Σπίτι στον προορισμό Surry, VAΙδιώτης οικοδεσπότης

Πανέμορφο ποταμό Προβολές / Ιδιωτική παραλία - ειρηνική χώρα Αρχική κοντά στο Williamsburg

Πανέμορφο ποταμό Προβολές / Ιδιωτική παραλία - ειρηνική χώρα Αρχική κοντά στο Williamsburg

Συλλογή φωτογραφιών για Gorgeous River Views/Private Beach - Peaceful Country Home close to Williamsburg

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα στην παραλία/θάλασσα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πανέμορφο ποταμό Προβολές / Ιδιωτική παραλία - ειρηνική χώρα Αρχική κοντά στο Williamsburg

5 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 10 άτομα223 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Θέα στο νερό

Απολαύστε την περιοχή

Surry, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟικισμός Jamestown36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορική Περιοχή Historic Jamestowne37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανέμορφο ποταμό Προβολές / Ιδιωτική παραλία - ειρηνική χώρα Αρχική κοντά στο Williamsburg

Νεόδμητο σπίτι 4 υπνοδωματίων με θέα στο ιστορικό ποταμό James που θα βάλει ένα νέο νόημα στη χαλάρωση. Η μεγάλη ανοιχτή θέα του ιστορικού James River, του Jamestown Island, ακόμα και των κυλίνδρων των Busch Gardens, μπορεί να δει κανείς σε ολόκληρο τον ποταμό. Τον Ιούλιο οι προβολές πυροτεχνημάτων από το Busch Gardens μπορούν να φανούν από το σαλόνι ή τη βεράντα στις βραδιές Σαββατοκύριακου. Το καταφύγιο άγριας ζωής του νησιού Hog μπορεί να δει και σε όλο το ποτάμι. Οι ανατολές είναι εκπληκτικές και μπορούν να απολαύσουν από την πολυτέλεια των 3 ποταμών που βλέπουν τα υπνοδωμάτια, αλλά καλύτερα απολαμβάνουν στην καλυμμένη μπροστινή βεράντα με ζεστό φλιτζάνι καφέ! Ή βγείτε αρκετά νωρίς για να πάρετε τα βήματα σας για ένα σύντομο περίπατο στην παραλία και να απολαύσετε τον ήχο των κυμάτων που εκτοξεύονται στην παραλία καθώς παρακολουθείτε την αναδυόμενη ανατολή. Η νυχτερινή θέα του ποταμού με φεγγάρια που αναπηδούν απέναντι από το νερό είναι θεαματική και με έχουν σταματήσει στα ίχνη μου, καθώς περπάτησα τα παράθυρα τη νύχτα και κοίταξα έξω. Οι καταιγίδες και ο συνεχώς μεταβαλλόμενος ουρανός είναι απλά καταπληκτικοί. Ο ουρανός από μόνη της είναι μια επίδειξη - για να μην αναφέρουμε τα αστέρια τη νύχτα.

υπέροχο σπίτι μας είναι ένα ήσυχο όαση της ειρηνικής ευδαιμονίας. Αυτή είναι η θέση μας HAPPY και είμαστε θετικοί ότι θα είναι και εσείς και εσείς αφού επισκεφθείτε αυτήν την υπέροχη περιοχή διακοπών.

Το σπίτι μας βρίσκεται κοντά σε πολλές ιστορικές τοποθεσίες: Williamsburg, Jamestown, Yorktown, Smithfield, Virginia Beach, φυτείες κατοικιών σε Rt. 5, Chippokes Plantation State Park, William και Mary College, Ρίτσμοντ και Πετρούπολη. Η περιοχή του Williamsburg παρέχει πολλές δραστηριότητες όπως ψώνια στα εμπορικά κέντρα και άλλα εμπορικά κέντρα. δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες - Go Ape, Busch Gardens, Go Karts και Water Country ΗΠΑ, ο διαμελισμός Jamestown, Colonial Williamsburg και Yorktown. Για όσους απολαμβάνουν χαλάρωση υπάρχει το Williamsburg Salt Spa, το The Spa at Kingsmill και άλλα καταστήματα που φροντίζουν. Επίσης κοντά στο σπίτι μας είναι το Chippokes Plantation State Park όπου ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται πάντα στην ημερήσια διάταξη. Υπάρχει μια φάρμα κοντά, όπου μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας λαχανικά, φράουλες, βακκίνια ή κολοκύθες ανάλογα με την εποχή. Κάνουν επίσης και πωλούν το καλύτερο παγωτό HOMEMADE που θα δοκιμάσετε ποτέ. Η παύση του παγωτού αξίζει λιγότερο από 5 λεπτά. Επίσης αξίζει να επισκεφθείτε την περιοχή μας είναι το κατάστημα Edwards Ham όπου μπορείτε να πάρετε μερικά φρέσκα χοιρινά ή ζαμπόν μπισκότα και να ταξιδέψετε στο Hampton Roads Winery. Εντάξει, κυρίες --- Πρέπει να το αναφέρω και πάλι ... τα ψώνια είναι εξαιρετικά στο Outlets στο Williamsburg ή το Yankee Candle Store όπου χιονίζει το καλοκαίρι! Τα καταστήματα είναι πάντα τόσο απασχολημένα - έτσι κάνουμε όπως και εμείς, βγαίνουμε στο ποτάμι ή στο σπίτι, παίρνουμε το πορθμείο στο Ουίλιαμσμπουργκ γύρω στις 3:00 και μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές με λιγότερους ανθρώπους για να κάνετε ελιγμούς γύρω καθώς και να είστε σε θέση για να βρείτε ένα αξιοπρεπές σημείο στάθμευσης. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε για όλες τις ηλικίες! Η ελεύθερη διαδρομή με πορθμείο από την πλευρά Surry του ποταμού μέχρι το Jamestown / Williamsburg είναι μια απολαυστική απόλαυση. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διαρκεί κάθε 20 λεπτά. Απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι μας. Μόλις φτάσετε στο πλοίο, μπορείτε να μετακινηθείτε στο κατάστρωμα. Υπάρχουν υπέροχες όψεις και πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες. Υπάρχει πληθώρα εστιατορίων στην περιοχή Williamsburg και μερικά πολύ ωραία σε Surry και Smithfield. Σιγουρευτείτε ότι επισκέπτεστε την εταιρεία Surrry Seaffod όταν επισκέπτεστε την περιοχή μας. Οι ντόπιοι οδηγούν από ώρες μακριά για να φάνε εκεί!

Είτε σας αρέσει να καθίσετε και να χαλαρώσετε στην ήσυχη χώρα είτε να πάρετε την ιστορία και τα αξιοθέατα της περιοχής μας, το μέτριο αλλά άνετο σπίτι μας είναι το PERFECT Get-A-Way για την οικογένειά σας. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα king size κρεβάτι, τουαλέτα με ντους, βαθιά μπανιέρα, ιδιωτική "ντουλάπα τουαλέτα," διπλό νεροχύτη ματαιοδοξία, και βεστιάριο. Υπάρχουν άλλα 3 υπνοδωμάτια στο άλλο άκρο του σπιτιού που μοιράζονται ένα μπάνιο με ντους / μπανιέρα και διπλό νεροχύτη ματαιοδοξία. Η υπνοδωμάτιο # 1 διαθέτει ένα queen size κρεβάτι. Η υπνοδωμάτιο # 2 διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι. Η υπνοδωμάτιο # 3 διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και τηλεόραση. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα κλιμακωτό κλιματιστικό Queen, εάν το κόμμα σας έχει περισσότερα από 8 άτομα. Τα λευκά είδη, οι πετσέτες μπάνιου και τα υφάσματα παρέχονται. Ωστόσο, θα χρειαστεί να φέρετε τις δικές σας πετσέτες παραλίας εάν επιλέξετε να πανηγυρίσετε στον ποταμό.

Έχουμε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με δύο καναπέδες, ένα καρεκλάκι και μια καρέκλα για να απολαύσετε την τηλεόραση 55 ιντσών ή το ραδιόφωνο Boze. Υπάρχει άφθονος χώρος για να απολαύσετε παίζοντας παιχνίδια ή τοποθέτηση παζλ μαζί με τους αγαπημένους σας. Το σαλόνι / καθιστικό είναι εξοπλισμένο για να απολαύσετε την υπέροχη θέα του ποταμού, να διαβάζετε ή να απολαμβάνετε ήσυχες συνομιλίες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Υπάρχει ένα πτυσσόμενο τραπέζι στο καθιστικό που μπορεί να προσπελαστεί για επιπλέον τραπεζαρία ή για να βγάλετε μαζί παζλ αν αυτό είναι το πράγμα σας.

Η κουζίνα είναι πλήρως επιπλωμένο και είναι ανοικτό για το χώρο της τραπεζαρίας και den. Απολαύστε την οικογένειά σας, ακόμη και αν αποφασίσετε να μαγειρέψετε τα γεύματά σας και όχι τη μετάβαση σε μία από τις αρκετές μεγάλες τοπικά εστιατόρια κοντά. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κουρτίνες και καφετιέρα, φρυγανιέρα και τοστιέρα, μίξερ κουζίνας, γλάστρες, γλάστρες και σκεύη, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, εστίες μαγειρέματος, φούρνους διπλού τοίχου και ψυγείο. Ορισμένα συρραπτικά (καρυκεύματα, ζάχαρη κ.λπ.) παρέχονται. Οι προμήθειες εκκίνησης προϊόντων από χαρτί, απορρυπαντικό πιάτων και απορρυπαντικό ρούχων παρέχονται επίσης.

Η πίσω είσοδο / βοηθητικό δωμάτιο από το πίσω κατάστρωμα διαθέτει καταψύκτη, πλυντήριο και στεγνωτήριο, καθώς και πρόσβαση σε ένα μισό μπάνιο. Υπάρχει μια σχάρα αερίου προπανίου που βρίσκεται στο πίσω κατάστρωμα.

Ο επάνω όροφος του σπιτιού είναι επί του παρόντος ημιτελής, αλλά τα μελλοντικά σχέδια για την ολοκλήρωση θα προσθέσουν επιπλέον υπνοδωμάτια, μπάνιο και αίθουσα παιχνιδιών. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν επίσης την κατασκευή γκαράζ και γυάλινο / κοσκιμασμένο αεράκι μεταξύ του σπιτιού και του γκαράζ.

Το σπίτι είναι σε μια νέα υποδιαίρεση γειτονιάς, και η παρτίδα μας είναι 4 στρέμματα. Δεν βρισκόμαστε μπροστά στο ποτάμι, αλλά έχουμε την καλύτερη θέα στον ποταμό James που θα μπορούσατε ποτέ να ζητήσετε. Έχουμε αρκετό χώρο για να τρέξουν τα παιδιά και να διασκεδάσουν. Είμαστε σήμερα το πρώτο σπίτι στη γειτονιά, γι 'αυτό είναι πολύ ιδιωτικό. Η ρύθμιση είναι αγροτικές και μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τους αετούς, Ospreys, κολίβρια, ελάφια και την Τουρκία έξω από τα παράθυρα ή κάθεστε στη βεράντα. Τη νύχτα είναι πολύ ήσυχη και ήσυχη και οι ήχοι των κουκουβάγιων που κουνάουν ο ένας τον άλλο είναι πολύ παρήγορο. Ο ποταμός είναι μια μικρή απόσταση με τα πόδια από το σπίτι κάτω από τον πλακόστρωτο δρόμο. Η κίνηση είναι ελάχιστη. .Η ιδιωτική παραλία γειτονιάς είναι φοβερή. Μπορείτε να δείτε το πλοίο από την παραλία. Υπάρχουν πολλά κοχύλια στην παραλία, έτσι συνιστώνται παπούτσια νερού. Το ποτάμι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πλατσουρίζουν, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές ακτίνες. Ο ήχος των κυμάτων σπάσιμο στην παραλία είναι τόσο ειρηνική. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα πικ-νικ ή κρύο ρόφημα, όπως σας βρέχουμε μια γραμμή ή απλά να απολαύσετε τη θέα.

Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων - η ειρηνική εξοικείωση με τη ζωή της πόλης και τόσα πολλά πράγματα FUN να κάνουν μόνο ένα σύντομο φέρι και αυτοκίνητο βόλτα μακριά.

Διαχειριστής καταλύματος

Dorothy & Duke Bracy
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children of all ages will love it here!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties or events without prior permission

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No pets allowed.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking/Vaping on outside PORCHES only.
Short Term Rental Agreement must be completed, signed & returned.
HOA regulations must be followed - List to be provided. Basically no loud noise, 7am-10 pm beach access in the common area beach access area.
No refunds for early departure or check out. No Early Arrivals.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No parties or events without prior permission
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σάρι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σάρι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε το εξής: Γουίλιαμσμπουργκ Πρίμιουμ Άουτλετς, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Πάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg και Water Country USA (θεματικό πάρκο). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Pirate's Cove Adventure Golf (γήπεδο μίνι γκολφ) και Βοτανικός Κήπος Williamsburg. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Jamestown Beach - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικισμός Jamestown - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορική Περιοχή Historic Jamestowne - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Williamsburg - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέντρο Συγκοινωνιών του Γουίλιαμσμπεργκ: 44 λεπτά οδικώς
  • Νιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Anna's Pizza & Italian Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Surry Seafood - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Tienda Best of Spain - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sushiya - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 116 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Gail S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring Break
We enjoyed our stay in Surry. The location was great! Highlights of our stay included seeing Williamsburg, Jamestown Settlement, the Chrysler Museum in Norfolk, and the Virginia Aquarium and Marine Science Museum in Virginia Beach. We were close to the car ferry across the James River which made it very convenient and the trips were fun and out of the ordinary. The house was very comfortable and our grandchildren enjoyed finding shells on the beach area. Our grandson, who is a high school track runner, went to nearby Chippokes State Park for his practice runs. All in all it was a very enjoyable stay. I would recommend it to others visiting the Williamsburg area.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Heidi C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful retreat
Great property. Plenty of space and enjoyed the area. We enjoyed relaxation and the kids loved the Ferry ride to Williamsburg. Property owners are great with communication and property was even better than the photos. Would definitely stay again if we are in the area.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Shandy T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family vacation
Very nice quiet place. Very up to date and clean. The nicest place we have stayed since using VRBO. Host was very helpful and available for information. Will stay there anytime we are in the area
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Eileen D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home in a perfect location
We absolutely loved staying here and our whole family agreed it was our best vacation yet. In this home, you get the best of both worlds: a quiet, peaceful, beautiful home with a river view out in the country AND the convenience of a variety of activities and excitement just a short ferry ride away. The house had everything we needed and was very clean and spacious. We loved it!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dorothy & Duke Bracy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have vacationed in this area for the last 20+ years. Duke and his family have been vacationing here his entire life. His sister has a cottage that we have enjoyed for many wonderful years just up the beach. We fell in love with the peaceful country life, the river, the history and all the many things to do in the area. As long as we have been vacationing in the area we still have many things left on our to do list. We decided to build our own vacation/retirement home at the place we felt the most relaxed and where happiness was always present. We felt it would be a shame to not to share our peaceful haven with others who would like to unwind and reconnect with nature, family and friends.

We currently live an hour from our property on a tree and horse farm south of Petersburg, VA. We have four children and five grandchildren that we enjoy spending time with. We also enjoy spending time with our siblings and their families as well. As we quickly approach retirement age, our goal is to downsize the workload of maintaining of our current home and farm and eventually move to our "Rivah" home to enjoy our later years in life.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose this property because of the LOCATION, the VIEWS and how close we are to so many things to do. Once you have experienced the peacefulness of this area, you too will fall in love with it. The sunrises, the ever changing sky, the moonlight, watching the wildlife and birds, watching the fireworks from Busch Gardens every weekend night at 9PM from June - August, or New Years Eve and Day are all reasons we enjoy our home so much. While it is a close ride to city life and amenities, our home also provides us with the peacefulness of country living.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Local activities include fresh strawberry, blueberry or in season fresh vegetables picking less than 2 miles away, Hampton Roads Vineyard & Winery, Edwards Ham Shop and Deli, Surry Seafood Resturant, Anna's Pizza are all within a 5 to 10 minute drive away. Less than a mile from the house you can stop in and buy FRESH EGGS!!! Chippokes Plantation State Park always has activities and festivals to keep you busy. In the fall, there's the Nottoway Indian PowWow - less than 10 minutes from the house. There are so many opportunities to get out and see history or just to relax and unwind.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες