Ολόκληρο διαμέρισμα

Το Shangri-La At Bonita Village Resort του Σαρόν

Το Shangri-La At Bonita Village Resort του Σαρόν

Συλλογή φωτογραφιών για Sharon's Shangri-La At Bonita Village Resort

Περιοχή καθιστικού
Πισίνα
Πισίνα
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Το Shangri-La At Bonita Village Resort του Σαρόν

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα118 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Bonita Springs, FL
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μάιερς, Φλόριντα (FMY-Page Field)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Shangri-La At Bonita Village Resort του Σαρόν

Διαθέσιμη εβδομαδιαία και μηνιαία! Το SHANGRI-LA είναι δίπλα στην πισίνα και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις καταπληκτικές ανέσεις του Bonita Village! Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την αξία που θα προσθέσει η Νοτιοδυτική Φλόριντα στη ζωή σας! Οι δύο πισίνες στην απαγορευμένη κοινότητα του Bonita Village είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές! Η πισίνα πισίνας είναι τεράστια! Διαθέτει είσοδο στην παραλία, καταρράκτη, νησί και θερμαίνεται το χειμώνα. Οι εκτεταμένες παροχές είναι ασύγκριτες όταν συνδυάζονται με άλλες κοινότητες της περιοχής. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη διασκέδαση του Bonita Village, να απολαύσετε αυτή την πανέμορφη κατοικία διακοπών 2 υπνοδωματίων και να χαλαρώσετε!

Οι επισκέπτες μας λαμβάνουν ένα Βιβλίο Δραστηριοτήτων για εύκολο προγραμματισμό σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Φυσικά, οι παραλίες μας είναι παρθένες! Υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ, εστιατόρια, μαρίνες, οικολογικές εκδρομές, πάρκα, αξιοθέατα και δραστηριότητες κοινότητας που μπορεί να θέλετε να βάλετε στη λίστα σας.

Σας προσκαλούμε να βιώσετε αυτή την κεντρική κατοικία Bonita Springs και να ανακαλύψετε τις δεκάδες FUN PLACES για να παίξετε. Επισκεφθείτε το Beach House του Doc για ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα και ποιος ξέρει ότι μπορεί να δείτε ένα πράσινο φλας!

Η Υπόσχεσή μας ... θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι αυτές οι διακοπές ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Προσφέρουμε κάτι για όλους! Οι λάτρεις της παραλίας μπορούν να απολαύσουν τα πόδια τους στη ζεστή άμμο της παραλίας Bonita, ενώ οι αγοραστές βρίσκουν εξαιρετικές αγορές μόνο λίγα λεπτά μακριά στο Coconut Point Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νότιας Φλόριντα. Η Miromar Outlets θα απολαύσει επίσης το σοβαρό κυνηγός ευκαιρίας.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά όταν πρέπει να μάθετε περισσότερα για την περιοχή. Εάν απολαμβάνετε φαγητό, υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες εστιατόρια μέσα σε 15 λεπτά! Υπάρχουν περισσότερα από 20 εστιατόρια σε απόσταση ενός μιλίου. Έχουμε μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες για να εξερευνήσετε επίσης και διασκεδαστικά πράγματα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Το Miniature Golf είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά και το πραγματικό γκολφ είναι παντού. Μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν κατάλογο 130 γηπέδων γκολφ περιοχής από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τον επόμενο χρόνο σας. Υπάρχουν μουσεία, ζωολογικός κήπος, περιηγήσεις τρόλεϊ, εκθέματα, εκθέσεις τέχνης και πολλά άλλα όπως φαίνεται παρακάτω!

Για να νοικιάσετε μια βάρκα, κουπί με κουπί, καγιάκ, τζετ σκι ή ναύλωση ένα αξιοθέατο / αλιευτικό ταξίδι υπάρχει μια τοπική μαρίνες μόνο 30 δευτερόλεπτα μακριά και μια άλλη ακριβώς πίσω από τη γωνία. Πολλές οικολογικές εκδρομές είναι επίσης κοντά. Διάφορα μονοπάτια καγιάκ και κανό προσφέρονται μέσα από αβλαβείς (και εξημερωμένες) εκβολές ποταμών.

Οι παίκτες του τένις μπορούν να παίξουν στο φιλικό Tennis Club που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο. Κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων εποχών τους, μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια εαρινής κατάρτισης Red Sox και Twins, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου FGCU και το Everblades Hockey. Είμαστε κυριολεκτικά απλά ένα hop, skip ή άλμα σε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων.

Για μια υπέροχη βραδιά έξω υπάρχει κάθε είδος μουσικής που προσφέρεται σε μια σειρά από κλαμπ. Μερικοί εκτελούν σε υπαίθριες Chickee / Tiki Huts, ενώ άλλοι είναι σύγχρονα νυχτερινά κέντρα. Εάν απολαμβάνετε τις Τέχνες, μπορείτε να προτιμήσετε ένα βράδυ στη Φιλαρμονική, ή να το επιταχύνετε με την επίσκεψη στην πολυσύχναστη Πέμπτη Λεωφόρο στο κέντρο της Νάπολης.

Απολαύστε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιφερειακό νοτιοδυτικό αεροδρόμιο (RSW), το οποίο απέχει μόλις 25 λεπτά.

Για γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας 'Just Call Pat'. Θα αγαπάτε τις εμπειρίες σας, τη διασκέδαση και τον τρόπο ζωής που αυτή η φιλική κοινότητα έχει να προσφέρει.

Λέξεις-κλειδιά: Bonita Village, Bonita Springs, Βόρεια Νάπολη, Bonita Beach, Barefoot Beach, Πισίνα θέρετρο, Εποχιακή ενοικίαση, Εβδομαδιαία ενοικίαση, Μηνιαία ενοικίαση, Επιπλωμένο Ενοικίαση, ενοικίαση Φλώριδα, ενοικίαση 3 υπνοδωματίων, ενοικίαση τριών υπνοδωματίων, Bonita Springs Rental.

Διαχειριστής καταλύματος

Patricia 'Pat' Scott
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 35
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Bonita Springs

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Μπόνιτα Σορς (Bonita Springs). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Στάδιο Hertz Arena και Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ.. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) ή Φρούριο Alte Kaserne.
Χάρτης
Bonita Springs, FL

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jersey Mike's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wingstop - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Papa John's Pizza - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Shannon P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quaint Resort
Our family loved the resort. The condo was clean. The pool was the perfect temperature and they had activities planned for all ages. I used the workout room and it had everything that you needed. Would definitely stay there again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

nancy s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bonita Village
Nice location. Great pool and close to bike trail and easy bike ride to beautiful Bonita Beach.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Heather S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing stay
We were looking for a place to escape the hustle and bustle and just RELAX and that is exactly what we found at Bonita Village. Pat was an amazing host and was extremely helpful with anything we could have needed. The space was absolutely gorgeous and stocked excellently with anything you could need to enjoy your stay. We cannot wait to return in the future!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

DOUGLAS O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bonita Village "Sharon's Shangri-La" Condo
The Condo is top notch. Very clean and friendly staff. Pat is a very nice Host and took care of us. I will definitely be staying here again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sarah B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best Family Vacation
My family of four (two kids age 9) had the BEST family vacation at Sharon's condo at Bonita Village. The location of the unit is ideal with a spiral staircase down to the big pool. The location in Bonita Springs is ideal for restaurants and other activities. It is close to everything. For restaurants: we enjoyed Coconut Jack's, Buzz's Lighthouse (Naples), and Pinchers (Naples). For beaches: we enjoyed Barefoot Beach, Vanderbilt Beach, Marco Island (only an hour drive), and Bowman's Beach Sanibel Island (only an hour drive). We also explored Tin City in Naples and took an airboat ride through Wooten's. The unit was exactly as pictured - very neat and beds were comfortable. We will definitely be back to stay at Bonita Village and hope to book this specific unit again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Patricia 'Pat' Scott

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων