Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Wompoo Retreat - Μπανγκαλόου Rambutan με θέα

Wompoo Retreat - Μπανγκαλόου Rambutan με θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Wompoo Eco Retreat - Rambutan Bungalow with views

Θέα από το κατάλυμα
Μπάνιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Wompoo Retreat - Μπανγκαλόου Rambutan με θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cow Bay, QLD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Οικοτουρισμού Daintree Discovery Centre19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞύλινος Πεζόδρομος Jindalba Boardwalk4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔάσος Daintree Rainforest9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚερνς, Κουίνσλαντ (CNS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κερνς)118 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Wompoo Retreat - Μπανγκαλόου Rambutan με θέα

Το Wompoo Eco Retreat διαθέτει δύο αυτόνομα ιδιωτικά μπανγκαλόου. Το μπανγκαλόου Mangosteen έχει παρόμοιο εσωτερικό σχεδιασμό με το μπανγκαλόου Rambutan (δείτε ξεχωριστό κατάλογο αν το Mangosteen είναι κρατημένο για τις ημερομηνίες που σας ταιριάζουν) με εσωτερικό / εξωτερικό ντους με θέα στο τροπικό δάσος καθώς και ένα πραγματικό κρεβάτι king size. Έχει επίσης ένα εξωτερικό βραχώδες λουτρό. Η κατασκευή του μπανγκαλόου χρησιμοποιεί βραχόμανα γη για να εξασφαλίσει δροσερό εσωτερικό και έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τη θέα των οροσειρών από το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο.

Παρέχουμε στους επισκέπτες μας δωρεάν πρωινό προσφέροντας προϊόντα καλής ποιότητας και, όπου είναι δυνατόν, πηγή τους τοπικά. Στο Wompoo Retreat επωφελούμαστε από την απομάκρυνσή μας και ζούμε "από το πλέγμα" παρέχοντας κιάλια παρακολούθησης πουλιών και όχι τηλεόραση.

Το μπανγκαλόου διαθέτει ιδιωτικές καρέκλες με αυτοεξυπηρέτηση. Η εγγύτητα κάθε μπανγκαλόου παρέχει ιδιωτικότητα στους επισκέπτες μας. Ανεβαίνοντας σε ένα λόφο για να συλλάβει τροπικά αεράκια, το ακίνητο έχει εκπληκτική θέα στην κορυφή Thornton, το Cape Cape Tribulation και το Coral Sea. Βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση από την όμορφη παραλία Cow Bay, πολυάριθμες νεροτσουλήθρες, μάνγκρες και πεζοπόρους τροπικών δασών.

Το Wompoo Retreat παίρνει το όνομά του από το `Wompoo Fruit Dove ', ένα όμορφο περιστέρι με καταπληκτικό πορφυρό στήθος και πράσινο, κίτρινο και λευκό σημάδι. Αυτό το πουλί έχει μια πολύ ασυνήθιστη κλήση. Ακούγοντας το Wompoo είναι σαν να ακούτε μια ανθρώπινη συζήτηση, αλλά φαινομενικά σιωπηλή και μακριά. Η υποχώρηση μας ονομάζεται έτσι λόγω της παρουσίας αυτού του υπέροχου πουλιού.

Μια σημαντική περιοχή του ακινήτου έχει δέντρα με ξεχωριστούς ανοιχτούς χώρους καθώς και ήσυχα σημεία για να απολαύσετε τη χλωρίδα και την πανίδα. Περαιτέρω, υπάρχει ένας κολπίσκος, που περιστρέφεται μέσω του Wompoo, που εξασφαλίζει μια ευπρόσδεκτη υποχώρηση για πιο ήσυχη σκέψη.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε -

- Κρεβάτι king size με κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας
- Εξωτερικές μυστικές εγκαταστάσεις με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων
- Ψυγείο
- Χειροποίητο σαπούνι (που γίνεται στην ιδιοκτησία από τους οικοδεσπότες σας)
- Wi-Fi (διατίθεται κατόπιν αιτήματος)
- Ευρωπαϊκό πρωινό με τοπικά φρούτα, ψωμί και καρυκεύματα, όπως μουσέλι, καφέ με έμβολο (δείτε φωτογραφία για το τι να περιμένετε),
- μια ποικιλία από τοπικά τσάγια Daintree και βιοδυναμικό γάλα

Είμαστε ένα φιλικό ζευγάρι που σέβεται το απόρρητο των ανθρώπων. Το σπίτι μας απέχει 20μ. Από το μπανγκαλόου. Οι επισκέπτες είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να έρθουν στο σπίτι εάν έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα ήθελαν οποιαδήποτε συμβουλή για την περιοχή ή χρειάζονται πρόσβαση στο wi-fi. Λαμβάνουμε επίσης κρατήσεις για εκδρομές με ύφαλο και άλλες δραστηριότητες στην περιοχή.

Το Wompoo Retreat βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία. Μόλις πέντε χιλιόμετρα από την όμορφη παραλία Cow Bay, 20 λεπτά από τον ποταμό Daintree και 30 λεπτά από το Cape Tribulation. Άλλα εύκολα προσβάσιμα μέρη είναι το Hutchinson Creek, το Daintree Discovery Centre, οι περιηγήσεις στο Coopers Creek Wilderness, οι εκδρομές με κανό, τα καταστήματα τροπικών παγωτών και το καταφύγιο γιόγκα. Εκδρομές από το Cape Cape Tribulation μπορούν να οργανωθούν από τους οικοδεσπότες σας και απέχουν μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ένα ξενοδοχείο στην περιοχή, ωστόσο, αν θέλετε να φάτε στο κατάλυμα σας το μπανγκαλόου είναι εξοπλισμένο για αυτόνομη εστίαση. Συνιστούμε την αγορά προμηθειών είτε στο Cairns, στο Mossman είτε στο Port Douglas. Υπάρχει ένα μικρό κατάστημα ψωμιού στο κόλπο Cow. Με προηγούμενη ρύθμιση, μπορεί να διατεθεί μια σειρά ποτών.

Κατά τη διάρκεια της διάρκειας δύο ωρών με το αυτοκίνητο από τα διεθνή και εσωτερικά αεροδρόμια Cairns, θα ταξιδέψετε στη γραφική ακτή της κοραλλιογενής θάλασσας μέχρι να διασχίσετε τον ποταμό Daintree με πλοίο. Μόλις φτάσετε στο εικονικό πορθμείο, μπορείτε να αισθανθείτε την αλλαγή του ρυθμού καθώς σιγά σιγά απενεργοποιείτε και ξεκινάτε το ταξίδι της ψηφιακής αποτοξίνωσης. Το κόστος επιστροφής στο πλοίο είναι $ 26, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα βιβλίο επισκεπτών εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα πολλαπλών ταξιδιών.


οι κανόνες του σπιτιού
Λόγω των οικολογικών αξιών αυτής της περιοχής επιλέγουμε να ζήσουμε εδώ, αλλά θέλετε να μοιραστείτε μαζί σας αυτό το μέρος. Μειώνουμε το ανθρώπινο foot-print με σκέψεις σχετικά με το πώς ζούμε. Το νερό της πηγής στην ιδιοκτησία μας προέρχεται από αρτεσιανό κάταγμα χωρίς εισροή φυτοφαρμάκων ή ζιζανιοκτόνων και δοκιμάζεται, επομένως, ασφαλές για κατανάλωση. Δημιουργούμε τη δική μας ηλιακή ενέργεια, αλλά σε περιόδους υψηλής ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας ή λίγο ήλιο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γεννήτρια για σύντομες περιόδους. Θα παρατηρήσετε τον περιορισμένο αριθμό σημείων ισχύος και την υψηλότερη εξάρτηση από το φυσικό αέριο, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της χρήσης ενέργειας. Ζητάμε να μην χρησιμοποιηθούν συσκευές υψηλής ισχύος όπως στεγνωτήρες μαλλιών και ξυριστικές μηχανές. Άφιξη από τις 2μμ, check out 10. 00μμ.

Ένας κάδος κομποστοποίησης παρέχεται για τα απορρίμματα τροφίμων σας. Αυτά θα τοποθετηθούν στο κομπόστ μας και τελικά θα καταλήξουν στον κήπο.

Πολιτική για το κάπνισμα
Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να καπνίζετε, ωστόσο, δεν επιτρέπεται μέσα στα μπανγκαλόου. Επιτρέπεται το κάπνισμα στην περιοχή του καταστρώματος, ΕΦΟΣΟΝΤΑΙ ΟΤΙ όλα τα παράθυρα και οι πόρτες παραμένουν κλειστά. Διατίθεται ένα τασάκι και ζητάμε όλα τα τσιγάρα, την τέφρα, τον καπνό ή οποιοδήποτε άλλο χρησιμοποιούμενο προϊόν καπνίσματος να απορρίπτονται σωστά. Μην παραλαμβάνετε τυχόν λερωμένα σταχτοδοχεία στο εσωτερικό του καταλύματος.

Διαχειριστής καταλύματος

Jillian Bradley / Peter Bradley

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Σχετικά με την περιοχή

Cow Bay

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Cow Bay) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ξύλινος Πεζόδρομος Jindalba Boardwalk και Ξύλινος Πεζόδρομος Marrdja Botanical Walk, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Κέντρο Οικοτουρισμού Daintree Discovery Centre και Ζωολογικός Κήπος Daintree Wild Zoo. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Hook-A-Barra και Καταφύγιο Φύσης Daintree Mangroves Wildlife Sanctuary. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Cow Bay, QLD

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Οικοτουρισμού Daintree Discovery Centre - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Ξύλινος Πεζόδρομος Jindalba Boardwalk - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος Daintree Rainforest - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Φύσης Daintree Mangroves Wildlife Sanctuary - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Χωριό Daintree Village - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κερνς, Κουίνσλαντ (CNS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κερνς): 118 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Daintree Teahouse Restaurant - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cape Trib Beach House - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Daintree Wild Bed & Breakfast - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lync-Haven - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Julaymba Restaurant - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 7 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Astrid L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
beautiful outdoor living
it is a lovely property in the rain forest with a gorgeous view, a beautiful semi-outdoor bathroom and cooking facilities and is perfect for a stay for a couple or a single person who want(s) to have a very comfortable nature experience. It is both ecologically low impact and immensely practical. A nice touch is the outdoor bath. I will return with hubby next time!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Annie

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
This is a beautiful place to unwind and enjoy the scenery. Great little bungalow and lovely hosts. Thanks
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Amanda S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
This property was, hands down, the coolest place I have ever stayed! The bungalow was extremely clean and exactly as the pictures showed, and I loved the property's indoor/outdoor layout. It's hard to beat the experience of waking up to tropical birdsong and looking out over rainforest mountains, especially when paired with the delicious breakfast foods provided. Jill and Peter were excellent hosts who took great care to point out the highlights of the region and the natural environment of their Eco Lodge. Definitely recommend!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

karen b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful getaway from everyday stresses of life!
Beautiful and CLEAN! Fantastic breakfast and location!!! Wish i could have stayed longer!!!!! Just beautiful!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Lauren V.

perfection!
Amazing place to relax and rejuvenate the soul.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jillian Bradley / Peter Bradley

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων