Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

** 10% OFF NOV ** Hargraves Beach House

** 10% OFF NOV ** Hargraves Beach House

Συλλογή φωτογραφιών για Hargraves Beach House

Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Εναέρια προβολή
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος ** 10% OFF NOV ** Hargraves Beach House

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 12 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Noraville, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Χάργκρεϊβς4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Soldiers Beach6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος Norah Head Lighthouse6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαλμ Μπιτς, Νέα Νότια Ουαλία (LBH-Βάση Υδροπλάνων του Παλμ Μπιτς)115 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Soap · Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Soap · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

** 10% OFF NOV ** Hargraves Beach House

Θεαματική θέα στον ωκεανό από όλες τις περιοχές, ένα πραγματικό παραθαλάσσιο σπίτι. Βρίσκεται στον μοναδικό παραλιακό δρόμο στην περιοχή Norah Head / Noraville. Μόλις 22μ. Από την είσοδο του ξενοδοχείου στην παραλία Hargraves.

Αναζητήστε το Hargraves Beach House στους χάρτες Google - θα βρείτε τα ονόματά σας στην τοποθεσία.

Ασφαλές, ασφαλές και φιλικό προς την οικογένεια. Μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Σίδνεϊ, συμπεριλαμβανομένων των 15 λεπτών για το σπίτι από τον αυτοκινητόδρομο M1 Toukley / Warnervale Ανταλλαγή. 20 λεπτά νότια του Newcastle και 40 λεπτά από την περιοχή κρασιού του Hunter Valley. Ένα off-the-main-road, βολική τοποθεσία.

Εισαγάγετε από το ασφαλές TWO CAR GARAGE στο επίπεδο του δρόμου (με πρόσβαση σε απομακρυσμένη & εσωτερική σκάλα)

Ο μεσαίος όροφος της παραλίας μας διαθέτει δύο εξωτερικά ντους, 2 μπάνια, 3 τουαλέτες και 5 υπνοδωμάτια. Υπάρχει ένα επιπλέον μπάνιο με ντους, τουαλέτα και ματαιοδοξία στο διπλό γκαράζ στο επίπεδο του δρόμου. Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει επίσης ένα μπαλκόνι περιτυλιγμένο γύρω από το 47μ, όλο το κήπο, θερμαινόμενο σπα και βοτανικό κήπο.

Το ανώτερο επίπεδο του σπιτιού είναι ξεχωριστό και πλήρως αυτόνομο με τα δικά του ρούχα, μπάνια, κουζίνα, καθιστικά, πρόσβαση στο σπίτι, είσοδο γκαράζ και ιδιωτική πρόσβαση. Το επίπεδο αυτό καταλαμβάνεται από τους ιδιοκτήτες. Η ιδιωτικότητα είναι αυστηρά εξασφαλισμένη και δεν χρειάζεται να παραλάβετε ή να αποθέσετε κλειδιά από άλλη τοποθεσία.

Ποιότητα συσκευών, εξαρτημάτων και εξαρτημάτων. Οι καλεσμένοι μας σχολιάζουν ότι οι φωτογραφίες δεν μπορούν να κάνουν τη δικαιοσύνη στο σπίτι.

BEDING - Επιλέξτε 12 μονά κρεβάτια, ή οποιοδήποτε συνδυασμό έως και 4 βασιλιάδες. Το 5ο δωμάτιο διαθέτει δύο σετ κουκέτες.

Αξιόπιστες 12 ξενώνες - Μέχρι 12 άτομα μπορούν να δειπνήσουν μαζί σε τραπέζι για 12 άτομα με θέα στον ωκεανό, 12 άτομα μπορούν να καθίσουν στο σαλόνι μαζί ή να μοιραστούν 2 χώρους σαλόνι, 12 άτομα μπορούν να μοιραστούν 3 μπάνια και 4 wc's και 12 οι επισκέπτες μπορούν να προσαρμόσουν εύκολα τα εξωτερικά έπιπλα στα μπαλκόνια, την πίσω αυλή και γύρω από το υπαίθριο σπα των 8 ατόμων.
Δωρεάν WBN με ευρυζωνικό NBN και το Google Chromecast.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια και κουβέρτες και ξεκινούν από τουλάχιστον 6 άτομα, προσφέροντας πλήρη ευελιξία μέχρι 12 άτομα και δύο βρέφη. Οι πόρτες και τα καρεκλάκια παρέχονται δωρεάν.

Αυτό το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως με το καλύτερο από όλα, με κόστος πέραν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων από το 2008 έως το 2011, όταν στη συνέχεια δημιουργήσαμε την επιχείρηση διαμονής μας. Το Hargraves Beach House έχει αποδεχθεί πάνω από 350 κρατήσεις και 3000 επισκέπτες ....

Παρακαλώ σημειώστε: ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών είναι 12 + 2 INFANTS - αν υπάρχουν μικρά παιδιά, μπορούμε να είμαστε λίγο ευέλικτοι αλλά οι μέγιστοι ενήλικες είναι 12 - συνιστούμε όχι περισσότερους από 10 επισκέπτες ηλικιωμένων.

Η υποχρεωτική χρέωση καθαρισμού σπιτιών $ 250 περιλαμβάνει ανανέωση του εξωτερικού θερμαινόμενου spa.

Μεγάλες ομάδες ενηλίκων είναι ΜΟΝΟ αποδεκτές με βάση το ότι σέβονται τους γείτονές μας και συμμορφώνονται με τους όρους, τις συνθήκες και τη σύμβαση ενοικίασης. Έχουμε μια πολιτική χαμηλού θορύβου, μια αμοιβή θα ισχύει εάν λάβουμε παράπονα από τους γείτονές μας. Τα συμβαλλόμενα μέρη και οι λειτουργίες απαγορεύονται και θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια των ομολόγων σας, την έξωση ή / και τις πρόσθετες πληρωμές. Εσείς που πραγματοποιείτε την κράτηση, είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά κάθε επισκέπτη σε αυτή την ιδιοκτησία.

Αυτή η κατοικία είναι μη καπνιστή και δεν επιτρέπεται η χρήση καπνού σε εσωτερικούς χώρους, εάν επιθυμείτε να καπνίσετε, παρακαλούμε να το κάνετε σε εξωτερικούς χώρους (δίσκοι παρέχονται).

Παρόλο που δεν επιτρέπουμε κατοικίδια ζώα, υπάρχει ένα κοντινό Pet Motel 7 χιλιόμετρα μακριά που συνιστάται από τον τοπικό κτηνίατρο μας. (Όλα Paws Pet Motel Lake Munmorah) Οι τιμές είναι περίπου 35 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ - Όλα τα μαχαιροπίρουνα, συμπεριλαμβανομένων των απορρυπαντικών πλυντηρίου και κουζίνας, πηκτής ντους, ταμπλέτες πιάτων, ρολά τουαλέτας, καφές, τσάι και πακέτο εκκίνησης ζάχαρης - δεν χρειάζεται να φέρουμε νερό καθώς έχουμε δύο μεγάλα ψυγεία με φιλτραρισμένο νερό και πάγο στη βρύση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΠΑΡΑΛΙΕΣ - Η πρόσβαση στην παραλία είναι απέναντι από το σπίτι και οδηγεί σε μια φιλική προς την οικογένεια παραλία. Η παραλία Hargraves προστατεύεται από 5 υφάλους, δημιουργώντας πιο ήρεμες συνθήκες, ιδανική για παιδιά, αλλά η εποπτεία είναι πάντα απαραίτητη. Υπάρχουν επίσης περιηγημένες παραλίες σερφ σε μικρή απόσταση από την παραλία Lakes Beach και την παραλία Soldiers. Το κοντινό λιμάνι του Cabbage Tree Harbour διαθέτει πισίνα με παλιρροιακή βράχο και μικρή προστατευμένη παραλία κατάλληλη για μικρά παιδιά.
Η παραλία Jenny Dixon διαθέτει πάρκο και μια περιοχή δημόσιου πικνίκ (μπάρμπεκιου) σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.
Έχει περίπου 100 βήματα από το πάρκο μέχρι την παραλία - μια μεγάλη προπόνηση βήμα.

LAKES - Λίμνη Macquarie, λίμνη Budgewoi & Tuggerah λίμνη είναι κοντά και είναι ιδανικά για θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Υπάρχουν επίσης μονοπάτια ποδηλασίας και πεζοπορίας κατά μήκος σχεδόν όλων των τμημάτων αυτών των λιμνών

Διαχειριστής καταλύματος

Yasmin Sammut
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Νόραβιλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νόραβιλ) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Lake Mac'uarie και Παραλία Terrigal. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εμπορικό Κέντρο Pelican Plaza και Πίστα Αγώνων Wyong Racecourse and Showground. Με σέρφινγκ/body boarding και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.
Χάρτης
Noraville, NSW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Χάργκρεϊβς - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Soldiers Beach - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Norah Head Lighthouse - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Magenta Shores - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Magenta Shores - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουάιι: 15 λεπτά οδικώς
  • Νιούκαστλ, Νέα Νότια Ουαλία (NTL-Γουίλιαμταουν): 68 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Soldiers Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Toukley RSL Club - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Toukley Charcoal Chicken & Ribs - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bombora Cafe - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Budgewoi Hotel - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 55 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 62 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Renee C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An amazing beach house
This house was everything we needed, the house was clean and spacious for our family of 13. Fantastic location and facilities (the kids draw was a hit). The outdoor (hot) showers were great for when returning from the beach. The games and puzzles were in constant use. Yasmin was a fantastic host, the communication was excellent and so were the special touches.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Celina O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Celina
Great house for a large group or family. Very clean and spacious. Lovely views of the beach. Close to Cafes. Would definitely book again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Pamela C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
January 2024
Great location, just opposite Hargraves Beach, but one of the great benefits of this property is that even when the weather is not perfect, you can sit and watch the beach view or use the spa.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Trish P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Delightful stay!
The house is as described, in good clean conditions with a lovely water outlook and great indoor/outdoor space. It suited our family perfectly and it was toddler safe. The proximity to the beach is fantastic and it is in a lovely quiet area. As a cook I found the kitchen lacking in some items and mattresses could be better however very highly recommended and would definitely come back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gabrielle H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful!
A little slice of heaven. This was a great location for elderly and children as it is right across the road from the beach. Enough shower and bathrooms for everyone. Magical outlook from the dining room and balcony. Perfect for our family gatheringholiday!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Yasmin Sammut

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων