Σπίτι στον προορισμό North Cape May, NJΙδιώτης οικοδεσπότης

BEACH FRONT VACATION COTTAGE - Επιτρέπονται κατοικίδια Παραλία με περιφραγμένο στην αυλή !!

BEACH FRONT VACATION COTTAGE - Επιτρέπονται κατοικίδια Παραλία με περιφραγμένο στην αυλή !!

Συλλογή φωτογραφιών για BEACH FRONT COTTAGE - Pet Friendly Beach with fenced in yard!! $150 pet fee.

Παραλία
Παραλία
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 40, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος BEACH FRONT VACATION COTTAGE - Επιτρέπονται κατοικίδια Παραλία με περιφραγμένο στην αυλή !!

8,2 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

North Cape May, NJ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤέρμιναλ Cape May Terminal4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟινοποιείο Cape May4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣάνσετ Μπιτς13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑτλάντικ Σίτι, Νιου Τζέρσεϊ (ACY-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ατλάντικ Σίτι)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

BEACH FRONT VACATION COTTAGE - Επιτρέπονται κατοικίδια Παραλία με περιφραγμένο στην αυλή !!

Αυτό το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε μια παραλία μπροστά ιδιοκτησίας στη γωνία της Shore Road και Race Track Drive στην ιστορική Townbank προσφέρει μια τέλεια παραμονή στην παραλία που θα θέλετε να επιστρέψετε χρόνο με το χρόνο! Είτε ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές, υποχώρηση ζευγαριού ή απλά για να επανασυνδεθείτε με μια ομάδα φίλων, αυτή η ιδιοκτησία είναι εξοπλισμένη και βρίσκεται για να προσφέρει υπέροχες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν τη ζωή σας.

Πρόκειται για ένα υπνοδωμάτιο με δύο κρεβατοκάμαρες, ένα πλήρες μπάνιο, το οποίο φιλοξενεί άνετα έξι άτομα και προσφέρει εκπληκτική θέα πάνω από τους αμμόλοφους από το ηλιακό δωμάτιο για καθημερινή παρακολούθηση δελφινιών και ηλιοβασιλέματος. Το Townbank είναι γνωστό ως "Sunset Beach" και έχει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ. Οι άνθρωποι έρχονται από όλα γύρω απλά για να παρακολουθήσουν τα μεγάλα χρώματα που παρέχονται κάθε βράδυ καθώς ο ήλιος βυθίζεται αργά στον ορίζοντα πάνω από το νερό. Η διαμονή σας σάς εξασφαλίζει την άψογη, ανεμπόδιστη θέα αυτού του καθημερινού γεγονότος τόσο από το σπίτι όσο και από την περιφραγμένη αυλή χωρίς επιπλέον κόστος!

Το σπίτι διαθέτει κλιματιζόμενα παράθυρα, ωστόσο οι επισκέπτες απολαμβάνουν εξίσου το άνοιγμα των πολυάριθμων παραθύρων για να απολαύσουν την αύρα του ωκεανού, τα γαλήνια κύματα και τους γλάρους που σας μαγεύουν για να απολαύσετε την ημέρα σας στην ήσυχη, μη γεμάτη παραλία παραλία που περιμένει λίγο έξω από την πόρτα σας. Αυτή η περιοχή είναι ιδανική για βόλτες στην παραλία (δεν απαιτούνται ετικέττες παραλία!) ή ποδηλασία κατά μήκος του ασφαλούς οδικού άξονα που τρέχει ακριβώς μπροστά από το εξοχικό.

Το πλοίο Cape May-Lewis βρίσκεται λίγο παραπάνω από ένα μίλι από το δρόμο. Εάν θέλετε να χτυπήσετε τον πεζόδρομο τη νύχτα, το Cape May απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και το Wildwood είναι εξίσου κοντά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν οινοποιεία, καταστήματα, γκαλερί και γκουρμέ εστιατόρια. Το Harpoons on the Bay (πρώην Harpoon Henry's), ένα εστιατόριο μπροστά στην παραλία και το μπαρ Tiki, είναι μόλις λίγα τετράγωνα με τα πόδια κάτω από το δρόμο και ένα εξαιρετικό μέρος για να δειπνήσετε σε ένα περιβάλλον Key-West τύπου, αν δεν έχετε τη διάθεση να μαγειρέψετε ! Μπορείτε να πάρετε μερικά ποτά και απλά να περπατήσετε στο σπίτι. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την οδήγηση! Ένα γρήγορο ταξίδι στην αγορά είναι μόνο μερικά λεπτά με το αυτοκίνητο. Οι μεγάλες αυτοκινητόδρομοι είναι προσβάσιμες λίγο έξω από την πόλη, όμως η κυκλοφορία δεν αποτελεί πρόβλημα κατά τη διαμονή τους στην Townbank. Η "μικρή πόλη αισθάνεται" είναι παρήγορο, ενώ βόλτα ή ποδηλασία σε όλη την πόλη.

Το σπίτι είναι άνετα επιπλωμένο για την απόλαυσή σας και προσφέρει σύγχρονες συσκευές κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και επιπλέον υπνοδωμάτιο σε έναν καναπέ-κρεβάτι. Το φαγητό στην κουζίνα άνετα έδρες έξι και προσφέρει θέα απευθείας έξω από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες. Το μεγάλο κατάστρωμα προσφέρει χαλαρωτικά καθίσματα με θέα στο νερό ή απλά ένα μέρος για να κολυμπήσετε και να παρακολουθήσετε τα δελφίνια ή τα ηλιοβασιλέματα.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε ένα μεγάλο, άσπρο ακρωτήριο που περιβάλλεται από αυλή και προσφέρει άφθονο χώρο για υπαίθρια διασκέδαση. Το ακίνητό μας είναι στην πραγματικότητα τέσσερις παρτίδες και έχουμε μόνο δύο κατοικίες αντί των τεσσάρων, οπότε υπάρχει άφθονο δωμάτιο. Η πρόσβαση στην παραλία είναι απλά μέσα από την πύλη, κάτω από το σύντομο, ήπια κλίση αμμόλοφο και βρίσκεστε στην ήσυχη, ήσυχη, μη γεμάτη παραλία μας. Είναι εύκολο να μεταβείτε από το "παραθαλάσσιο στρατόπεδο" σας για να έχετε πρόσβαση σε ένα σνακ, το ποτό ή το μπάνιο, καθώς απολαμβάνετε το γαλήνιο σκηνικό της όμορφης παραλίας.

Η κράτηση των διακοπών σας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη! Ελέγξτε το ημερολόγιο για τη διαθεσιμότητα και το ποσοστό που είναι εξαιρετικά λογικό για ακίνητα στην παραλία.

Αρχική Ανέσεις:

* Κλιματισμό και ανεμιστήρες οροφής
* Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο / φούρνο, ψυγείο / καταψύκτη με παγομηχανή, τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, γενικά είδη καθαρισμού και όλα τα πιάτα, τα γυαλιά, τα γλάστρες και τα τηγάνια, τα σκεύη που θα χρειαστείτε.
* Το καθιστικό προσφέρει μια μεγάλη τηλεόραση με καλωδιακή τηλεόραση, WiFi, δύο άνετα ξαπλώστρες και πολλά υπέροχα βιβλία για να μελετήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
* Τα υπνοδωμάτια προσφέρουν παπλώματα έτσι απλά φέρτε τα δικά σας λευκά είδη για δύο κρεβάτια πλήρους μεγέθους.
* Το μπάνιο διαθέτει ένα μεγάλο μπανιέρα / ντουζιέρα συνδυασμός και μια έντονα φωτισμένη περιοχή ματαιοδοξία, ωστόσο, θα πρέπει να παρέχουν τις δικές σας πετσέτες μπάνιου.
* Παρέχουμε δύο καρέκλες παραλίας, ομπρέλα και προσφέρουμε υπαίθρια καθίσματα και φαγητό για τις απολαύσεις σας. Απλά φέρτε πετσέτες παραλίας και είστε έτοιμοι να χτυπήσετε την άμμο και το νερό!
* Ενώ δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πλυντηρίου στις εγκαταστάσεις, έχουμε μια εξωτερική γραμμή ρούχων για να στεγνώσει τα αντικείμενα της παραλίας σας. Υπάρχει ένα καθαρό, υπέροχο πλυντήριο μέσα σε πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.
* Η πιο εκπληκτική ανέσεις που προσφέρουμε είναι η παγκόσμιας κλάσης SUNSET και το δελφίνι που βλέπει από την ιδιωτικότητα της παραλίας μπροστά στον ήλιο! Απλά δεν μπορεί να νικήσει!

Διαχειριστής καταλύματος

PROWE Enterprises
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 3 στο σύνολο
Owners must clean up after pets or forfeit deposit

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We do permit smoking outside but never inside

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cape May

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Cape May) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Washington Street Mall και Παραθαλάσσιος Δρόμος Wildwood Boardwalk, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία του Κέιπ Μέι και Σάνσετ Μπιτς. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Morey's Piers (παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής) και Milky Way Mini Golf & Ice Cream. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τέρμιναλ Cape May Terminal - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Cape May - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Αεροπορίας Naval Air Station Wildwood Aviation Museum - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Washington Street Mall - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σάνσετ Μπιτς - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέιπ Μέι, Νιου Τζέρσεϊ (WWD-Κομητεία Κέιπ Μέι): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Exit Zero Ferry Station - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • On The Rocks - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harpoons on the Bay - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Red Brick Ale House & Grille - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,2

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 35 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 7 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 4 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 6 από 71 σχόλια πελατών" "

6,8/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,2/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

Jim A.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Skin crawling house by the bay .
Property wasn’t as listed . Property is in disrepair as if it’s abandoned. Vines crawling all over the house , covering the side and windows . Carpet and furniture are old , broken and unclean . Bikes are rusty , flat tires and stuck in vines outside . Beach chairs outside and dirty . Walls are marked up with holes . Kitchen is disgusting. Animal hair everywhere. Dust and cobwebs on light fixtures, dishes , walls . Two burners don’t work on stove . Refrigerator drawers do not open , ice cube maker broken . Freezer dirty . All windows were unclean . The list goes on and on . The property is unpleasant to the eye inside and out . This property should be removed as a rental . The price we paid was a complete crime for what we witnessed. The owner was unreachable for days . Only offered one nights rent of which we haven’t received. I have photos to show what this property really looks like . Extremely unhappy with our stay .
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

6/10 Μέτριο

Tammy J.

Θετικά: Τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in
Much needed vacation
The view is priceless and I loved watching my dogs enjoying themselves!!!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Elizabeth G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Location!
We came for a long weekend stay. The location was amazing! You could be in the ocean within 5 minutes of walking out the door. The house is in a residental neighborhood so there isn't much noise at night. The landscaping was great! We saw so many birds and rabbits which was really nice. The back porch was amazing! We spent every evening out there watching the sun go down. The ocean is really gentle at that beach and we didn't have to worry about our kids with the waves. We would love to rebook in the future!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

2/10 Απαίσιο

Jennifer T.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I want all my money back!
We couldn't stay there smell was horrible!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Brian W.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Exactly as advertised
It’s exactly as advertised, a “rustic” no frills property just across the street the bay. The house and yard would benefit from a good day or two of TLC cleanup, getting rid of broken junk, and minor repair/replacement investments. We spent a lot of time on the big raised deck in the backyard, with a gorgeous view of the bay especially at sunset. Fully-fenced yard was a bonus for bringing our dog. It’s a relaxed, peaceful neighborhood, very dog-friendly. A lot of dogs walking along the bay shore mornings and sunsets when they’re allowed. Note that there are no poop bag stations. There’s one good restaurant Harpoons within walking distance, other than that you have to drive for any food or shopping. There’s an Uncle Bills nearby that seems to be a local secret and never has a long wait like every other Uncle Bills location—great for breakfast! My overall recommendation is that as long as you’re okay with things not being pristine, this property is a good value for the price.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από PROWE Enterprises

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Gary Prowe and I am an avid outdoor lover of fishing, beach combing, botany, gardening, bird watching and gardening. I purchased this over-sized lot many years ago for the enjoyment of my family and decided it would be wonderful to share with beach lovers like myself, looking for an affordable, family beach front vacation stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Cottage is located directly overlooking beach, above the dunes and within walking distance to dining, entertainment and the Cape May-Lewes Ferry. Nearby beaches, such as Cape May and Wildwood offer boardwalks for your amusement pleasure!

Everyone deserves to experience life on a beach at least once in their lifetime!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is a beach front cottage located in the peaceful area of historic Townbank. The Townbank community is bayside of Cape May and is known as Sunset Beach. Every evening at sunset, people gather to sit on the beach and enjoy the spectacular event of watching the sun sink slowly into the horizon over the water! Our cottage has a deck that sits high above the dunes and allows you to enjoy unobstructed views !
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων