ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο σπίτι στην καρδιά της Ανδαλουσίας Sierras, σούπερ βάση για να εξερευνήσετε!

Καλαίσθητο σπίτι στην καρδιά της Ανδαλουσίας Sierras, σούπερ βάση για να εξερευνήσετε!

Συλλογή φωτογραφιών για Charming home in the heart of the Andalusian Sierras, super base for exploring !

Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο σπίτι στην καρδιά της Ανδαλουσίας Sierras, σούπερ βάση για να εξερευνήσετε!

4,5 στα 5 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Olvera, Andalusia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Olvera5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑραβικό Κάστρο5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαIglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΧερέθ ντε λα Φροντέρα (XRY)76 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο σπίτι στην καρδιά της Ανδαλουσίας Sierras, σούπερ βάση για να εξερευνήσετε!

Olvera, όποια διαδρομή φθάνετε αν το φως της ημέρας προετοιμαστεί για να γοητευτεί από την θέα του κάστρου του 12ου αιώνα και την εκκλησία του νεοκλασικού στιλ στην κορυφή ενός τεράστιου βράχου και τα λευκά κτίρια αυτού του μεγάλου χωριού φαίνεται να εξαπλώνονται σαν κερασάκι σε γαμήλια τούρτα!
Τοποθετημένο στην κορυφή ενός τυπικού στενού δρόμου σε αυτό το Pueblo Blanco (λευκό χωριό), το Casa Celestina είναι ένα άνετο αρχοντικό όπου θα μπείτε σε ένα ευρύχωρο καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης με έναν ισπανικό χώρο κουζίνας που είναι καλά εξοπλισμένος για ένα άνετο σπίτι από Σπίτι. άφθονο σκεύος, μαγειρικά σκεύη, σκεύη γυαλιά, μαχαιροπίρουνα και μερικά δοχεία ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε φρέσκα τρόφιμα ή να χρησιμοποιείτε για να βγάλετε το πικ-νικ σας! υπάρχει ηλεκτρική εστία, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως στο χωριό δεν υπάρχει φούρνος (η τραπεζαρία είναι τόσο λογική). μια τοστιέρα, μηχανή σάντουιτς, βραστήρα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και καφετιέρα.
Η καθιστική / χαλαρωτική περιοχή διαθέτει έναν άνετο καναπέ / ξαπλώστρα με πολλά μαξιλάρια για να χαλαρώσετε, μια πολυθρόνα, ένα μεγάλο τραπέζι του καφέ που εκτείνεται σε ένα τραπέζι.
ένα τηλεοπτικό ντουλάπι όπου θα βρείτε μέσα σε μερικά DVD βιβλία, χάρτες και πληροφορίες περιοχής για να διαβάσετε για πράγματα που πρέπει να κάνετε για τις διακοπές σας, επιτραπέζια παιχνίδια, κάρτες παιχνιδιών κλπ. Σημειώστε ότι η τηλεόραση δεν είναι συνδεδεμένη με μια κεραία αλλά απλά εκεί επιλέξτε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε με ένα DVD.
μερικά βήματα θα σας οδηγήσουν, στα αριστερά ένα καλό διάδρομο με το πλυντήριο ρούχων, ράφια αποθήκευσης, σίδερο, κλπ. μέσα στο μικρό ντους και τουαλέτα με χώρο και τα μικρά καλάθια για όλα τα κομμάτια σας.
Στα δεξιά από τα σκαλοπάτια έχετε μια σκάλα μέχρι το ευχάριστο ευάερο και φωτεινό υπνοδωμάτιο με τις διπλές πόρτες για να ανοίξετε στο μικρό μπαλκόνι με θέα, αλλά βλέποντας δεξιά μπορείτε να δείτε κάτω από το δρόμο σε μερικά βουνά πέρα και να θαυμάσετε τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα που φτάνουμε εδώ σε συγκεκριμένες ώρες του χρόνου!
υπάρχει ένα κρεβάτι king size, μια άνετη πολυθρόνα, ένα υπέροχο τραπέζι για να ξεκουραστείτε το βιβλίο σας και να πιείτε το (αγαπώ αυτό το σημείο) ένα συρτάρι συρταριών και να κρέμομαι χώρο για ρούχα με πολλά coathangers. Ένα ενιαίο στρώμα κάτω από το κρεβάτι για έναν επιπλέον επισκέπτη, κομοδίνα, μπουκάλια ζεστού νερού για αυτούς τους ψυχρούς μήνες και άφθονο κρεβάτι καλής ποιότητας με επιλογή από υποαλλεργικά ή μαξιλάρια από φτερά.
που οδηγεί από την κρεβατοκάμαρα μέχρι λίγα βήματα θα σας οδηγήσει έξω σε ένα χαριτωμένο εντελώς ιδιωτικό αίθριο με τραπέζι μπιστρό και καρέκλες και μια μικρή ξαπλώστρα καρέκλα όπου μπορείτε να καθίσετε σε ένα ζεστό βράδυ και το φως τα κεριά, ενώ εσείς δειπνήσετε; πρέπει να επισημάνω ότι από εδώ δεν υπάρχουν απόψεις, εκτός από το πιο γαλάζιο του ουρανού (τα δάχτυλα που διασχίστηκαν) ίσως τις ράβδους του χρώματος από τα ηλιοβασιλέματα μας και φυσικά το υπέροχο νυχτερινό ουρανό!
Το σπίτι είναι καλά εξοπλισμένο για διακοπές. εάν επιθυμείτε να παραμείνετε περισσότερο από 2 εβδομάδες παρακαλώ δώστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ειδοποίηση.
το σπίτι έχει εξαιρετική πρόσβαση και υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ κατά μήκος του δρόμου, αλλά όχι απευθείας έξω, αν και ποτέ δεν είναι συνήθως ένα πρόβλημα να σταματήσει έξω από την πόρτα για να ξεφορτώσουν τις τσάντες σας αν σκάσετε τα φώτα κινδύνου πριν πάρετε το πάρκο.
Υπάρχουν πλήθος μπαρ, τάπας μπαρ, εστιατόρια, φαρμακεία παντοπωλείων στο χωριό και ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κοντινή απόσταση. Αυτό είναι ένα χωριό λόφου, ώστε να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί απότομοι δρόμοι, αλλά και επίπεδες περιοχές, αν αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.
Η γύρω περιοχή ....
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε. από την πεζοπορία,
 ποδηλασία, ιππασία, καγιάκ, παρατήρηση πουλιών, όλα τα περιπετειώδη αθλήματα όπως αλεξίπτωτο πλαγιάς σε κοντινή πόλη, λίμνη κολύμβησης καθώς και πολλά άλλα μέρη με πισίνες. Οι παραλίες του Costa del Sol είναι περίπου μισή ώρα και η προσωπική μου αγαπημένες παραλίες στο Costa de la luz κατά μήκος της ακτής του cadiz, εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο σε περίπου δύο ώρες Το Tarifa είναι ένα από τα αγαπημένα για το kite surfing, όπως και το El Palmar. Τα θαυμάσια τμήματα της παραλίας στο Conil de la frontera είναι υπέροχα και καλύτερα για όσους έχουν παιδιά καθώς η ιστιοσανίδα δεν είναι τόσο ισχυρή.
για να απολαύσετε πλήρως τη διαμονή σας σε αυτή την πανέμορφη περιοχή συνιστάται ένα αυτοκίνητο, οι κύριοι δρόμοι είναι κατά βάση εξαιρετικοί και συνήθως αρκετά ελεύθεροι κυκλοφορίας σε σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο.
οι κύριες πόλεις της Μάλαγα, της Γρανάδας και της Σεβίλλης είναι 90 λεπτά με το αυτοκίνητο .. Jerez de la frontera (οι λάτρεις του sherry μπορούν να κάνουν κράτηση για κρουαζιέρες) 70 λεπτά, Cadiz 90 λεπτά και Cordoba 90 λεπτά.
Η πανέμορφη ιστορική πόλη Ronda είναι μια εύκολη 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν τα ρωμαϊκά ερείπια του Acinipo που αξίζουν μια παράκαμψη.
κοντά στο σπίτι έχουμε την Via Verde de la Sierra (πράσινο δρόμο) ακριβώς στην πόρτα μας για να μιλήσουμε, αυτό είναι ένα 76 χιλιόμετρο με τα πόδια (επιστροφή) ή ίσως να προσλάβει έναν από τους πολλούς διαφορετικούς τύπους κύκλων για να απολαύσετε μια φανταστική μέρα από αετούς, γύπες ή ίσως από μελισσοφάγους!
ωστόσο αποφασίζετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας εδώ, απλά να χαλαρώσετε τοπικά ή να αποδράσετε περισσότερο για μέρες έξω θα είμαι σε ετοιμότητα για να σας προσφέρω οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να χρειαστεί για να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο τέλεια.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please treat this home with Respect as much care has been taken for your comfort to enjoy your stay
Check in up to 8.00pm After which a lockbox is available for self check in
A security deposit of 80€ is required in the event of breakages/damages

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Olvera

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Olvera) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Bodega NiNo de la Salina και Μονοπάτι Ποταμού Majaceite, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Reservatauro Ronda και La Playita. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ενορία της Παναγίας της Ενσάρκωσης - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο Olvera - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Αραβικό Κάστρο - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Iglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Sanctuary of Remedies - 15 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Almargen Canete la Real: 32 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Bodega - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mesón Sabor Andaluz - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar el Parque - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Venta Marcelino - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taberna Juanito Gomez - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,5

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Επικοινωνία

Σχόλια

5/5 Άριστο

Daniel

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Owner left beer water milk wine potatoe chips oranges &lemons to snack on and all the decorations were really pretty
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

4/5 Καλό

Fernando M.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Buen lugar para pasar una semana
El alojamiento era muy acogedor, la zona muy buena aunque para aparcar y cargar maletas más complicado por las cuestas de las calles. Contaba con todo el menaje necesario. Muy cómodo. El único problema que en verano es caluroso dadas las pocas ventanas y que solo tiene un ventilador. Vecinos algo incómodos ya que se tiraban horas hablando en la puerta de la casa, y una noche llamaron a la policía directamente por ver una película con la venta abierta. Celia nos ayudó mucho cuando le preguntamos, le agradezco su atención y el buen alojamiento.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello , hola my name is celia which is where the name for casa Celestina was taken ... on looking at name meanings it seems celia is celestial so the name Celestina was given as my Nik name and as I truly do enjoy all things celestial and the stars that shine bright over the little patio , well I think it was a perfect choice!
I’ve owned a holiday home here for 13yrs and have been visiting at least four times a year until I was fortunate enough to move out here permanently earlier this year from the uk.
Im a semi retired hairdresser and had my own business for over 20 yrs which I loved having, I enjoy meeting people, being social, keeping fit and living life to the full !
Im mum to two strapping sons and have two delicious grandchildren.
I’ve made lots of friends here both ex pat and local Spanish who really do enjoy us being in ‘their’ town .
I love the pace of life here but occasionally hanker after a bit more of a buzz so then I’ll pop to Seville or Malaga for the different vibe .
Walking out in the countryside is so rewarding here , lots of Spanish are into rural pastimes and big on cycling which I’m not.
I like fashion and art , I expect that’s the hairdresser in me ; music of most types from house , jazz , drum and bass to classical which is a joy to listen to ! I’ve been told I’ve got good taste in decor which I’m pleased about and hope it shows in my first venture into the world holiday rentals
I speak some Spanish, I’ve been trying to learn it for years but hope now Im here it’ll get better sooner , I’ve always believed from being a kid one should at least learn a few words of the language where you’re visiting. Lastly I’ll explain the photo... Carnaval in olvera 2019 I was lucky to be involved in the procession along with a few friends, they made our costumes, the theme being Picasso’s women and we all had a dabble at painting some parts of them .. we looked fabulous I must say ( even the guys) !!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες