Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανέμορφο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στην καρδιά του Northstar Village! Στιγμιαίες μνήμες!

Πανέμορφο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στην καρδιά του Northstar Village! Στιγμιαίες μνήμες!

Συλλογή φωτογραφιών για Gorgeous 3 Bedroom Condo in the Heart of Northstar Village! Instant Memories!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Πανέμορφο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στην καρδιά του Northstar Village! Στιγμιαίες μνήμες!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα182 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Truckee, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Northstar California Resort1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ-Γόνδολα Big Springs Express6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNorthstar-at-Tahoe Resort Golf Course3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣακραμέντο, Καλιφόρνια (SAC-Sacramento Executive)119 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανέμορφο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στην καρδιά του Northstar Village! Στιγμιαίες μνήμες!

Αυτό το condo είναι ένα όμορφα διατηρημένο ορεινό θέρετρο σπίτι. Βρίσκεται στην καρδιά του Northstar Village και προσφέρει θέα από το παγοδρόμιο στα βουνά πέρα από αυτό. Με τον πρωινό ήλιο στα καταστρώματα, η ευκαιρία να απολαύσετε τις απόψεις πριν τις δραστηριότητες της ημέρας σας είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που δεν μοιράζονται πολλοί. Πάρκο το αυτοκίνητό σας στο θερμαινόμενο υπόγειο γκαράζ και πάρτε το ασανσέρ για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Τα σεμινάρια σκι, το γυμναστήριο και τα υδρομασάζ αποτελούν μέρος των ανέσεων του κτιρίου αυτού του condo και ένα ξεχωριστό κέντρο αναψυχής προσφέρει μια θερμαινόμενη πισίνα, αίθουσα παιχνιδιών, σάουνα και πολλά άλλα!

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - Πρόκειται για μια όμορφη, πολυτελή πολυτελής κατοικία με άνετο χώρο 1955 τετραγωνικών ποδιών. Αυτή η πολυτελής κατοικία 4ου ορόφου βρίσκεται στο Iron Horse South και προσφέρει δύο ευρύχωρα ιδιωτικά μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στην πλατεία του χωριού με θέα στο ICE Skating RINK και PERFORMING STAGE και το άλλο μπαλκόνι στο Carson Mountain Range. Αυτό είναι ένα σκι-in & ski-out condo που βρίσκεται δίπλα στη νέα γόνδολα καρέκλα που προσεγγίζει το μεσαίο βουνό και το υπέροχο Ritz Carlton.

Στο εσωτερικό θα βρείτε έθιμο ντουλάπι, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και μια σειρά αέριων στην κουζίνα του πρώτου σεφ πλήρως εξοπλισμένη για όλες τις ανάγκες μαγειρέματος. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν countertops από γρανίτη και δάπεδα από σχιστόλιθο.

Ζεστάνετε από το άνετο τζάκι σας και παρακολουθήστε τηλεόραση με μεγάλη τηλεόραση πλάσματος με ήχο surround στο σαλόνι και τηλεόραση LCD σε κάθε υπνοδωμάτιο, DVD, ασύρματο internet. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο πλήρους μεγέθους βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μέσα στην κατοικία. Υπάρχει μια θυρίδα ασφαλείας για τα τιμαλφή σας. Απολαύστε και χαλαρώστε στην κύρια μπανιέρα τζακούζι μετά από μια κουραστική μέρα σκι ή πεζοπορία.

Απολαύστε την οικογενειακή διασκέδαση για όλους ακριβώς έξω από την πόρτα σας! Το χωριό Northstar φιλοξενεί το γοητευτικό παγοδρόμιο του χειμώνα και το πατινάζ με καρούλια το καλοκαίρι, άνετα φωτιά που βρίσκονται γύρω από το παγοδρόμιο (σκηνικά για τα παιδιά), σχολή σκι, κούνιες bungee, βραβευμένο εστιατόριο Sushi Mikuni, Rubicon Pizza Co., Γήινα Delights με σπιτικό φαγητό άνεση, Chocolate Bar που προσφέρει γκουρμέ επιδόρπια και άλλα, καταστήματα παγωτού Scoops, κινηματογράφος, καταστήματα λιανικής, υπηρεσίες μασάζ και πολλά άλλα βρίσκονται λίγα βήματα μακριά!

Με αυτήν την ενοικίαση, θα έχετε πρόσβαση στο κέντρο κολύμβησης και γυμναστικής Village Recreation. Τεντώστε τους μύες σας με λίγους γύρους στην θερμαινόμενη πισίνα φυσιοθεραπείας, χαλαρώστε και χαλαρώστε σε ένα από τα υπαίθρια ιαματικά λουτρά, το ατμόλουτρο και τις υπέροχες εγκαταστάσεις ντους.
Τοποθετήστε τα παιδιά δωρεάν στο δωμάτιο του παιχνιδιού ή ενσωματώστε το γυμναστήριο σας στις διακοπές σας στο γυμναστήριο. Το Κέντρο Αναψυχής περιλαμβάνει μια ήσυχη περιοχή για ενήλικες, μαθήματα θαλάσσιας άσκησης, μαθήματα κολύμβησης και δραστηριότητες για παιδιά.

Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε θερμαινόμενη μονάδα κάτω από το κτίριο. Παρέχεται επίσης ένα ντουλάπι σκι για την ασφαλή φύλαξη του εξοπλισμού σκι και επιπλέον εξωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Το καλοκαίρι, είναι εξίσου υπέροχο να βρίσκεστε στο Northstar! Απολαύστε γήπεδο γκολφ παγκόσμιας κλάσης στο Old Greenwood στο Truckee (που εμφανίζεται στο περιοδικό Marin) ή στο γήπεδο γκολφ του Northstar Association, σε απόσταση λίγων λεπτών, όπως και το μίνι γκολφ κατά μήκος της όμορφης λίμνης Tahoe. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το Northstar Resort Stables προσφέρει επίσης ιππασία για όλη την οικογένεια και το στίβο σχοινιών Apex. Κάποια από τα καλύτερα του Tahoe πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία είναι ακριβώς έξω από την πόρτα. Μια αμμώδης παραλία στο King's Beach State Park και το όμορφο αμμώδικο λιμάνι, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό θέρετρο προορισμού με καταλύματα και ανέσεις που δεν θα θέλετε να χάσετε! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στις διακοπές μιας ζωής!

Λεπτομέρειες πρόσθετου ποσοστού:
Οι τιμές δωματίων δεν περιλαμβάνουν υποχρεωτικό φόρο πληρότητας 10% στην Καλιφόρνια ίσο με την τιμή ενοικίασης και καθαρισμού.
Κατά την κράτηση απαιτείται εγγύηση επιστροφής χρημάτων ύψους $ 500 ή 10% της συνολικής μίσθωσης (όποια είναι μεγαλύτερη).
Η ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 4:00 μ.μ. και η ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΝΑΙ 10:00 AM.

*** Παρακαλώ σημειώστε ότι οι σχάρες είναι κοινοτικές σχάρες που βρίσκονται έξω από τη δομή παιχνιδιού και δεν είναι διαθέσιμες για χρήση τους χειμερινούς μήνες.

Διαχειριστής καταλύματος

Shawna Chrisman
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
After the booking, we will verify all reservation details by email within 48 hours.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Μια εγγύηση ζημιών ύψους 500 USD θα συλλεχθεί πριν από το check-in.

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Truckee

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στα βουνά (Βόρειο Αστεριούχος Χωριό, Truckee). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Northstar California Resort και Χιονοδρομικό Κέντρο Palisades Tahoe, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη Donner και Λιμάνι Sand Harbor. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: North Shore Parasail και Μίνι Γκολφ Kings Beach Miniature Golf. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Truckee, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Northstar California Resort - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Τελεφερίκ-Γόνδολα Big Springs Express - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Northstar-at-Tahoe Resort Golf Course - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Northstar California - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Palisades Tahoe - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τράκι: 11 λεπτά οδικώς
  • Τράκι, Καλιφόρνια (TKF-Truckee Tahoe): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gar Woods - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fifty Fifty Brewing Co. - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jax at the Tracks - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue Coyote Bar and Grill - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar of America - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 68 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Megan K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful condo in the heart of Northstar
Our stay at this beautiful Northstar property was amazing. There were 2 adult couples and 2 children, and we had more than enough room for all of us. The place had cozy, thoughtful decorations and comfortable couches and beds. We appreciated the attached bathrooms for each room. Shawna, the host, is incredibly responsive and kind. We can see why Shawna is a super host – a well-deserved rating!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Matthew S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Condo in ideal location
Shawna's condo is exactly as advertised. Spacious, well appointed and ideally located in the Northstar Village. She was a joy to work with from start to finish; with excellent communication and very clear instructions from check-in to check-out. Underground parking in a winter resort is such a plus and a quick elevator ride up to the quiet condo on the 4th floor made moving in/out a breeze. The condo has all the amenities you can ask for. Access to the fitness center and hot tubs is only steps from the building door and the ski locker room is heated and has benches for putting on boots. Our group of 3 couples are already trying to match schedules to come back. 5 stars only because that is the limit. A great spot.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

caroline n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An amazing 3 bedroom in Northstar Village
This place was fabulous. I have stayed in over 100 VRBOs and this was at the top of my list. It is a very large 3 bedroom in Northstar Village. It is palacial. It has a spacious balcony overlooking the ice skating rink. So very picturesque. The owner decorates it smartly, Tahoe decor making the stay so memorable. Each room has its own bathroom. The fireplace is cozy, the kitchen immaculate. Love the washer and dryer. So convenient. Check in was easy. Parking was covered. Owner was responsive. Will be looking forward to staying here in the future. Honestly, probably the nicest, most upkept rental in the Village.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Eloise P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location
We have stayed in this unit before and love the location, the spaciousness of the unit, the underground parking, and the fact that every bedroom has its own bathroom. It is also an end unit with a view of the ice skating rink. We also used the hot tub and exercise facility. The unit is beginning to show a few signs of wear, but we would not hesitate staying here again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Pamela S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous vacation spot
Enjoyed the home, the location and the access to activities! Host was especially kind and helpful as well! Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Shawna Chrisman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As a family of four, we love to travel to some of the world's most beautiful destinations. We believe that the Village at Northstar is one of the most premier vacation hot spots that holds our every dream and desire within its boundaries. From the mountain ranges to beautiful Lake Tahoe, we indulge in all that four seasons has to offer. We are excited to create beautiful memories here and we hope that you'll do the same with you and your friends and family! Thank you for looking at our page!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our unit is one of the largest and most spacious 3 bedroom condos in all of Northstar. Located on the end of the building, we have 2 private balconies and an open floor plan.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We initially were set on buying a house, however, with exterior repairs and maintenance and landscaping we quickly turned our eyes to all of the amenities that the Village at Northstar has to offer such as dining, shopping, hiking, skiing, and more right outside your front door. After we got a taste of all that the village has to offer, the decision was made that this is the place for us to relax and enjoy for years to come!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων