Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το παράρτημα Chadalais

Το παράρτημα Chadalais

Συλλογή φωτογραφιών για The Annexe Chadalais

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Το παράρτημα Chadalais

10 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Maisonnais sur Tardoire
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριφερειακό Φυσικό Πάρκο Regional Natural Park Périgord Limousin1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Περιπέτειας Aventure Parc Lacs de Haute Charente10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Golf International de la Preze15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το παράρτημα Chadalais

Το Annexe παρέχει άνετα, ευέλικτα και αυτόνομα καταλύματα με πρωινό και κρεβάτι για μέχρι τέσσερα άτομα και προσφέρει μια θερμή υποδοχή όλο το χρόνο.

Το παράρτημα βρίσκεται στο Haute Vienne, κοντά στα σύνορα του Charente και του Dordogne, γεγονός που την καθιστά την ιδανική βάση για εξερεύνηση, κυνήγι ή ως σημείο ενδιάμεσης στάσης σε ένα μακρύτερο ταξίδι ή παρακολούθηση εκδηλώσεων γύρω από το ξενοδοχείο.

Η σουίτα αποτελείται από υπνοδωμάτιο με king κρεβάτι, υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ιδιωτικό σαλόνι και ιδιωτικό μπάνιο. Το Annexe προσφέρει στους επισκέπτες τη δική τους ιδιωτική είσοδο, επιτρέποντάς τους να έρχονται και να πάνε όπως τους ευχαριστεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Προαιρετικό πρωινό μπορεί να παρέχεται με μικρή επιπλέον χρέωση.

Το παράρτημα είναι μέρος του οικογενειακού μας σπιτιού, αλλά είναι απόλυτα ανεξάρτητο με τη δική του ιδιωτική είσοδο. Χρησιμοποιείται μόνο για μία κράτηση κάθε φορά, κάτι που προσφέρει στους επισκέπτες το δικό τους ιδιωτικό χώρο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Το παράρτημα μπορεί να φιλοξενήσει από 1 έως 4 άτομα (συν ένα επιπλέον μωρό κάτω των 2 ετών) και έτσι είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν ως άτομα, ζευγάρι, οικογένεια ή μικρή ομάδα.

Το παράρτημα είναι καθαρό και καλά εξοπλισμένο, προσφέροντας άνετα κρεβάτια και έπιπλα, με επαρκή αποθήκη, χαρακτηριστικά χαρακτήρα και θέα στους κήπους και στη γύρω περιοχή. Όλα τα σεντόνια και πετσέτες παρέχονται μαζί με βασικά προϊόντα περιποίησης. Το παράρτημα προσφέρει ιδιωτική κλειδαριά και ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Οι επισκέπτες του The Annexe έχουν το δικό τους lounge και ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους. Υπάρχει μια τηλεόραση με UK και διεθνή κανάλια, DVD Player με Netflix και Wi-fi είναι διαθέσιμη. Με τους επισκέπτες που διαμένουν σε βάση Bed and Breakfast, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις κουζίνας, αλλά υπάρχουν αρκετοί παροχές για τσάι και καφέ, καθώς και ένα μικρό ψυγείο.

Το πρωινό είναι προαιρετικό και μπορεί να ζητηθεί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το πρωινό σερβίρεται αποκλειστικά στους επισκέπτες του The Annexe στην κουζίνα του αγροκτήματος μας και περιλαμβάνει μια θαυμάσια ηπειρωτική επιλογή με ζεστά και κρύα ποτά. Υπάρχει μια πρόσθετη ημερήσια χρέωση για πρωινό 8 € ανά ενήλικα και 5 € για άτομα κάτω των 12 ετών.

Δεν υπάρχει αποκλειστικός κήπος ή εξωτερικός χώρος για τους επισκέπτες του The Annexe, αλλά οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστο εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Παρόλο που τα παιδιά με καλή συμπεριφορά είναι ευπρόσδεκτα (μπορεί να παρέχεται κούνια και καρεκλάκι κατόπιν αιτήματος), λυπούμαστε που δεν μπορούμε να δεχτούμε κατοικίδια ζώα.

Το παράρτημα έχει σχεδιαστεί ως βραχυπρόθεσμα καταλύματα μόνο σε δωμάτιο ή με πρωινό και ως εκ τούτου δεν διαθέτει κουζίνα ή τραπεζαρία. Είμαστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλές πόλεις και χωριά όπου υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό, μπορούν να δοθούν συστάσεις. Λόγω της φύσης της διαμονής, υπάρχει μέγιστη διαμονή τριών νυχτών.

Αν ψάχνετε για μια επιλογή με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων ή ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερη διαμονή, διαθέτουμε επίσης το gite La Charnière Chadalais, το οποίο είναι απόλυτα ιδιωτικό και παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και πολλά άλλα, πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα και στο ιδιωτικό του τζακούζι.

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού είμαστε και τι προσφέρει το The Annexe.

Διαχειριστής καταλύματος

Cheryl and Ben Johns
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Περιλαμβάνεται πρωινό
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Maximum stay 2 nights at this property

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 829 015 668 00017

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μεζονέ-σιρ-Ταρντουάρ

Αυτό το κατάλυμα (bed & breakfast, Μεζονέ-σιρ-Ταρντουάρ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πύργο Πιέγκουτ και Αρχαιολογικό Πάρκο Cassinomagus, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πάρκο Περιπέτειας Aventure Parc Lacs de Haute Charente και Γήπεδο γκολφ Golf International de la Preze. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Μετεωριτών Espace Meteorite και Δενδροκομείο Chêne-Vert. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιφερειακό Φυσικό Πάρκο Regional Natural Park Périgord Limousin - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λίμνη Kingfisher - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Περιπέτειας Aventure Parc Lacs de Haute Charente - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ Golf International de la Preze - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Rochefoucauld - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Chasseneuil-sur-Bonnieure: 25 λεπτά οδικώς
  • Λιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dyades - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domaine des Etangs - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Dame Blanche - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Soleil Couchant - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Dyades - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

dominique m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nuitée parfaite.
Bonjour. Madame nous a reçus cordialement, sans s’appesantir. Les locaux sont très joliment décorés, dans un état neuf et très propres. Avec beaucoup de gout. Le gite était très bien chauffé et ne manqué de rien. (Gel de douche de qualité, mini bar, serviette et literie de qualité). La gérante est très arrangeante pour les horaires. Bref PARFAIT !!!!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιανουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cheryl and Ben Johns

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We purchased our property in 2013, and moved to France permanently in 2016, fully embracing the French way of life. The house has been derelict for 30 years and has had a full restoration top to bottom. We live in the main house year-round. The house has an independent annexe which we have rented as a Bed and Breakfast suite since 2018 with fantastic reviews and returning guests. The Annexe holds the recognised tourist classification Chambre d'hôtes référence® (obtained 2022) guaranteeing the quality of our accommodation and guest services. We love this area of France and all it has to offer. We are ideally located not far from many towns and villages, and an excellent base to explore the Périgord Vert. We enjoy exploring the area on and off-road, and especially eating out trying the fantastic local food. We are often at the house but are discreet and leave our guests to their own privacy. We are, of course, available to guests if needed during their stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Annexe has been sympathetically and tastefully restored and modernised by us to offer a welcoming stop for guests. The Annexe is situated rurally but nothing is too far away, it's an ideal spot for exploring the area, or to access the nearby town and villages with ease.

Although a 'B&B' The Annexe is unique in that you have a full living space -two bedrooms, bathroom and lounge- with a private entrance allowing our guests to come and go as they please and not be reliant on their hosts! There's no kitchen but we offer a small 'in-room' breakfast included in the rate, with the option to upgrade to a continental buffet breakfast (for a small extra fee). The Annexe has been designed to be a welcoming and cosy space whatever the weather, whatever the season and as such we are open year-round, with no set check-in or check-out days and a 24-hour window between guests making us flexible for check-in and check-out times. We do, however, have a maximum booking duration of two nights.

If you are looking for self-catering accommodation or for a longer stay, you can also find our other property 'La Charnière Chadalais' on HomeAway

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We want your stay in The Annexe to be as convenient for you as possible. We have no set check-in or check-out days, no peak rates and flexible check-in and check-out times. We know we can offer our guests an enjoyable and relaxing stay in La Charnière, with quality and tasteful decor and furnishings, as well as the provisions of a light breakfast and the option to upgrade to a continental breakfast buffet if preferred for some or all of your stay. We are happy to help in any way we can during your stay!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες