Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μεγάλη Βόρεια Παραλία Σπίτι (Beachfront)

Μεγάλη Βόρεια Παραλία Σπίτι (Beachfront)

Συλλογή φωτογραφιών για Great Northern Beach House(Beachfront)Cairns

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Μεγάλη Βόρεια Παραλία Σπίτι (Beachfront)

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 12 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσηςΠεριλαμβάνεται χώρος στάθμευσηςΠεριλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Yorkeys Knob, QLD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Yorkeys Knob Beach9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ τροπικού δάσους Skyrail9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚερνς, Κουίνσλαντ (CNS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κερνς)17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trinity18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μεγάλη Βόρεια Παραλία Σπίτι (Beachfront)

Το μεγάλο σπίτι της Βόρειας Θάλασσας είναι το ιδανικό παραθαλάσσιο σπίτι για οικογενειακές διακοπές ή για ήσυχο καταφύγιο στην παραλία. Μόνο τα 30 βήματα της στην παραλία, η φύλαξη επιβίωσε τις σημαίες για μια βουτιά. Κοντά στο γήπεδο του γκολφ, στη μαρίνα και στα εστιατόρια. Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο παραθαλάσσιο σπίτι είναι ένα σπίτι από ξύλο 4 υπνοδωματίων. Πλήρως περιφραγμένο, κλειστό γκαράζ, βεράντα παραθαλάσσια θέα, κλειστό πίσω αυλή, υπερμεγέθη πίσω αυλή για τα παιδιά. Χώρος στάθμευσης. Πύλη για το τροπικό δάσος και το Μεγάλο Κοραλλιογενές Ύφαλο.

Χώρος
Το παραθαλάσσιο σπίτι μας είναι οικείο και χαλαρωτικό. Με την ψύξη των τροπικών αεράκι του ωκεανού, μπορείτε να ανοίξετε το σπίτι με διπλές πόρτες και να αφήσετε τον καθαρό αέρα να ρέει μέσα, έχουμε επίσης, ανεμιστήρες σε όλο το σπίτι. Τα υπνοδωμάτια είναι όλα κλιματιζόμενα για εκείνες τις ζωντανές βραδιές. Wifi και nexflix. Υπάρχει συναγερμός ασφαλείας και ασφάλειας. Πλήρως λειτουργική κουζίνα. Τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα, αλλά για να είναι μόνο έξω, έχουμε μεγάλο σκυρόδεμα πίσω αίθριο που μπορεί να κλειστεί πλήρως για την ασφάλειά τους. Μεγάλη μπάρμπεκιου παρέχεται για τα γεύματα της ομάδας σας. Η αυλή είναι πλήρως περιφραγμένη. Θέα στον ωκεανό Βεράντα με υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία. Το γκαράζ ανοίγει και τα δύο άκρα, έτσι ώστε περισσότερα αυτοκίνητα να μπορούν να πάρουν πίσω, αν χρειαστεί. Δεν υπάρχουν αυστηρά μέρη. Υπάρχει παιδική χαρά και γυμναστήριο κατά μήκος της παραλίας. Η παραλία Yorkeys είναι μια από τις μεγαλύτερες και ευρύτερες παραλίες με πολλή άμμο, ιδανική για περιπάτους το πρωί. Υπάρχει κολυμβητήριο στην περιπολιδωμένη περιοχή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το σκυλί επιτρέπεται στο μολύβι ή έχει χώρο άσκησης στο νότιο άκρο της παραλίας. Το ξενοδοχείο απέχει 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Cairns, 20 λεπτά από το Cairns CBD, 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Cairns CBD και το διάσημο Port Douglas, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Palm Cove.

Πρόσβαση επισκεπτών
Οι επισκέπτες έχουν πλήρη πρόσβαση στο ακίνητο. Η κρεβατοκάμαρα 4 θα είναι κλειδωμένη εάν δεν απαιτείται (κάτω από 6 άτομα) Μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο ψυγείο και πλυντήριο πιάτων (το απορρυπαντικό παρέχεται καθώς όλα είναι αποδεδειγμένα από το πλυντήριο πιάτων και θα θέλαμε να διατηρήσετε την κουζίνα καθαρή και υγιεινή). Το πλυντήριο διαθέτει πλυντήριο / στεγνωτήριο για να μπορείτε να ξεκουραστείτε, να περάσετε περισσότερο χρόνο στην παραλία! Θα παρέχονται μερικά πλυντήρια για τα απρόσμενα φορτία πλύσης. Υπάρχουν πολλές διαμορφώσεις κλινοστρωμάτων σε αυτό το σπίτι, επομένως παρακαλώ ενημερώστε μου λεπτομερώς για το πώς θα θέλατε το σπίτι που έχει συσταθεί για την πιο άνετη διαμονή. Η υπνοδωμάτιο 1 διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι king size. Η υπνοδωμάτιο 2 διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι. Υπνοδωμάτιο 3 έχει δύο βασιλιάς ξεχωρίζει Υπνοδωμάτιο 4 κατέχει δύο μονά ή μπορεί να μετατραπεί σε ένα βασιλιά και ένα διπλό κρεβάτι κουκέτα. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει μόνο εξωτερική πρόσβαση από την πίσω αίθριο. Ιδανικό για μεγάλα παιδιά ή για ξεχωριστή οικογένεια με το King που έχει συσταθεί. Ένα λιμάνι μπορεί να ρυθμιστεί για βρέφη κατόπιν αιτήματος. Το καθιστικό διαθέτει καναπέ-κρεβάτι, διπλό μέγεθος για τους επιπλέον φίλους που δεν έχουν υπνοδωμάτιο. Παρακαλείστε να ζητήσετε κάτι τέτοιο, καθώς δεν συνιστούμε κρεβάτι στον οικείο χώρο διαβίωσης. Ένα πακέτο καλωσορίσματος για εσάς θα περιλαμβάνει, τον καφέ, το τσάι, τη ζάχαρη, τα σνακ, το μικρό γάλα στο ψυγείο και το κρύο νερό. Το πλυντήριο θα κλειδωθεί. Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις προτιμώμενες ρυθμίσεις κλινοσκεπασμάτων για ζευγάρια ή singles

Ανταλλαγή επισκεπτών
Ένας κωδικός για την κλειδαριά εισόδου και ο κωδικός υπνοδωματίου 4 (εάν απαιτείται) και ο κωδικός του γκαράζ θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από τη διαμονή σας. Υπάρχει και ενημερωτικό φυλλάδιο για περιηγήσεις, πτήσεις λεωφορείων και εστιατόρια που παρέχονται.

Επισκόπηση γειτονιάς
Η Yorkeys διαθέτει ένα μικρό εμπορικό συγκρότημα το οποίο διαθέτει κατάστημα ευκολίας, κρεοπωλείο, καφέ, αρτοποιείο, κομμωτήριο, εστιατόριο, κατάστημα μπουκαλιών, φαρμακείο, πλυντήριο ρούχων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταχυδρομείο. Υπάρχει ένας σταθμός καυσίμων στο δρόμο μέσα.

Τριγυρίζω
Διατίθεται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και η υπηρεσία Sunbus εκτελείται κάθε ώρα σε Cairns ή σε βόρειες παραλίες. Η στάση του λεωφορείου απέχει 20 μέτρα

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε
Εάν σας για μια ενεργό διακοπές, Yorkeys παραλία είναι ένας διάσημος προορισμός kitesurfing. Επίσης, κοντά στα μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας του Smithfield. Το Yorkeys Half Moon Bay Marina διαθέτει εστιατόριο, παιχνίδια και ψυχαγωγία μαζί με charter σκάφη. Paddle board και kitesurfing μαθήματα διαθέσιμα κάτω από την παραλία.




Πρόσθετοι κανόνες

Αγαπάμε τα ζώα και καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να βρούμε καταλύματα με κατοικίδια ζώα. Επομένως, για εμάς να παράσχουμε την επιλογή της υποδοχής κατοικίδιων ζώων, έχουμε μερικές αυστηρές πολιτικές και ελπίζουμε ότι όλοι θα τηρήσουν, για να διατηρήσουν αυτήν την επιλογή διαθέσιμη.

Το κατοικίδιο ζώο πρέπει να είναι μόνο στο εξωτερικό ή στο πίσω αίθριο. Δεν είναι μέσα ή στην πρόσοψη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός. Σκεφτείτε τα έπιπλα και τους μελλοντικούς ενοικιαστές μας με αλλεργίες. Καμία γάτα μέσα EVER! Παρακαλώ κρατήστε τα ζώα σας λαχταριστά υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με ασφάλεια αν έχουμε ζημιές σε ζώα.
Σηκώστε μετά το κατοικίδιο ζώο σας. Για τα κοπριά, χρησιμοποιήστε πλαστικές σακούλες που παρέχονται στο κάτω συρτάρι, για να το τοποθετήσετε σε εξωτερικό πράσινο κάδο. Υπάρχει ένας ποδοπαγίδα στο γκαράζ. Παρακαλώ κρατήστε το σκυλί στο χέρι στην παραλία μέχρι να φτάσετε στην περιοχή άσκησης σκυλιών. Η διαχείριση ελέγχου των ζώων περιπολεί την περιοχή.

Καθαρίστε το BBQ μετά από κάθε χρήση. Όλα τα απορρίμματα θαλασσινών συνιστώνται να συσκευάζονται και να τοποθετούνται σε κάδο απορριμμάτων κατά μήκος του δρόμου στην ακτή καθώς καθαρίζονται καθημερινά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μυρωδιά και να κάνουν τη διαμονή σας πιο ευχάριστη.


Check-in: Οποτεδήποτε μετά τις 2 μ.μ.

Check-out: 10:00

Διαχειριστής καταλύματος

Sylvia Quinn

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 3 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No noise policy after 10.30pm. No Parties 12 Maximum guests only. Neighbours will complain about noise levels. No FIRES in yard. Read house Info .
ON EXIT- Leave kitchen in respectful manner, put all your dishes in the dishwasher and start the cycle please. Sheets/Towels can be left in laundry.
PLEASE LOCK ALL GLASS DOORS and BACK ENCLOSURE AT NIGHT not just security screen. Car theft is on the rise in Cairns and they target hire cars.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Οι επισκέπτες πρέπει να επικοινωνήσουν με αυτό το κατάλυμα εκ των προτέρων, για να κλείσουν καρεκλάκι μωρού
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Κερνς

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (Yorkeys Knob, Κερνς) και στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Επιβατικός Σταθμός Reef Fleet και Μαρίνα Cairns Marlin Marina, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Cairns Esplanade (παραλιακός πεζόδρομος) και Παραλία όρμου Palm. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Kite Rite Australia ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Cable Ski Cairns. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Yorkeys Knob, QLD

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Yorkeys Knob Beach - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Half Moon Bay - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ τροπικού δάσους Skyrail - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία όρμου Palm - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trinity - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ρέντλιντς: 13 λεπτά οδικώς
  • Κερνς, Κουίνσλαντ (CNS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κερνς): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Bluewater - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chiangmai Thai Cuisine - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Unico Trattoria - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sushi Raft - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nabeel K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Great Spacious Beach House - A home away from home
We had a great memorable experience at the Great Northern Beach House at 67 Sims Esplanade Yorkeys Knob. The beachfront house is clean tidy and spacious enough to accommodate 11 people. The host Sylvia and her Partner were too good, accommodating and helpful to make our stay comfortable and memorable in Cairns. If you are a large family we definitely recommend a stay here when visiting Cairns We will surely come back again and enjoy Sylvia’s warm hospitality Nabeel & family
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Elson S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Convenient, quiet, very nice
We enjoyed this spot and would like to come back.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

sandra M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
GBR Home
Wonderful!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Gayel B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautifully renovated older beach house
A great spot to unwind and relax. Everything is there in the house that you could possibly need. Just bring your clothes and food. We loved our stay here and the neighbourhood was very quite and peaceful.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Peggy & Gary R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We really enjoyed our stay at the house. Sylvia was very responsive to questions
Yorkeys Knob is a quiet residential area right on the water. It was conveniently located to all the sights we wanted to see and do while in Queensland. The 10-06 cafe was a cute place within walking distance. Sylvia was very responsive to our requests.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sylvia Quinn

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων