Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απομονωμένη παραλία 1BR + με πανοραμική θέα στον ωκεανό και την αμμώδη παραλία για κολύμπι

Απομονωμένη παραλία 1BR + με πανοραμική θέα στον ωκεανό και την αμμώδη παραλία για κολύμπι

Συλλογή φωτογραφιών για Secluded beachfront 1BR+ with panoramic ocean views & sandy swimming beach

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Απομονωμένη παραλία 1BR + με πανοραμική θέα στον ωκεανό και την αμμώδη παραλία για κολύμπι

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 5 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Troncones, Guerrero
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤρονκόνες Πόιντ15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μανζανίγιο5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαχάουα Πόιντ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΙξτάπα, Γκερέρο (ZIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Ixtapa - Zihuatanejo)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απομονωμένη παραλία 1BR + με πανοραμική θέα στον ωκεανό και την αμμώδη παραλία για κολύμπι

Ένα όμορφο ανεμοδαρμένο στον επάνω όροφο διαμέρισμα με πανοραμική θέα στον ωκεανό, το ρετιρέ Casa Oasis είναι το σύνολο δεύτερο όροφο - ένα διαχρονικό παραλία καταφύγιο από την πολυάσχολη ζωή σας. Αυτό είναι ένας παράδεισος της ιδιωτικής ζωής και χαλάρωσης, καθώς και μια μεγάλη αξία στην παραλία του Μεξικό ενοίκια μπροστά διακοπές.

Χτισμένο το 2010, αυτό το κομψό αλλά άνετο 1100 τετραγωνικών ποδιών ιδιωτικό διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με παραθαλάσσια μπαλκόνι, μεγάλο, άνετο εσωτερικό-εξωτερικό χώρο καθιστικού, 1. 5 λουτρά, και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όλα ακριβώς πάνω στον ωκεανό. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στην παραλία από κάθε δωμάτιο (ακόμη και το ντους).

Οι ιδιαιτερότητες:
• Δικαίωμα στην παραλία: Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στο διαμέρισμα και τον ωκεανό. Εκπληκτική θέα κυριαρχούν και υπάρχει πάντα μια αύρα της θάλασσας.
• Μεγάλη παραλία καθιστικό και τραπεζαρία με τροπικά έπιπλα από ξύλο και ένα σχήματος L θέα στον ωκεανό καναπέ
• Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με άφθονο χώρο στον πάγκο και μεγάλο συνημμένο ντουλάπι (εφοδιασμένο με ποιότητα μαγειρικά σκεύη, σκεύη και πιάτα, κλπ)
• Μεγάλο, φωτεινό και ευάερο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι μπροστά στον ωκεανό, ένα king size κρεβάτι και ένα διπλό ανάκλιντρο, καθώς και δύο πλήρη ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο.
• Ευρύχωρο ensuite μπάνιο με διπλούς νιπτήρες και ξεχωριστή τουαλέτα και ντους. Μισό μπάνιο στο σαλόνι.
• Ξεχωριστή πρόσβαση στην παραλία μέσα από καταπράσινους τροπικούς κήπους
• βουτιά στην πισίνα, το παραθαλάσσιο αίθριο για ηλιοθεραπεία και μπάρμπεκιου γκριλ
• Δωρεάν Internet διαθέσιμα για έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την περιήγηση στο διαδίκτυο Wi-Fi, αλλά ** ταχύτητες σύνδεσης μας δεν είναι κατάλληλες για streaming εκπομπές και ταινίες. ** Φέρτε το DVD!

Απολαύστε το μπιτς LIVING στα καλύτερά της
Βρίσκεται στο ήσυχο τέλος του μια παρθένα, πλήθος-ελεύθερη παραλία, ο ήχος των κυμάτων και τα τραγούδια του τροπικά πουλιά θα είναι μόνο μουσική σας. Υπάρχει μια μεγάλη παραλία για κολύμπι δεξιά έξω μπροστά (εκτός όταν τα κύματα κατά καιρούς πάρει τεράστια.)

Ελέγξτε έξω το σερφ, μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή να παρακολουθήσετε τις φάλαινες και τα δελφίνια ευθυμία από την άνεση του καναπέ σας. Ετοιμάστε μια καταιγίδα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας (φορτηγά φρούτων / λαχανικών, ψαριών, και μπύρα περνούν σχεδόν καθημερινά). 

Ιδιωτικό, περιφραγμένο κτήμα μας περιέχει καταπράσινους τροπικούς κήπους γεμάτους φοίνικες, μπανανιές και ανθίζοντας δέντρα και αρωματικά φυτά. Υπάρχει μια κοινόχρηστη πισίνα και μια ψησταριά για μπάρμπεκιου.

Χρειάζεται χώρο για περισσότερα άτομα;
Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε νέα casita μας κήπο πίσω από το κυρίως σπίτι - το πατάρι Tree House, το οποίο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, μεγάλο μπάνιο, καλυμμένη κουζίνα, και ένα κοράκι φωλιά υπνοδωμάτιο με καταπληκτική θέα στο βουνό, ζούγκλα, στον ωκεανό και το δέντρο-top. Ιδανική για επιπλέον φίλους ή την οικογένεια που θέλουν να μείνουν. Ρωτήστε μας για αυτό.

Προσωπικό: οικονόμος μας Matilde και κηπουρός / πολυτεχνίτης Leopoldo, καθώς και στις εγκαταστάσεις του διαχειριστή, Φράνκα θα πάρει την καλή προσοχή σας. (Παίρνουμε τις Κυριακές και Τετάρτες μακριά.)

ΓΙΑ Troncones ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Troncones είναι διάσημη για surf γύρο του έτους, αλλά αυτό δεν είναι όλα είναι εκεί για να κάνει. Απολαύστε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων τριών μιλίων τέντωμα μας σχεδόν άδειο παραλία. Περάστε την ημέρα πιτσίλισμα γύρω ή / και boogie boarding στην μεγάλη παραλία κολύμπι δεξιά έξω μπροστά. Πάρτε μεγάλες βόλτες, τρέχει, ή βόλτες με άλογα στο πλήθος χωρίς παραλία μας. Ή απλά να χαλαρώσετε στην αιώρα, να διαβάσετε, και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. 

Υπάρχει μια προηγμένη διάλειμμα στην παραλία μέσα στο οπτικό πεδίο, καθώς και πολλές άλλες μεγάλες διαλείμματα surf βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των La Saladita, γνωστός και ως "η μηχανή κύμα" (ένα πολύ ωραίο μέρος για αρχάριους και μακρά σύνορα). 

Ένα κοντινό θέρετρο προσφέρει καθημερινά γιόγκα, διαλογισμό, και τσι γκονγκ τάξεις (καθώς και γκουρμέ φαγητό). Τοπικές σχολές surf και εταιρείες ecotour παρέχουν πρόσθετη διασκέδαση και άσκηση, μόνο και μόνο για να σας κάνει ευτυχισμένο. Ιστιοσανίδες, stand-up πίνακες κουπί και ποδήλατα μπορούν όλα να ενοικιαστούν σε κοντινή απόσταση. 

ΓΙΑ Troncones ΠΟΛΗ
Troncones είναι όλα σχετικά με την παραλία - μεγάλη surf, ζεστά, καθαρά νερά των ωκεανών, άφθονα άγρια ​​ζωή, ανέξοδη φρέσκα θαλασσινά (αλιεύονται δεξιά έξω μπροστά) και ένα αισθησιακό, ηλιόλουστο κλίμα. Αλλά είμαστε επίσης γνωστό για την φιλική προς τους ανθρώπους μας και χαλαρωτικό τρόπο ζωής. 

Troncones κέντρο της πόλης (περίπου ένα μίλι μακριά) προσφέρει πολλά εστιατόρια, που κυμαίνονται από φθηνές παραλία θαλασσινά palapa μαγειρεμένα σε σόμπες ξύλου, με γαστρονομικά. Μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε βόρεια για να απολαύσετε διάφορα εστιατόρια νόστιμα ξενοδοχείο και εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική. Το pueblo έχει αρκετές γενικές αποθήκες, και μια χούφτα των μπουτίκ.

Κοντινές Ixtapa Ζιουατανέχο και σερβίρετε ένα τόνο πιο αστικό ψυχαγωγία καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, κινηματογράφοι, πάρκα αναψυχής, ακόμη και μίνι γκολφ και δύο πλήρη γήπεδα γκολφ. 

Καλωσορίσατε σ 'έναν παράδεισο παραλία ΑΛΗΘΙΝΗ
Casa όαση σας καλωσορίζει στην καλύτερη παραλία διακοπές σας ποτέ! Ποτέ δεν μπορεί να έχει και πάλι ένα τέτοιο πανέμορφο, ιδιωτικό και ειρηνική εμπειρία παραλία ... εκτός και αν έρθει πίσω, φυσικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση, ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. 

Hasta Pronto!

Casa Oasis ψιλά γράμματα:
• φιλόζωοι ΜΟΝΟ! Υπάρχουν γάτες και σκύλους στις εγκαταστάσεις (αλλά όχι στην επίπεδη).
• ΠΑΙΔΙΑ: Είμαστε φιλική προς το παιδί, αλλά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα. Το διαμέρισμα μπορεί να μην είναι κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά. 
• Τηλεπικοινωνίες:
     Υπάρχει μόνο ανώμαλος κάλυψη κινητό τηλέφωνο εδώ στην πόλη.
Internet χαμηλής ταχύτητας: χρησιμοποιήστε δωρεάν Wi-Fi internet μας για έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την περιήγηση στο διαδίκτυο, αλλά: ** ταχύτητες σύνδεσης στο internet μας δεν είναι κατάλληλες για streaming εκπομπές και ταινίες ** Κατεβάστε δείχνει σας πριν έρθουν ή να θέτουν DVD.!

Διαχειριστής καταλύματος

Laura Dwyer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Open architecture. Ask about child safety & noise.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Outdoor cats on premises. Cat-friendly pets only.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
No smoking indoors. Only out of doors.
- Quiet hours observed: 10pm to 9am - Shared pool & sun patio hours 11am to 7pm - In shared spaces, kids must respect the peace of other guests
- See full Kid Rules in rental agreement - Please use provided foot baths to rinse sand off feet before going inside, on patios, or in the pool
- Sun patio and pool are shared spaces, 11am - 7pm ** Downstairs living area for downstairs unit use only - Refund policy details in rental agreement

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τρονκόνες

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Τρονκόνες) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φάρμα Κροκοδείλων Cocodrilario και Μαρίνα Ixtapa, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία El Palmar και Τρονκόνες Πόιντ. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Delfiniti (χώρος αναψυχής) και Magic World Aquatic Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Troncones, Guerrero

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τρονκόνες Πόιντ - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Τρονκόνες - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Μανζανίγιο - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαχάουα Πόιντ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Saladita - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ιξτάπα, Γκερέρο (ZIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Ixtapa - Zihuatanejo): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café Pacífico - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Fulanos - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Costa Brava - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Indigo - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurante Brisas Mexicanas - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Reinie J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Beautiful property, great staff, perfect spot for relaxing!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

john f., Loveland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
One of the best stays in Mexico ever
Casa Oasis is more than an oasis it's a paradise quiet beautiful well-maintained More details to follow Franci was an extraordinary really wonderful hostess
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Elizabeth L., Bayfield

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely location, fabulous place!
Everything was perfect, really. Exactly what we we’re hoping for. Right on the beach, terrific outdoor shower, great fans, comfortable bed, well appointed space- we wouldn’t change anything.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Alicia S., Fairfax

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved our stay!
The location is great and the Casa is perfectly designed for a comfortable and relaxing stay. We love Karina who came and cooked us two excellent meals- she also cleaned the unit a couple of times. We did not need a cleaning daily, but could have if we chose it. They have a women named Natalie that lives on site who has a rescue called “Surfers for Strays”, she had the sweetest, most beautiful Siamese kitten that “needed a home”. We kept her with us for the week and the next thing we know- she’s coming home with us! They made the process very easy and they also educate the community about vaccinations, spaying, and neutering their animals, which is done for free right on the beach! Franca who owns the Casa was available via text at anytime we had a question or needed assistance. The beach is only a couple of steps from the unit and the ocean is so easy to swim in- we used their boogie boards and played in the perfect size waves. We will love to come back and stay again our next vacation!

10/10 Άριστο

Gabriela P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Todo excelente !! Franca siempre disponibles para nuestras necesidades . El personal muy amable !
Pasamos unas excelentes vacaciones ! Excelente atención y servicio ! La casa es muy linda y cómoda !! Y el lugar hermoso! Regresamos !!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Laura Dwyer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love travelling, books, gardening, music, animals, surfing, and of course the beach. This beach. This house is a long-time dream come true. We built it with love and an eye towards comfort. Renting the upstairs when family aren't visiting helps us keep the dream going.

ALLERGY ALERT: There are friendly cats (and iguanas and geckos and frogs) on the premises, but not generally upstairs. The bedroom closes completely to keep any critters out. We look forward to meeting you and hosting your Troncones stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We built Casa Oasis because we fell in love with Troncones. Yes, it sounds a bit corny, but wait til you see the place and meet the people. You'll understand what we mean.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Location, location, location. We found the perfect balance on this spot. At the quiet end of Troncones' residential sandy beach, Casa Oasis offers a ton of privacy and the best sandy swimming beach*, perfect for boogie boarding (and surfing, if you're good — the break is too shallow for beginners.) And yet, since we're only about a mile from the village, we're far closer to shops and restaurants than the many rentals further North.

* Occasionally (usually in deep summer), the waves get huge and can take the sand away, uncovering rocks on the ocean's edge in places.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων