Διαμέρισμα

Σπίτι Αστικής Γιόγκα Ιωάννινα

Συλλογή φωτογραφιών για Σπίτι Αστικής Γιόγκα Ιωάννινα

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Ioannina
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Ιωαννίνων15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΙωάννινα (IOA-Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚατοικία του Αλί Πασά11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι Αστικής Γιόγκα Ιωάννινα

Αν θέλετε να συνδυάσετε τον γιόγκικο, ειρηνικό, γαλήνιο και μεσαιωνικό τρόπο ζωής σε ένα γιόγκικο housestay με όλα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της ιστορικής πανέμορφης πόλης των Ιωαννίνων, τότε αυτό είναι το σωστό μέρος για εσάς! Αυτή η αστρική εμπειρία γιόγκα αστραμίας θα σας δώσει τη σωστή ισορροπία για να υποχωρήσετε στα ατμόσφαιρα της σάλας, ενώ θα ζήσετε στη ζωντανή καρδιά του πολιτιστικού και ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων.

Το αστρικό άστρο γιόγκα βρίσκεται κοντά στην ιστορική πόλη και στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, μόλις 5 λεπτά από το κάστρο και τη λίμνη Παμβώτιδα, το ρολόι της παλιάς πόλης, τα μουσεία, τα πολιτιστικά κέντρα και 2 λεπτά με τα πόδια από όλα τα όμορφα παλιά στυλ καφέ στην οδό Καλάρι. Μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από το λόφο Frontzos και το επιβλητικό δάσος, ένα εξαιρετικό σημείο για τρέξιμο μονοπάτι, περπάτημα, τζόκινγκ ή αγκαλιάστε ένα δέντρο και να ταιριάζει με τη φύση :-)

Οι στάσεις λεωφορείων και ταξί βρίσκονται μόλις 1 λεπτό μακριά από τη θέση μας, ενώ η αποβίβαση στα Ιωάννινα είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιήσιμη με τα πόδια ή με ποδήλατο. Η υπηρεσία ταξί είναι πολύ γρήγορη και δεν είναι τόσο ακριβή και μπορεί να σας ταξιδέψει τακτικά στην πόλη ή το χωριό Πέραμα που βρίσκεται 3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, για να επισκεφθείτε μία από τις παλαιότερες σπηλιές στη Γη που χρονολογούνται 1. 500.000 χρόνια ... Τα βουνά Ζαγόρι και το Φαράγγι του Βίκου είναι προορισμοί που κόβουν την ανάσα να σας περιμένουν ακόμα περισσότερο, όπως υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, ράφτινγκ, ορεινή ποδηλασία και ιππασία.

Κατά τη διαμονή σας στο Ασύρματο Γυμναστήριο γιόγκα, θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το σάλα ανά πάσα στιγμή για τη δική σας πρακτική γιόγκα, να απολαύσετε τον κοινό χώρο όπου θα βρείτε πάντα ζεστό τσάι και ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγο χρόνο μόνο (meditation ή vipassana) σε μαθήματα γιόγκα, μαθήματα μασάζ και αναζωογονητικά λουτρά βοτάνων σε παραδοσιακές συναυλίες μουσικής kirtan και ειδικές εκδηλώσεις ή να αναρωτιέστε και να ανακαλύψετε την πόλη ή την όμορφη φύση που την περιβάλλει με ποδήλατο ή με τα ΠΟΔΙΑ.

Μέσα στο ιδιωτικό υπνοδωμάτιο σας υπάρχει μια μικρή γωνιά σαλόνι και τραπεζαρία με 2 καρέκλες που μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ζεστό σαλόνι της ρεσεψιόν και στην κουζίνα τσαγιού υποδοχής όπου μπορείτε πάντα να βρείτε ζεστό τσάι, καφέ και μπισκότα για να φάτε. Το δωμάτιο πρακτικής γιόγκα (shala) είναι επίσης διαθέσιμο για προσωπική άσκηση εκτός του ημερήσιου ωραρίου μαθημάτων γιόγκα.

Παρακαλούμε όπως κατά τη διάρκεια της παραμονής τους όλοι οι πελάτες μας σέβονται και μοιράζονται τον γιόγκικο τρόπο ζωής μας και απολαμβάνουν τη διαμονή τους στην προοπτική της αποτοξίνωσης και του καθαρισμού. Μέσα στο χώρο μας μοιράζονται μόνο vegan / χορτοφαγικά γεύματα, δεν υπάρχουν ουσίες ή χρήση οινοπνευματωδών ποτών, ενώ συνειδητοποιούν το περιβάλλον για τον πλανήτη μας ... το μοναδικό μας σπίτι.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Ιωάννινα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Κέντρο Πόλης Ιωαννίνων (Ιωάννινα). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Gallery of Epirus Studies Society και Πινακοθήκη Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ναός Αγίου Αθανασίου και Κατοικία του Αλί Πασά.
Χάρτης
Ioannina

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο Ιωαννίνων - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Σπήλαιο Περάματος - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κατοικία του Αλί Πασά - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ιωάννινα (IOA-Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Brothers Cafe Ιωάννινα - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Κόφι - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Gateaux - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Montage - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Maison - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων