Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Harlem Hideaway σάλα Διαμέρισμα

Harlem Hideaway σάλα Διαμέρισμα

Συλλογή φωτογραφιών για Harlem Hideaway Parlor apartment

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Harlem Hideaway σάλα Διαμέρισμα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 1 άτομο60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
New York, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Central Park11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Κολούμπια13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Mount Sinai Hospital3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝέα Υόρκη, NY (NYS-Βάση Υδροπλάνων Skyports)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 1 άτομο)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Harlem Hideaway σάλα Διαμέρισμα

*** ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΑ για να συζητήσετε την ευελιξία με τις επιλογές κράτησης αν δεν μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες που θέλετε να μείνετε.

Το δικό σας ιδιωτικό καταφύγιο Χάρλεμ. Μια ήσυχη ονειρική όαση για την πολυάσχολη διαμονή σας στη Νέα Υόρκη. Απολαύστε τη ζωή σε ένα brownstone του 1895 σε μια από τις πιο γοητευτικές ιστορικές γειτονιές της πόλης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό είναι μόνο μία από τις τέσσερις μοναδικές μονάδες του κτιρίου. Διαθέτουμε επίσης ένα Κήπο, Στούντιο και Guest Room.

Το Σαλόνι είναι ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός ιδιόκτητου αρχοντικού brownstone στην ιστορική περιοχή Mount Morris στην πιο πολυπόθητη περιοχή του Harlem.

Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει οροφές 12 ', μοντέρνα επίπλωση και επαγγελματικά σχεδιασμένες προθέσεις. Όλα τα φώτα είναι αναμμένα διακόπτες dimmer για να παρέχει ένα οικείο περιβάλλον. Υπάρχει ένα σύστημα βίντεο κουδουνισμού / ενδοσυνεννόησης για είσοδο επισκεπτών.

Το σαλόνι διαθέτει μια έξυπνη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με οθόνη LCD 46 '' και μια συσκευή αναπαραγωγής DVD, καθώς και ένα ραδιόφωνο / iPod player με τηλεχειριστήριο και ένα playlist μπλουζ και τζαζ. Ασύρματη πρόσβαση στο Internet παρέχεται επίσης. Αρχικό μεγάλου μεγέθους φωτογραφικό έργο τέχνης δημιουργεί ένα δραματικό σημείο εστίασης. Απολαύστε συνεδρίαση στο vintage πλήρως ρυθμιζόμενη κυβερνητική καρέκλα οδοντίατρο. Ο δερμάτινος καναπές αναδιπλώνεται για να γίνει ένα σούπερ άνετο κρεβάτι queen-size αφρού μνήμης, η υψηλότερη διαθέσιμη ποιότητα. Τα καλά εφοδιασμένο βιβλιοθήκη παρέχει εκλεκτική ανάγνωση. Τα αυθεντικά ενσωματωμένα παντζούρια αναδιπλώνονται για προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς και έλεγχος φωτισμού. Αλλά τα τεράστια παράθυρα με νότιο προσανατολισμό παρέχουν μια εικονική θέα στο δρόμο κάτω από το θολωτό θόλο που παράγει μέλι και είναι ένα όμορφο θέαμα.

Το έθιμο τραπεζάκι από τα καθίσματα κουζίνας 4 και έχει ένα ρυθμιζόμενο φως πάνω από αυτό.

Η κουζίνα διαθέτει συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα: μεγάλο ψυγείο με αυτόματο πάγο, πλυντήριο πιάτων, τέσσερις εστίες αερίου καυστήρα με φούρνο και ενσωματωμένο φούρνο μικροκυμάτων / ανεμιστήρα. Παρέχονται επίσης μπλέντερ, τοστιέρα, καφετιέρα, πιάτα και σκεύη, γυάλινα σκεύη και κούπες, σετ μαχαιριών, μαγειρικά σκεύη και σκεύη. Υπάρχουν πολλά ντουλάπια και φωτισμός κάτω από τον πάγκο. Πλυντήριο πιάτων απορρυπαντικό παρέχεται, καθώς και μια φιλτραρισμένη στάμνα νερό.

Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο βρίσκονται δίπλα στο μπάνιο. Παρέχεται απορρυπαντικό. Το ντουλάπι δίπλα του διαθέτει κλινοσκεπάσματα, επιπλέον πετσέτες, σίδερο καθώς και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Όλα τα λευκά μπάνια με πλακάκια στο υπέδαφος διαθέτουν μια μπανιέρα vintage νύχτας με ντους, με ντουζιέρα, καθώς και στεγνωτήρα μαλλιών, ανεμιστήρα εξαγωγής, σπρέι μαλλιών και σπρέι δωματίου στο ντουλάπι. Ένα vintage ράφι πετσετών με καθρέφτη προσθέτει γοητεία.

Το υπνοδωμάτιο είναι προσβάσιμο από όμορφες συρόμενες πόρτες τσέπης με περίπλοκα αρχικά ξυλόγλυπτα πάνω. Η ντουλάπα art deco ξύλο έχει άφθονη μέγεθος, καθώς και τα συρτάρια και κρεμάστρες για παντελόνια. Ο αυθεντικός ξύλινος υαλοπίνακας και το τζάκι προσθέτουν γοητεία στο υπνοδωμάτιο. Το κρεβάτι queen κρεβάτι μνήμης διαθέτει ένα vintage ανάγνωση φως και είναι δίπλα στο παράθυρο, παρέχοντας απαλή αεράκι κήπου. Ένας ανεμιστήρας με μεταβλητή ταχύτητα προσθέτει στην πολυτέλεια. Ράφια κρατήσει μια μικρή βιβλιοθήκη, μαζί με ένα ρολόι ραδιόφωνο / iPod player. Τα μεγάλα παράθυρα φιλοξενούν και αυθεντικά παντζούρια για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αν και θα απολαύσετε την θέα στον όμορφο ιδιωτικό κήπο που βρίσκεται κάτω από το φωτισμένο ξύλο σημύδας.

Έχετε επίσης πρόσβαση στην όμορφα διαμορφωμένη κοινόχρηστη αυλή ή μπορείτε να προτιμήσετε να καθίσετε στο κεντρικό σκαρφάλωμα μπροστά.

Έχετε ένα μεγαλύτερο κόμμα ή προτιμάτε μια μικρότερη μονάδα; Αναχώρηση Harlem Hideaway Studio, στον ίδιο όροφο (Home Away # 982538) ή το Harlem Hideaway Δωμάτιο (Home Away # 993020) στον τελευταίο όροφο. Και οι δύο κοιμηθούν δύο. Ή θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε το κήπο Διαμέρισμα (Home Away # 3634519) που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα.

Διαχειριστής καταλύματος

Dennis Decker

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
When leaving the apartment, turn off all lights, TV, music, AC, blow out candle. Be respectful regarding noise. Be happy.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νέα Υόρκη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Μανχάταν (Νέα Υόρκη). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός σταθμός κρουαζιερόπλοιων του Μανχάταν και Λέσχη Spa SoJo, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: 5η Λεωφόρος και Τάιμς Σκουέρ. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Ζωολογικός Kήπος Μπρονξ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ιστιοπλοΐα, Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
New York, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Central Park - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Κολούμπια - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Νοσοκομείο Mount Sinai Hospital - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Metropolitan Museum of Art - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Γιάνκι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Harlem 125th St. της Νέας Υόρκης: 14 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός 116 St. Station (Malcolm X Blvd.) Station: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Laguardia (Lga): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Fieldtrip - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Harlem Shake - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Popeye's Louisiana Kitchen - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Monkey Cup - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Make My Fish - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 109 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marieke R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment in a great neighborhood
We really enjoyed our stay in the apartment. It has everything you need for a month's stay, including a well-equipped kitchen, comfortable beds and a fast internet connection. The apartment is both beautifully designed and very comfortable. The location is great, right in the middle of Harlem, and staying here offers a unique opportunity to explore local culture, history and architecture. It's close to Central Park and there are several subway stations nearby with fast connections to other parts of Manhattan. The host Dennis is very helpful and responsive, and as fans of design and architecture, we really appreciated learning more from him about this beautiful building. Altogether a fantastic experience!
Πραγματοποίησε 36 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Chuck D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Hiding Away in Harlem
My wife and I stayed in Dennis's Harlem brownstone for 30 days in October-November 2022 and thoroughly enjoyed it. The unit was well equipped, clean, and beautiful. It was always a pleasure to return to our temporary home after days running around Manhattan and also just to take days off to spend at "home." The neighborhood was pleasant and quiet, and close to subway stations. Whatever we needed was always available nearby (e.g. several groceries, cafes/bakeries, pharmacies, etc.). Plus, Dennis is a wonderful host who has lived in the neighborhood for many years and is deeply involved in it. He was always responsive to any questions we had and really made a good 30 days even better. Great host, dwelling, and neighborhood in NYC!
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Ian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable and Peaceful NYC Getaway
We cannot recommend this space highly enough - it was absolutely perfect! It's a well-maintained and historic brownstone on a quiet residential tree-lined street that will help you forget that you're even in NYC. It's still super close to all sorts of great restaurants, shops, and entertainment, though, so you won't be at a loss for things to do. It's also close to a bunch of bus and subway lines which makes it easy to get wherever you need to go. The host is wonderful, communicative, kind, and there whenever you need him. 5 stars for sure!
Πραγματοποίησε 64 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Sara F., Los Angeles

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everything was great
Harlem Hideaway was a comfortable, beautiful and special place to stay. Dennis is an amazing, thoughtful host. I would return in a heartbeat. Thank you for everything!
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

10/10 Άριστο

richard c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely perfect - book it now!
Beautifully and tastefully restored/modernised apartment with everything you could possibly need in a fantastic area with easy transport access to the whole city
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dennis Decker

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
An enthusiastic New York and Harlem resident, always ready to give the inside scoop and recommendations on Harlem or NYC. Very involved in the neighborhood. Creator and part owner of the very popular Harlem Shake restaurant just a few blocks away. A product, landscape and interior designer with numerous awards and items in national museums. In fact, the building has also been published in several magazines and appeared in films. A world traveller, as I flew for Pan Am for over 7 years.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This building is typical of the historic neighborhood. I was impressed that it still retained so much of its original form and material. However, I was very impressed by the atmosphere of the block, with friendly, open and involved neighbors.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The quiet friendly tree-lined street, proximity to express subway- only 4 stops to Times Square, closeness to neighborhood coffee shop and historic park, as well as the 125 St. corridor and Central Park.
I actually love sitting on the front stoop while having a coffee or a glass of wine. I love seeing the relaxed street life going by, and being a part of it. Since my block is dominated by private brownstones, rather than apartment buildings, it has a friendlier, small town feeling than most other neighborhoods.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων