Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Clare View ΣΠΙΤΙ - Clare View Accomm

Clare View ΣΠΙΤΙ - Clare View Accomm

Συλλογή φωτογραφιών για Clare View HOUSE (pet friendly, wheelchair accessible) Sleep 8

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικοί χώροι
Γκολφ

Επισκόπηση καταλύματος Clare View ΣΠΙΤΙ - Clare View Accomm

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Clare, SA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Τουρισμού Clare Valley Wine, Food and Tourism Centre4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαClaymore Wines7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟινοποιείο Skillogalee12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Clare View ΣΠΙΤΙ - Clare View Accomm

Το Clare View Accommodation διαθέτει δύο ξεχωριστά σπίτια διαθέσιμα για διαμονή στο ίδιο ακίνητο (150 μέτρα απόσταση). Το "Clare View HOUSE (8 άτομα) είναι ένα 3 υπνοδωματίων, 2 μπάνια Bed and Breakfast και το" Clare View COTTAGE (4 άτομα), 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, αυτόνομη εξοχική κατοικία.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Clare View HOUSE εδώ και να δείτε το Clare View COTTAGE σε αυτή την ιστοσελίδα του Stayz επίσης.

Clare View HOUSE - Διαμονή Clare View

Ελεύθερο, ευρύχωρο, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια B & B / εξοχική κατοικία. Πλήρως αναπηρική καρέκλα προσαρμοσμένη!

- Κύριο υπνοδωμάτιο, Queen size κρεβάτι + ιδιωτικό μπάνιο (+ spa)
- Δεύτερο υπνοδωμάτιο, κρεβάτι queen size
- τρίτο υπνοδωμάτιο, 1 διπλό κρεβάτι και 2 μονά κρεβάτια (μαζί είναι king size)
- Το δεύτερο και το τρίτο υπνοδωμάτιο μοιράζονται το δεύτερο μπάνιο
- Πολύ ευρύχωρη κουζίνα με ανοιχτή κουζίνα
- Διπλό σκιασμένο υπόστεγο
- Βεράντα + σκιασμένη εξωτερική περιοχή ψυχαγωγίας
- Ιδανική για ομάδες έως 8 ατόμων
- Κατοικίδια ζώα δεκτά μόνο μετά από διαπραγμάτευση Επιβάλλεται επιπλέον χρέωση ανά κατοικίδιο.
- Πολλά Clare Δείτε αποκλειστικά κουπόνια έκπτωσης για οινοποιεία, εστιατόρια, μασάζ, περιηγήσεις
- Κοντά στην Clare και σε όλα τα οινοποιεία / εστιατόρια
- Κλιματισμός

 
Σχετικά με τη Clare View Accommodation

Μόλις μία ώρα και μισή από το Adelaide, το Clare View House είναι μια ήσυχη απόδραση Clare Valley με 360 βαθμούς εκπληκτική θέα κοντά σε όλα τα κύρια αξιοθέατα, τα οινοποιεία και τα εστιατόρια στο Clare. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός λόφου σε 27 στρέμματα (10. 8 εκτάρια), τα καταλύματα φιλικών προς τις αναπηρικές πολυθρόνες μας έχουν μακράν την καλύτερη θέα στην κοιλάδα Clare! Κάντε κλικ εδώ για γρήγορη ματιά τώρα.

Φροντίστε τον εαυτό σας στο πολυτελές, ευρύχωρο, 3 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνιο σπίτι με όλη την ιδιωτικότητα και το περιεχόμενο που επιθυμείτε. Απολαύστε το συμπληρωματικό μπουκάλι τοπικό κρασί στο μπανιέρα-υδρομασάζ, ενώ βλέπετε τους αμπελώνες κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Έχετε ένα μπάρμπεκιου, μαγειρέψτε το γεύμα σας στην ευρύχωρη κουζίνα ή κάντε γεύμα σε ένα από τα κοντινά υπέροχα εστιατόρια. Μόλις 4χλμ. Μακριά από το Clare Town Center και το πάρκο συντήρησης Spring Gully, 3χλμ. Από το Neagles Rock Lookout και 2χλμ. Από το κέντρο πληροφοριών επισκεπτών Clare Valley. Το Clare View House περιβάλλεται από φημισμένα οινοποιεία Clare, τα οποία παράγουν εξαιρετικά μπουτίκ κρασιά με κάποια που ειδικεύονται στο εξαιρετικό Riesling. Μιλώντας για το Riesling: το δημοφιλές μονοπάτι Riesling οδηγεί τους ποδηλάτες μαζί με την τέλεια εικόνα της κληρονομιάς και των τοπίων και φυσικά τα νόστιμα κρασιά Clare Valley! Μια μέρα ποδηλασίας ή πεζοπορίας δεν μπορεί να βελτιωθεί!

Το Clare View House είναι η τέλεια απόδραση για 2 ζευγάρια με έως και τέσσερα παιδιά ή μια ομάδα φίλων. Εκτός από τη μικρή ομαδική διαμονή, κάνει μια ειρηνική ρομαντική απόδραση σε ένα ήσυχο, ιδιωτικό και ευρύχωρο σημείο στην καρδιά της κοιλάδας Clare. Και τι γίνεται με την Clare Valley ως διακόσμηση για το γάμο σας; Εικόνα τέλεια!
Απλά να είστε σαφής: όταν μένετε στο Clare View House, ολόκληρο το σπίτι είναι δικό σας! Δεν το μοιράζεστε με άλλους επισκέπτες, εκτός από τους ανθρώπους που φέρνετε μαζί σας! 100% ιδιωτικό, ήσυχο και πολύ προσιτό! Απλά κάντε τα μαθηματικά και θα σας δούμε σύντομα!

Όλα τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια διαθέτουν ηλεκτρική θέρμανση και το καθιστικό διαθέτει ένα ζεστό τζάκι για τις πιο δροσερές μέρες του χειμώνα. Το Clare View House διαθέτει ένα ευρύχωρο υπόστεγο για δύο αυτοκίνητα, μια βεράντα γύρω από το σπίτι και ένα ευρύχωρο σκιερό υπαίθριο χώρο με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Εκτός από όλα αυτά υπάρχει η απόλυτη ιδιωτικότητα, οι απόψεις εκατομμυρίων δολαρίων και η άγρια φύση, όπως τα καγκουρό, τα κοκκαβούρα και πολλά άλλα πουλιά.

Το Clare View House είναι πλήρως εξοπλισμένο και πλήρως προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια. Ένα ιδανικό μέρος για να παραμείνετε μόνοι σας ή να το μοιραστείτε με έως και 8 φίλους σας. Απολαύστε ένα υπέροχο διάλειμμα σε πολύ προσιτή τιμή! Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, πριν από τη διαπραγμάτευση.

Πρόσβαση για αναπηρικά καροτσάκια και οικολογικά καταλύματα Clare

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ
Αν έχετε έναν φίλο ή συγγενή σε μια αναπηρική καρέκλα και ψάχνετε για διακοπές για διακοπές σε αναπηρικά καροτσάκια σε μια από τις καλύτερες περιοχές κρασιού της Αυστραλίας, μην κοιτάτε ξανά. Το Clare View House σχεδιάστηκε ως ένα πλήρως προσβάσιμο σπίτι διακοπών για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το σπίτι είναι προσαρμοσμένο με ευρύχωρα ανοίγματα πόρτας, ευρύχωρα μπάνια με ευρύ ρόλο σε ντους, τουαλέτες και ντους με αγκύλες, ντους με ειδικό κουμπάκι και κουμπιά, εσωτερικά και εξωτερικά δάπεδα, ευρύχωρα δωμάτια και μερικώς προσαρμοσμένη κουζίνα για χρήση οι άνθρωποι σε μια αναπηρική καρέκλα. Η εκπληκτική θέα στο Clare Valley, τα νόστιμα κρασιά Clare Valley και τα καταλύματα με πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια συναντώνται στο The Clare View House. Μια εγγυημένη μοναδική εμπειρία Clare Valley για όλους και ειδικά για τους ταξιδιώτες οι οποίοι μετά από μια θέση προσβάσιμη για αναπηρικές καρέκλες. Δημιουργήσαμε ένα ευρύχωρο, πολυτελές Bed and Breakfast με στόχο να φιλοξενήσουμε άτομα με ειδικές ανάγκες για αναπηρικά καροτσάκια και να τους δώσουμε ένα διάλειμμα που όλοι αξίζουν! Πιστεύουμε ότι το Bed and Breakfast μας θα είναι ένα βήμα μπροστά σε μια προσβάσιμη σε αναπηρικά αμαξίδια Αυστραλία!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στόχος μας είναι να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον και φιλικοί προς το περιβάλλον τόπος διαμονής. Η βιωσιμότητα αποτελεί προτεραιότητα και ως εκ τούτου ανακυκλώνουμε όσο μπορούμε (γυαλί, κονσέρβες, πλαστικά μπουκάλια, χαρτί, χαρτόνι). Το Clare View House χτίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε το σπίτι να παραμένει δροσερό το καλοκαίρι και να μένει ζεστό το χειμώνα. Αυτό εξοικονομεί πολλά από την ενέργεια και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο περιβάλλον μας. Αντικαθιστούμε τους σπασμένους λαμπτήρες με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να αντικατασταθούν. Για να αντισταθμιστεί το αποτύπωμα άνθρακα της εγγενής βλάστησης του σπιτιού φυτεύεται το 2010. Το σπίτι είναι εν μέρει ανεπαρκές. λειτουργεί σε 100% βρόχινου νερού και το ξύλο συλλέγεται από το ακίνητο. Μια μικρή φυτεία φυτεύεται σύντομα για να προσφέρει καυσόξυλα για το μέλλον. Ένα βήμα προς την κατεύθυνση του οικολογικού τουρισμού / πράσινου τουρισμού στην κοιλάδα Clare.

Διαχειριστής καταλύματος

gagan atwal

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 4 στο σύνολο

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking allowed out side the house.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Ίμιου Φλατ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Ίμιου Φλατ) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Old Police Station Museum και Martindale Hall, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Stone Bridge Wines και Κέντρο Τουρισμού Clare Valley Wine, Food and Tourism Centre. Χαλαρώστε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τουρ σε οινοποιείο και κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά της περιοχής ή αναζητήστε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Clare, SA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Τουρισμού Clare Valley Wine, Food and Tourism Centre - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Claymore Wines - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Neagles Rock - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Clare Golf Club - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Skillogalee - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Otr - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pancho's Pizza & Pasta - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ho Nai Vietnamese Kitchen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Little Red Grape - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mr. Mick - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 35 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 45 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Anne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful house with wonderful views in a wonderful location
We really enjoyed our stay at this property for an Easter long weekend with family and dogs. The house was perfect for our family group with lots of space for all. We enjoyed the beautiful sunrise and sunset views and the local visiting wildlife. The generous breakfast provisions were much appreciated. The location was so convenient for many of the Clare Valley attractions.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Victoria P., Adelaide, Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wine Region with the Dogs
This is a truly wonderful, rustic, spacious homestead on top a knoll with expansive views in all directions. Comfortable and well appointed, we were thrilled to take the canine members of our family along. Perfectly located, major wineries were close by and it's just a stone's throw to the town centre of Clare. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Lizzie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clare view
We enjoyed our stay over new year and the dogs did too.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Donna A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Celebration of Birthdays
Our group consisted of 3 generations who stayed at Clare View House to celebrate birthdays. The property was perfect to cater for all our needs and also allowed for our pampered pooch to join in the celebrations. Stunning views complemented our stay along with the special touches left by the hosts.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

2/10 Απαίσιο

Liz M.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα
While the location was superb there were a great many disappointments from this booking.
Very poor attention to detail. At nearly $1000 a night for our group of 7 adults this was extremely disappointing. This property is only suitable for three couples with only three bedrooms. The decor was very poor with old furnishings that felt second hand and dirty. Interior decorating included plastic plants such as three plastic roses in a dirty vase in the bathroom. The high end magazines on the coffee table were dated from 2018 to 2020. The rug was filthy dirty. The towels were old and hard. The shower curtain was partially off the clips. A down light light fixture was hanging out of the ceiling. One of the beds has a wooden frame around it higher than the mattress, very uncomfortable. The house was infested with hundreds of millipedes every night coming straight under the doors with no insect guards or control. Generally this house was not clean enough and bows not match how it it priced and marketed. We had to contact the owner to get a key to access the laundry which was for staff only. General upkeep of the property was very poor. Very disgusted with having paid so much for what felt dirty and used.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από gagan atwal

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων