καταλύματά μας σε: Haninge.Χρησιμοποιήστε τη μπάρα αναζήτησής μας, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ποικιλία διαθέσιμων ενοικιαζόμενων καταλυμάτων.