Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Nightcap Ridge - Byron Bay Χίντερλαντ

Nightcap Ridge - Byron Bay Χίντερλαντ

Συλλογή φωτογραφιών για Nightcap Ridge - Byron Bay Hinterland

Εξωτερικοί χώροι
Μπάνιο
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Nightcap Ridge - Byron Bay Χίντερλαντ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσηςΠεριλαμβάνεται χώρος στάθμευσηςΠεριλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Whian Whian, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Minyon Falls16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Crystal Castle & Shambhala Gardens32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛίσμορ, Νέα Νότια Ουαλία (LSY)47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Belongil59 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Nightcap Ridge - Byron Bay Χίντερλαντ

Το Nightcap Ridge είναι ένα ιδιωτικό ακίνητο 67 στρεμμάτων στο Εθνικό Πάρκο Nightcap. Αυτή η μοναδική όαση προσφέρει όμορφους χλοοτάπητες, περιπάτους, τρύπες νερού και παρθένα φύση. Το καλά εξοπλισμένο εξοχικό σπίτι προσφέρει τις ανέσεις για μια τέλεια απόδραση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τους καταρράκτες του Minyon. Η διαμονή προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη βάση για να βιώσετε το γύρω Εθνικό Πάρκο και την περιοχή συντήρησης. Ο Εθνικός Δρυμός, ο οποίος είναι καταχωρημένος στην Παγκόσμια Κληρονομιά, και ο χώρος συντήρησης είναι γνωστοί για τη χλωρίδα και την πανίδα τους, συμπεριλαμβανομένων πολλών σπάνιων και απειλούμενων ειδών, κυρίαρχων ορεινών όγκων, βράχων, καταπράσινων καταρρακτών και καταρρακτών. Αυτά τα πάρκα προσελκύουν bushwalkers, λάτρεις της φύσης, birdwatchers, picnickers, ποδηλάτες mountain bike και καλλιτέχνες.

* Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η περιορισμένη πρόσβαση NBN μέσω δορυφόρου είναι προαιρετική. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία σας στο Nightcap Ridge θα είναι πιο ευχάριστη χωρίς διαδίκτυο, ωστόσο η υπηρεσία έχει προστεθεί για τους επισκέπτες που χρειάζονται σύνδεση. Μέγιστο 10GB ανά διαμονή για $ 40. *

Ενώ τα γύρω πάρκα είναι όμορφα και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για τυχοδιώκτες με βάση τη φύση, πολλοί επισκέπτες στο Nightcap Ridge δεν απομακρύνονται καθόλου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ποικίλο τοπίο του ίδιου του Nightcap Ridge με το τροπικό δάσος, μόνιμο κολπίσκο, δασωμένες κορυφογραμμές, κοιλάδες, λιμνούλες, φράγματα και εύκολους περιπάτους. Υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε εδώ στο βήμα της πόρτας σας. Το Nightcap Ridge διαχειρίζεται ενεργά για να ενισχύσει και να προστατεύσει τη χλωρίδα και την πανίδα του. Σημαντικά είδη όπως το Koala, το Little Bent Wing Bat, το Wompoo Fruit Dove, το Pigeon Rose, το Bird Bird, το Bower Bird, το Κουκουβάγια, το Lace Monitor (Goanna), το Swamp Wallaby και Pademelons και πολλά άλλα βρίσκονται εδώ.

Οι επισκέπτες θα βρουν το εξοχικό είναι ζεστό και ζεστό το χειμώνα και φωτεινό και ευάερο το καλοκαίρι. Το εξοχικό σπίτι προσφέρει ένα καταφύγιο για να ξεφύγετε από τον έξω κόσμο, να παρατηρήσετε και να ζήσετε τη φύση ή απλά να καθίσετε στο κατάστρωμα και να χαλαρώσετε. Το Nightcap Ridge ενθαρρύνει την περισυλλογή, τον διαλογισμό και τον προβληματισμό.

Δεδομένου ότι το εξοχικό σπίτι έχει σχεδιαστεί για να είναι αυτόνομο catering, οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν τα δικά τους προμήθειες τροφίμων για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες τους. Φρέσκα αυγά, ψωμί και γάλα παρέχονται με κάθε κράτηση. Η σόμπα αργής καύσης καυσίμου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε και να δοκιμάσετε φαγητό. Παρέχεται ψιλοκομμένο ξύλο. Ένα εύκολο μάθημα θα δοθεί στη λειτουργία του. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν για αυτούς ένα μαγειρεμένο στιφάδο, το οποίο θα μαγειρεύει στη φωτιά ενώ εσείς αστέρι το βλέμμα.

Το εξοχικό είναι ανοιχτό. Είναι ρουστίκ και καλά εξοπλισμένο με ξεχωριστό εσωτερικό / εξωτερικό μπάνιο. Το εξοχικό σπίτι και το μπάνιο διαθέτουν γαλλικές πόρτες και παράθυρα με παράθυρα που προσφέρουν άφθονο φωτισμό, πάρκο και θέα στο δάσος.

Η καμπίνα είναι ηλιακή. Αυτό σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά είδη υψηλής κατανάλωσης ενέργειας, όπως ηλεκτρικοί θερμαντήρες, ηλεκτρικοί φρυγανιέρες, στεγνωτήρες μαλλιών κ.ο.κ., δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να εξαντληθεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας για να λειτουργούν οι συσκευές που χρειάζονται περισσότερο. Το ηλιακό σύστημα λειτουργεί με ένα ηλεκτρικό ψυγείο, τα φώτα, την ψηφιακή τηλεόραση και τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Η αργή καύση ξύλου με καύση χρησιμοποιείται επίσης για τη θέρμανση της καμπίνας. Υπάρχει ένας εφεδρικός θερμαντήρας αερίου.

Το νερό στην καμπίνα είναι υψηλής ποιότητας φιλτραρισμένο νερό από το ρυάκι και το βρόχινο νερό της δεξαμενής. Το Nightcap Ridge είναι η πρώτη ιδιοκτησία που έχει πρόσβαση στον κολπίσκο και ο κολπίσκος είναι μόνιμη πηγή τρεχουσών και επιφανειακών υδάτων. Το νερό του ποταμού είναι πόσιμο και προτιμάται από τους περισσότερους επισκέπτες λόγω των αντιληπτών προστιθέμενων πλεονεκτημάτων ορυκτών του.

Υπάρχει διπλό κρεβάτι με τέσσερις αφίσες. Ένα κατάστρωμα είναι διαθέσιμο για υπαίθριο καθιστικό και τραπεζαρία, με όμορφη εμφάνιση και θέα.

Το ακίνητο είναι 300 έως 350 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται σε μια διασταύρωση δύο κλιματικών ζωνών - υπο τροπικά και θερμά εύκρατα. Το κλίμα είναι πιο ήπιο από τις περιοχές της παράκτιας πεδιάδας. Έχει υψηλή βροχόπτωση περίπου 1800mm ανά έτος. Έτσι φέρνετε τα εργαλεία για τις υγρές καιρικές συνθήκες, ειδικά μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου.

Το Φθινόπωρο μπορείτε να περιμένετε ελάχιστες θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί για να πέσει σε περίπου 10C. Οι θερμοκρασίες ημέρας είναι συνήθως στα μέσα του 20ου αιώνα. Είναι μια πολύ ευχάριστη εποχή του χρόνου. Η άνοιξη είναι παρόμοια, αλλά μπορεί να είναι πιο ξηρή.

Το χειμώνα οι ελάχιστες θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί μπορεί να πέσουν σε περίπου 5C - ενίοτε σε 0C. Οι χειμερινές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σε υψηλές εφηβικές ηλικίες και σε χαμηλά 20sC. Πολύ ευχάριστο - αλλά θα χρειαστείτε ένα καλό jumper / πουλόβερ / ζακέτα τουλάχιστον το πρωί και τη νύχτα και - ναι - ζεστή πιτζάμα, κάλτσες και παντόφλες. Χρησιμοποιώντας τη σόμπα αργής καύσης καύσης, το εξοχικό σπίτι παραμένει ζεστό και φιλόξενο.

Το καλοκαίρι, οι ελάχιστες θερμοκρασίες είναι σε υψηλές εφηβικές ηλικίες ή χαμηλές 20sC. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι θερμοκρασίες είναι κατά κύριο λόγο σε υψηλές θερμοκρασίες 20 βαθμών Κελσίου έως 30 δευτερόλεπτα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι υψηλότερες. Το εξοχικό σπίτι είναι μονωμένο και χρησιμοποιώντας τις μεγάλες γαλλικές πόρτες που ανοίγουν και τα παράθυρα περσίδων η καμπίνα παραμένει πολύ ευχάριστη. Μπορείτε επίσης να δροσιστείτε στον κολπίσκο ή τα φράγματα.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται 37kms από Byron Bay, 27kms από Mullumbimby, 35kms από Lismore και 180kms από Μπρίσμπεϊν.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να απολαύσετε την επίσκεψή σας. Η ανατροφοδότηση είναι ευπρόσδεκτη.

Διαχειριστής καταλύματος

Fraser Duddy

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γουάιαν Γουάιαν

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται στην πόλη Γουάιαν Γουάιαν. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αρχή Μονοπατιού Cedar Walk και Αφετηρία Μονοπατιού Πλατύποδα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Βροχόλεσσα Δάση της Γονδουάνας Αυστραλίας και Καταφύγιο Φύσης Whian Whian State Conservation Area. Εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η περιοχή με οικολογικές περιηγήσεις, Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Whian Whian, NSW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταρράκτες Minyon Falls - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Nightcap National Park - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Crystal Castle & Shambhala Gardens - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο North Byron Parklands - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Belongil - 59 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Λίσμορ: 43 λεπτά οδικώς
  • Λίσμορ, Νέα Νότια Ουαλία (LSY): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Doma Cafe - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moonshine Coffee - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Namaste - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Wren's Rest - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Peppers - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 34 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Yvonne O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful and perfect to unwind
We had such a good rest. Perfect location to get away from hectic city life and unwind. Host is great and so is Mr Bas the friendly neighbourhood dog welcoming committee. Thank you so much
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Suzanne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Especially Special
An opportunity to experience in comfort and solitude a beautiful and natural part of Nightcap Range National Park Surrounded by everything natural such a privilege Too much to mention clear night skies, birds, critters peace quiet I have not slept so well in a long time And a very comfortable bed. The cabin has everything you need with little touches of thoughtful ness and quality facilities The bathroom is unique and has delightful energy Very healing place to bathe This place will stay with me for a long long time Thankyou Fraser and Sara
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Andrew H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
weekend away
Beautiful property which is very well maintained, awesome old school wood oven inside and awesome fire pit with heaps of wood, absolutely loved my stay there
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Kim D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely secluded getaway
Hidden in one of the most beautiful places, this secluded loggers cottage did not disappoint. Fully stocked with everything you need for a getaway including indoor and outdoor fires, You don’t want to leave except to go on some beautiful trail Walks. The surrounding towns are, however lots of fun to visit and buy local produce but the highlight is returning to the cottage and reading, relaxing and watching the stars. A beautifully appointed cottage. Highly recommended and we will be back.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Shirley A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Star gazing in national park
Beautiful property was upgraded to 2 bedroom house as the rustic cabin had a solar problem. Very unique place set in national park they have 67 acres lots of walks, wildlife, dams and a lot of cleared spaces for children.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Fraser Duddy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων