Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Η είσοδος του Hobart: Κτήμα Kunanyi Foothills Estate

Η είσοδος του Hobart: Κτήμα Kunanyi Foothills Estate

Συλλογή φωτογραφιών για The Hobart Entrance: Kunanyi Foothills Estate

Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 23, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Η είσοδος του Hobart: Κτήμα Kunanyi Foothills Estate

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα250 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hobart, TAS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑθλητικό Κέντρο Kingborough8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Salamanca Market19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή Σαλαμάνκα19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧόμπαρτ, Τασμανία (HBA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Χόμπαρτ)32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Γραφείο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η είσοδος του Hobart: Κτήμα Kunanyi Foothills Estate

Σχετικά με:

Καθαρό αέρα & νερό στον κόσμο? εντυπωσιακό σπίτι με διαχρονικότητα και τους υπέρτατους χαρακτήρες της νεωτερικότητας. θερμαινόμενη πισίνα? φυσικά ιερά των ιθαγενών δένδρων, πτηνών, χειμώνων και άγριων ζώων. εκπληκτική θέα στο τοπίο, τον ποταμό Derwent και τη θάλασσα του Τάσμαν. λιγότερο από 15 λεπτά από το Hobart CBD, παραλίες. κοντά σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Greater Hobart και τα περίχωρά του. Δεν είναι ένα κανονικό σπίτι, είναι ένα μοναδικό σπίτι μοναδικά επιλεγμένο και κατασκευασμένο για να εμπλουτίσει τις ζωές.

το διάστημα

Το κτήμα είναι ένα πολυτελές σπίτι με στυλ 5 στρεμμάτων που βρίσκεται 220 μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στους πρόποδες του Kunanyi / Mt. Wellington με εκπληκτική θέα στην είσοδο του ποταμού Derwent και πέρα. Απολαύστε τη διαμονή με την πιο εντυπωσιακή πανοραμική θέα του βουνού. Wellington, River Derwent, Downtown Kingston, Τασμανία Χερσονήσου, και όσο πιο μακριά είναι η Θάλασσα της Τασμανίας! Ξυπνήστε για να δείτε τις πιο εντυπωσιακές αυγή και πουλί τραγούδι. Κοιτάζοντας άγρια ​​ζώα από το παράθυρο του καθιστικού σας. Έπιπλα υψηλής ποιότητας και εσωτερική διακόσμηση με μοναδικά ξυλόγλυπτα από την Τασμανία, 3 κρεβατοκάμαρες king size με 3 ensuites - Ζωντανή ζωή πρώτης κατηγορίας εγγυημένη στο Χόμπαρτ!

Καλύτερες στιγμές:

3 king size υπνοδωμάτιο με 3 ensuites (μπανιέρα και ντους)
1 καναπέ-κρεβάτι σε βιβλιοθήκη που μπορεί να μετατραπεί σε 2 πολυθρόνες, ή δύο ξαπλώστρες, 2 μονά κρεβάτια ή 1 king size κρεβάτι
Ευρύχωρη και μοντέρνα κουζίνα με εστία επαγωγής, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων
Ανοιχτό σχέδιο από κουζίνα σε τραπεζαρία, καθιστικό, βιβλιοθήκη / οικογενειακό δωμάτιο
Καθιστικό με τζάκι και εκπληκτική θέα
Βιβλιοθήκη και οικογένεια με LED TV, Netflix, βιβλιοθήκη DVD και DVD και Google Chromecast
Διαδίκτυο και Wi-Fi
Εξωτερική τραπεζαρία, φούρνος για πίτσα από ξύλο πυρκαγιάς, μπάρμπεκιου, εξωτερική πισίνα (εποχιακή Δεκέμβριος-Μάρτιος)
Όλα τα νωπά και πολυτελή κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω
 
Η πόρτα διαθέτει 250 τετραγωνικά μέτρα πολυτελούς κατοικίας με ολοκαίνουριο πάτωμα, εγκαταστάσεις μπάνιου, έπιπλα, σεντόνια και συσκευές. Το ακίνητο διαθέτει εκπληκτική θέα από κάθε γωνιά του σπιτιού. Υπάρχουν 3 king size υπνοδωμάτια με 3 ensuites και ανοιχτό δάπεδο από κουζίνα, τραπεζαρία σε καθιστικό και μελέτη / οικογενειακή περιοχή.
Το καθιστικό διαθέτει εκπληκτική θέα από κάθε γωνιά, τζάκι, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, αριστοκρατική τζαμιέρα από την Τασμανία Blackwood, μοντέρνα και κομψά έπιπλα και διακόσμηση. Εκτός από το σαλόνι είναι η βιβλιοθήκη / οικογενειακό δωμάτιο όπου μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να επεξεργαστείτε το νέο επιχειρηματικό σας σχέδιο ή απλά μια οικογενειακή συγκέντρωση για να παρακολουθήσετε μια ταινία (βιβλιοθήκη Netflix και DVD)
Η ευρύχωρη, μοντέρνα κουζίνα διαθέτει σπάνια Tasmánian Huon πεύκο με κορυφαίες συσκευές, όπως πηγή καυστήρα επαγωγής 4, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων. Η τραπεζαρία έχει παράθυρο από το δάπεδο μέχρι την οροφή που έχει θέα στον κήπο, στο νερό, στους κόλπους, στο βουνό και στο κέντρο του Kingston.
Η βιβλιοθήκη με τζαμιό της Τασμανίας, κτισμένη σε ντουλάπι και επένδυση τοίχων, διαθέτει εκπληκτική θέα στο νερό, τον κόλπο, την πόλη έξω από τη μία πλευρά και την πισίνα στην άλλη πλευρά. Το άνοιγμα προς την άλλη πλευρά του καθιστικού είναι η τραπεζαρία και η κουζίνα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, η επένδυση οροφής από πεύκο Huon, όμορφη θέα στο νερό, πίσω αυλή και κήπο.
Τα υπνοδωμάτια και η οικογένεια / μελέτη έχουν 100% αυστραλιανό μαλλί μαλλί. Όλα τα 3 υπνοδωμάτια διαθέτουν μοντέρνα και κομψή επίπλωση. Το κύριο λουτρό είναι ιδιαίτερα κομψό και ευρύχωρο με 2 άτομα ελεύθερη μπανιέρα που βλέπει προς τον υπέροχο κήπο και την τεράστια έκταση της ιδιοκτησίας, ξεχωριστό ντους και τουαλέτα. Το κύριο λουτρό διαθέτει και πάλι το σπάνιο κουτί από πεύκο Tasmanian Huon και την επένδυση οροφής. Τόσο το υπνοδωμάτιο 2 (king-size κρεβάτι) όσο και το υπνοδωμάτιο 3 (queen-size κρεβάτι) έχουν υπέροχη θέα στον υπέροχο κήπο, τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα, το φυσικό latex στρώμα και την τζαμαϊκή επένδυση τοίχων Blackwood.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ:
Το ακίνητο βρίσκεται σε 5 στρέμματα σε 220 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, προσφέροντας έτσι ανεβασμένη και εντυπωσιακή θέα. Εξωτερικά υπάρχει μια ηλιακή θερμαινόμενη πισίνα με πανοραμική θέα στους κόλπους, το νερό και το βουνό. Η πισίνα είναι ανοιχτή από Δεκέμβριο έως Μάρτιο. Υπάρχει επίσης ένα ζεστό μπανιέρα με ιαπωνικό στιλ με το πιο συναρπαστικό σκηνικό. Ο υπέροχος, καθιερωμένος κήπος διαθέτει πολλά όμορφα και σπάνια τοπικά λουλούδια και φυτά. Υπάρχει μια υπαίθρια τραπεζαρία, ένα φούρνο πίτσας με ξύλα και μπάρμπεκιου στο πίσω αίθριο με υπέροχη θέα στον κήπο, τον κόλπο και το νερό μακριά. Το πίσω αίθριο είναι ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για να απολαύσετε το πρωινό ενώ απολαμβάνετε τον ήλιο και την θέα ή συνομιλείτε περιμένοντας την πίτσα που θα ψηθεί. Όλοι σας περιμένουν να δημιουργήσετε διακοπές μνήμης για όλη την οικογένεια ή ένα αξέχαστο ρομαντικό απόδραση για ζευγάρι.


Πρόσβαση επισκεπτών

Ολόκληρη η περιουσία είναι δική σας!
Πολυτελή 3 υπνοδωμάτια (2 κρεβάτια king size και 1 queen bed) με 3 en-σουίτες και WIR
Ντους με ντους ψεκασμού και μπανιέρα
Βιβλιοθήκη / οικογένεια με έξυπνη τηλεόραση LED με chromecast σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε στις έξυπνες συσκευές σας. Netlix, DVD player και στερεοφωνικό σύστημα, βιβλιοθήκη DVD. Το σπίτι φιλοξενεί επίσης μια καλή συλλογή από μυθιστορήματα, βιβλία μαγειρικής, βιβλία αρχιτεκτονικής.
Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με παρανομική θέα στο βουνό και το νερό (εποχιακή)
Ξύλινο τζάκι με αντλία θερμότητας
Μπάρμπεκιου, φούρνος πίτσας για φωτιά ξύλου
Επαγωγική ψησταριά, φούρνος Smeg και φούρνος μικροκυμάτων, ολοκαίνουργιο πλυντήριο πιάτων, ολοκαίνουργιο πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Είμαστε διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου. Η τοπική ομάδα μας στο Hobart είναι επίσης διαθέσιμη εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Η γειτονιά

Hobart CBD: 15 λεπτά
Αεροδρόμιο Hobart International: 30 λεπτά
Kingston εμπορικά κέντρα, Kingston Beach, γήπεδο γκολφ, παράκτια μονοπάτια πεζοπορίας, και Blackmans Bay: λιγότερο από 10 λεπτά
Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν:
Το τρένο Margate και το λεβάντα: 10 λεπτά μακριά στον αυτοκινητόδρομο του καναλιού
Cherry farms, όπου μπορείτε να πάρετε μια τσάντα φρεσκομαγειρεμένο διάσημο Tasmánian κεράσι
Huonville: 30 λεπτά. Υπάρχουν πολλά αγρόκτημα κερασιών στο δρόμο για Huonville.
Cygnet: 40 λεπτά μακριά

Τριγυρίζω

Το αυτοκίνητο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την Τασμανία. Η γειτονιά είναι πολύ δημοφιλής με τον ιππέα.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Αν είστε λάτρης της φύσης και της άγριας φύσης, μπορείτε να εξερευνήσετε προσεκτικά τον κήπο. Ψάξτε για την παρακολούθηση των γηγενών κότες (ή turbo chook), wallabies, παπαγάλοι, Superb παραμύθι, και πολλά άλλα άγρια ​​ζώα μέσα στην ιδιοκτησία.
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για την ασφάλειά σας, η εξωτερική πισίνα θα είναι κλειστή για ψυχρότερους μήνες του έτους. Η πισίνα θα διατηρηθεί και θα είναι ανοιχτή μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαχειριστής καταλύματος

Andrew Thompson
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Must notify owner

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must notify owner
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος DA-2017-176

Σχετικά με την περιοχή

Χόμπαρτ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Κίνγκστον, Χόμπαρτ) και δίπλα στο ποτάμι. Οι ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει να κάνουν αγορές, μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Αγορά Salamanca Market και Περιοχή Σαλαμάνκα. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αθλητικό Κέντρο Kingborough ή North Hobart Oval (στάδιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Hobart, TAS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αθλητικό Κέντρο Kingborough - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αγορά Salamanca Market - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Wrest Point Casino - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Σαλαμάνκα - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Κρουαζιεροπλοίων Χόμπαρτ - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Tasmanian Transport Museum: 31 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Hobart (HBA): 32 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Timeless Way - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Salty Dog Hotel - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Young's Table - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 13 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elizabeth w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Family Holiday
A perfect location for our Canadian family to visit our Tasmanian based daughter and her family. Comfortable beds, great bathrooms and lots of space to stretch out. The outdoor pizza oven was a treat. Hope you decide to reopen the pool and spa. Will definitely return. Thank you so much for your warm hospitality.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Peter T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great and unique experience
Unique experience
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Austin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Get-a-way
Our family had a wonderful stay at the Hobart Entrance. The kids loved all of the wallabies in the yard, the views were amazing, and everyone enjoyed the pizzas from the outdoor oven. The wood fire was a nice touch and made for a very warm and cozy feel.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Stephanie H., Great Bay

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place!
Wonderful, quirky and great location + comfy beds.

10/10 Άριστο

Dee H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect mums getaway
Perfect getaway for our group of mums in the height of school holidays in need of some R&R, secluded location gave the illusion of being far away, but in reality all the conveniences only minutes drive away. Comfortable beds and perfect that each one had its own en-suite. Both the hot tub and pool got good use over the course of our stay! The cute animals that visited at dusk an added bonus! Thanks for having us, highly recommend!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Andrew Thompson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Owner/Host:
As an environmental scientist specializing in the field of water science, after many years living and working in the United States, Canada, and Vietnam and traveled to many parts of the world; my family and I chose Australia home. Currently, I work as a winemaker, and part time board director.
Andrew is your host and only a phone call away. Andy used to work as a winemaker, running a successful boutique winery and accommodation business in Richmond.
With our deep rooted passion for nature and the environment, we and our local team wants to establish a unique executive holiday retreat - a nature sanctuary in one of the most peaceful, tranquil, and spectacular spots on Earth. We invite you to come and set you free, discover yourself and the world from from a different perspective of living.
We are looking forward to being your host!
With much love,
Anh and Andrew

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Purest air & water in the world; stately home with timelessness and the utmost modernity characters; totally private; natural sanctuary of native trees, birds, wildlife; spectacular views of the landscape, Derwent River, and Tasman Sea; less than 15 minutes to Hobart CBD, beaches; close to everything else Hobart and its surroundings has to offer. It is not a regular house, it is a stately home uniquely selected and crafted to enrich lives.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

"Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you." Frank Lloyd Wright
The estate is a luxurious 5-acre lifestyle home located 220 m above sea level at the foothills of Kunanyi/Mt. Wellington with magnificent outlook to Derwent River entrance and beyond. Enjoy the stay with the most spectacular panoramic outlook of Mt. Wellington, River Derwent, Downtown Kingston, Tasman Peninsular, and as far afield as the Tasman Sea! Wake up to see the most spectacular dawn and bird singing. Waiting by the fireplace at night to catch the Australis Aurora from your living room. Sighting wild animals from your living room window. Executive quality furniture and interior design featuring unique Tasmanian timbers all around - First Class lifestyle living guaranteed in Hobart!
In door features 250 square meters of luxury living with modern facilities, furniture, linen, and appliances. The property boasts spectacular views from every corner of the house. There are 3 king sized bedrooms with 3 ensuite and open floor plan from kitchen, dining to living and study/ family area. The library has a sofa bed which can turn into 2 arm chairs, 2 chair lounges, 2 single bed, or 1 king bed.
Outdoor features a lovely well established garden features many beautiful and rare native flowers and plants. There are an outdoor dining set, a wood fired pizza oven and BBQ in the back patio with lovely view over garden, bay and water afar. The back patio is a truly a great place to enjoy breakfast while soaking up the sun and the view or chatting up waiting for the pizza to be baked. Luxury accommodation in the heart of Hobart yet so close to nature!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων