Hacienda Del Mar: Όμορφο θέρετρο Oceanfront, επιλογές 1 και 2 υπνοδωματίων

Hacienda Del Mar: Όμορφο θέρετρο Oceanfront, επιλογές 1 και 2 υπνοδωματίων

Συλλογή φωτογραφιών για Hacienda Del Mar: Beautiful Oceanfront Resort, 1 and 2 bedroom options

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Κατάστημα δώρων
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Hacienda Del Mar: Όμορφο θέρετρο Oceanfront, επιλογές 1 και 2 υπνοδωματίων

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cabo San Lucas, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Santa Maria7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Medano16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Hacienda Del Mar: Όμορφο θέρετρο Oceanfront, επιλογές 1 και 2 υπνοδωματίων

Παρακαλείστε να επιλέξετε μια άφιξη το Σάββατο ή τη Δευτέρα, επτά βραδιές.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για κράτηση με την ομάδα Dash Realty, Windermere Florida.
Το Dash Realty Group είναι εγγεγραμμένο στη Φλόριντα ως άδεια της Fla. Πωλητής ταξιδιού Ref. Οχι. ST40968.

Στεγασμένα μέσα σε εκλεπτυσμένες βίλες, ανάμεσα στη θαυμάσια γοητευτική κήπους μας, οι όμορφες σουίτες και τα δωμάτια εδώ στο παραθαλάσσιο Hacienda del Mar Los Cabos έθεσαν τη σκηνή για πραγματικά εξαιρετικές διακοπές.

Απολαύστε μια μακρά μουλιάσει σε ιδιωτικό τζακούζι σας, να προετοιμάσει ένα γεύμα στην κουζίνα ή κουζίνα σας, ή απλά να απολαύσετε την εκπληκτική θέα από τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας - όλα βίλες μας βλέπουν στο θέρετρο κήπο, το παρακείμενο γήπεδο του γκολφ, ή το Mar de Κορτέζ.

Υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες επιλογές για φαγητό εδώ στο Hacienda del Mar Los Cabos που μπορεί να έχετε πρόβλημα επιλέγοντας μεταξύ τους. Από το βραβευμένο, πολυτελές σύντηξης σε Pitayahas σε casual ναύλο δίπλα στην παραλία στο Tortugas και παντού στο μεταξύ, υπάρχει κάτι για να ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο.
Los Cabos βρίσκεται στην μεξικανική πολιτεία της Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου Μπάχα Καλιφόρνια? περιλαμβάνει τις δύο πόλεις του Cabo San Lucas και Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, που συνδέονται με τις πανέμορφες παραλίες της περίφημης «Τουριστικό Διάδρομος". Χαρακτηρίζεται από την εκπληκτική φυσική ομορφιά, Los Cabos είναι ένας προορισμός όνειρο για όσους απολαμβάνουν την ύπαιθρο - από το κολύμπι, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα για πεζοπορία, φερμουάρ επένδυση, και το γκολφ. Πολιτιστικά αξιοθέατα, ψώνια, και την εκπληκτική νυχτερινή ζωή είναι όλα σχετικά με την προσφορά, καθώς και.

Cactus Spa
βραβευμένα εστιατόρια
Συναρπαστική επιτόπιες δραστηριότητες
Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο
τραπεζαρία
Υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες επιλογές για φαγητό εδώ στο Hacienda del Mar Los Cabos που μπορεί να έχετε πρόβλημα επιλέγοντας μεταξύ τους. Από το βραβευμένο, πολυτελές σύντηξης σε Pitayahas σε casual ναύλο δίπλα στην παραλία στο Tortugas και παντού στο μεταξύ, υπάρχει κάτι για να ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο. Το θέρετρο προσφέρει επίσης 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

ON-SITE δείπνου:

Pitahayas
Με επικεφαλής τον Executive Chef Volker Ρομάικε και θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο εστιατόριο στο Cabo, Pitahayas παίρνει το όνομά του από τη μεξικανική ισοδύναμο του dragonfruit. Απολαύστε υπέροχα καινοτόμα Μεξικού-ασιατική fusion κουζίνα.

Girasoles de la Hacienda
Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Villa Girasol και με θέα τη θάλασσα του Κορτέζ, Girasoles de la Hacienda σερβίρει αυθεντική μεξικάνικη ναύλος για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Ξεκινήστε την ημέρα σας εδώ στο Cabo με ένα a la carte πρωινό.

tortugas Bar
Εγκατασταθούν σε μια ξαπλώστρα σε αυτό το μπαρ στην παραλία, κάτω από ένα σκιερό palapa στέγη. Tortugas είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και happy hour.

Las Fuentes
Απολαύστε ένα γρήγορο σνακ και ένα κρύο ποτό δίπλα στην πισίνα, ενώ τα παιδιά σας να διασκεδάσουν κολυμπώντας και παίζοντας στη διαφάνεια της πισίνας. Las Fuentes Bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και λιχουδιές, συμπεριλαμβανομένου του καφέ με λουκουμάδες ή smoothies.

tomates
Αυτό το όμορφο εστιατόριο προσφέρει μεσογειακή ναύλος για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, τονισμένα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

De Cortez Εστιατόριο
Μοιράζονται μια απίστευτη δείπνο στο εστιατόριο Grill and De Cortez, όπου οι καταπληκτική θέα από De Cortez θάλασσα και το απαλό φωτισμό από τα κεριά δημιουργούν μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Las Sirenas Bar and Restaurant
Κάτω από ένα μεγάλο στέγη στην πισίνα υπερχείλισης του θερέτρου, Las Sirenas προσφέρει ένα ελαφρύ μενού.

Sports & Sushi Bar
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το χαλαρό εστιατόριο προσφέρει νόστιμα σούσι και μεταδίδει μεγάλα παιχνίδια της ημέρας σε επίπεδες οθόνες.

La Suerte Tequila Bar
Αυτή η Αγαύη de Oro-κερδίζοντας γραμμή τεκίλα βρίσκεται στο λόμπι και σερβίρει μια απίστευτη ποικιλία από τεκίλα premium.

Delfines Pool Bar
Απολαύστε ένα ποτό και ένα δάγκωμα χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε τη θέση σας δίπλα στην πισίνα!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. Παρακαλείστε να μην κάνετε κράτηση του αεροπορικού σας εισιτηρίου μέχρι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εκτελέσετε μια συμφωνία ενοικίασης.

Η κράτηση μέσω του VRBO είναι γρήγορη και εύκολη. Η Dash Realty Group θα σας στείλει email την ενημερωμένη επιβεβαίωση μόλις κάνετε κράτηση μέσω VRBO. Παρακαλώ σημειώστε ότι το VRBO παρέχει ένα στιγμιαίο απόσπασμα που μπορεί να μην είναι ακριβές και μπορεί να απαιτήσει την αποστολή προσαρμοσμένης τιμής προσφοράς και προσαρμοσμένων ημερομηνιών βάσει των διαθέσιμων για τις ζητούμενες ημερομηνίες σας.
Αυτό βασίζεται σε υψηλότερες εβδομάδες ζήτησης και θέρετρα που μπορεί να είναι υψηλότερα από την αρχική προσφορά. Το ημερολόγιο VRBO βοηθά στην παροχή άμεσης διαθεσιμότητας και εκτιμώμενης τιμής. Ωστόσο, επειδή η διαθεσιμότητα και οι χρεώσεις ποικίλλουν διαρκώς, η δυνατότητα ημερολογίου και η δυνατότητα στιγμιαίας προσφοράς δεν είναι πάντα 100% ακριβή.

Οι φωτογραφίες είναι μια καλή αναπαράσταση της εμφάνισης της βίλας σας. Διατάξεις πολλά πολύ. Το θέρετρο ενημερώνει και συντηρεί τις βίλες σε αυτό το θέρετρο και οι βίλες σας ανατίθενται κατά το check-in.



Διαχειριστής καταλύματος

DashWeek by Dash Realty Group- Windermere, Florida
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Los Cabos

Αυτό το κατάλυμα (θέρετρο, Los Cabos) βρίσκεται στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf και Μαρίνα ντελ Ρέι, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Santa Maria και Παραλία Chileno Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κάμπο Σαν Λούκας και Cabo San Lucas Visitor Information Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cabo San Lucas, BCS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Playa Barco Varado - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Santa Maria - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Chileno Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Medano - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lobby Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blu - 10 λεπτά με τα πόδια
  • La Cevichería - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • RosaNegra - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunset Da Mona Lisa - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

8/10 Καλό

Marcy W., Charlotte, NC

nice traditional Mexican property
We have been to this property before and love the amenities. The place we rented said it was for 6 but was crowded with 5. My reason for not giving it 5 stars is the properties extreme pushiness in trying to sell time shares. They even found me sitting next to the pool to try to sell! And not only were they selling this property, but their new property as well. Dealing with the rental company (via VRBO) was very easy and pleasant. They were great. I love the look of the property, the Christmas decorations were unique and fun. Overall, a great family vacation!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2018

10/10 Άριστο

Joanna A.

A week in paradise!
Couldn’t have been more perfect! Great location on the beach, with all the amenities, extremely friendly staff, and a gracious atmosphere$. I can recommend it highly, especially for a family vacation!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2018

8/10 Καλό

joanne m.

Beautiful old world style resort!
Beautiful 4th floor view of ocean! The resort is very large with many options for a pool. Many of the rooms are not updated though. They have only updated about half the buildings. If you like old world style it is perfect. Staff were very friendly and helpful. There is a very small grocery store on site so if you plan to cook you will need to go to a larger store. The ocean front is pristine with very little to no commercial confusion that you find in resorts closer to Cabo. Definitely recommend though would have liked newer updated room.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Mexican Vacation
My vacation was excellent. The resort is beautiful.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από DashWeek by Dash Realty Group- Windermere, Florida

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our mission is to offer our guests guidance, peace of mind and personal service throughout the vacation rental process.

With more than 30 years of combined experience delivering luxury vacations through our premium hotel partners, you can trust the owners of Dash Realty Group to ensure your vacation is everything you expect. We are travelers helping travelers, our expertise on all of our destinations offer our guests travel planning without unanswered questions.

Travel has become more complex, with varying destination requirements and changing security measures, you can trust our staff to get you to your destination and back hassle free.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Play a game of fast-paced beach volleyball, go for a swim in the sparkling sea, or simply lounge on the sand and warm yourself in the Cabo sun. Our resort places the beach right at your doorstep.
Our activities pool features water volleyball and aerobics – stay cool, get fit, and have a blast at the same time!
Try your luck with a game of Blackjack, or bring the family together for some Lotería (Mexican bingo). We also offer a Ping-Pong table at the resort; challenge a friend or family member to a game.
Set off on an eco-adventure! Climb the rocks outside the city, explore the desert, or hike to the waterfalls at Santiago.
Adrenaline junkies are in for dusty, bumpy fun on an ATV tour through the rocks and sand of the Baja Peninsula desert. Off-roading tours can be booked on their own, or as part of larger excursions including zip lining or hiking. Stop by the concierge to arrange a tour.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Los Cabos is situated in the Mexican state of Baja California Sur, on the southernmost tip of the Baja California Peninsula; it includes the two towns of Cabo San Lucas and San José del Cabo, connected by the beautiful beaches of the famed “Tourist Corridor”. Characterized by stunning natural beauty, Los Cabos is a dream destination for those who enjoy the Great Outdoors – from swimming, diving, and snorkeling to hiking, zip lining, and golf. Cultural attractions, shopping, and amazing nightlife are all on offer as well.


.The Sky Pool and all the other pools on the property are cleansed with an oxygenation process, not chlorine.

.
Cabo oceanfront resort, Cabo family resort, Cabo timeshare rental, beach rental, Cabo rental, Cabo oceanfront rental, beach resort in Cabo, kids club, family friendly Mexico resort, Summer vacation rental, beach rental in Cabo, two bedroom beach rental in Cabo, two bedroom rental in Cabo, beachfront resort, rentals in Cabo, Cabo vacation rentals for families with kids.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων