Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σύγχρονο ανοιχτό σπίτι, παραθαλάσσιο, ιδιωτική πισίνα, γλυκά ηλιοβασιλέματα.

Σύγχρονο ανοιχτό σπίτι, παραθαλάσσιο, ιδιωτική πισίνα, γλυκά ηλιοβασιλέματα.

Συλλογή φωτογραφιών για Contemporary open house, oceanfront, private pool, sweet sunsets.

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Σύγχρονο ανοιχτό σπίτι, παραθαλάσσιο, ιδιωτική πισίνα, γλυκά ηλιοβασιλέματα.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cayman Brac, West End
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCayman Brac Beaches2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαυάγιο MV Captain Keith Tibbetts8 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοWest End (CYB-Διεθνές Αεροδρόμιο Τσαρλς Κίρκονελ)16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣημείο κατάδυσης Charlie's Reef4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σύγχρονο ανοιχτό σπίτι, παραθαλάσσιο, ιδιωτική πισίνα, γλυκά ηλιοβασιλέματα.

Η χελώνα του χαλκού είναι χαμηλού κλειδιού, κομψό - χαλαρώστε, αισθανθείτε άνετα. Ανοιχτό σχέδιο, πολύ χώρο τόσο μέσα όσο και έξω. Στη χελώνα χαλκού έχουμε 160 πόδια από υπέροχη παραλία στην ήσυχη βόρεια πλευρά του Brac.

Η καλύτερη τοποθεσία για κολύμβηση με αναπνευστήρα στο νησί που ονομάζεται "Fishbowl" είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι μας - απλώς βάλτε τα παπούτσια με νερό, αρπάξτε το εργαλείο ψαροντούφεκο και θαυμάστε!

Βρισκόμαστε στο νησί Cayman Brac. Το Cayman Brac είναι ένα από τα 3 νησιά των Νήσων Καίυμαν. Μπορείτε να κλείσετε 40 λεπτά πτήση από το Grand Cayman μέσω της Cayman Airways, η οποία έχει αρκετές πτήσεις καθημερινά στο Cayman Brac. Υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς το Cayman Brac από διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ.

Το πρώτο πράγμα που ο καθένας παρατηρεί καθώς περπατάει στην μπροστινή πόρτα είναι ο πραγματικά μεγάλος ανοιχτός χώρος, με καταπληκτική πλευρική πανοραμική θέα στον ωκεανό, τους μπλε ουρανούς, τα σύννεφα και τα καταδυτικά σκάφη. Οι φωτογραφίες δεν το κάνουν δικαιοσύνη, οι άνθρωποι περπατούν μέσα και: "Πω πω, αυτό είναι εκπληκτικό!".

Στη Χελώνα χαλκού έχουμε 160 πόδια από υπέροχη παραλία στην ήσυχη βόρεια πλευρά του Brac? το πιο γλυκό μας χαρακτηριστικό είναι η πλήρης προβολής στη βεράντα που εκτείνεται από την πλευρά της παραλίας. Δεξιά είναι η αιώρα, από την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πεταλούδες και τις λιβελούλες που διαπερνούν τα λουλούδια, στη μέση είναι οι καρέκλες Adirondack και ένα τραπέζι, για να παρακολουθήσετε την αστραπή των τροπικών σύννεφων που φτάνουν στα βουνά της Κούβας (50 μίλια βόρεια) , στα αριστερά βρίσκεται η υπαίθρια τραπεζαρία, ο χώρος για να στήσετε ένα φορητό υπολογιστή, να απαντήσετε μερικά γρήγορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθήσετε βάρκες κατάδυσης που κουνάζουν από την ακτή μπροστά σας.

Η πισίνα 32 ινών fiberglass εγκαταστάθηκε το 2016 και είναι πραγματικά καταπληκτική και το υψόμετρο του καταστρώματος παρέχει το ιδανικό σημείο για να δείτε τα ηλιοβασιλέματα.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι μεγάλη, αρκετά μεγάλη ώστε το κρεβάτι king size να φαίνεται παράξενα μικρό σε αυτό, γαλλικές πόρτες ανοίγουν προς την περιοχή βεράντα, έτσι ώστε το τροπικό αεράκι να φυσάει το βράδυ. Από το υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο με νεροχύτες "του" και "της", ένα ντους ψιλής βροχής και τρία παράθυρα που βλέπουν έξω, και πάλι, πάνω από τη θάλασσα μπροστά.

Στην άλλη πλευρά του σπιτιού υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια. Το "Ocean Room" γίνεται μπλε και άσπρο, με δικό του καθιστικό, που ανοίγει στο τμήμα αιώρας της βεράντας, στον ωκεανό στο παρασκήνιο. Το "Garden Room" είναι όλα σε κόκκινο, καφέ και πράσινο, τα φύλλα των τροπικών δέντρων διασπώντας τον ήλιο. Και τα δύο δωμάτια διαθέτουν ανεμιστήρες οροφής και μονάδες AC με παράθυρα, μοιράζονται ένα μπάνιο.

Ανάμεσα στα δύο σύνολα υπνοδωματίων υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος που συνδυάζει μια ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Υπερμεγέθης ανεμιστήρας, μεγάλη έξυπνη τηλεόραση με Roku, τραπεζαρία για οκτώ άτομα, με ένα τεράστιο τμήμα καναπέ στη μέση για να απολαύσετε ταινίες ή θέα σε όλο το νερό. Ο τεντωμένος καναπές μπορεί να ανοίξει σε ένα κρεβάτι queen size.

Έξω ... η περιοχή της δεξαμενής ξεπλύματος με ξεχωριστές δεξαμενές για εργαλεία και κάμερες. Στη δεξιά πλευρά του σπιτιού βρίσκεται το καγιάκ, με κουπιά από κάτω. Στην παραλία μπροστά υπάρχει τραπέζι πικ-νικ για φαγητό, ενώ παγιδεύει τις τελευταίες ακτίνες της ημέρας. Επιπλέον, ένας ξύλινος πάγκος τοποθετημένος με ακρίβεια ώστε να απολαμβάνει τη μέγιστη δυνατή ομορφιά από τον ήλιο πάνω από το Little Cayman, μακριά από την απόσταση, ενώ το τελευταίο επίπεδο της ημέρας έμπαινε αργά, σκιαγραφώντας τα σύννεφα - το αγαπημένο μας μέρος για να παρακολουθήσουμε η δυση του ηλιου.

Το αεροδρόμιο είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι, το σούπερ μάρκετ 20 λεπτά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΛΕΠΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Η τοποθεσία που παρέχει αυτή η εφαρμογή είναι λίγο μακριά - είμαστε ακριβώς στην παραλία!

Στο "ντουλάπι δραστηριοτήτων" υπάρχουν τα γιλέκα για το καγιάκ, διάφορα σετ εργαλείων για αναπνευστήρα, ένα beach volleyball και μερικές κουβέρτες για πικ-νικ. Στο κελάρι της κουζίνας υπάρχουν τα εργαλεία μπάρμπεκιου για τη σχάρα στην παραλία, συν ψυγεία και τέτοια. Η κουζίνα έχει ένα πλήρες σετ πιάτων, μαχαιροπίρουνα και άλλα, καθώς και μια νέα εστία 5 καυστήρων, νέο ψυγείο, καινούριο καφετιέρα. Αγαπάμε να μαγειρεύουμε και να περάσουμε περίπου το ήμισυ του χρόνου εδώ, οπότε πιθανότατα θα βρείτε όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να φτιάξετε ένα γευστικό γεύμα ή να ψήσετε ένα κέικ. Όταν τα πράγματα γίνονται βρώμικα, χρησιμοποιήστε το πλυντήριο πιάτων ή το δωμάτιο πλυντηρίων ρούχων + την άπνοια στο πλάι του σπιτιού. AC καθ 'όλη.

Διαχειριστής καταλύματος

Natalia Stavisky

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

West End

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, West End) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ναυάγιο MV Captain Keith Tibbetts και Φάρος του Κέιμαν Μπρακ, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Σημείο κατάδυσης Cemetery Wall και Σημείο Κατάδυσης Anchor Wall. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cayman Brac, West End

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cayman Brac Beaches - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Ναυάγιο MV Captain Keith Tibbetts - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Λίμνες Westerly Ponds - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Σημείο κατάδυσης Charlie's Reef - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρατηρητήριο West End Point - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • West End (CYB-Διεθνές Αεροδρόμιο Τσαρλς Κίρκονελ): 3 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Tipsy Turtle Pub - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barracudas Bar - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Kabana Kai Cafe - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Popo Jeb's Pizza - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Paradise Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Property
Copper Turtle is a lovely home set in a garden-like yard. The living room, kitchen, master bedroom and bathroom are huge rooms. Our favorite was the screen porch facing the pool and ocean. Although we didn’t go in the ocean here there were snorkelers in front from the house next door. The kitchen had every kitchen pot, pan, gadget and utensil you could ever need. Everything was neat and clean and the 2 times we had to email the property manager with a question he came right over to the house. We were only 2 people but Copper Turtle could certainly accommodate a larger family. Highly recommended!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Stephanie S.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great location
My husband and I have been to Cayman Brac several times, but this was our first time staying on the Northwest end of the island, and we really loved this location. The North side is really peaceful and quiet - if you are looking to get away from it all, then this is a great spot. The house is conveniently located near the airport, shops, and a few really good places to eat. The house has most everything that you need and was comfortable. Although it was just the two of us, there is definitely room to accommodate a larger group of people in the house. The pool is a really nice feature of the property, and was a great spot to spend the day, and the screened in porch was priceless for early mornings and evenings when the mosquitos are out. Natalia was really quick to reply to all of our messages, and was very friendly and helpful with suggestions for all of our questions prior to and during our stay. The property managers were also very pleasant.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chris D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place wonderful sunsets
We really loved copper turtle. It was on a quiet road on the north side. Had fabulous sunsets every day! Pool was nice to have as well as the screened in porch and hammock inside and outside. The house had everything we could need, the kitchen was well stocked with amenities. The ptopertyl manager was awesome we had a couple small things that needed attention and he was very responsive. Would recommend this place for sure
Πραγματοποίησε 26 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spot
We’ve been coming to the island for several years and this is the best accommodation yet. The house, pool and location just beautiful. We actually spent 75% of our time at the house. We would snorkel in the morning at various spots the return to house. And just enjoy the pool and beautiful surroundings. So miss having my morning coffee on the screened back porch watching the dive boats and then every evening watching another beautiful sunset. It was our best trip to the island.

10/10 Άριστο

Kim v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome Diving
We’ve been coming to the Brac for 20 years as we have friends that are home owners. This year we had 18 friends coming in for a 20 year wedding anniversary so we needed a rental. Copper Turtle was Wonderful. The bedrooms are spacious with air condition if needed. The family room is large and opened to a huge screened in sunroom. We had massages done one day out there. The kitchen is stocked with everything you will need. We did buy extra things to leave it well stocked for the next guest. The pool area is great even though we didn’t use it much because we were diving and out at night. There are several dive sights in the backyard that you can kick out to. I have been in many of the Brac homes and this one far is one of the nicest and North side is definitely the area to be. Close to the airport, market and dive sites. We would definitely rent here again. Kim
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Natalia Stavisky

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We fell in love with the Copper Turtle and the Brac the first time we visited. Kept coming back until we managed to buy the Turtle for ourselves. We love the lifestyle on the Brac, quiet, safe, relaxed, people still wave to you as you drive by, not a single stop light on the island. Liked it so much we got married here, now we're living part-time, making it available for others the rest of the time.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is spacious and beautiful, your soul flies like a kite in the wind from the moment you step in and see the ocean view spread across the entire back wall.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The best snorkeling on the island is in front of our home, you can walk to the airport (it's halfway to the supermarket). Lots of space to relax, unwind, set up your gear. Lots of comfy furniture, sun and shade.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων