Σπίτι στον προορισμό Datca, DatcaΙδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική Μεσογειακή Βίλα - κομψή και ευρύχωρη με κήπους και πισίνα

Ιδιωτική Μεσογειακή Βίλα - κομψή και ευρύχωρη με κήπους και πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Private Mediterranean Villa - stylish and spacious with gardens and pool

Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική Μεσογειακή Βίλα - κομψή και ευρύχωρη με κήπους και πισίνα

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 6 άτομα150 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Datca, Datca
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Datca3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Ντάτκα3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠορθμείο της Datca9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

3 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική Μεσογειακή Βίλα - κομψή και ευρύχωρη με κήπους και πισίνα

Villa Kempin βρίσκεται στο φιλικό boutique Marphe Resort σε μια ήσυχη περιοχή περίπου 2, 5 χλμ από το γραφικό λιμάνι / λιμάνι της Datca.

Το Villa Kempin είναι δροσερό, ευρύχωρο και επιπλωμένο σε υψηλό επίπεδο με αντίκες και χαλιά. Αποτελείται από 2 ορόφους, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με en-σουίτες. Το ανοιχτό ισόγειο πρόγραμμα ανοίγει σε ένα μικρό, ιδιωτικό κήπο με καθιστικό για φαγητό στο ύπαιθρο. Πλήρως εξοπλισμένο με DVD, TV, A / C. Δωρεάν Wi-Fi στους κήπους και την πισίνα. Wi-Fi μπορεί να οργανωθεί στη βίλα χωρίς χρέωση.

Η βίλα απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, μέσω ενός πάτησε πέτρα λωρίδα διακοσμημένα με τουρκικές πλακάκια, αντίκες πέτρα-εργασία και την ανθοφορία γλάστρες.

Το θέρετρο αποτελείται από 11 άλλες βίλες, 9 διαμερίσματα, μια όμορφη πισίνα με χώρο για παιδιά, σκιερό κήπο και μπαρ δίπλα στην πισίνα και εστιατόριο.

Το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί για να δώσει την αίσθηση της παραδοσιακής τουρκικής αρχιτεκτονικής: δροσερό λευκό των κτιρίων, πέτρινους τοίχους, μπουκαμβίλιες και τα πολύχρωμα κεραμικά αγγεία. Μια μικρή δασώδης περιοχή παρέχει ιδιωτικότητα για τις βίλες, χωρίζοντάς τις από την πισίνα.

πόλη Datca είναι περίπου 2. 5 χιλιόμετρα με τα πόδια από τη βίλα και βρίσκεται σε ένα όμορφο λιμάνι, επενδεδυμένες με ιστιοπλοϊκά, εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα. Ο τουρισμός είναι σε μικρή κλίμακα και έχει αναπτυχθεί με γούστο και Datca προσφέρει μια φιλόξενη τουρκική εμπειρία.

Τη νύχτα το λιμάνι ζωντανεύει, με τις οικογένειες ανακάτεμα και απολαμβάνοντας τα εστιατόρια και περιφέρεται κατά μήκος της παραλίας. Υπάρχουν πολλά μπαρ με το χορό που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά.

Υπάρχουν ασφαλείς παραλίες για κολύμπι με πολύ καθαρό νερό σε όλη την πόλη, όλα έχουν υπέροχη θέα στα κοντινά ελληνικά νησιά Σύμη, Κω και Ρόδο. Μπορείτε να απολαύσετε το φάσμα των καφετέριες και εστιατόρια που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία. ιστιοφόρα, wind-surfers και τα μαθήματα είναι διαθέσιμα.

Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ Migros μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια από τη βίλα. Εναλλακτικά, η Αγορά Αγροτών του Σαββάτου είναι μια θαυμάσια εμπειρία, όπου οι ντόπιοι έρχονται να πουλήσουν τα φρέσκα βιολογικά τρόφιμα (ελιές, τυρί, αμύγδαλα, βότανα και μπαχαρικά) μαζί με φρούτα και λαχανικά και προϊόντα «σχεδιαστή»!

Γύρω Datca: Αυτοκίνητο και ενοικίαση σκούτερ μπορεί να οργανωθεί. Datca βρίσκεται σε μια χερσόνησο με πεύκα και ελιές λόφους που οδηγούν σε αφρώδη παραλίες και τα παραδοσιακά χωριά και τα εστιατόρια. Μπορείτε να παρατηρήσετε ακόμα παραδοσιακής ζωής στα χωριά, όπου ελιές και αμυγδαλιές γεωργία συνεχίζεται. Αρκετές ημέρες μπορούν να δαπανηθούν εξερεύνηση της χερσονήσου, είτε με μηχανάκι, λεωφορείο ή ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στην άκρη της χερσονήσου είναι Κνίδου, η περιοχή του ιστορικού ερείπια, μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες όρμους και παραλίες κολύμβησης με μικρό τουρισμό.

15 χλμ. Από το Datca είναι ένα μικρό 'Water Park' με πισίνα, παραλία, εστιατόριο - τα παιδιά το αγαπούν.

Για όσους αναζητούν τα ψώνια, τον τουρισμό και την νυχτερινή ζωή - Μαρμαρίς και Bodrum κάνουν τον κόπο ημερήσιες εκδρομές.

Σκάφη / Wind Surfing / Ιστιοπλοΐα: Στο λιμάνι Datca υπάρχουν πολλές ημερήσιες εκδρομές με σκάφος. Υπάρχουν αλιεία ταξίδια ή εκδρομές στα ελληνικά νησιά της Σύμης και της Ρόδου. Ημερήσιες εκδρομές με σκάφος μπορούν να οργανωθούν.

Μια υπηρεσία μεταφοράς επιβατών και οχηματαγωγών δύο φορές την ημέρα διανύει το Bodrum. Ιδιωτικό γιοτ ή Gulets μπορεί να οργανωθεί, με επαρκή προειδοποίηση. Αρκετές φορές μισθώσαμε μια βάρκα και από την Αλικαρνασσό ξεκινούσαμε στα ελληνικά νησιά για μία εβδομάδα.

μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά και ενήλικες και ενοικίαση wind-surfing διαθέσιμα σε Datca και υπάρχει kite surfing στα Surf χωριό 10 χιλιόμετρα έξω από Datca.

Διαχειριστής καταλύματος

Rachael Kempin

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ντάτσα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Κέντρο της Ντάτσα, Ντάτσα). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πύργος του Ρολογιού της Σύμης και Αρχαιολογικό Μουσείο Σύμης, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Ντάτκα και Kargı Koyu. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι της Datca - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Ντάτκα - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πορθμείο της Datca - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kargı Koyu - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κιζιλμπουκ - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπόντρουμ (BXN-Imsik): 174 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Inn - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Yeni Cafe Restaurant - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Kardeşler Pide Kebap - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Roll Coffee House - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Dutdibi Fish Mekan - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 7 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Kemal K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumhafte und gepflegte Villa
Unser Aufenthalt in der Villa Kempin war traumhaft. Die Villa ist sehr sauber, gepflegt und liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sofort wie zu Hause gefühlt. Die Villa ist sehr großzügig geschnitten mit einem großen Wohnzimmer, 2 großen Schlafzimmern mit je einem Bad mit Dusche. Jedes Zimmer verfügt über eine eigene Klimaanlage. Die gesamte Anlage ist sehr gepflegt und traumhaft schön mit Obstbäumen und Blumen. Der Pool ist sauber und warm temperiert, sodass auch Babies mühelos länger planschen können. Großen Dank an Rachel und das Team vom Hotel.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Ozgur M., Amersham, England

Very spacious lovely villa
We loved our stay at the villa, its perfect for a family with kids. It is very comfortable, spacious and nicely decorated. We have stayed there early April very very early in the season, the hotel wasn't fully opened yet nor the swimming pool but we didn't mind that. It is not very close to the center of Datça nor many shops or cafes around so I'd highly recommend hiring a car to get around the town as well sightseeing many locations around Datça too.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Burak T.

Very nice villa. Very well decorated. Nice pool, staff of the hotel very helpful.
We stayed at the villa as a group of one 3 year old, one 9 year old and 3 adults. The villa was very spacious. The bedrooms are located upstairs and they are nicely decorated and large enough. Each room has its own shower and bathroom upstairs. The master bedroom has a small balcony. Downstair level has a living room, kitchen and a small restroom. The living room has a TV and a DVD player,where kids can watch their DVD's. The kitchen has a table for up to 6 people. Also there is small terrace located outside of the kitchen area where the entrance is. There is outside seating and table where we actually had dinners for couple of nights. The villa was very nicely decorated. We loved Rachel's taste. It is simple but lovely. The villa is part of an apart hotel complex. You can walk to the pool of the hotel in 2 minutes. The owner of the hotel Mr.Ahmet is very helpful with all your needs. He helped us arranging a boat tour when we visited his carpet shop in the centre of Datca. He is very kind and offered all the help with almost anything or any question during our stay. A true gentleman. Also there is a great advantage that the villa is within the hotel complex as the staff can also help you with all your urgent needs. This is usually an issue with the other house or villa rentals. Finally we loved our stay at Rachel's villa. It just would be better if the villas was closer to the beach. Bur we had our own car and we drove to the centre of the city. Otherwise everything else was great. Thank you Rachel and Ahmet.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2016
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

4/5 Καλό

Beautiful setting
Fantastic little complex hidden away above the town of Datcha. On site bar & eatery is generally good with prices on the high side of reasonable - however, it is very convenient! Villa was high spec, spacious and well maintained although Datchas drainage is not yet up to the same levels as some of the big resorts (if that's what you're used to) - we've been travelling to Turkey for many years and it wasn't a problem to us. I would thoroughly recommend car hire - Datcha is quite a long way from anywhere (one of it's charms) but if you have the wanderlust, it's a long way on a scarce bus or dolmus. Food shopping is easy as there's loads of places around the complex (within walking distance) and down the hill in the town centre (not easily walkable - especially if you have shopping). Really enjoyed our time in Datca - especially the villa, but probably wont go back as we rarely revisit the same place! Great holiday if you want to just relax by the pool and meander through a few days switching off from the outside world. If you're after an action packed, adventure-fest, probably the wrong place to go!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Patricia L., COLOMBES

Très belle villa au calme
Nous avons passé une semaine à Datça dans cette très jolie villa au style grec dans l'enceinte d'une propriété comprenant d'autres villas, un hôtel et un petit restaurant snack. L'ensemble est très arboré et fleuri et très bien entretenu. La piscine est commune à l'ensemble des logements mais est très grande et également très propre. Wifi disponible autour de la piscine. La villa est très fonctionnelle et très bien équipée. Les pièces sont très grandes et pourvue de la climatisation. Ceci étant, la disposition de la villa évite les grosses chaleurs à l'intérieur. Les deux salles de douche sont spacieuses et très propres. La terrasse donne sur la rue (peu passante) et est équipée d'une petite table pour y prendre les repas. Possibilité d'aller jusqu'à la ville à pieds en passant par un petit sentier derrière les villas. Ceci étant, il vaut mieux avoir un véhicule pour visiter la presqu'ile et se rendre sur les belles plages de Ovabükü ou de Palamutbükü. Là, vous pouvez passer la journée et déjeuner dans l'un des nombreux restaurants qui bordent la plage et qui proposent des sunbeds et des parasols. Les prix sont vraiment très raisonnables. Si vous allez à Knidos, attention aux prix pratiqués au petit restaurant bar à la sortie du site. C'est exorbitant ! et l'accueil plus que moyen:-( Nous recommandons cette jolie villa qui a vraiment un charme particulier. En outre, l'accueil du personnel de la résidence est très chaleureux. Merci à Rachael pour toutes les explications et ses recommandations précieuses pour trouver la villa.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rachael Kempin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
After falling in love with the Marphe Resort when visiting in 2003, I decided to buy and have owned a villa there ever since. I am British but have spent 20 years living and working overseas - France, New Zealand and Dubai. Our children have spent every Summer there and it has become our second home. Our home has some of our personal items in the villa but there is adequate wardrobe storage for your belongings.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

On our first visit in 2003, the villas were being built and we decided to buy so we could spend long family Summer holidays out of the heat of Dubai. We find the area to be beautiful and the people friendly. The villa is set in superb grounds that we find so relaxing. Datca retains its beauty and avoids the over-commercialism of other large Turkish resorts.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

With the facilities of a boutique resort, access to two large swimming pools and a cafe/bar, yet you also have your own privacy and garden. Close to Datca harbour and beaches where you can enjoy family restaurants and night-life in the bars.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες