Διαμέρισμα στον προορισμό Palm Coast, FL

Cinnamon Beach Unit 364- Ρετιρέ με εκπληκτική θέα του γκολφ και του ωκεανού !!!

Cinnamon Beach Unit 364- Ρετιρέ με εκπληκτική θέα του γκολφ και του ωκεανού !!!

Συλλογή φωτογραφιών για Cinnamon Beach Unit 364- Penthouse with Stunning Golf & Ocean Views!

Γκολφ
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Cinnamon Beach Unit 364- Ρετιρέ με εκπληκτική θέα του γκολφ και του ωκεανού !!!

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια

Εξερευνήστε την περιοχή

Palm Coast, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOcean Hammock Golf Club6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Hammock Beach Ocean Course7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Palm Coast10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cinnamon Beach Unit 364- Ρετιρέ με εκπληκτική θέα του γκολφ και του ωκεανού !!!

Θα ερωτευτείτε με τις εκπληκτικές απόψεις του ωκεανού και του γηπέδου γκολφ που προσφέρονται στη μονάδα 364. Η ευρύχωρη και φιλική προς τα κατοικίδια μονάδα διατηρείται άψογα με νέους ιδιοκτήτες που έχουν ενημερώσει τα έπιπλα και το ντεκόρ. Η επιθυμητή θέση στον τελευταίο όροφο προσθέτει στην ιδιωτικότητα και ενισχύει την εκπληκτική θέα. Το μεγάλο, καλυμμένο μπαλκόνι βλέπει πάνω από το 8ο πράσινο του αυθεντικού Jack Nicklaus Signature Ocean Course και την αναπνοή που παίρνει τον Ατλαντικό Ωκεανό. Απολαύστε ένα οικογενειακό γεύμα, παρακολουθήστε τα δελφίνια y ή απολαύστε τον πρωινό σας καφέ ή ένα βραδινό καπάκι.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα άνετο king-size κρεβάτι με συρόμενη πόρτα που επιτρέπει πρόσβαση στο μπαλκόνι. Μια πολυθρόνα για ανάγνωση και άφθονο χώρο ντουλάπι / τουαλέτας τελειώνει μέχρι το δωμάτιο. Το τεράστιο βασικό μπάνιο έχει καθρέφτες καθ 'όλη τη διάρκεια, διπλό ματαιοδοξία, ξεχωριστό ντους με πλακάκια και μπανιέρα.

Το 2ο και 3ο υπνοδωμάτιο, το καθένα με μια άνετη βασίλισσα και δύο μονά κρεβάτια με σεβασμό, συμπληρώνουν αυτό το κόσμημα. Παιχνίδια παραλίας, καρέκλες και πετσέτες παρέχονται μέσα στη μονάδα. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο queen size φορητό κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα που επιτρέπουν στους επιπλέον επισκέπτες να μείνουν, καθώς και φορητό παχνί και highchair.


Η πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα με γρανίτη είναι μια χαρά να δουλέψετε με εκπληκτική θέα στον ωκεανό καθώς μαγειρεύετε ελαφριά σνακ ή οικογενειακές γιορτές. Το τραπέζι, με υπέροχη θέα στον ωκεανό, προσφέρει καθίσματα μέχρι 8. Ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ένα οικογενειακό γεύμα, να παίξετε παιχνίδια ή να έχετε ένα ήσυχο δείπνο για δύο.
Το καθιστικό είναι ευρύχωρο και διαθέτει άφθονο καθιστικό. Το άνετο καναπέ και η έδρα αγάπης προσφέρουν ένα εξαιρετικό μέρος για να διαβάσετε ένα βιβλίο ενώ απολαμβάνετε ακόμα την θέα στον ωκεανό και τον ήχο του surf. Περάστε χρόνο με την οικογένεια να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να παίζετε παιχνίδια (παρέχεται ποικιλία). Η μονάδα έχει αυξημένες οροφές προσθέτοντας στο ευάερο και ανοιχτό συναίσθημα του condo.

Η μονάδα περιλαμβάνει πλυντήριο και στεγνωτήριο και διαθέτει πλήρες δεύτερο λουτρό που βρίσκεται βολικά κοντά στο δεύτερο και τρίτο υπνοδωμάτιο. Το WIFI, η υπηρεσία τηλεφώνου και καλωδιακής τηλεόρασης παρέχονται για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη διαμονή σας. Η μονάδα διαθέτει επίσης κεντρικό σύστημα αέρα και ανεμιστήρες οροφής. Η ομάδα διαχείρισης μας είναι φανταστική και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσει.
Η μονάδα 364 βρίσκεται στο κτήριο 400 με την παραλία σε απόσταση 1 - 2 λεπτών με τα πόδια. Η αμμουδιά μας είναι ιδανική για κολύμπι, περπάτημα / τρέξιμο και κυνήγι κοραλλιών. Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να χαλαρώσετε, να χτίσετε κάστρα με άμμο και να παίζετε στο surf ή να κάνετε χρόνο για μια ρομαντική βόλτα κατά μήκος της ακτής.

Φιλικό προς την οικογένεια και άψογη συντήρηση, το συγκρότημα CB condo έχει δραστηριότητες για όλους στο κόμμα σας. Δύο θερμαινόμενη πισίνα, μια μηδενική κλίση κρούσης, παιδικό πάρκο νερού, παιδική πισίνα και παιδική χαρά, θερμαινόμενο σπα με τζακούζι και γυμναστήριο. Έφηβοι αγαπούν τα δωμάτια παιχνιδιών και εργάζονται έξω δωμάτιο στο clubhouse μας. Το Clubhouse διαθέτει ένα σνακ μπαρ και ένα εστιατόριο / μπαρ σε στιλ καφέ. Φανταστείτε ότι αυτές οι ανέσεις είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από αυτό το condo!

Το CB είναι μια ιδιωτική γειτονιά στην αποκλειστική κοινότητα της Ocean Hammock και η ασφάλεια είναι εξαιρετική. Ο δρόμος εισόδου είναι διώροφος και έχει 24ωρη φρουρά. η πρόσβαση στο δωμάτιο από το υπόγειο γκαράζ του κτιρίου γίνεται μέσω κλιμακοστασίου ή ανελκυστήρα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για μέχρι 2 οχήματα.
Το συγκρότημα είναι ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο στολίδι που βρίσκεται στην Palm Coast της Φλώριδας, μόλις 20 λεπτά νότια του St. Augustine, 30 λεπτά βόρεια της παραλίας Daytona και 75 λεπτά ανατολικά του Ορλάντο. Διαθέτει πάνω από 2 μίλια από παρθένα κανέλα-χρωματιστή παραλία.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε, ή μπορείτε να επιλέξετε να χαλαρώσετε και να μην κάνετε τίποτα καθόλου. Είμαστε αρκετά κοντά για μια ημερήσια εκδρομή στο Disney World, στο Universal Studios, στο διαστημικό κέντρο Kennedy και πολλά άλλα. Είτε ψάχνετε για διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές είτε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, το CB και η μονάδα 364 θα σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε. Ένα υπέροχο μέρος για να ξεφύγετε από το κρύο του βόρειου χειμώνα ή τη θερμότητα του καλοκαιριού της Φλώριδας. Το ιδανικό περιβάλλον για να περνάτε χρόνο και να κάνετε διαρκή αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας. 

Το Cinnamon Beach Vacation Rentals διαχειρίζεται επίσης τις μονάδες 352 και 323, ιδανικές για μεγαλύτερες ομάδες και οικογένειες!

LBTR # 12410-Ρ

Διαχειριστής καταλύματος

Cinnamon Beach Vacations

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Σχετικά με την περιοχή

Palm Coast

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Palm Coast) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Παραλιακό Πάρκο Jungle Hut Park Beach και Γήπεδο Γκολφ Hammock Beach Ocean Course, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Palm Coast Lanes και Let's Play Indoor Playground. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και σέρφινγκ/body boarding προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ocean Hammock Golf Club - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Hammock Beach Ocean Course - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Washington Oaks Gardens State Park - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Palm Coast Resort Golf Club - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Palm Coast - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεντ Ογκουστίν, Φλόριντα (UST-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοανατολικής Φλόριντα): 46 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Salsas Mexican Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Metro Diner - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Brass Tap - Craft Beer Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cantina Louie - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sushi 99 - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 53 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Margrethe H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
CB Stay
Lovely property. Didn't realize could see the golf course but not play it!
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Thomas H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Spacious and very clean, well maintained space!
Enjoyed staying at your great condo. Very large and well equipped spaces-we had everything we needed and the place was just beautiful. There were only 2 drawbacks for us; first had nothing to do with the property itself, but the beach was disappointing to say the least. Crushed up shells instead of sand made it very difficult for us to walk. Number 2 was that the pools could have been open later than 7:30pm (…though the signs read they were open to 8pm). All-in-all though, a pleasant stay and definitely loved your space and attentiveness to our communication.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kathleen Q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great unit at palm Coast
This unit took my breath away when I walked in. The high ceiling was very nice. Everything we could need was provided. Plenty of storage in the bedrooms. The decor was great. The kitchen was well equipped. Updated high toilets were appreciated. Large dining table with plenty of seating for our family. Beds were comfortable. We really enjoyed our stay. Thank you for providing so many extras, like games, umbrella etc. I wish we would have had more notifications about the beach entrance closures. I can appreciate protecting the dunes but it seem this would have been in the planning for months but we were unaware until days before arriving.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Debra G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic
My family and I enjoyed our stay so much. Don't let the rocks fool you at the beach. We had so much fun looking for animals in the small pools at low tide. Pool was fun and the kids enjoyed the splash pad. Such a family friendly place. Watched dolphins from the balcony. Can't wait to come back.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Patrick H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exquisite Setting: A Captivating Location with Breathtaking Scenery!
Our family had an incredible time in this spacious unit, which offered stunning views of both the beach and golf course. The fully stocked kitchen was a real blessing, allowing us to prepare meals with ease. The cleanliness of the unit was impeccable, ensuring a comfortable and hygienic stay for all of us. We were pleasantly surprised to find large TVs in each bedroom and the living room, providing entertainment options for everyone in our family. Whether we wanted to unwind in our private spaces or gather together for some quality family time, these TVs added an extra level of convenience and enjoyment. The community properties surrounding the unit were well maintained, creating a pleasant and inviting atmosphere. Additionally, the friendly nature of the other guests made our stay even more enjoyable. It's always a pleasure to connect with like-minded individuals and share in the experience of a wonderful vacation. The only minor drawback we encountered was the presence of rocks on the beach. We wanted to note that if you or your kids plan to access the water, it's important to be cautious. However, this shouldn't overshadow the overall enjoyment we had during our stay. Overall, we highly recommend this unit for a memorable family vacation. From the spaciousness and breathtaking views to the well-stocked kitchen and cleanliness, everything exceeded our expectations. The addition of large TVs in each room was a nice touch, and the well-maintained community properties and
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cinnamon Beach Vacations

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες