ΣαλέΙδιώτης οικοδεσπότης

Σκι εισόδου / εξόδου, υδρομασάζ, θέα, 2400 ', Ψηφίστηκε 1 από 10 BEST CHALETS στο BC από bcmag. ντο

Σκι εισόδου / εξόδου, υδρομασάζ, θέα, 2400 ', Ψηφίστηκε 1 από 10 BEST CHALETS στο BC από bcmag. ντο

Συλλογή φωτογραφιών για Exclusive chalet! Ski in/out, hot tub, views, 2400 sq’, walk to village!

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Σκι εισόδου / εξόδου, υδρομασάζ, θέα, 2400 ', Ψηφίστηκε 1 από 10 BEST CHALETS στο BC από bcmag. ντο

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα223 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Sun Peaks, BC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Sun Peaks (χιονοδρομικό κέντρο)9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ του Σαν Πικς19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Platter Lift Ski Lift3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚάμλουπς, Βρετανική Κολούμπια (YKA)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Towels provided · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Towels provided · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σκι εισόδου / εξόδου, υδρομασάζ, θέα, 2400 ', Ψηφίστηκε 1 από 10 BEST CHALETS στο BC από bcmag. ντο

Kodiak Timber Lodge είναι η κύρια μονάδα * 3 κρεβατοκάμαρες plus σοφίτα *, σκι στο σκι out διακοπές σαλέ ενοικίασης που βρίσκεται στο Sun Peaks Resort, Βρετανική Κολομβία. Μια καμπάνια με καναδικό στιλ και ένα σαλέ δοκών με μια απλή αλλά καλαίσθητη ορεινή ατμόσφαιρα. Εξαιρετικό για οικογένεια παίρνει μαζί! Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το χωριό, δεν χρειάζεται αυτοκίνητο! Μεγάλο εξωτερικό υδρομασάζ.
Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Sunburst Estates, το Kodiak Timber Lodge βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Δεν μπορείτε να πάρετε πολύ πιο κοντά στους κύριους ανελκυστήρες. Ο σύνδεσμος τρέχει, στηρίζεται στην ιδιοκτησία. Περπατήστε στην πίσω αυλή και ρίξτε τα σκι σας και γλιστρήστε στους κύριους ανελκυστήρες Sunburst και Sundance. Σκι στο σπίτι σας από την πόρτα από το βύθισμα ή πιο δύσκολες πίστες όπως Blazer ή Cruiser. Φέρτε τα παιδιά στο σπίτι για μεσημεριανό γεύμα ή απλώς για να κάνετε ένα διάλειμμα στο τραπέζι της κουζίνας ενώ παρακολουθείτε σκιέρ. Επωφεληθείτε από την πανοραμική θέα του βουνού. Morrissey και όλες τις χιονοδρομικές πίστες που διασχίζουν το σαλέ. Το μεγάλο υπαίθριο τζακούζι σας περιμένει στο τέλος της ημέρας για να χαλαρώσετε και να απαλύνετε τους κουρασμένους μύες πριν ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτεια. Το χωριό είναι μόλις 5-10 λεπτά με τα πόδια ή 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το Kodiak Lodge είναι 2400 τετραγωνικά πόδια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα. Διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια καθώς και μια σοφίτα με διπλό κρεβάτι και κουκούλα. Ένα δροσερό ανοιχτό σχέδιο προσφέρει χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή υποχωρήσεις. Απολαύστε δύο τραπεζαρίες καθώς και ένα μπαρ σνακ / ποτό. Βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του βουνού με λεπτομέρειες όπως θολωτές οροφές, μαζικές δέσμες από έλατα και τζάκι από βράχο ποταμών. ** * Kodiak ξυλεία καταθέσει είναι η κύρια «3 bdrm συν μονάδα πατάρι». Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή σουίτα 2 υπνοδωματίων, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τα 3 κύρια κρεβατοκάμαρα και τη σοφίτα κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας. ** Οι τιμές είναι μόνο για την κύρια (3 υπνοδωμάτια συν σοφίτα). Η ζεστή μπανιέρα είναι κοινόχρηστη με τη σουίτα.
** Αυτό το σαλέ είναι για ώριμες ομάδες και οικογένειες μόνο, αυτό δεν είναι ένα σπίτι κόμμα.


Το κατάλυμα διαθέτει κοινόχρηστο υδρομασάζ 7 ατόμων, 2 1/2 μπάνια (πολυτελές μπάνιο), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με jenn-air σόμπα και νεροχύτη, εγκαταστάσεις πλυντηρίου, σεντόνια και πετσέτες, τζάκι αερίου, καλωδιακή τηλεόραση, VCR, στερεοφωνικό, και ένα γκαράζ ενός αυτοκινήτου (υπάρχει επιπλέον χώρος στάθμευσης έξω από το σαλέ).

Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ στην περιοχή πρωινού καθώς παρακολουθείτε σκιέρ από το παράθυρό σας. Οι απόψεις σε αυτό το σαλέ είναι θεαματικές! Το βράδυ, δειπνήστε στο μεγάλο δωμάτιο με θέα στο όρος. Morrisey και το γήπεδο του γκολφ πριν καθίσετε μπροστά στο τζάκι βράχου ή στο μπαρ για ένα καπάκι νύχτας.

Κάντε σκι στην πόρτα σας και μπείτε στο καταθλιπτικό όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε σκι, μπότες κλπ. Ο κεντρικός χώρος του καταφυγίου κοιτάζει μέσα από μια σκάλα κορμών στο σαλόνι που είναι γεμάτο με φωτισμό. Η κουζίνα, η σαλοτραπεζαρία και η τραπεζαρία είναι ένας μεγάλος χώρος διαιρούμενος με μια σφενδάμι με δρύινα σκαλοπάτια 9 '. Η ευρύχωρη κουζίνα και η αίθουσα πρωινού που προορίζεται για φαγητό έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνει τη συναρπαστική θέα των σκιέρ που πετούν κάτω από το Blazer Run. Η εκπληκτική θέα έχει θέα στο γήπεδο του γκολφ. Το κύριο υπνοδωμάτιο στο κεντρικό όροφο διαθέτει ψηλά ταβάνια και κρεβάτι queen κρεβάτι. Η κομψή ensuite ensuite που περιλαμβάνει διπλούς νεροχύτες, κεραμικό ντους με κεραμικό πλακάκι και μπανιέρα antique παντόφλες από χυτοσίδηρο.

Στον επάνω όροφο, η υπερυψωμένη σοφίτα διαθέτει μεγάλα παράθυρα με επιπλέον ντους και τουαλέτα για να βοηθήσουν στην ανακούφιση της ώρας αιχμής στο Kodiak. Κάθε ένα από τα δύο υπνοδωμάτια στο πάτωμα του σοφίτα, έχει θέα στο σκι. Υπάρχει ένα queen-size κρεβάτι και ένα σύνολο κουκετών σε κάθε δωμάτιο και ένα διπλό κρεβάτι στην ανοιχτή σοφίτα.
Το Sun Peaks βρίσκεται στο Thompson Okanagan, Β. C., Καναδάς. Οι συνθήκες της σκόνης βρίσκονται συνήθως στις πλαγιές του θερέτρου. Το 2008, το περιοδικό Condé Nast Traveler ονομάζεται Sun Peaks Resort "ένα από τα 10 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Αμερική".

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
Κύριο υπνοδωμάτιο, κεντρικός όροφος, ένα queen κρεβάτι
Σοφίτα περιοχή: ένα διπλό κρεβάτι με boxspring σε ανοιχτό χώρο πατάρι, τηλεόραση, και ένα μπάνιο με ντους.
δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια στο πίσω μέρος της σοφίτας. .
Υπνοδωμάτιο # 1 σε σοφίτα: κρεβάτι βασίλισσα συν ένα σετ από διπλά κρεβάτια κουκέτες.
Υπνοδωμάτιο # 2 σε πατάρι: κρεβάτι βασίλισσα συν ένα σύνολο από δίδυμα κουκέτες

* Ρωτήστε για τη γειτονική μας σουίτα δύο υπνοδωματίων που μπορεί να ενοικιαστεί μαζί με την κύρια μονάδα για να δημιουργήσετε 5 υπνοδωμάτια / σοφίτα. Η σουίτα είναι ιδιοκτήτης που καταλαμβάνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
** Αυτό το σαλέ είναι για ώριμες ομάδες και οικογένειες μόνο, αυτό δεν είναι ένα σπίτι κόμμα.

Λέξεις-κλειδιά: σαλέ, ενοικιάσεις σαλέ, πλακόστρωτο, γκολφ, ιππασία, μπάρμπεκιου, Sun Peaks, Sun Peaks Resort, ποδήλατο βουνού, ιππασία, φεστιβάλ, φεστιβάλ κρασιού, Thompson Okanagan, Kamloops, σκι, σκι, , ηλιόλουστος χώρος, υδρομασάζ, θέα, κοντά στο χωριό, Sunburst, Sunburst Estates, δωμάτιο με λάσπη, χώρος κεριών, γκαράζ, πλυντήριο, σοφίτα, παιχνίδια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν internet, internet, πάρκινγκ, τοποθεσία, σκι σε σκι, πλαγιά, πρόσθετη σουίτα, διαμονή, κατάθεση, ενοικίαση, ιδιοκτήτης

Διαχειριστής καταλύματος

Caroline Barde
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Two families work well, 8 travellers total.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
We welcome families and mature adults.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Absolutely no pets please.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Ashtray provided on back porch.No smoking in house
Hot tub use till 10 pm. Please note: the suite is

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: We welcome families and mature adults.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Sun Peaks

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και στα βουνά (Εstates Sunburst, Sun Peaks). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Θέρετρο Sun Peaks (χιονοδρομικό κέντρο) και Τελεφερίκ SunBurst Express, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη Χέφλεϊ και Πάρκο Niskonlith Lake Provincial Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο Sun Peaks (χιονοδρομικό κέντρο) - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ του Σαν Πικς - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ SunBurst Express - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Sundance Express - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Platter Lift Ski Lift - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κάμλουπς, Βρετανική Κολούμπια (YKA): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Masa's Bar & Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cahilty Creek - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bottoms Bar & Grill - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Oya Japanese Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Powder Hounds Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 29 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Cathy H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great slope side accommodation
We loved our stay at Kodiak Timber Lodge. We were a group of 7 and the house was perfect. Ski in/ski out was great. Loved the hot spa after a day skiing. The village was a 10 minute walk down the hill. Would highly recommend.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Douglas C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Ski Trip
Beautiful house with everything we needed. Truly ski in-ski out from the Blazer trail. Our two families had a wonderful time and would stay again. Well equipped and a great space to spend time when not on the mountain. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

5/5 Άριστο

Lynn G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic chalet
This place was perfect! Fantastic location, amazing hot tub with spectacular views and a terrific kitchen, living room area. Would highly recommend.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

5/5 Άριστο

Chris M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best place to stay at Sun Peaks
Absolutely wonderful place to stay. Fits multiple families with plenty of space at a great price! You can ski right to your door! Watch the snowcat groom the run next to you while you hot tub. We will be back for sure!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

5/5 Άριστο

Emily S., Sydney, Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great holiday home
Amazing cabin in an amazing location, with lovely hosts. Would highly recommend!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Caroline Barde

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Geologist and teacher with two grown children. We have led an active life, skiing, snowboarding and windsurfing and we LOVE Sun Peaks!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My husband and I met in Whistler. Years later we moved to the interior with our two children. We used to ski Sun Peaks in the early days when it was called Todd Mountain. We had witnessed the growth in Whistler so when Sun Peaks was beginning we knew we had to get in on it. That's why we have such a great ski in ski out property! We planned and built our dream log post and beam chalet and were lucky enough to get in on the first phase of Sun Peaks. The location of the chalet is second to none and we have had nothing but great times and wonderful memories in Sun Peaks. Renting has been amazing, people respect the chalet and it makes us feel good to know that our clients enjoy it as much as we do!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Amazing ski in ski out location backing onto connector run. Awesome panoramic views with true mountain atmosphere. Fabulous log post and beam with an open plan.
Summer is magical in Sun Peaks. Enjoy stunning views and watching wildlife grazing on the runs surrounding the chalet. Enjoy summer barbequing on the front deck after a hike or mountain bike. The Kodiak Timber Lodge is just a short 7-10 minute walk or 3 minute drive to the village. You will not be disappointed!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες