ΣαλέΙδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχο Σαλέ κοντά στο Yosemite σε Pine Mountain Lake περιφραγμένη κοινότητα θέρετρο-ύφους

Υπέροχο Σαλέ κοντά στο Yosemite σε Pine Mountain Lake περιφραγμένη κοινότητα θέρετρο-ύφους

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely Chalet near Yosemite in Pine Mountain Lake gated resort-style community

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο Σαλέ κοντά στο Yosemite σε Pine Mountain Lake περιφραγμένη κοινότητα θέρετρο-ύφους

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Groveland, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Pine Mountain Lake3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPine Mountain Lake6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Pine Mountain Lake6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο Σαλέ κοντά στο Yosemite σε Pine Mountain Lake περιφραγμένη κοινότητα θέρετρο-ύφους

Καλύτερη προσφορά για ένα τακτοποιημένο σπίτι δεν θα το μετανιώσετε ενοικίαση! Αυτό το πολύ το επίπεδο, ένας-ιστορία σπίτι είναι σε μια ασφαλή περιφραγμένη Pine Mountain Lake κοινότητα, η οποία έχει όλα: λίμνη 2 μίλια με παραλίες 3 κολύμβηση, ένα αεροδρόμιο, ένα γήπεδο γκολφ, γήπεδα τένις, πισίνα, και πολλά άλλα! Είναι μόλις 2, 5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Σαν Φρανσίσκο. 30 λεπτά από την Πύλη του Βορρά στο Yosemite. Μπορείτε να πάρετε εφοδιασμένο κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, ένα άλλο με ένα queen size κρεβάτι, και το 3ο με δύο μονά κρεβάτια. Κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και κουζίνα περιμένουν!

Λεπτομέρειες σχετικά με το σαλέ:
Η καλύτερη τιμή που μπορείτε να πληρώσετε για την διαμονή σε ένα ζεστό υπέροχο σπίτι (αντί για αργότερα να πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από το κόμμα του ταξιδιού σας για το γεγονός ότι νοίκιασε ένα ανατριχιαστικό φτηνό σπίτι κανείς δεν θα μπορούσε να χαλαρώσουν στη :)
Στους επισκέπτες παρέχονται πετσέτες, σεντόνια, παπλώματα, μαγειρικά σκεύη, κλπ Θα βρείτε κρεβάτια με στρώματα διαφορετικής σκληρότητας από την εταιρεία σε μαλακά και καλή μαξιλάρια. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και εκτός από τυπικά αναμένεται, είναι εξοπλισμένο με τοστιέρα και καφετιέρα Keurig. Σαλόνι διαθέτει τζάκι με ξύλα (δωρεάν ξύλα παρέχεται). Ισχυρό κεντρική AC / θερμάστρα αέρα και tankless θερμοσίφωνα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη αξιόπιστα :) Υπάρχει ένα "TV 48 με εισόδους HDMI και ένα DVD / BlueRay player στην οποία μπορείτε να συνδέσετε ένα USB drive με κοινές μορφές αρχείων ταινία σαν .mkv ή. avi. Ένα από τα υπνοδωμάτια έχει μια άλλη τηλεόραση με. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε το φορητό σας υπολογιστή ή άλλη πηγή βίντεο / ταινίες. Εκεί είναι τα βασικά τηλεοπτικά κανάλια. αίθριο τραπέζι με 4 καρέκλες και μια αιώρα σας περιμένουν στο πίσω κατάστρωμα. Είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε προπάνιο σχάρα. Το μπροστινό κατάστρωμα διαθέτει ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες. Backyard έχει επιπλέον χώρο ανάπαυσης / παιχνίδι με καρέκλες και παγκάκια.

Πραγματα να κανεις:
σαλέ μας βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα με ένα γήπεδο γκολφ, εποχιακά θερμαινόμενη πισίνα (Μάιος-Οκτώβριος), παραλίες τρεις κολύμβησης της λίμνης που παίρνουν πραγματικά ζεστή για να κολυμπήσετε το καλοκαίρι, μονοπάτια πεζοπορίας κοντά, γήπεδα τένις, και πολλά άλλα. Μπορώ να συμβουλεύσει σχετικά με πολλές πιθανές δραστηριότητες μέρα και μέρη για να πάει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους. Πάρκο Yosemite είσοδος είναι μόλις 25 μίλια μακριά, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα αξιοθέατα στη γύρω περιοχή. Ιστορικές πόλεις Gold Rush, πολλαπλές σπηλιές, Tuolumne φαράγγι του ποταμού, ορεινές λίμνες, λευκό νερό ράφτινγκ είναι μόνο τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό μου. Χειμώνα, μπορείτε να χιονοπέδιλα και cross country σκι στο Yosemite. Κατάβαση / snowboarding είναι δυνατό με λίγο πάνω από μια ώρα με το αυτοκίνητο για να χιονοδρομικά κέντρα είτε Dodge Ridge ή του Yosemite Badger Pass. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ "περιπέτειες" από κοντά, όπως το αυτοκίνητο 5 λεπτά από το αεροδρόμιο για να δείτε τα αεροπλάνα απογειώνονται και προσγειώνονται, στάβλους αλόγων για να αγγίξει τη μύτη ενός αλόγου, το αυτοκίνητο 3min στην παιδική χαρά με τσουλήθρα, κούνιες και sandbox ή διατροφή πέστροφα σε Moccasin Creek εκκολαπτήριο (σκεφτείτε το σαν δωρεάν ενυδρείο σας, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο :) παιδιά 5 και κάτω βόλτα δωρεάν στο Railtown 1897 ατμοκίνητο τρένο που βρέθηκαν στο Τζέιμσταουν, 25 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά από το σπίτι μας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι νέοι απολαμβάνουν γύρω-ο-λίμνη βόλτες με θαλάσσιο ταξί. Βλέποντας Γαλαξία πίσω από αμέτρητα αστέρια σε μια νύχτα χωρίς φεγγάρι είναι μαγευτική. Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε για τους λαούς όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από την εποχή!

Σχετικά με την ανακοίνωση επισκεπτών:
Εκτιμούμε προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με συμβουλές μέσω SMS, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να οργανώσει τους φίλους σε Groveland δανεισμό σας ένα χέρι, ή να σας βοηθήσει στο πρόσωπο αν χρειαστεί. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή αν κάτι δεν λειτουργεί (Για παράδειγμα: δεξαμενή αερίου μπάρμπεκιου αδειάσει, ή μια λάμπα χρειάζεται αντικατάσταση, κλπ)

Οι γείτονές μας είναι πολύ ήσυχη, και έτσι είναι τα ελάφια, άγρια ​​γαλοπούλες και άλλα ζώα που τους αρέσει να περνούν.
Verizon και Sprint εργάζεται για τις κλήσεις και το κείμενο, η AT & T ή T-Mobile δεν είναι τόσο καλά (Αν είστε πελάτης της AT & T, παρακαλούμε να απαιτήσει ότι επιτρέπουν αξιόπιστες υπηρεσίες σε Groveland όπως θα έπρεπε).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το σπίτι βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα, που μπορείτε να εισάγετε μόνο αν Pine Mountain κίνησης περιφραγμένη είσοδο με τη διεύθυνση: 19228 Pine Mountain Dr, Groveland, CA 95321. Εμείς θα σας δώσει οδηγίες για το πώς να πάρει από εκεί για να νοικοκυριών μας, αγνοώντας αυτά που θα πάρει χάσατε. Παρακαλούμε ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες, είναι μόλις 3 στροφές!
Το πιο κοντινό μέρος για να αγοράσουν είδη παντοπωλείου είναι κατάστημα Μαρ-Val Τροφίμων σε Groveland.
Παρακαλούμε οδηγείτε απαλά στο χώμα που καλύπτει πάρκινγκ μας.

Ελάχιστη καταλύματα αναπηρική καρέκλα διαθέσιμη:
ένα σπίτι δικό μας επίπεδο είναι προσβάσιμο σε εκείνους που wheelchairs- εφόσον έχετε ράμπες σε κλίμακα 3 βήματα, και μια «μεγάλη καρέκλα κομό κύλισης 22 για την εκκαθάριση πόρτα.

οι κανόνες του σπιτιού
-Απαγορεύεται το κάπνισμα
-Δεν είναι κατάλληλο για κατοικίδια ζώα
-No μέρη ή γεγονότα
-Η εγγραφή είναι μετά από 3 πμ
- $ 30 εφάπαξ χρεώσεις ενοικιαστή αυτοκινήτων που απαιτούνται στην είσοδο της πύλης για την πρόσβαση στις ανέσεις εντός της γραμμής μας.
- Οι τρέχουσες σοβαρές συνθήκες ξηρασίας απαιτούν ΟΛΕΣ τις προφυλάξεις για την πυρασφάλεια.
- Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαμονή σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Michael
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
$46 7-day parking permit fee (cash or credit card), per car, is collected at the entrance gate of our gated community. (motorcycle fee is $20).

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Groveland

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Groveland. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Pine Mountain Lake και Εθνικός δρυμός Stanislaus, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κέντρο Ιστορίας Northern Mariposa County History Center και Θέατρο Sierra Repertory Theater. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Twain Harte Miniature Golf και Λούνα Παρκ Mother Lode Fairgrounds. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Pine Mountain Lake - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Groveland Wayside - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pine Mountain Lake - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Pine Mountain Lake - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Black Oak Καζίνο - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μαριπόσα, Καλιφόρνια (RMY-Mariposa-Yosemite): 63 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pine Mountain Lake Country Clb - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizza Factory - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cocina Michoacana - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Historical Iron Door Saloon - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Two Guys Pizza Pies - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 46 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 67 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

7,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Barbie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice property
Thank you so much, we enjoyed staying at your cabin at Pine Mountain Lake. Everything was nice and clean and the beds were very comfortable. Check in and out was easy and convenient. Would recommend this to anyone. We would have liked to use the barbecue on the back deck, but the weather did not cooperate.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Mary T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little Chalet
Restful and peaceful stay. Well stocked amenities, quiet location. We stayed 7 nights while touring surrounding area. Everything worked well in this lovely home. I would recommend you stay here.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

4/10 Κακό

Neil I.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα
$1.29 would solve the problem
We spent a full day in the mountains then find no wash clothes in the house. Owner reply was he did not advertise wash cloths only towels! Ants in the kitchen and bathroom …so the ant traps on the kitchen counter are not working . I asked the neighbors about cable tv… they all have it ..so this owner chooses to use an antenna..so reception is very poor. I have stayed in over 30 vrbo in 14 states and this is my first poor review.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ken
Community should have all access for guest and community gates take long
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Sandy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet Retreat
The host was very responsive to my questions and requests. Our stay was less than 24 hours so we were unable to enjoy the backyard deck and grill. I’d love to come back for a longer time at this mountain location.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michael

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My qualities are easy to remember as they all start with "R":
Reliable, Reasonable, Responsible, Responsive, and Respectful. My wife says I am Romantic (but that is a whole other story :)

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Most of the properties in our area are located at a steep slope, which means that parking might involve scraping your car's bumpers, or that driveway is too steep. Also houses built on a slope usually are multi-story and have dangerous stairs. Our house is one level. There is plenty of parking by our house and you don't ever have to drive in reverse. Some houses don't have AC, our house got central cooling system!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We have a wood burning fireplace. There is front and rear deck. Central heating and cooling system. Our water heaters are such that you never run out of hot water as opposed to other houses where only one person can take hot shower at each given hour as most tank water heaters are weak.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες