Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραλία Δελφίνι, Σύρος - Παράδεισος Τοποθεσία - Όμορφη βίλα - Καλύτερη παραλία

Παραλία Δελφίνι, Σύρος - Παράδεισος Τοποθεσία - Όμορφη βίλα - Καλύτερη παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Delfini, Syros - A 'Paradise Location' (BBC World) Be in the company of Cats

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα

Επισκόπηση καταλύματος Παραλία Δελφίνι, Σύρος - Παράδεισος Τοποθεσία - Όμορφη βίλα - Καλύτερη παραλία

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 6 άτομα110 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kini, Egeo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Δελφίνι10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κίνι8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚεντρική Πλατεία της Ερμούπολης12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕρμούπολη (JSY-Κρατικός Αερολιμένας της Σύρου)22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραλία Δελφίνι, Σύρος - Παράδεισος Τοποθεσία - Όμορφη βίλα - Καλύτερη παραλία

Λιγότερο από 200 μέτρα από την καλύτερη παραλία της Σύρου, αυτή η παραθαλάσσια οικογενειακή βίλα έχει το δικό της γοητευτικό κήπο με μεγάλο κήπο και εξωτερική πέργκολα και στο χαμηλότερο κήπο είναι το πλέον διάσημο ιερό γάτας όπως παρουσιάστηκε στο CNN, το BBC , The Guardian, TIME Magazine ... όπως βρίσκεται στον παράδεισο σε ένα ελληνικό νησί!

Εισάγετε τις μεγάλες μπλε πύλες μέσα από τον χώρο στάθμευσης και θα βρίσκεστε στο σπίτι - με ένα μεγάλο μπαλκόνι, τραπεζαρία + ξαπλώστρες που βρίσκονται σε έναν καταπράσινο κήπο με βότανα και ελιές. Θέα στο βουνό από την μπροστινή πόρτα και την κουζίνα και μια εκπληκτική θέα στον ωκεανό από την περιοχή του καθιστικού. Μόλις 200 μέτρα με τα πόδια από την παρθένα παραλία Δελφίνι.
Η βίλα φιλοξενεί 4-5 άτομα. Έχει δύο υπνοδωμάτια - ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen size διπλό κρεβάτι και το άλλο υπνοδωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε ένα διπλό κρεβάτι. Ο καναπές στο σαλόνι μπορεί να μετατραπεί σε ένα επιπλέον κρεβάτι, εάν είναι απαραίτητο. Το σπίτι διαθέτει δύο μπάνια και μια μοντέρνα κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, τραπεζαρία και καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το σπίτι έχει επίσης πρόσβαση σε ένα δωμάτιο πλυντηρίων.

Το σπίτι είναι καλόγουστα και άνετα επιπλωμένο και έχει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο και την παρθένα παραλία του Δελφινιού.

Το μονοπάτι προς την παραλία απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον ιδιωτικό κήπο γάτας της ιδιοκτησίας. Απολαύστε μια συνομιλία με τα γατάκια στο δρόμο σας!

Κατά τη διάρκεια της εποχής ο διαχειριστής σας θα σας αφήσει φρέσκα σύκα, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρια (ό, τι είναι διαθέσιμο) από τον δικό μας βιολογικό κήπο κουζίνας.

Το Δελφίνι είναι μια ήσυχη περιοχή, ιδανική για οικογένειες και η παραλία είναι προσβάσιμη από ένα στενό, εν μέρει γεμάτο, κοιλάδα. Πρόκειται για ένα μίγμα από πανέμορφες βίλες και απρόσβλητη φύση. Μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα είναι ανοιχτή σεζόν στην άκρη της παραλίας περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια και ένα μικρό σνακ μπαρ στην παραλία.

Χτισμένο πάνω σε μια ήσυχη πλαγιά με θέα σε έναν προστατευμένο από φύση κόλπο με υπέροχη κολύμβηση και κρυστάλλινα νερά. Οι κήποι οδηγούν σε παραθαλάσσια μονοπάτια προς άλλες απομακρυσμένες παραλίες και βραχώδεις περιοχές που καλύπτονται με άγρια βότανα όπως άγριο φασκόμηλο, θυμάρι και ρίγανη - μια απόλαυση για τις αισθήσεις σε όλες τις εποχές. Την άνοιξη όλη η πλαγιά του βουνού είναι γεμάτη πανέμορφα άγρια λουλούδια. Αν και το κλίμα είναι λίγο πιο δροσερό νωρίτερα το χρόνο, είναι μια υπέροχη εποχή για να επισκεφτείτε, όταν οι παραλίες είναι σχεδόν ερημικές και το νησί είναι μόνο το σπίτι του συνηθισμένου ελληνικού πληθυσμού.

Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνεται καθαρισμός, όλα τα σεντόνια και οι πετσέτες παρέχονται και αλλάζονται κάθε εβδομάδα. Μπορεί να αποφασίσετε να γευματίσετε στο σπίτι σας και να θαυμάσετε τα ηλιοβασιλέματα ή να δοκιμάσετε μια από τις πολλές ταβερνούλες που βρίσκονται στο κοντινό Κινί ή ακόμα να αποδράσετε στα πολλά όμορφα χωριά κατά μήκος της ακτής.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στη Σύρο, σας συνιστούμε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο. Μπορούμε να σας κανονίσουμε με την παραλαβή από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο όταν φτάσετε για να κάνετε τη μεταφορά σας και το χειρισμό αποσκευών εύκολο.

Η πρωτεύουσα και το λιμάνι της Ερμούπολης είναι ένας πολύτιμος λίθος ιταλικής και ελληνικής αρχιτεκτονικής, με καταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, αγορά, κινηματογράφους και ένα υπέροχο θέατρο.

Η Σύρος είναι σε αντίθεση με πολλά άλλα γνωστά νησιά, είναι πολύ ασφαλής και έχει λίγους ξένους τουρίστες. Το νησί έχει απολαύσει την ευημερία από τους Έλληνες πλοιοκτήτες, τη βιομηχανία, την κατασκευή και επισκευή πλοίων. Εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια διακοσμούν την πόλη, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης κεντρικής μαρμάρινης πλατείας, όπου μπορείτε να απολαύσετε συχνές πολιτιστικές εκδηλώσεις από τα γύρω μπαρ και τις ταβέρνες. Το παλαιότερο τμήμα της πόλης Άνω Σύρος, είναι ένα περιφραγμένο λόφο στην κορυφή του οποίου στεγάζεται ένας Καθολικός καθεδρικός ναός.

Κάθε Ιούλιο το Φεστιβάλ Αιγαίου προσφέρει παραστάσεις παγκοσμίου επιπέδου στην όπερα, τη μουσική, το χορό και το δράμα στο μικροσκοπικό Θέατρο Απόλλων - μια εκδοχή μικρής κλίμακας της La Scala στο Μιλάνο, ενώ οι τοπικές γκαλερί παρουσιάζουν τέχνη από την Ελλάδα και πέρα από αυτήν. Η Σύρος έχει ήλιο, θάλασσα, όμορφες παραλίες, ιστορικά κτίρια, μουσεία, ψώνια, πολιτιστικές εκδηλώσεις και γάτες !!

Διαχειριστής καταλύματος

Joan Bowell

Γλώσσες

Δανικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Non smoking guests please!
We request that all guests respect the cats and are kind to them, do not bring them into the houses or feed them - thanks you
no smoking or barbecues

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00001180170

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σύρος

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Σύρος) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Θέατρο Απόλλων και Agios Nikolaos, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Δελφίνι και Βαρβαρούσα. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Kini, Egeo

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Δελφίνι - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Κίνι - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώιο" - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημαρχείο της Σύρου - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κεντρική Πλατεία της Ερμούπολης - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ερμούπολη (JSY-Κρατικός Αερολιμένας της Σύρου): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Time Out - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Solo Grano - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαγειροιστοριες - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αλλού Γυαλού - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Epta Syros Island - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Charles p.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Belle vue sur le golfe de delphini
Bon accueil attentionné(figues fraîches du jardin, epicerie de base, et eau en bouteille) jolie vue, terrasse très agréable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Susannah N., Novato, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely perfect
This was the vacation of a lifetime. Joan and Richard’s Delfini property was possibly the most beautiful place we’ve ever been. The view is the best on the island, and the home is lovely. They made it easy for our family of 3 to enjoy a special trip. They were available when we needed them, and made us feel quite welcome. The fact that they run a cat sanctuary on the property was an extra special bonus! Our daughter is crazy for cats, and spent some of her mornings and evenings helping their cat guardian care for the kitties. I can’t overstate what a special place this is. We were so sad to leave. Thank you!
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

John S., Fredrikstad

Wonderful vacation!
This place kept all its promises! An elegant, clean and well equipped house in beautiful surroundings made our stay perfect. We were met by nice and caring housekeepers and hosts who made us feel at home immediately, and gave us a perfect start for 14 lazy days. A few minutes walk to the beach with crystal-clear water in a sheltered bay and with a very good taverna, nice walks in the hills nearby, gourmet-restaurants in Kini, undescribeable sunsets: We`ll be back! Four Syros-fans from Norway
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Jennifer D.

Beautiful, peaceful villa
We stayed in a small villa on this property for our honeymoon in June. It could not have been more perfect. The villa has everything you need - full kitchen, towels, comfortable furniture, A/C, and amazing outdoor spaces (several sitting areas both covered and uncovered overlooking the ocean). The wonderful Delfini beach is less than a 5 minute walk down the hill, featuring a small cafe and a taverna where you can get drinks and food right on the beach (lounge chairs, umbrellas, and tables are provided). The weather was perfect. Kini, a small town with grocery stores and many good restaurants, is a 15-20 minute walk down the road. Perfect for a single person, couple, or family looking to get away from it all and have a quiet, peaceful holiday. Very welcoming.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Elizabeth G.

Idyllic holiday
My husband and I spent an idyllic holiday in the wonderfully peaceful surroundings of this beautifully-located villa. The quiet beach was only a short stroll away through lovely gardens with a convenient taverna nearby. The villa itself was clean and well maintained with everything we needed.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Joan Bowell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a Danish/English couple that purchased the land and developed the estate from scratch . We are creative people - a writer working with the United Nations in New York and an artist. Our work is about caring for the environment and the estate is about harmony and quiet and beauty.
It has taken many years to find this unique piece of land that embodied the vision of the perfect 'SANCTUARY as an oasis of tranquility where cats can live in harmony with the land.

We wanted to create a place that families found enchanting and full of well-being..

Over time we looked after the cats left here and nurtured and fed them and have created a small (and now famous) cat sanctuary in the lower gardens - you can visit by request.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We wanted to create a family orientated place where friends to the estate might come year after year because they had the same values as we do - quiet, the beauty of Greece and a place where you can live at ease - day and night. With subtle night lights one can eat in the gardens on ones private balcony / garden or in the well equipped villas. Enjoying eating and having a drink reading and relaxing under the stars is such a special experience and to hear the waves lapping against the sea shore - unique.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The villa is near to wonderful restaurants and a truly great town whilst feeling a little 'old Greek', the estate being at the end of an unmade up road with only exclusive villas with large gardens in the area and sheep and bee hives in the mountains around and through the valley to Delfini. This is a controlled nature-preserved area where only a limited number of houses have been able to be built - so very exclusive and with a beach that has not been exploited -combing natural beauty with high quality villas.

We are cat lovers and have offered a home to the cats of Delfini who are fed in the lower gardens. They are clean, cared for, have been neutered and been maintained by the local vet to a very high standard. They are tame but with children it is always good to guide them in interacting with cats. All are welcome to watch them being fed morning and evening. The estate is the focus of a NETFLIX documentary.



Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Δανέζικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων