Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Βίλα Ωκεανό, Κλειστή Κοινότητα, 2 Σουίτες, Εστιατόριο & Πισίνα

Βίλα Ωκεανό, Κλειστή Κοινότητα, 2 Σουίτες, Εστιατόριο & Πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Oceanview Villa, Gated Community, 2 Suites, Restaurant & Pool

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα Ωκεανό, Κλειστή Κοινότητα, 2 Σουίτες, Εστιατόριο & Πισίνα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
San Juan del Sur, Departamento de Rivas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRefugio de Vida Silvestre La Flor14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Σαν Χουάν ντελ Σουρ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία San Juan Del Sur Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα Ωκεανό, Κλειστή Κοινότητα, 2 Σουίτες, Εστιατόριο & Πισίνα

Ενοικιάστε την κομψή βίλα στο Villas de Palermo με θέα στον κόλπο του San Juan del Sur. Περπατήστε στο εστιατόριο, την πισίνα και το μπαρ στο Terraza de Palermo. Δωρεάν μεταφορά από / προς την πόλη και την παραλία δύο φορές την ημέρα. Τα ταξί στην πόλη μπορούν επίσης να κανονιστούν οποιαδήποτε στιγμή για $ 3 ανά άτομο.

Νομίζουμε ότι το σπίτι μας είναι το καλύτερο στην κοινότητα. Γιατί;

Σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε το μεγάλο παιχνίδι ή να ακούσετε μουσική; Η επίπεδη τηλεόραση μας είναι η μεγαλύτερη στην Villas de Palermo - και όχι όλες οι βίλες έχουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με είσοδο HDMI! Φέρτε το Chromecast και μεταφέρετε ταινίες Netflix χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας από το σπίτι ή παρακολουθήστε τα σημαντικά παιχνίδια. Συνδέστε το ipod στο σταθμό σύνδεσης. Ένα ζευγάρι από 36 'ψηλά ηχεία DCM Time Window κάνει την τηλεόραση, το DVD και τη μουσική σας να ακούγεται σαν να βρίσκεστε σε μια αίθουσα συναυλιών.

Σχεδιάζετε να κοιμηθείτε; Οι κουρτίνες στα υπνοδωμάτια βοηθούν να κρατήσει τον ήλιο έξω - και η βίλα να κρυώσει στη ζέστη του απογεύματος. Έχουμε οπαδούς και στα δύο κρεβάτια, και όχι όλες οι βίλες έχουν ανεμιστήρες επάνω.

Σχεδιάζετε να εργαστείτε; Έχουμε γραφεία και στα δύο υπνοδωμάτια - και μια καρέκλα Aeron για σοβαρά εργαστήρια. Το εφεδρικό μας σύστημα διατηρεί το WIFI, τους ανεμιστήρες και τα φώτα όταν το εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας είναι έξω. Καμία άλλη βίλα δεν διαθέτει σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπαταριών ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα που μεταβαίνει αδιάλειπτα στο αντίγραφο ασφαλείας όταν χρειάζεται.

Σχεδιάζετε να μαγειρέψετε; Η βίλα μας διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πολλά γυάλινα σκεύη, πιάτα, δοχεία αποθήκευσης, γλάστρες, ταψιά, μαγειρικά σκεύη και όλα όσα θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα γεύματά σας. Προσωπικά, επιλέγω το εστιατόριο ή την υπηρεσία δωματίου, αλλά είναι η επιλογή σας!

Σχεδιάζετε να απολαύσετε τις απόψεις; Οι κήποι μας γύρω από την αυλή είναι ώριμοι και καλά συντηρημένοι και η θέα στον ωκεανό είναι ανεμπόδιστη από σπίτια ή κτίρια εξυπηρέτησης. Περιλαμβάνουμε τραπεζαρία που μπορείτε να μετακινήσετε έξω, και μαξιλάρια για τις υπαίθριες ξαπλώστρες για να κάνετε τις απόψεις ακόμη πιο ευχάριστες!

Και υπάρχουν περισσότερα! Έχουμε πάνελ οθόνης στις συρόμενες πόρτες μας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το αεράκι του ωκεανού χωρίς να τρέξετε τον κλιματισμό και τα δύο υπνοδωμάτια μας έχουν ανεμιστήρες οροφής. Η ταπετσαρία μας είναι νέα και η βίλα είναι πεντακάθαρη. Η βίλα μας είναι διακοσμημένη με πολλές αρχικές τέχνες, βιοτεχνίες και αντίκες από την αποικιακή εποχή της Νικαράγουα.

Συγκρίνετε τη βίλα μας με τα υπόλοιπα! Ωστόσο, εάν το σπίτι μας δεν είναι διαθέσιμο, θα σας βρούμε ένα κοντινό σπίτι με μια άλλη υπέροχη θέα στον κόλπο.

Η καθημερινή τιμή περιλαμβάνει έως 4 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για εβδομαδιαίες ή μηνιαίες χρεώσεις, μεγαλύτερα συμβαλλόμενα μέρη, καθαρισμό, μετρημένη ηλεκτρική ενέργεια ή επιπλέον κρεβάτια. Ζητήστε προσφορά για την ομάδα σας.

Ζωή στην αργή λωρίδα: Περπατήστε γύρω από τις τοπικές παραλίες, σερφάρετε με τα καλύτερα διαλείμματα στη χώρα, γευματίζετε με τα ψώνια της ημέρας κάτω από ένα παπάπα στην παραλία της πόλης. Καταμέτρηση μαϊμούδες, κολίβρια και πεταλούδες στο τροπικό δάσος.

Ευρύχωρες, ερημικές αμμώδεις παραλίες: Προτιμάτε μια ιδιωτική μέρα στην παραλία; Επισκεφθείτε τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες βόρεια ή νότια του San Juan del Sur και απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα κάτω από ένα θόλο των εγγενών δέντρων. Ο θυρωρός μας μπορεί να σας κατευθύνει προς τα καλύτερα πικνίκ, τα καλύτερα διαλείμματα σερφ και τα καλύτερα μέρη για να κρεμάσετε την αιώρα σας σε ένα δέντρο.

Εξερευνήστε την ιστορία της Νικαράγουα: Οι βίλες de Palermo έχουν θέα στην πολυσύχναστη παραλιακή πόλη San Juan del Sur στη νότια ακτή της Νικαράγουας. Αυτό το διώροφο, κλιματιζόμενο σπίτι έχει θέα στον κόλπο San Juan del Sur, μαζί με γεωργική γη και τροπικό δάσος και περιλαμβάνει πρόσβαση στο clubhouse, πισίνα, εστιατόριο και μπαρ - όλα με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Απολαύστε περιηγήσεις με μονοπάτια, πεζοπορία και περιηγήσεις με τέντες με φερμουάρ, όλα μέσα στη φύση. Ζητήστε από τον θυρωρό μας να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις κοντινές ιστορικές πόλεις και τις παραδοσιακές αγορές της Γρανάδας και της Masaya.

Διαχειριστής καταλύματος

owner/property manager
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Θέα στον ωκεανό
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

San Juan del Sur

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Λόμας ντε Παλέρμο (San Juan del Sur). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μονοπάτι Παλιού Φάρου και Λιμάνι του Σαν Χουάν ντελ Σουρ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία San Juan Del Sur Beach και Refugio de Vida Silvestre La Flor.
Χάρτης
San Juan del Sur, Departamento de Rivas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Refugio de Vida Silvestre La Flor - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι του Σαν Χουάν ντελ Σουρ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία San Juan Del Sur Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Nacascolo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία El Remanso - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μανάγκουα (MGA-Διεθνές Αεροδρόμιο Augusto C. Sandino): 152 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Big Waves Daves Bar And Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Arribas - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Social - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ikal - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Indio Del Sur, Coffee Shop - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Janet K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Villa
Our home away from home for 9 weeks was a completely great experience. The owner, Kori was so great, imediiately responding to any of our needs. This villa is very well equipped with kitchen requirements as well as a big bonus of battery backup for when the power goes out. Wonderful ocean views, gorgeous sunsets, not too far from beautiful clean pool, very friendly and accommodating staff, great social atmosphire to meet new friends.....Thankyou Kori

8/10 Καλό

Claudia L.

Gorgeous views!!
The Villa was comfortable and clean, the beds were good quality and the bathrooms were stocked with shampoo/conditioner/body wash. The staff was super responsive when we had a problem with the showers - they came immediately to address the issue. The A/C units work great and easy to control with remotes. Kitchen is well stocked and fridge is full-size. The rocking chairs on the back patio are the best part...amazing view (the owner pics don’t lie)! The unit is super close to the main casona, where the pool and restaurant are located. Beautiful setting and the food was delicious (we had a traditional Nica plate, a Huevos Rancheros plate and an “American” breakfast plate). The security is good: 2 gates to get thru to the Villa. Only 5-10 minute drive into “downtown” SJDS. I’d stay again in a heartbeat!!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάρτιο 2019

10/10 Άριστο

mary jo c.

Loved our stay
My husband and I stayed here for a month. Kori was great to work with while booking his place and with any problems we had while staying there. We loved the location of the villa as it was not too strenuous a walk from the pool and restaurant and was high enough to have a great view. We spent our mornings on the patio with coffee and wine in the evenings watching amazing sunsets. We took advantage of the hourly shutttles to town. Can’t say enough about the drivers Guillermo and Juan. They were professional and prompt and had infinite patience with our ridiculous understanding of Spanish. Kori has battery backup so we never were without power. The unit is very spacious and comfortable. Mary-Jo and Randy
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Diamond T., Huntington Beach, CA

Everything you're looking for is here
We had a fantastic 5 days in this villa! It was a last minute booking for us as we found ourselves miserable at a dirty and buggy place nearby. Kori came through quickly, responding to our inquiry immediately. The villa was spacious for the four of us, the view was beautiful, and the property in general was very nicely kept. There must be a ranch adjacent to the hotel because you were able to see cows and horses every day along the road or in the fields below. There were monkeys you could hear in the distance as well. Because of all this, you were still able to feel like you were in Nica even though the property had an Italian feel. The pool, restaurant, laundry and shuttle services were all great as well as housekeeping. There was a nice mix of Nica and people from other countries as well enjoying the Villas. Everyone treated us very kindly and we could not have asked for a better experience. We've been traveling around for two months and this was the cleanest and least buggy of all the places we've stayed.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2016

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από owner/property manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων