Διαμέρισμα στον προορισμό Bonita Springs, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

Ο Παράδεισος Μου Φλόριντα!

Ο Παράδεισος Μου Φλόριντα!

Συλλογή φωτογραφιών για My Florida Paradise! at Bonita Village

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 26, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ο Παράδεισος Μου Φλόριντα!

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα118 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Bonita Springs, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bonita Springs Public Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Barefoot3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μάιερς, Φλόριντα (FMY-Page Field)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ο Παράδεισος Μου Φλόριντα!

'My Florida Paradise' είναι η ηλιόλουστη πλατφόρμα μας της Νέας Υόρκης! Με δύο πιάτα και 5 παραθαλάσσιες παραλίες είναι μια υπέροχη κατοικία στο κέντρο ό, τι θέλετε να κάνετε ενώ βρίσκεστε στο Bonita Springs. Με 4 σιντριβάνια και μια πολύ τροπική θέα στην ήσυχη πισίνα, αυτή η όμορφα διακοσμημένη κατοικία διακοπών είναι εξαιρετικά ζωγραφισμένη και παράλληλα ανεπίσημα διακοσμημένη για απόλυτη χαλάρωση και διασκέδαση. Κοντά βρίσκεται το Island House, η λέσχη μας, που διαθέτει ένα ευρύχωρο γυμναστήριο Cybex, αίθουσα μπιλιάρδου / μέσων μαζικής ενημέρωσης με τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και κοινόχρηστο δωμάτιο. Θα απολαύσετε επίσης ασφαλή χώρο στάθμευσης υπό κατασκευή, με εύκολη πρόσβαση στο ιδιωτικό λόμπι και το ασανσέρ.

Το καλύτερο μέρος είναι το Bonita Village είναι κοντά σε όλα! Μπορείτε να βρίσκεστε στην άκρη του κόλπου του Μεξικού σε μόλις 180 δευτερόλεπτα ή να απολαύσετε 5 κορυφαίες εμπορικές περιοχές, όπως το Coconut Point Mall, το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό κέντρο της Νότιας Φλόριντα, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά. Αν σας αρέσει το γκολφ, ρωτήστε μας για τον δωρεάν χάρτη μας που δείχνει τα μαθήματα γκολφ 3 δωδεκάδων. Μπορείτε εύκολα να μείνετε στο χώρο της πισίνας HUGE Resort με όμορφη θέα. Ένα λουλούδι που καλύπτεται από το νησί στη μέση της υπέροχης πισίνας του θέρετρου προσθέτει στη γοητεία της καραϊβικής ατμόσφαιρας. Το Poolside Chickee, που ονομάστηκε The Groggy Frog, διαθέτει 2 τηλεοράσεις και προσφέρει απλό φαγητό και κρύα ροφήματα σε εποχές και πολυάσχολα Σαββατοκύριακα. Επίσης, για την απόλαυσή σας υπάρχουν δύο μεγάλα SPA και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από την παραλία Bonita. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο ίντερνετ. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα θέλουν να σας επισκεφθούν και τους προσκαλούμε να μοιραστούν τα οφέλη που προσφέρει ο ειδικός προορισμός διακοπών σας.

Αυτό το νέο, επαγγελματικά διακοσμημένο 2 υπνοδωμάτιο θα προσφέρει πολυτελή διαμονή με τροπική ατμόσφαιρα! Οι κύριοι χώροι καθιστικού και lanai διαθέτουν δάπεδα από πλακάκια από πορσελάνη, γραφεία κουζίνας από γρανίτη, οροφές όγκου με στέμμα και ιδιωτική lanai που βλέπει στην ήσυχη πισίνα! Θα απολαύσετε επίσης το δικό σας εξωτερικό ισόγειο ιδιωτικό αίθριο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα condos διακοπών που θα βρείτε στην περιοχή.

Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση μεγάλης οθόνης με DVD. Οι αντίστοιχες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης εξυπηρετούν τις σουίτες Master και Guest. Ένα κρεβάτι king size περιλαμβάνεται στη Σουίτα Master με την επιλογή King ή Twin κρεβάτια στην σουίτα Guest. Το Master Bath φιλοξενεί ένα ευρύχωρο ντους και δύο ματαιοδοξίες!

Υπάρχει κάτι για όλους στο Bonita Village. είτε κάνει φίλους γύρω από τις ηλιόλουστες πισίνες του θέρετρου είτε ταξιδεύει με το θαλάσσιο λεωφορείο στην παραλία Bonita Beach! Είναι το τέλειο μέρος για να βυθιστείς σε αυτό το νέο μυθιστόρημα.

Για ένα βραδινό δείγμα ένα από τα 20 εστιατόρια εξειδικευμένα κοντά. Εάν απολαμβάνετε τις τέχνες, μπορείτε να προτιμήσετε ένα βράδυ στη Φιλαρμονική, ή να το επιταχύνετε με την επίσκεψη στην πολυσύχναστη Fifth Avenue στο κέντρο της Νάπολης. Όλα τα υπαίθρια αθλήματα και οι δραστηριότητες που αναφέρονται είναι μόνο λίγα λεπτά μακριά. Η γρήγορη και άνετη πρόσβαση σε αυτόν τον υπέροχο προορισμό διατίθεται από το περιφερειακό νοτιοδυτικό αεροδρόμιο (RSW), το οποίο απέχει μόλις 25 λεπτά.

Καλέστε ή στείλτε μας email με τις ερωτήσεις σας, αλλά φροντίστε να κλείσετε τις διακοπές σας σύντομα! Προτιμώμενες εβδομάδες και μήνες πέρασαν γρήγορα το περασμένο έτος. Πάρτε δράση τώρα και προετοιμαστείτε για να ζήσετε τη διασκέδαση του Bonita Village και του 'My Florida Paradise'!

Οι επισκέπτες μας λαμβάνουν ένα Βιβλίο Δραστηριοτήτων για εύκολο προγραμματισμό σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Φυσικά, οι παραλίες μας είναι παρθένες! Υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ, εστιατόρια, μαρίνες, οικολογικές εκδρομές, πάρκα, αξιοθέατα και δραστηριότητες κοινότητας που μπορεί να θέλετε να βάλετε στη λίστα σας.

Σας προσκαλούμε να βιώσετε αυτή την κεντρική κατοικία Bonita Springs και να ανακαλύψετε τις δεκάδες FUN PLACES για να παίξετε. Επισκεφθείτε το Beach House του Doc για ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα και ποιος ξέρει ότι μπορεί να δείτε ένα πράσινο φλας!

Η Υπόσχεσή μας ... θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι αυτές οι διακοπές ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Προσφέρουμε κάτι για όλους! Οι λάτρεις της παραλίας μπορούν να απολαύσουν τα πόδια τους στη ζεστή άμμο της παραλίας Bonita, ενώ οι αγοραστές βρίσκουν εξαιρετικές αγορές μόνο λίγα λεπτά μακριά στο Coconut Point Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νότιας Φλόριντα. Η Miromar Outlets θα απολαύσει επίσης το σοβαρό κυνηγός ευκαιρίας.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά όταν πρέπει να μάθετε περισσότερα για την περιοχή. Εάν απολαμβάνετε φαγητό, υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες εστιατόρια μέσα σε 15 λεπτά! Υπάρχουν περισσότερα από 20 εστιατόρια σε απόσταση ενός μιλίου. Έχουμε μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες για να εξερευνήσετε επίσης και διασκεδαστικά πράγματα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Το Miniature Golf είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά και το πραγματικό γκολφ είναι παντού. Μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν κατάλογο 130 γηπέδων γκολφ περιοχής από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τον επόμενο χρόνο σας. Υπάρχουν μουσεία, ζωολογικός κήπος, περιηγήσεις τρόλεϊ, εκθέματα, εκθέσεις τέχνης και πολλά άλλα όπως φαίνεται παρακάτω!

Για να νοικιάσετε μια βάρκα, κουπί με κουπί, καγιάκ, τζετ σκι ή ναύλωση ένα αξιοθέατο / αλιευτικό ταξίδι υπάρχει μια τοπική μαρίνες μόνο 30 δευτερόλεπτα μακριά και μια άλλη ακριβώς πίσω από τη γωνία. Πολλές οικολογικές εκδρομές είναι επίσης κοντά. Διάφορα μονοπάτια καγιάκ και κανό προσφέρονται μέσα από αβλαβείς (και εξημερωμένες) εκβολές ποταμών.

Οι παίκτες του τένις μπορούν να παίξουν στο φιλικό Tennis Club που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο. Κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων εποχών τους, μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια εαρινής κατάρτισης Red Sox και Twins, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου FGCU και το Everblades Hockey. Είμαστε κυριολεκτικά απλά ένα hop, skip ή άλμα σε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων.

Για μια υπέροχη βραδιά έξω υπάρχει κάθε είδος μουσικής που προσφέρεται σε μια σειρά από κλαμπ. Μερικοί εκτελούν σε υπαίθριες Chickee / Tiki Huts, ενώ άλλοι είναι σύγχρονα νυχτερινά κέντρα. Εάν απολαμβάνετε τις Τέχνες, μπορείτε να προτιμήσετε ένα βράδυ στη Φιλαρμονική, ή να το επιταχύνετε με την επίσκεψη στην πολυσύχναστη Πέμπτη Λεωφόρο στο κέντρο της Νάπολης.

Απολαύστε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιφερειακό νοτιοδυτικό αεροδρόμιο (RSW), το οποίο απέχει μόλις 25 λεπτά.

Για γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας 'Just Call Pat. Θα αγαπάτε τις εμπειρίες σας, τη διασκέδαση και τον τρόπο ζωής που αυτή η φιλική κοινότητα έχει να προσφέρει.

Λέξεις-κλειδιά: Bonita Village, Bonita Springs, Βόρεια Νάπολη, Bonita Beach, Barefoot Beach, Πισίνα θέρετρο, Εποχιακή ενοικίαση, Εβδομαδιαία ενοικίαση, Μηνιαία ενοικίαση, Επιπλωμένο Ενοικίαση, ενοικίαση Φλώριδα, ενοικίαση 3 υπνοδωματίων, ενοικίαση τριών υπνοδωματίων, Bonita Springs Rental.

Διαχειριστής καταλύματος

Patricia 'Pat' Scott
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bonita Springs

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Μπόνιτα Σορς, Bonita Springs). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Στάδιο Hertz Arena και Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ.. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Γκολφ Golf Safari Mini Golf και Κήποι Everglades Wonder Gardens. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Bonita Springs Public Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Barefoot - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονοπάτι Promenade at Bonita Bay - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jersey Mike's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wingstop - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Papa John's Pizza - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 22 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Beth C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious condo in a great spot!
We've stayed at Bonita before, and this condo was located in the perfect spot. We loved the stairs down to the pool. There was lots of room, and it had everything we needed. Pat was very responsive and helpful.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

4/5 Καλό

Camille D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location. Wish the property had more actvities
Good
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

3/5 Μέτριο

Ricki S.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία
Αρνητικά: Επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Bonita Village rental
The overall experience was fine. If the apartment was exactly as advertised, it would have been terrific. All the bar stools & dining room chairs were ripped & worn. The coffee table was missing. 2 ceiling fans were not working, there was a problem with the cable TV & the towels were worn & stained. It took 2 weeks for the coffee table to arrive so there was no place to put a beverage down while watching TV in the evening for quite awhile. The worn furniture is supposedly going to be replaced. The manager did quickly have the fans repaired, have someone look at the TV’s & provided new towels. She also provided more dishes when requested & replaced the broken iron. The property is in a great location & the workout room & pools are very nice. Once the new furniture comes in… the apartment will be very worth the rental fee.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

4/5 Καλό

Erin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice location
Had a great experience in Bonita. We used to have family here and absolutely love the area. The condo had a very nice location with quick access to major roads (Bonita Beach Road, US 41, Vanderbilt, etc) and several beaches (Lovers Key, Vanderbilt, Barefoot, and Bonita Beach were all probably less than 5 minutes drive). I chose the two bedroom unit with twin beds in the spare room, so my kids didn't have to share. Bedding and linens were nice, but I would have expected to see towels and bath mats out. Furniture needs a bit of updating and there is some wear to the unit, but the overview of the 'quiet pool' and lagoon was nice. Our second floor unit also allowed us to take our private spiral staircase down to the ground level instead of walking out to the main area and through the garage (in order to access the pools). The main level covered garage parking was definitely an asset and fit our mid-size SUV rental without issue. We learned from other guests that there is a nice closet containing pool tools to use. The condo units were being painted while we were there, so there was a bit of disturbance with equipment, tarps, and temporarily closed garages, but, since our building was not yet being completed, we didn't have to deal with the mess directly. Lastly, there seemed to be missing furniture in the living room. There was a full size leather couch that sat against a wall, a nice TV (that we were able to transfer my Disney + movies to) and two wicker chairs... but there was nothing in the middle of everything and it made the space look strange. No coffee table, the wicker chairs were uncomfortable to sit in for any period of time, and the angle of the couch and TV really only allowed one person to sit on it when we watched movies.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

4/5 Καλό

Randi L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet condo with beautiful pool
Me my husband, 15 year old son and 10 year old son stayed here for 5 days. The pools were quiet and perfect. There were days we had it to ourselves. The condo was spacious and everything we needed was close by.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Patricia 'Pat' Scott

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We can share all of the things to do this central location offers, including the local boating water and places to kayak, fish, cruise, dine or shop. And, don't miss the awesome sunsets!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We enjoy boating, dining out, outdoor sports, swimming, and fun people. The surrounding area offers all of the above. The best part is the private location and the lifestyle, plus the beach is only a few minutes away.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Children Welcome
Also, miniature golf and ice cream store on the way to the beach! The beach has water sports galore.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες