Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

BEST OCEAN VIEW !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHARLEY YOUNG BEACH REMODELED

BEST OCEAN VIEW !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHARLEY YOUNG BEACH REMODELED

Συλλογή φωτογραφιών για BEST OCEAN VIEW!! ACROSS FROM CHARLEY YOUNG BEACH REMODELED

Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 41, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος BEST OCEAN VIEW !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHARLEY YOUNG BEACH REMODELED

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kihei, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαμαόλε Μπιτς Παρκ5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαμαόλε Μπιτς Παρκ 318 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Wailea14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαουλούι, Χαβάη (OGG)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

BEST OCEAN VIEW !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHARLEY YOUNG BEACH REMODELED

1 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ !!!
2 AC ΜΟΝΑΔΕΣ ... ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ !!!
ΣΠΑΝΙΑ: ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ AC ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΖΩΗΣ
.Κατάργησε 820 τετραγωνικά πόδια 2 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια με έκπτωση στην τιμή ενός υπνοδωματίου!

Η "εκπληκτική θέα", "η αγάπη για την κοντινή απόσταση από την παραλία", "υπέροχο μέρος για παιδιά", "λογικές τιμές" και "ανακατασκευάστηκε με γούστο" είναι χαρακτηριστική των προηγούμενων ενοικιαστών για το πρόσφατα ανακαινισμένο μας διαμέρισμα.

ALOHA! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MAUI VISTA - ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΛΥΦΟΥ!
Η υπερηφάνεια της ιδιοκτησίας αντηχεί σε όλο το condo. Το condo πρόσφατα ανακαινίστηκε και ενημερώθηκε όλο το 2013 και το 2014. Όλες οι νέες κουζίνες με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, δάπεδα από πλακάκια, νέο χαλί και στα δύο υπνοδωμάτια, νέο master μπάνιο, νέους ανεμιστήρες οροφής σε κάθε δωμάτιο, καναπέ, καρέκλα, barstools και έργα τέχνης (ελπίζουμε να σας αρέσουν οι θαλάσσιες χελώνες!) Ακόμη και οι τουαλέτες είναι ολοκαίνουργιες! Και μόλις πρόσφατα εγκαταστήσαμε μια δεύτερη μονάδα κλιματισμού στην πίσω κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει τώρα AC τόσο στο κύριο υπνοδωμάτιο και καθιστικό. Αυτό είναι καλό για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες! Δεν υπάρχουν πολλές μονάδες με 2 μονάδες AC. Είναι πολύ πιο εύκολο να σας πω τι δεν είναι καινούργιο. Αυτό είναι απλά τα έπιπλα υπνοδωματίου και το ντους στο επάνω όροφο. Αυτά θα είναι το έργο του 2016 αν και λειτουργούν και φαίνονται καλά.

ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CONDO ...
Παίρνουμε ένα καθαρό condo στους πελάτες μας πολύ σοβαρά και πάνω από τα καθαριστικά μετά από κάθε επισκέπτη το condo λαμβάνει ένα «DEEP CLEAN» μία φορά το ένα τέταρτο! Μια πρακτική που εφαρμόσαμε φέτος. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για να βεβαιωθείτε ότι το condo είναι εφοδιασμένο με φρέσκα λινά. Έτσι δεν έχει σημασία τι ... πετσέτες μπάνιου, σεντόνια, σεντόνια και πετσέτες θαλάσσης αντικαθίστανται ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάθε 12 μήνες.

Τώρα για τις τιμές μας ... Χέρια κάτω προσφέρουμε μεγάλη αξία. Ελέγξτε γύρω και θα δείτε τα ποσοστά μας λιγότερο από 20% -40% από τα περισσότερα άλλα condos 2 υπνοδωματίων στο Kihei. Δεν υπάρχει καμία τιμή εδώ!
Και τέλος, παρακαλώ ρωτήστε για την έκπτωση για την πραγματοποίηση μιας κράτησης σε άλλη κράτηση. Προσπαθούμε να μην έχουμε πολλά κενά στο ημερολόγιό μας!

Τώρα για το MAUI VISTA και την θέα!
Βρίσκεται σε καλά περιποιημένα εδάφη, η μονάδα μας βρίσκεται στο κτήριο πιο κοντά σε όλες τις παραλίες και είναι μια βόλτα μακριά από το διάσημο Charley Young και Kamaloe Beach I. Το Kamaole Beach II και III είναι μόλις 2 τετράγωνα μακριά. Αυτές οι λευκές αμμώδεις παραλίες είναι ιδανικές για τους πρώτους ψαράδες, όσους απλά θέλουν να χαλαρώσουν ή ακόμα καλύτερα, όσοι απλά θέλουν να απολαύσουν ένα ωραίο κοκτέιλ ενώ παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα. Το γεγονός ότι όλες οι παραλίες Kamaloe διαθέτουν εγκαταστάσεις ναυαγοσώστη και τουαλέτες τις καθιστούν φιλικές προς την οικογένεια. Οι πέντε άλλες παραλίες (Keawakapu, Ulau, Wailea, Polo και Makena) απέχουν μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο! Επιπλέον, το Maui Vista απέχει μόνο 2 τετράγωνα μακριά από ένα πολύ δημοφιλές πάρκο surf που είναι ιδανικό για αρχάριους. Υπάρχουν πολλά σέρφινγκ και καταστήματα ενοικίασης σερβιρίσματος / κουκέτας που βρίσκονται απέναντι από το surf πάρκο.

Το Maui Vista προσφέρει τρεις πισίνες, έξι πρωταθλήματα γήπεδων τένις, ψησταριές μπάρμπεκιου, ανελκυστήρες και ακόμη και ένα γραφείο δραστηριοτήτων στο χώρο της Expedia-Fun που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες τις δραστηριότητες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Αυτή η συγκυριαρχία και το συγκρότημα είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένο.

Το συγκρότημα μας προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού: Οικογενειακό δωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, πλυντήριο / στεγνωτήριο στη μονάδα και κλινοσκεπάσματα. Ακόμα και οι ξαπλώστρες και οι πετσέτες θαλάσσης παρέχονται. Είναι ένα συγκρότημα κατοικιών χωρίς καπνιστές / χωρίς κατοικίδια.

Η συγκυριαρχία μας βρίσκεται στο κτήριο 1 το πιο επιθυμητό κτίριο, καθώς τα χέρια κάτω από το κτήριο 1 προσφέρουν την καλύτερη θέα στον ωκεανό. Μου έχουν πει οι επισκέπτες ότι εκτός από την "παραλία μπροστά" η άποψή μας από το condo δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί. Επίσης, το πιο κοντινό κτίριο στην παραλία σημαίνει ότι τα πόδια από την παραλία απέχουν λιγότερο από ένα λεπτό από το ασανσέρ, γεγονός που το καθιστά πραγματικά ΕΥΚΟΛΟ όταν πρέπει να τραβήξετε ξαπλώστρες, ψύκτες κλπ στην παραλία. Ποτέ δεν θα χάσετε να περπατάτε στην παραλία Charley Young για να δείτε ένα ηλιοβασίλεμα εξαιτίας ενός πολύ περίπατου! Δεν μπορώ να πω αυτό για το κτίριο 3 που βρίσκεται πολύ πιο μακριά από την παραλία!

Πολλοί επανειλημμένοι ενοικιαστές επιστρέφουν για να μείνουν στο condo επειδή αγαπούν την θέα, την εγγύτητα προς την παραλία και τις προσιτές τιμές.

Το Maui Vista βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από παντοπωλεία, καταστήματα και εστιατόρια όλων των τύπων. Τα θέρετρα παγκόσμιας κλάσης και τα έξι πρωταθλήματα γκολφ του Wailiea βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων.

Λέξεις-κλειδιά: Συγκρότημα κατοικιών

Διαχειριστής καταλύματος

John Bowes
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος GE-155-864-6784-01, 390180030085, TA-155-864-6784-01

Σχετικά με την περιοχή

Κιχέι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κιχέι) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καμαόλε Μπιτς Παρκ και Παραλία Wailea. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Maui Fish Pipe και Hawaiian Islands Humpback Whale National Marine Sanctuary Headquarters. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Kihei, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καμαόλε Μπιτς Παρκ - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Maui Fish Pipe - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Καμαόλε Μπιτς Παρκ 3 - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Keawakapu Beach North - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Wailea - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Sugar Cane του Λεχέινα: 40 λεπτά οδικώς
  • Καουλούι, Χαβάη (OGG): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Three's Bar & Grill - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Kihei Caffe - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Tradewinds Poolside Cafe - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Paia Fish Market South Side - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Cinnamon Roll Place - 11 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 119 από 148 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 26 από 148 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 148 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 148 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 148 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

David T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice
Nice property, nice location, great complex.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Steve L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Terrific location and view!
In good shape all around. Everything you need to cook and serve in the kitchen. Full size fridge. Smart TV. Wifi speeds were good. Coolers, Beach chairs were provided. View from the porch overlooks the ocean. (Street is busy and a bit noisy.) Short walk across the street and you are ready to swim and snorkel! Would stay here again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jaclyn S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Walking distance to beach! Perfect spot for our family of 4. Thank you!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Barbara M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent location
Great location! The loft for sleeping is difficult if you have early risers or late sleepers. You can here everything they say. The kitchen is equipped well, beach chairs etc. Kitchen wood chairs could use cushions. Overall a great place to stay.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jan L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great view!!
The property was exactly as described. It was clean and had everything you would need for a comfortable stay. So glad I found this jem. Pretty much everything you need is walkable. Groceries, restaurants and of course, the beach. You won’t be disappointed.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John Bowes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων