Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Saranac Lake, NYΙδιώτης οικοδεσπότης

Ρωμαϊκή καμπίνα Adirondack με πανέμορφη θέα στη λίμνη και το βουνό

Ρωμαϊκή καμπίνα Adirondack με πανέμορφη θέα στη λίμνη και το βουνό

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic Adirondack Cabin with Gorgeous Lake and Mountain Views

Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ρωμαϊκή καμπίνα Adirondack με πανέμορφη θέα στη λίμνη και το βουνό

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Γυμναστήριο
  • Θέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Saranac Lake, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Flower9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣιδηροδρομικός Σταθμός Saranac Lake Adirondack Scenic Railroad Station4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBartok Cabin5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάρανακ Λέικ, Νέα Υόρκη (SLK-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Adirondack)15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρωμαϊκή καμπίνα Adirondack με πανέμορφη θέα στη λίμνη και το βουνό

Καλώς ήρθατε στην καμπίνα λευκού πεύκου Adirondack χειμώνα-θαυματουργή, γεμάτη σε ένα λόφο απέναντι από τη Λίμνη Λουλούδι. Παλιά γοητεία του Adirondack με σύγχρονες ανέσεις. Μεγάλη για ζευγάρια ή σόλο περιπέτειες. Λεπτά από το σκι, το πατινάζ και άλλα υπαίθρια αθλήματα, το κέντρο της λίμνης Saranac, καταστήματα, γκαλερί, εστιατόρια. Δέκα λεπτά από τη λίμνη Placid.

Όμορφη θέα στο νερό και τα βουνά. Τα δέντρα οριοθετούν την καμπίνα σε τρεις πλευρές με μια βραχώδη δασωμένη πλαγιά στην πλάτη και τη λίμνη μπροστά. Αδιέξοδο, ήσυχο δρόμο.

Όταν επισκέπτεστε τα Adirondacks ψάχνετε για μοναδικές διακοπές - μια ευκαιρία να ξεφύγετε από όλα και να ζήσετε τη γενναιοδωρία της φύσης. Εάν είστε ζευγάρι που αναζητά μια ρομαντική, χειμερινή απόδραση ... το έχετε βρει εδώ.

Φωλιασμένο σε έναν λόφο σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο απέναντι από την πανέμορφη Λίμνη Λουλούδι, η πρόσφατα χτισμένη καμπίνα ενός υπνοδωματίου συνδυάζει την παλιά παγκόσμια γοητεία των ρουστικών τοίχων με πεύκα και τις θολωτές οροφές με τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Στην καμπίνα περιβάλλεται από την ομορφιά της φύσης, με θέα τα ελάφια και την άλλη άγρια ​​φύση, τη λίμνη Flower ακριβώς απέναντι από το δρόμο και πολλά από τα βουνά Adirondack, όπως το όρος Pisgah και το βουνό Dewey. Περάστε τις ημέρες σας απολαμβάνοντας μια από τις καλύτερες πόλεις χειμερινών διακοπών στο έθνος.

Η καμπίνα είναι κοντά σε εστιατόρια, σκι αντοχής, πατινάζ στον πάγο και δημοφιλές σκι κατάβασης. Είμαστε δέκα λεπτά στη λίμνη Placid (σπίτι του Ολυμπιακού Χωριού). Απολαύστε τις δραστηριότητες στην περιοχή ή άνετα μέχρι το τζάκι προπανίου, παίζοντας παιχνίδια, διαβάζοντας, χαλαρώνοντας ή παρακολουθώντας μια ταινία.

Μπορείτε να περπατήσετε στο τέλος του δρόμου ή κατά μήκος της λίμνης σε εστιατόρια, καταστήματα και γκαλερί τέχνης στο κέντρο της πόλης ή να μαγειρέψετε στο σπίτι με τη μοντέρνα κουζίνα μας, που περιλαμβάνει φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, Keurig και πλυντήριο πιάτων.

Το 500 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει το υπνοδωμάτιο με άνετο κρεβάτι queen-size και μπαμπού, ένα χώρο φαγητού δίπλα στην κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και καθιστικό, δωμάτιο με δωμάτιο / γιόγκα από το καθιστικό και μπάνιο με ντουζιέρα , ηλεκτρική θέρμανση και εγκαταστάσεις πλυντηρίου (πλυντήριο / στεγνωτήριο). Η καμπίνα είναι προσβάσιμη από αναπηρικά καροτσάκια. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση, καθαρισμό, όργωμα και υπηρεσίες φτυάριου.

Ελπίζουμε ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα έχετε μια θαυμάσια επίσκεψη. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με μπαχαρικά, μαγειρικά σκεύη Calphalon, crockpot, τοστιέρα, μπλέντερ και ωραία σκεύη. Έχουμε προσθέσει περισσότερες σπιτικές πινελιές όπως ζεστές πετσέτες και ρίψεις, ηλεκτρικά κεριά, καφέ, τσάι και, φυσικά, scrabble και ένα κατάστρωμα καρτών. Διαθέσαμε την καμπίνα με προϊόντα από χαρτί, σαμπουάν και κοντίσιονερ και σαπούνια. Θα βρείτε επίσης περιοδικά και άλλα υλικά με πληροφορίες για εστιατόρια, επερχόμενες εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη ενώ βρίσκεστε εδώ.

Τα Adirondacks είναι ένας προορισμός διακοπών εδώ και αιώνες. Ένα φυσικό τοπίο, ένα υπαίθριο αθλητικό mecca και ένα ήσυχο καταφύγιο μακριά από την ταραχώδη καθημερινή ζωή. Σας καλωσορίζουμε σε αυτό το όμορφο μέρος αυτού του κόσμου και θέλουμε η διαμονή σας να είναι αξέχαστη. Εξερευνήστε τις εικόνες μας και επικοινωνήστε μαζί σας για να μοιραστείτε την εμπειρία!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ:
Ανιχνευτής καπνού
Ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα
Κουτί πρώτων βοηθειών
Κάρτα ασφαλείας
Πυροσβεστήρας

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ:
Απαγορεύεται το κάπνισμα
Δεν είναι κατάλληλο για κατοικίδια ζώα
Δεν υπάρχουν μέρη ή γεγονότα
Μπορεί να μην είναι ασφαλές ή κατάλληλο για παιδιά (0-12 ετών
) Το check-in είναι 3PM - 11PM.
Η ώρα αναχώρησης είναι το μεσημέρι, εκτός εάν έχουν γίνει προηγούμενες ρυθμίσεις για μεταγενέστερο check out.

Οι φιλοξενούμενοί σας:
Ο σύζυγός μου και εγώ περάσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες στην RV μας. Πριν από δύο χρόνια αποφασίσαμε να βγάλουμε ρίζες στη λίμνη Saranac NY. Μεγάλωσα εδώ και πάντα ήθελα να επιστρέψω. Ο Τζέρι ερωτεύτηκε την πόλη και λέει ότι αισθάνεται σαν σπίτι και σε αυτόν.

Αποφασίσαμε να ενοικιάσουμε το σπίτι μας όταν πηγαίνουμε νότια για το χειμώνα. Ο Jerry αποσύρεται και ένας παίκτης γκολφ, οπότε "ακολουθεί τον ήλιο". Είμαι τραγουδιστής και τραγουδιστής προπονητής. Το καλοκαίρι εκτελώ και διδάσκω στην περιοχή της λίμνης Saranac και κατά τους χειμερινούς μήνες το κάνω και στη Νότια Φλόριντα.

Επιλέξαμε μια καμπίνα Adirondack White Pine γιατί είναι τόσο όμορφα χτισμένα - και τόσο πολύ το Adirondack στο σχεδιασμό και το στυλ. Επιδίδονται σε πολλές προσαρμογές ενώ χτίζονται.

Επιλέξαμε να ζήσουμε στην οδό Duprey, επειδή βρίσκεται στην καρδιά των Adirondacks, δίπλα σε μια λίμνη, που περιβάλλεται από βουνά, αλλά απέχει λίγα μόλις λεπτά από τα πάντα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με τη νέα μας κατοικία και να ελπίζουμε ότι η χαρά που αισθανόμαστε ότι ζούμε εδώ μοιράζονται όλοι όσοι επισκέπτονται.

Απλά δώστε στο Gail μια κλήση εάν χρειάζεστε κάτι ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας: (ΤΗΛΕΦΩΝΟ HIDDEN)


Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Λίμνη Saranac

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Λίμνη Saranac) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο Pendragon και Μουσείο Saranac Laboratory Museum, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Σιδηροδρομικός Σταθμός Saranac Lake Adirondack Scenic Railroad Station και Bartok Cabin. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μίνι Γκολφ Boots and Birdies και Μουσείο Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Λέηκ Πλάσιντ. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως snowmobiling και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Flower - 9 λεπτά με τα πόδια
  • The Waterhole - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Saranac Lake Adirondack Scenic Railroad Station - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bartok Cabin - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Σκι Όρους Πίσγα - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σάρανακ Λέικ, Νέα Υόρκη (SLK-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Adirondack): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Dunkin' - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Donnelly's Ice Cream - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nori s, Good Food Naturally - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Campfire Adirondack Grill + Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 26 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Dimitri H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best Stay Experience We’ve Had
We have traveled A LOT and stayed in many many places. This was by far my favorite stay! So clean and comfortable and owners go above and beyond to prepare you if you have never been to the area before. For the first time ever we’re saving this property in our favorites and can’t wait to be in the area again just to have an excuse to stay here!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Tim L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Outstanding
Wonderful cabin getaway.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Selena F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect cozy cabin! Beautiful scenery and friendly atmosphere
Wish we could stay longer!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

5/5 Άριστο

Anne J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy for Two
This cabin was perfect for two people. It had all of the amenities one would need, and the owners gave very detailed information about the cabin and the area around Saranac Lake as far as recreation, dining, and shops. Will definitely be back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

4/5 Καλό

Garrett M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Cozy and nice
We had an amazing trip and will be back thank you

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I spent ten years traveling the United States in our RV. Five years ago we decided to put down roots in Saranac Lake NY. I grew up here and have always wanted to return. Jerry fell in love with the town and says that it feels like home to him, too.

We decided to rent our home when we go south for the winter. Jerry is retired and a golfer, so he “follows the sun”. I am a singer and singing coach. In the summer, I perform and teach in the Saranac Lake area, and during the winter months I do the same in South Florida.

We chose an Adirondack White Pine Cabin because they are so beautifully built – and so very Adirondack in design and style. They lend themselves to lots of customizing while they are being built.

We chose to live on Duprey Street because it is a quiet street with wonderful neighbors in the heart of the Adirondacks. It runs along Lake Flower and has beautiful mountain views, yet it is minutes away from just about everything. We couldn’t be happier with our home and hope that the joy we feel living here is shared by everyone who comes to visit.

Just give Gail a call if you need anything or have any questions during your stay: (PHONE NUMBER HIDDEN)




Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες