Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Δημιουργικό και ειρηνικό χώρο για δύο

Δημιουργικό και ειρηνικό χώρο για δύο

Συλλογή φωτογραφιών για Creative and peaceful space for two

Γεύματα
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Δημιουργικό και ειρηνικό χώρο για δύο

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
West Launceston, TAS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦαράγγι Cataract Gorge10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπρίσμπεϊν Στριτ Μολ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημοτικό Πάρκο4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛόνστον, Τασμανία (LST)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Δημιουργικό και ειρηνικό χώρο για δύο

Το Loft over Launceston είναι ένας δημιουργικός και γαλήνιος χώρος με υπέροχη θέα στην πόλη του Launceston και, προς τα βορειοανατολικά, τα υπέροχα βουνά που ξεκινούν από εκεί, όπως το Mount Arthur, το Mt Barrow και το χιονοδρομικό κέντρο Ben Lomond.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την First Basin και το διάσημο κάθισμα του. Από εκεί, μερικά πολύ ευχάριστα μονοπάτια σας μεταφέρουν κατευθείαν στο φαράγγι του Καταρράκτη όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το θεαματικό τοπίο, να κάνετε μια βόλτα με βάρκα ή να πάρετε όσους περιπάτους (από εύκολο σε προκλητικό) όπως τα πόδια σας θα φιλοξενήσουν.

*** Κάντε κλικ στο κουμπί READ MORE, παρακάτω, για μερικές σημαντικές λεπτομέρειες ***

Loft πάνω από Launceston είναι καλά εξοπλισμένο για σύντομο διάλειμμα σας. Υπάρχει άπλετο δωμάτιο για να απλώνεται στο σαλόνι και στην τραπεζαρία και το παράθυρο του παρατηρητηρίου είναι ιδανικό για να περάσετε λίγο χρόνο σε ένα βιβλίο και σε μια αγαπημένη πτώση. Οι αρχιμάγειρες δεν θα απογοητευτούν από την προσεκτικά σχεδιασμένη και καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ τα πλυντήρια με πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο θα βρουν και πάλι έτοιμο εργαλείο για την αυριανή περιπέτεια.

Όταν επιβεβαιώσετε μια κράτηση μαζί μας, θα σας στείλουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών συμβουλών για φαγητό, των δραστηριοτήτων και των προορισμών που ταιριάζουν σε διάφορα επίπεδα γυμναστικής, προϋπολογισμούς και χρονοδιαγράμματα. Θα λάβετε επίσης έναν σύνδεσμο για την εφαρμογή smartphone Loft πάνω από το Launceston, ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας (και λίγο περισσότερο) μαζί σας καθώς βρίσκεστε εν κινήσει.


ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Loft πάνω από Launceston έχει πρόσφατα refurbed στο ύφος της «pre- και post-modern eclectica» - atleast αυτό είναι που λέει η Anne, αλλά νομίζω ότι μου έχει με! Οι φωτογραφίες θα πουν την ιστορία.

Υπάρχει μια μικρή βεράντα στο πίσω μέρος της σοφίτας που οδηγεί σε μια ιδιωτική αυλή όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό και ένα τσίμπημα για φαγητό.

Launceston δεν είναι πραγματικά ζεστό, έτσι ώστε οι ανεμιστήρες που παρέχονται είναι αρκετά επαρκές με ένα παράθυρο ανοικτό εδώ και εκεί.

Loft πάνω από Launceston είναι πραγματικά ένας χώρος για 2 άτομα, αλλά θα μπορούσε να χωρέσει ένα παιδί ή μικρά ενήλικα στο διπλό καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι. Παρακαλούμε καλέστε για να συζητήσετε.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Έχετε πρόσβαση στην πλήρη σοφίτα στο ισόγειο - υπνοδωμάτιο, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι, βεράντα και ιδιωτική αυλή. Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση στο ντουλάπι πλυντηρίων στο γκαράζ κάτω από τη σοφίτα.

Loft πάνω από Launceston είναι υποχώρηση ζευγάρι μακριά από το θόρυβο του κέντρου της πόλης. Το Loft βρίσκεται σε μια κοινή θέση με ένα κύριο σπίτι που καταλαμβάνεται από ένα υπέροχο νέο επαγγελματικό ζευγάρι και Staffie X τους, «Axel». Οι επισκέπτες δεν υποχρεούνται να έρχονται σε επαφή με την κύρια κατοικία, δεδομένου ότι πρόκειται για ξεχωριστό, ιδιωτικό κατάλυμα που δεν συνδέεται με το Σαλόνι. Οι κάτοικοι της κύριας κατοικίας χρησιμοποιούν το γκαράζ κάτω από το Σαλόνι - ζητάμε να σέβεστε την ιδιωτική τους ζωή και την ιδιοκτησία τους ενώ βρίσκεστε κάτω από τη χρήση του πλυντηρίου.

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ
* Όλα τα σεντόνια παρέχονται
* Υπάρχει ένα φιλικό σκυλί στο χώρο του ξενοδοχείου
* Μπορεί να υπάρχει ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στο γκαράζ κάτω από το Σαλόνι, αλλά οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα πρόσβαση στα ρούχα.
* Το Loft δεν είναι προσβάσιμο από αναπηρικά αμαξίδια και θα ήταν καλύτερα προσαρμοσμένο στους επισκέπτες χωρίς προκλήσεις κινητικότητας (βλ. Φωτογραφία πέτρινων βημάτων).

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ
Χαιρετίζουμε τις ευκαιρίες για να σας βοηθήσουμε μέσω τηλεφώνου, κειμένου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Stayz. Ο φροντιστής μας ζει δίπλα και μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Θα κοινοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας μόλις επιβεβαιωθεί η κράτηση σας).

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
(μόνο περίληψη - ανατρέξτε στην ενότητα Πρότυποι Όροι και Προϋποθέσεις STC για λεπτομέρειες)
1. Το Loft over Launceston είναι μη καπνιστών. Οι επισκέπτες μπορούν να καπνίζουν έξω αλλά πρέπει να αφαιρέσουν κάθε ένδειξη καπνίσματος.

2. Οι επισκέπτες καλούνται να εγκαταλείψουν το ακίνητο όπως το βρήκαν - άδειοι κάδοι απορριμμάτων, καθαρή κουζίνα και κενό πλυντήριο πιάτων. Απαιτείται εγγύηση ύψους $ 150 και θα επιστραφεί εντός 7 ημερών (βάσει των ΚΕΠ)

3. Ο χώρος στάθμευσης είναι στο δρόμο καθώς το γκαράζ χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους στην κύρια κατοικία. Ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι με δική σας ευθύνη, γι αυτό συνιστούμε να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και να αποθηκεύετε τα τιμαλφή με ασφάλεια.

4. Δεν επιτρέπονται ζώα / ζώα σε χώρους εκτός του καταχωρημένου σκύλου βοήθειας για σκύλους (ανά νόμο C'th Disability Discrimination Act 1992 που τροποποιήθηκε το 2009). Φέρνοντας ένα ζώο βοήθειας σκυλιών πρέπει να διαπραγματευτεί μαζί μας πριν γίνει δεκτή η μίσθωση.

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την καρέκλα First Basin, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο με τα πόδια από το φαράγγι του Καταρράκτη και περίπου 1,5 χλμ. Από την πόλη. Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ IGA σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ
Υπάρχει στάση λεωφορείου του μετρό μόλις 50μ. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από διάφορα καταστήματα ή μπορείτε να αγοράσετε μια Πράσινη Κάρτα και να τα φέρετε στο διαδίκτυο ή στην πλησιέστερη πύλη μετρό. Θα σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες στο συμπληρωματικό πακέτο πληροφοριών επισκεπτών μας, μόλις η κράτησή σας επιβεβαιωθεί μέσω του STAYZ.

Διαχειριστής καταλύματος

Anne and Phillip
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος DA0566/2019

Σχετικά με την περιοχή

Λόνσεστον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στα βουνά (Δυτικό Launceston, Λόνσεστον). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Βασίλισσας Βικτόρια και Θέατρο Princess Theatre, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Ζυθοποιείο Boags (αξιοθέατο) και Υδάτινο Κέντρο Launceston Aquatic Centre. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Indoor Sports Center ή Στάδιο University of Tasmania Stadium. Περάστε χρόνο εξερευνώντας τις δραστηριότητες της περιοχής, όπως τουρ σε οινοποιείο και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι.
Χάρτης
West Launceston, TAS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Φαράγγι Cataract Gorge - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Περιπέτειας Penny Royal Adventures - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Μπρίσμπεϊν Στριτ Μολ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοτικό Πάρκο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εξοχική Λέσχη Tasmania - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός East Tamar Junction Station: 10 λεπτά οδικώς
  • Λόνστον, Τασμανία (LST): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Hungry Jack's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Saigon Kitchen Launceston - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mood Foods - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Aromas Cafe - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rhonda C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Arty loft with city views
Wonderful stay in a Mexican themed loft with big windows with city and mountain views. We felt comfortable and at home using the full kitchen and reading on the lounge. The highlight was being able to walk to the gorge from the accommodation. Would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Roy L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loft over Launceston
Delightful property, we loved every bit of it. Warm and cosy, had everything we needed. Decor a treat, kitchen generously stocked, comfy bed. What more can I say?
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

8/10 Καλό

Geraldine M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot
Holiday place with everything you need.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Linda V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loving the Loft
Beautiful property with everything we needed to make it feel like our home away from home. Easy walking distance to the Gorge. The hosts provided plenty of suggestions about what to do and see. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Aine d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A lovely spot…
The loft had everything to ensure a lovely stay in a beautiful location in Launceston…
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Anne and Phillip

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων