Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κεντρική αίθουσα στούντιο Holborn στο Λονδίνο

Κεντρική αίθουσα στούντιο Holborn στο Λονδίνο

Συλλογή φωτογραφιών για Central London Holborn studio loft

Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Κεντρική αίθουσα στούντιο Holborn στο Λονδίνο

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
London, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Ράσελ8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒρετανικό Μουσείο10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Τραφάλγκαρ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κεντρική αίθουσα στούντιο Holborn στο Λονδίνο

Ένα μεγάλο πατάρι στούντιο με ψηλά ταβάνια έχει δική του είσοδο που οδηγεί στους χώρους καθιστικού με εκτεθειμένα τούβλα, ξύλινο δάπεδο, κομψή κουζίνα, πλυντήριο / στεγνωτήριο, ψυγείο, εστίες αερίου και ηλεκτρικό φούρνο, μπάνιο / ντους υψηλής πίεσης. Κρεβάτι σοφίτας και καναπέ-κρεβάτι.

Ο χώρος βρίσκεται σε έναν όμορφο πεζόδρομο στην περιοχή Holborn / Bloomsbury. Τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα σε έναν τοίχο του προσδίδουν μια πολύ ελαφριά αίσθηση και σας ανοίγουν σε αυτό το ιστορικό τμήμα του Λονδίνου με κτίρια από πολύ πριν από τη σειρά του αιώνα.

Θα έχετε την δική σας είσοδο από το δρόμο και το επίπεδο είναι πάνω από μια σκάλα με σκάλες που βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα.

Θα χαρούμε να σας εξοικειώσουμε με αυτό το κομμάτι του Λονδίνου και πέρα από αυτό. Το διαμέρισμα θα έχει επίσης βιβλία, χάρτες για να σας βοηθήσει περαιτέρω.

Το Holborn είναι το σπουδαίο εύρημα. Κοντά στο West End, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή Theater, την Οξφόρδη και την εμπορική περιοχή, την πλατεία Trafalgar και τον ποταμό Τάμεση. Το Βρετανικό Μουσείο απέχει μόλις 4 οδοί. Μοντέρνο Lambs Conduit Street με τα μικρά αποκλειστικά καταστήματα / botiques εστιατόρια, τα μπαρ είναι γύρω από τη γωνία. Είναι απλά το κεντρικό Λονδίνο με λιγότερο θόρυβο τη νύχτα και μια όμορφη γειτονιά αισθάνεται μόλις λίγα βήματα από την πολυσύχναστη ζωή στο δυτικό τέλος, αλλά περνώντας εκεί.

Το διαμέρισμα είναι κεντρικό για όλες τις μορφές μεταφοράς.
Είναι δύο δρόμοι από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Holborn που βρίσκεται τόσο στην κεντρική γραμμή όσο και στις γραμμές Piccadilly. Το αεροδρόμιο Heathrow βρίσκεται στη γραμμή Piccadilly. Ο σταθμός Liverpool Street βρίσκεται στην κεντρική γραμμή που σας συνδέει επίσης με το αεροδρόμιο Stanstead. Σταθμός Kings Cross με το αεροδρόμιο Gatwick και το αεροδρόμιο Luton. Όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ κεντρικό. Τα περισσότερα λεωφορεία διασχίζουν είτε βόρεια προς νότο είτε ανατολικά προς δυτικά μέσω της περιοχής Holborn.

Πολλά καταστήματα κοντά στο Waitrose, το Marks και το Spencer Food και το Sainsbury είναι όλα στην οδό High Holborn καθώς και σε κάθε φαγητό / καφέ / εστιατόριο που επιθυμείτε. Επίσης έξω από την μπροστινή πόρτα του διαμερίσματος είναι το The Dolphin Pub (το οποίο κλείνει στις 11μμ και απέναντι από την οδό είναι η παμπ Enterprise. Κατά μήκος της Red Lion Street υπάρχουν εστιατόρια από την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ιταλία, την Κορεατική, τη Μαλαισία, την Ινδία, καθώς και τα σπιτικά μπριζόλες και τα υπέροχα παμπ όπως το The Lamb on Lambs Conduit Street.

Απαγορεύεται το κάπνισμα
Δεν είναι κατάλληλο για κατοικίδια ζώα
Δεν υπάρχουν μέρη ή γεγονότα

Παρακαλούμε να μην υπάρχουν συμβαλλόμενα μέρη ή εκδηλώσεις.
Υπάρχουν γείτονες στο κτίριο και έχουμε μια πολιτική που να μην ακούγεται δυνατός ή ακουστός θόρυβος από το επίπεδο πέρα από τις 10:30 μ.μ. Η τηλεόραση και η κανονική συνομιλία είναι βέβαια ωραία. Σας ευχαριστώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Stephen Herron
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 12 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Κέντρο του Λονδίνου (Λονδίνο). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πλατεία Ράσελ και Χάιντ Παρκ, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Τροχός Παρατήρησης London Eye και Παρατηρητήριο Sky Garden. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Emirates Stadium (Στάδιο) ή Δι Όβαλ.
Χάρτης
London, England

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Ράσελ - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Βρετανικό Μουσείο - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός Αγίου Παύλου - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Τραφάλγκαρ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πικαντίλι Σίρκους - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Tottenham Court Road Station: 12 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό του Χόλμπορν: 5 λεπτά με τα πόδια
  • Λονδίνο (LCY-London City): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Square Pig - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Old Nick - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Knockbox Coffee - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Caffè Nero - 2 λεπτά με τα πόδια
  • The Enterprise - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Valentina M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Hot London
What can I say.....simply fantastic...the host, the location, the people... We have stayed one week in London but we are just ready to come back!!! really really amazing Stephen is very nice😊 the Accomodation is close to central Line so you can reach everywhere easily without problems I suggest Stephen’s flat all Life long🔝 Valentina Marco Alessio Andrea

10/10 Άριστο

縵光 賴.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic flat and wonderful host
Fantastic flat and wonderful host 5/5 Stayed Aug 2019 Alice Taiwan We four (including two daughters, 11 y/o and 16 y/o) stayed in the flat 8 nights in August. Stephen is a great host. Our flight delayed several hours due to typhoon. Stephen did his best to make sure our safe arrival. Even near midnight, he still tried to contact with us and tell me how to get to the flat. We were so grateful to him! This flat is a loft, central located (5 min to Holborn underground station and 10 min to the British Museum). The flat is not large but smartly designed. It is very clean and has luxurious pillows and bedding. I love the ladder to the loft. It is well equipped especially in the kitchen including washing machine/dryer. Besides, Stephen sent us great information about the grocery stores and restaurants in detail. It was quiet at night in spite of a tavern downstairs. We slept sweetly every day. It was so nice of Stephen to let us leave our luggage in the flat after check-out. We love the flat so much that I will book again next time to London. Many thanks to Stephen for the wonderful flat and great hospitality. Alice, Taiwan
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Ra Ma K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Holborn London flat
My family and I loved staying in Stephen's flat. It was a great location and had everything we needed. Stephen was a very reliable host and made himself completely available as needed.

10/10 Άριστο

Nelson C., New York, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible London Flat
We stayed in Stephen’s flat for 6 nights in August and had a wonderful time. The studio is not large but smartly designed and centrally located. Our time in the flat was enjoyable and Stephen is a wonderful host. Would recommend to anyone looking for an authentic London experience. Nelson C. - New York
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Y W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Loft
We stayed four nights in Stephen's loft. The location was perfect. Short walk to the Holborn station and close to grocery store and restaurants. Stephen was great. Easy access and clear instructions on TV, washer etc. I was dubious about staying on a sofa bed, but the reviews said it was so comfortable, so I took a chance. Unfortunately it was like most sofa beds soft with little support. The loft bed was fabulous and my son slept very well.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Stephen Herron

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a teacher who has lived in London for the past 22 years. I love London and I am spoiled for choice on the many theater, dance and music events that take place. I also enjoy traveling and recently visited Cuba, a wonderful experience.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The space is on a lovely pedestrian passageway in Holborn/Bloomsbury area. High ceilings and large windows across one wall gives it a very light feel and opens you up to this historic part of London with views of buildings from well before the turn of the century.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You will have your own entrance to the apartment from the street and living area is up one flight of stairs.
Holborn is the great find. Bordering the West End, it is in walking distance from the Theater district, Oxford Street and the shopping district, Trafalgar Square, Covent Garden and the Thames River. The British Museum is a mere 4 streets away. Fashionable Lambs Conduit Street with its small exclusive shops/boutique restaurants, bars are around the corner. It is simply central London with less noise at night and a lovely neighborhood feel just steps from the bustling west end life and walkable to the exciting center of London.
I would be happy to help familiarize you with this part of London and beyond. The flat will also have books, maps to help you further.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων