Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Belle Hiltone-Μπλε Mtns-Wollongambee έρημο

Belle Hiltone-Μπλε Mtns-Wollongambee έρημο

Συλλογή φωτογραφιών για Belle Hiltone -Blue Mtns -Wollongambee wilderness

Δωμάτιο
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Belle Hiltone-Μπλε Mtns-Wollongambee έρημο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Bell, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορικός Σιδηρόδρομος Zig Zag Railway9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒοτανικοί Κήποι Blue Mountains Botanic Gardens, Μάουντ Τόμα18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Lithgow24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Shower only · Jetted bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Belle Hiltone-Μπλε Mtns-Wollongambee έρημο

Σε ιδανική τοποθεσία στην εναλλακτική πύλη προς τα πάνω Μπλε Βουνά, αυτό το ειδυλλιακό καταφύγιο προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τις καλύτερες εμπειρίες και από τις δύο πλευρές των βουνών. Βρέθηκε τοποθετημένο διακριτικά μέσα σε ένα δάσος που βρίσκεται δίπλα στο Wollangambe Wilderness, αυτή η πλήρως αυτόνομη κατοικία επιτρέπει στους επισκέπτες να ξυπνήσουν την εμπειρία τους στην εκπληκτική πανοραμική άγρια ​​φύση. Το καταφύγιο είναι το τέλειο σκηνικό για μια οικεία και εξατομικευμένη διαμονή. Ελάτε να επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε γιατί αυτή η υποχώρηση είναι σαν πουθενά αλλού στα Blue Mountains.

Ανακαλύπτοντας άμεσα τα συναισθήματα της ειρήνης, αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία καταγράφει αμέσως την ουσία μιας ορεινής απόδραση. Φωλιασμένο μέσα στο μεγαλείο των Άνω Μπλε Βουνά, ο καθαρός καθαρός αέρας αμέσως βοηθά στην απαλότητα της ψυχρής ψυχής. Ακολουθούν ειρηνικοί ψίθυροι της φύσης, όπως το ελαφρύ αεράκι που τυλίγεται χαριτοί μέσα από τα δέντρα κορυφής μέσα σε αυτό το σιλβάν. Καθαρή ανεμπόδιστη θέα σε όλη την κοιλάδα πέρα ​​από τη δημιουργία ενός εκτεταμένου σκηνικού στην ελευθερία. Τοποθετημένο καλά μέσα σε πέντε δασώδη στρέμματα προς το τέλος μιας ιδιωτικής οδού πρόσβασης και της ιδιωτικής ζωής είναι εξασφαλισμένα.

Επιτρέψτε στο μυαλό σας να εγκατασταθεί και να πάρει όλα αυτά το φυσικό περιβάλλον έχει να προσφέρει. Απολαύστε τις απολαύσεις ενός εκπληκτικού αστέρι με βραδινό ουρανό σε μια καθαρή βραδιά. Αυτή είναι πραγματικά μια ευχάριστη εμπειρία που πρέπει να μοιραστούμε.

Σκεπτόμενα σχεδιασμένα από το έδαφος μέχρι αυτή την κομψή εκτελεστική κατοικία είναι εξαιρετικά συμπονετική για το φυσικό περιβάλλον. Λίγη ήταν χαμένη στην κατασκευή του για να διατηρήσει προσεκτικά όσο το δυνατόν περισσότερο το τοπίο. Από την κομποστοποίηση των σκουληκιών, τη συλλογή όμβριων υδάτων και τον προσεκτικό σχεδιασμό για να συλλαμβάνουν και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως στους χώρους διαβίωσης. Αυτή η ιδιότητα αγκάλιασε όσο το δυνατόν περισσότερα οικολογικά ευαίσθητα ιδανικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα γοητευτικό και ζεστό μείγμα όπου η σύγχρονη κομψότητα συναντά ένα όμορφα ήσυχο φυσικό περιβάλλον.

Αυτό το πρόσφατα ολοκληρωμένο σπίτι μακριά από το σπίτι καλωσορίζει τους επισκέπτες με στοχαστικές και καλαίσθητες πινελιές σε όλη. Τα δάπεδα από γυαλισμένο ξύλο που προέρχονται από την τοπική αγορά αποτελούν ένδειξη της αποστολής της βιωσιμότητας. Η απαλή συλλογή βρόχινου νερού παρέχει μια οικολογικά υγιή και πολυτελή επαφή για την μπανιέρα spa. Μεγάλος και άφθονος φωτισμός μέσω ευρείας διπλής μονωτικής ολισθαίνουσας πόρτας με θέα στην κοιλάδα πέρα ​​από την παροχή ζεστασιάς κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων χειμωνιάτικων μηνών. Μια μεγάλη τέντα πέρα ​​από το γενναιόδωρο κατάστρωμα χρησιμεύει επίσης για την προστασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μεγάλη λεπτομέρεια είναι η ουσία αυτού του σπιτιού σχεδιαστή.





Σε κεντρική τοποθεσία για περαιτέρω εξερευνήσεις!

Πολλά αξιοθέατα είναι εύκολα προσβάσιμα από την ιδιωτική σας διαμονή στο Bell. Η ιστορική πόλη εξόρυξης Lithgow (20 λεπτά) βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο κατά μήκος της φημισμένης γραμμής Bells Road. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα από τα πολλά γραφικά εστιατόρια ή να αγοράσετε προμήθειες από μεγάλα καταστήματα κιβωτίων ή περισσότερα είδη χειροτεχνίας.

Το όρος Βικτώρια (9 λεπτά) είναι μια εύκολη διαδρομή μακριά κατά μήκος του Darling Causway από το οποίο μπορεί να δει κανείς τη θέα στο Hartley Vale. Στο όρος Βικτώρια πολλά εστιατόρια όπως το ιστορικό ξενοδοχείο Mt Vic μπορούν να σας προτείνουν ένα βραδινό γεύμα. Ένα άλλο αξιοθέατο είναι το βουνό Vic Flicks ένα εικονικό και δημοφιλές χαρακτηριστικό των άνω βουνών. Παρέχοντας ένα καλά εφοδιασμένο μπαρ καραμέλα, ζεστές σούπες, σπιτικά φαγητά και ζεστά ροφήματα.

Για το πιο περιπετειώδες εικονικό Mount Piddington (11 λεπτά) με θέα στην πανέμορφη κοιλάδα Kanimbla προσφέρει φημισμένες αναρριχητικές πεζογέφυρες. Αρκετά μονοπάτια με βουνά κατεβαίνουν στα βράχια από το Hornes Point και το αποθεματικό Fairy Bower.

Η αρχική διαδρομή μέσα από τα βουνά κατεβαίνει μέσα από την ιστορική πόλη Hartley Vale που ιδρύθηκε 1814/15 (8mins). Εδώ θα βρείτε μια όμορφη, γαλήνια ατμόσφαιρα στο χωριό. Φωλιασμένο μέσα στην κοιλάδα είναι το όμορφα ανακαινισμένο Comet Inn όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ψητό δείπνο από ανθρακωρύχους εστίες. Αναμνήσεις μιας περασμένης εποχής, όταν ο άνθρακας ήταν ο στυλοβάτης της περιοχής. Σήμερα κατοίκους καγκουρό δεσμεύονται σε αυτή την απομονωμένη κοιλάδα, όπως εσείς φέρετε το βλέμμα σας στο bluffs γύρω από το φράγμα.

Τα εντυπωσιακά σπήλαια Jenolan μιλούν από μόνα τους - ένας εθνικός θησαυρός. Μια εύκολη διαδρομή (κάτω από μια ώρα) μέσα από τις ορεινές βοσκοτόπια και τα βοσκοτόπια. Το παλαιότερο σύστημα σπηλιών στον κόσμο προσφέρει μαγικές περιηγήσεις μέσα και εκτεταμένα μονοπάτια και άγρια ​​φύση χωρίς.

Μια άλλη μικρή απόσταση (15 λεπτά) μακριά είναι η γραφική χαρά του κηπουρού του Mt Wilson. Εδώ η πέτρινη υποβαθμισμένη γη δίνει τη θέση της σε πλούσια ηφαιστειακά εδάφη. Πυρκαγιά δέντρα γεμάτα κορμούς δέντρων φτερά γραμμή η κίνηση μέχρι θυμίζει Νότιου Νησί Νησί. Ξεκινώντας είναι ένας μικρός θύλακας από όμορφους ιδιωτικούς κήπους που μπορεί να είναι ανοιχτοί στο κοινό ανάλογα με την εποχή. Τα παλιά τουρκικά λουτρά μπορεί επίσης να προσελκύσουν τους λάτρεις της ιστορίας που περιβάλλουν βουκολικές σκηνές γεμάτες με βόσκουν βοοειδή.

Οι διάσημοι Βοτανικοί Κήποι του Όρους Τομά (21 λεπτά από το Mt. Wilson) προσφέρουν έναν άλλο δροσερό κήπο κλιματισμού με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα για να ερευνήσει χαλαρά. Από εκεί, ένα hop, skip και άλμα είναι η ειρηνική συνοικία Bilpin φημισμένη για τα μήλα, τα καρύδια, τα κάστανα, τα σύκα και άλλα φρέσκα προϊόντα (εποχιακά). Νόστιμες πίτες είναι διαθέσιμες στην άκρη του δρόμου στο Pie in the Sky.

Η κατοικία στο Bell παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα αυτά τα αξιοθέατα και πολλά άλλα. Λίγο πιο πέρα ​​είναι το Grand Canyon της Αυστραλίας - κοιλάδα Capertree.

Το Newnes στην κοιλάδα Wolgan (λίγο περισσότερο από μια ώρα μακριά μέσα στο εθνικό πάρκο Wollemi) παρουσιάζει λαμπρές λάμπει σκουλήκια σε μια παλιά σιδηροδρομική σήραγγα βαρεθεί το 1907. Ελαφρώς από την περασμένη διαδρομή, αλλά σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.

Από την άλλη καλύτερο πατημένο μονοπάτι της Μεγάλης Δυτικής Οδού είναι ο δήμος του Blackheath (17 λεπτά). Αρχική σελίδα του Φεστιβάλ Rhododendron και πιο δροσερό κλίμα κήπους ανοιχτό στο κοινό ανάλογα με την εποχή. Η ενθουσιασμένη θέα που προκαλεί την κοιλάδα Grose μπορεί να φανεί από τις επιφυλακές στο Leap του Govett και στο Lookout του Evan. Και οι δύο προσφέρουν εκπληκτικές βόλτες, ειδικά το Grand Canyon Walk από το Evan's (2-3 ώρες επιστροφής). Αν υπήρχε μια βόλτα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, αυτό θα ήταν. Για την πιο ατρόμητη, canyoning και αναρρίχηση είναι επίσης διαθέσιμα.

Οι εντυπωσιακοί κήποι Campbell Rhododendron βρίσκονται βόρεια-βορειοανατολικά της πόλης. Εκτεταμένοι (46 στρέμματα) κήποι αποτελούμενοι από Ροδόδενδροι και Αζαλέες κάτω από ένα θόλο του αυθεντικού αυστραλιανού βουνού κάνουν μεγάλη αντίθεση μεταξύ της τοπικής και της εισαγόμενης χλωρίδας.

Μέσα σε αυτή την ιστορική πόλη μπορούν να βρεθούν επίσης καταστήματα με αντίκες, αρτοποιεία και μπακάλικα, καθώς και πολλά εστιατόρια.

Περαιτέρω πίσω η εικόνα των Blue Mountains - οι τρεις αδελφές (Echo Point) στο Katoomba με την κοιλάδα Jamison ως σκηνικό μπορεί να βρεθεί. Εδώ προσφέρονται όλες οι τουριστικές δραστηριότητες, όπως το Scenic Railway, το Scenic Cableway και το Skyway (δάπεδο από γυάλινο πάτο). Πολλοί περίπατοι όπως το φημισμένο Six Foot Track σε Jenolan Caves ξεκινούν εδώ καθώς και λιγότερο εντατικές ημερήσιες πεζοπορίες.

Καφετέριες, εστιατόρια αφθονούν, καθώς και όλα τα καταστήματα περιέργειας και τα μεγάλα καταστήματα κουτιών. Αυτό είναι το πιο αναπτυγμένο από τα ορεινά χωριά.

Οι καταρράκτες Leura και Wentworth βρίσκονται λίγο πιο μακριά δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσετε και να χαλαρώσετε σε ένα γεύμα ή μια περιπέτεια για ψώνια. Η Leura φημίζεται για τα ιστορικά της κτίρια και τον γραφικό κεντρικό δρόμο, αναγνωρισμένο ως το ωραιότερο από τα χωριά Blue Mountain. Και οι δύο αυτές περιοχές παρέχουν την πλήρη γοητεία των βουνών στα παλαιότερα σπίτια τους και τους καταπράσινους κήπους. Περιπατητικές διαδρομές ποικίλου μήκους και βαθμούς δυσκολίας φέρνουν τον περιπατητή σε γραφικές προοπτικές - τόσες πολλές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε!

Ωστόσο, Leura Cascades (εύκολος περίπατος) είναι ένα πρέπει να δούμε όπως είναι η κοιλάδα των υδάτων με τα πόδια ξεκινώντας από το Conservation Hut στο Wentworth Falls (πιο δύσκολο).

Τέλος, από την πίσω πόρτα του ιδιωτικού σας καταφυγίου (ακριβώς δίπλα από το βράδυ που κρέμεται) είναι ο Περπατώς Κρατήρας Wollangambe. Πρόκειται για μια σοβαρή πεζοπορία που φέρνει τον περιπατητή σε ένα σχηματισμό βράχου που μοιάζει με παγόδα στην αντίθετη πλευρά της κοιλάδας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθούν βραχύτεροι περιπάτους για να εξερευνήσετε τη Wilderness Wollangambe.

Χαρακτηριστικά

Για το βοτανικά περίεργο ένα ασυνήθιστο Blue Mountains που κρέμονται βάλτο χαρακτηριστικά στην πλαγιά του λόφου πέρα ​​από τη φυσική λίμνη. Βγείτε σε έναν ήσυχο κόσμο φυσικού θαυμασμού στο σκηνικό της Wilderness Wollangambe και στην ήσυχη χορωδία των ιθαγενών βατράχων και της ζωής των πουλιών, συμπεριλαμβανομένων των λιγότερο γνωστών Black Cockatoos, Rosellas και Kookaburras. Απολαύστε μια αφθονία της εγγενής χλωρίδας (Waratahs και ανάμεικτα άλλα εποχιακά τοπικά λουλούδια) μέσα στο ιερό σας. Wallabies είναι επίσης συχνές επισκέπτες στο Belle Hiltone την αυγή και το σούρουπο. Πραγματικά ένα φυσικό και υπέροχο περιβάλλον.

Διαχειριστής καταλύματος

Barry Ireland
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος PID-STRA-18433

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπελ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπελ) βρίσκεται στα βουνά. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Berghofer's Pass και Γήπεδο Γκολφ του Μπλάκχιθ, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Ιστορικός Σιδηρόδρομος Zig Zag Railway και Μουσείο Mount Victoria Railway Museum. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κήπος Γλυπτών Yengo Sculpture Garden και Κήπος Windyridge Garden.
Χάρτης
Bell, NSW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικός Σιδηρόδρομος Zig Zag Railway - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βοτανικοί Κήποι Blue Mountains Botanic Gardens, Μάουντ Τόμα - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vipassana Meditation Centre - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Lithgow - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συγκρότημα Αναψυχής Katoomba Scenic World - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπελ: 6 λεπτά με τα πόδια

Εστιατόρια

  • Zig Zag Station - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Full Throttle Diner - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hartley Fresh - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Monkey Creek Cafe - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zig Zag Brewery - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 164 από 189 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 22 από 189 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 189 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 189 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 189 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

9,8/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Amy E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful getaway
I absolutely loved this place, nice and peaceful. It was a good place for a romantic getaway. The house had everything we needed, good size and nice and clean. Will definitely visit again and recommend to friends and family. Very happy customer : )
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Matthew D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
My partner and I love this place. We spent 2 nights here and could not have found it more relaxing. The fireplace was cosy. The kitchen was perfect. The bed was comfy. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

skye R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
Loved this place, we had a wonderful stay. Beautiful views, quiet location and all around great. Thankyou so much, highly recommend
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Peter L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another great stay.
This place works wonderfully well for a break from it all. Always nice to be back.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

norman h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hot Water
All was good thanks but it should be made clear that If you choose to have a bath and fill the tub with hot water your hot water will run out . The booster option should be recommended before doing this to make sure you don’t run out
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Barry Ireland

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων