Φωτογραφία από Pedro del Busto

Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Χουνκιγιάλ

Βρήκαμε 1.195 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι April 2024 και May 2024.
Απρίλιος 2024
Μάιος 2024
Επιλέξτε ανάμεσα σε 31 σπίτια, 11 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα, για να βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Χουνκιγιάλ. Τα ενοικιαζόμενα για διακοπές έχουν τις παροχές που χρειάζεστε και θέλετε για την οικογένεια, τους φίλους ή το χνουδωτό σας ζωάκι, όπως χώρο στάθμευσης και συνδρομητική τηλεόραση. Ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε, θα βρείτε ένα κατάλυμα που ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη, όπως μέρη για μη καπνιστές ή άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

Χουνκιγιάλ: Διαλέξτε μια τουριστική κατοικία για την απόδρασή σας εδώ

Χουνκιγιάλ: Μείνετε σε μια κατοικία σε αυτόν τον προορισμό κι ανακαλύψτε τον μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής. Αυτή η περιοχή προσφέρει πολλά για να δείτε και να κάνετε. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τις οικογενειακές διακοπές ή το ταξίδι με τους φίλους σας; Οι ενοικιαζόμενες κατοικίες συνήθως περιλαμβάνουν ξεχωριστή τραπεζαρία και άνετα σαλόνια.

Χουνκιγιάλ: Αξιοθέατα εδώ και στη γύρω περιοχή

Θέλετε να βρείτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος για να δείτε στην περιοχή; Αν και μπορεί να σας δελεάζει η ιδέα να διαμείνετε στην άνετη τουριστική κατοικία σας, δεν θέλετε να δείτε όλα όσα κάνουν αυτόν τον προορισμό (Χουνκιγιάλ) μοναδικό στο είδος του; Ορίστε μερικά από τα κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να εξερευνήσετε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Γήπεδο Γκολφ Hacienda Pinilla (10,9 χλμ.)
  • Γήπεδο Γκολφ Reserva Conchal (26,1 χλμ.)
  • Πάρκο Μαϊμούδων (23,1 χλμ.)

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές σε: Χουνκιγιάλ

Είτε αναζητάτε διασκαδαστικές εξωτερικές δραστηριότητες είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, να είστε σίγουροι ότι αυτός ο προορισμός (Χουνκιγιάλ) αποτελεί ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Παραλία Junquillal (0,8 χλμ.)
  • Πλάγια Νέγρα (3,9 χλμ.)
  • Παραλία Αβελάνας (8,6 χλμ.)
  • Πλαγιά Λανγκόστα (14,2 χλμ.)
  • Παραλία Tamarindo Beach (16,3 χλμ.)
  • Παραλία Γκράντε (16,5 χλμ.)

Χουνκιγιάλ: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το: Ταμαρίντο (TNO), και απέχει 16,9 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αν δεν βρίσκετε πτήση που σας εξυπηρετεί για το ταξίδι σας, θα μπορούσατε επίσης να πετάξετε προς Νοσάρα (NOB), το οποίο απέχει μόνο 26,8 χλμ.