Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

RELAX, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ SUITE SUITE

RELAX, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ SUITE SUITE

Συλλογή φωτογραφιών για RELAX, BE INSPIRED HAVE FUN IN THIS SAVVY SEAGULL SUITE RETREAT

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος RELAX, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ SUITE SUITE

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nanaimo, BC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Departure Bay Beach7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Departure Bay Ferry Terminal12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝανάιμο, Βρετανική Κολούμπια (YCD)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

RELAX, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ SUITE SUITE

Ελάτε να χαλαρώσετε, να δημιουργήσετε ή να βάλετε τις νησιώτικες εκδρομές σας από αυτή την πλήρως εξοπλισμένη σουίτα δύο υπνοδωματίων.
Βρίσκεται σε μία από τις πιο ήσυχες, ωραιότερες, πιο βολικές τοποθεσίες στο Nanaimo. είναι το σπίτι του καλλιτέχνη υπογραφή / οικοδεσπότη κατοικίας Makaely Rois AFCA, που απολαμβάνει να απεικονίζει το πάθος της για τη δυτική ακτή του π.Χ. σε λεπτομερή ακουαρέλα, ακρυλικές ζωγραφιές, καθώς και μοναδικά 3D φυσικά γλυπτά και εκλεκτά ξύλινα έργα.
Η σουίτα είχε σχεδιαστεί με την άνεση και την ξέγνοιαστη διαμονή σας στην προετοιμασία της. Πλήρως εξοπλισμένα με πολυτελή κλινοσκεπάσματα, χνουδωτά μαξιλάρια, θερμαινόμενο μπάνιο, μπανιέρα / ντους, προϊόντα καλλωπισμού ποιότητας spa, κούνιες και παντόφλες.
Ως μπόνους μπορείτε να περιοδεύσετε την γκαλερί τέχνης της Makaely με τα δικά της πρωτότυπα έργα τέχνης ή, ενδεχομένως, να συμμετάσχετε σε μια κατηγορία καλλιτεχνικής ομάδας. Τα πρωτότυπα έργα τέχνης της Makaely και ltd. ed. οι εκτυπώσεις είναι προς πώληση και μπορεί να δείτε κάτι που συνδέεται μαζί σας ως θησαυρός ή αναμνηστικό του ταξιδιού σας στο Nanaimo.
Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται για τις πρώτες έξι ημέρες της διαμονής σας, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε από ένα υπέροχο πλήρες μενού.
Απολαύστε νόστιμα ψητά κουλούρια από κανέλα και άλλα φρέσκα αρτοσκευάσματα ή μαγειρέψτε ένα γκουρμέ γεύμα με μια επιλογή μπέικον, αυγά, τυριά, ψωμιά ολικής αλέσεως, ζαχαρώδη φρούτα κ.α. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη για να ενημερωθείτε σχετικά με το μενού. Η κουζίνα σας είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο πλήρους μεγέθους, σόμπα και όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας γεύματα, συμπεριλαμβανομένων των ποτηριών κρασιού. Εάν δεν αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα τότε απολαύστε τα φρέσκα ψημένα αντικείμενα και στη συνέχεια περιπέτεια έξω για να δοκιμάσετε μερικά από τα πολλά εστιατόρια εξαιρετικής κουζίνας που Nanaimo έχει να προσφέρει.

σουίτα σας περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι φυσικού αερίου, επίπεδη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας οθόνη, καλώδιο με πολλά κανάλια προβολής, Wi-Fi, χάρτες περιοχής, φυλλάδια, παιχνίδια, βιβλία και παζλ.
Επίσης, ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο είναι στη σουίτα, για την εξυπηρέτησή σας.

Απολαύστε χαλάρωση στο ιδιωτικό καλυμμένο κατάστρωμα σας με θέα στον ωκεανό, στο βουνό, και θέα στο δάσος, αφού έχετε λάβει τις εικόνες και τους ήχους της υπέροχης Nanaimo.
Είσαι ένα 6 λεπτά με τα πόδια, 2 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ένα από τα ωραιότερα πάρκα, «Neck Point Park", το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν την πεζοπορία μέχρι την μπλόφα εκεί και βλέποντας την εκπληκτική ηλιοβασιλέματα. Μπορεί να πιάσει τα μάτια ενός pod του orca ή δελφίνι κολύμπι δίπλα σας όπως εσείς το βλέμμα και να μοιραστείτε ένα μπουκάλι από το αγαπημένο σας ποτό. Είναι μια τέτοια ρομαντική, τον τόπο αισθανόμαστε τυχεροί να ζήσουν εδώ. "Pipers Lagoon Park" και "Linley Valley Park» είναι μόλις τρία λεπτά. Φέρτε το μαγιώ, αναπνευστήρα, καγιάκ, βάρκα και καλάμια ψαρέματος για το δικό σας θαλάσσιο ανακαλύψεις.
Υπάρχουν πολλά όμορφα πάρκα, λίμνες, μέρη για επίσκεψη στην Ναναΐμο λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια. Οι οικοδεσπότες σας είναι άπληστος πεζοπόρους και μπορεί να σας δώσει συμβουλές σχετικά με πολλά από τα τοπικά μονοπάτια και αξιοθέατα.

Ναναΐμο διαθέτει όλες τις ανέσεις για ψώνια που θα χρειαστείτε, και πολλές εκδρομές που μπορείτε να πάρετε, συμπεριλαμβανομένων και ένα ταξίδι στο Mount Washington για σκι ακριβώς πάνω από μια ώρα μακριά. Με την κεντρική του θέση, το Nanaimo αποτελεί ιδανικό σημείο αναφοράς για άλλα ταξίδια σε όλο το νησί.
Μπήκες Seagull Studio B & B είναι μια προσανατολισμένη ενηλίκων στο δωμάτιο επισκεπτών, αν τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη για την καταλληλότητά του σχετικά με την ηλικία των παιδιών σας.
Δυστυχώς, συγγνώμη, αλλά η σουίτα δεν είναι προσβάσιμο από αναπηρικά αμαξίδια. Υπάρχουν σκαλοπάτια για να κατεβείτε για να φτάσετε στο μπάνιο.

Οι γηπεδούχοι ζουν στο σπίτι στον επάνω όροφο και τα κατοικίδια ζώα της δικής τους, δύο υπέροχα σκυλιά και δύο γάτες αγάπης, ως εκ τούτου, τα κατοικίδια ζώα σας δεν είναι σε θέση να σας συνοδεύσει στην διαμονή σας.

Μπήκες Seagull Studio B & B είναι ένα περιβάλλον χωρίς καπνό. Το κάπνισμα ΔΕΝ επιτρέπεται σε κανένα σημείο των εγκαταστάσεων.

Καλώς ήλθατε στο νησί απόδραση σας. Ανυπομονώ να κάνω τη διαμονή σας ως "SPLENDIFEROUS" ευκαιρία. Makaely

Διαχειριστής καταλύματος

Ray Patrick
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Κινέζικα (Μανδαρινικά), Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 19 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Nanaimo

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Nanaimo) βρίσκεται στην ακτή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Departure Bay Ferry Terminal και Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Μπόουλινγκ Brechin Lanes και Υδάτινο Πάρκο Nanaimo Aquatic Centre. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Nanaimo, BC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Pipers Lagoon Park-Πάρκο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Departure Bay Beach - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Nanaimo Regional General Hospital - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Departure Bay Ferry Terminal - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ναναΐμο, Βρετανική Κολούμπια (ZNA-Υδροδρόμιο Nanaimo Harbour): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tim Hortons - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Drip Coffee | Social - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bodhi's Artisan Bakery - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Original Joe's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 115 από 134 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 134 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 134 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 134 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 134 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

SusannahJoy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful hideaway
This property was lovely. It faces the water, it’s completely private, and access to all that Nanaimo has to offer is convenient. Our hosts were friendly and unobtrusive, and we all enjoyed our stay. Our boys loved the fireplace and the opportunity to watch the sunrise from the deck.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Sharon Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stay at Savvy Seagull
Very clean, comfortable and quiet for. Any suggestion might be that a motion light be installed near the door. We came in after dark every night and needed to use our phone to see the key pad.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Me & Ed

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
short visit at Seagull suite
The accommodation was clean, comfortable, and cozy.The kitchen was very well equipped, as well as the bathroom. Robes and sandals were a nice touch. Too bad we stayed only 2 days, as we were visiting the family living in Nanaimo during the day. The algae on the steps were slippery, so we had to watch our step. Ray and James were nice and caring hosts.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Michael S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Christmas week in Nanaimo
Great location with view of the trees of Neck Point. lots of room in 2-bedroom suite for 2 of us. One bed very firm and 1 softer. Really enjoyed gas fireplace. Full kitchen with almost everything we needed to cook a Christmas dinner. Only negative were the 32 steps down to our rental suite entrance as it is on a steep lot. The owner and family kindly helped us get our luggage and food supplies down the steps.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ann H., Seattle

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Escape
We really enjoyed the view, the fireplace and the overall peace of the house. It was very private and quiet.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ray Patrick

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

There couldn't be more perfect destination than Nanaimo for holiday makers with opportunities for hiking, kayaking, swimming, skiing and exploring the mountains, shores and lakes. Nanaimo being at the heart of the Vancouver Island being centrally located.
Besides the seaside life, mild temperatures, accessible location of the island, lack of insects like flies and mosquitos; we also enjoyed the convenience of all big stores and supplies, amenities, the friendly neighbors, and wonderful restaurants.
For me Nanaimo holds fabulous opportunities for inspiration from scenic land and oceanscapes and a vast abundance of wildlife viewing opportunities, which made it an obvious choice as the place to settle.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You’ve found the right location; now stay for the warm, friendly service, cleanliness and attention to detail at Savvy Seagull

Your stay will begin with a jaunt down stairs to your private entrance. Your covered deck with seating leads to spacious living area with big windows, where you can relax inside or out. Kick your shoes off, put your feet up and watch TV, use your laptop with available Wi-Fi, maybe just play some quiet games or read a book, it’s up to you.
Outside, enjoy the forest, mountain and peekaboo ocean views. Watch the Eagles soar the deer, rabbits and quail play. Neck Point Park is one of Nanaimo's nicest oceanfront parks and only less than two km away. Pipers Lagoon and Linley valley Parks are also only a few minutes away.

Have a cup of coffee or tea, you’ll find available in your suite.

Your kitchen is equipped with everything you’ll need for even an extended stay.
Just feel the warmth with your heated tile bathroom, luxurious towels, toiletries and even cushy robes.

When it’s time for bed, you’ll enjoy a rejuvenating restful sleep in your lovely, comfortable queen bed, adorned with quality linens, duvet, a selection of perfect pillows.

Savvy Seagull is located in one of the nicest clean, quiet and friendliest locations of the city; so a night stroll up to the balcony or lookout view on a clear night is really romantic.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Κινεζικά (Μανδαρινικά)

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων