Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αρκετά χώρα εξοχικό σπίτι στον οικισμό των Firminhac σε Golinhac

Αρκετά χώρα εξοχικό σπίτι στον οικισμό των Firminhac σε Golinhac

Συλλογή φωτογραφιών για L'Ostel Aveyronnais

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Αρκετά χώρα εξοχικό σπίτι στον οικισμό των Firminhac σε Golinhac

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
golinhac, aveyron
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Notre Dame10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Chateau d'Estaing24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία του Ste-Foy32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡοντέ (RDZ-Marcillac)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αρκετά χώρα εξοχικό σπίτι στον οικισμό των Firminhac σε Golinhac

Ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς St Jacques de Compostela, στην κατεύθυνση της Conques, που βρίσκεται στον οικισμό του Firminhac η πόλη της Golinhac, αυτό το εξοχικό σπίτι από πέτρα χώρα, γεμάτη γοητεία, που περιβάλλεται από δέντρα και λιβάδια με βόσκηση αγελάδες του Aubrac, θα σας υποδεχτεί για ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Από τη βεράντα του μπορείτε να απολαύσετε το κατάφυτο περιβάλλον προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία και ποδηλασία βουνού. Απολαύστε τον εσωτερικό χώρο 90 μ2 με μια ζεστή και άνετη επίπλωση, κουζίνα, τζάκι, τηλεόραση και αίθουσα ανάγνωσης και υπνοδωμάτια.

Μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο γεμάτο λουλούδια, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα στο χώρο μπάρμπεκιου έξω από τον ήλιο ή κάτω από τα δέντρα του κήπου. Μπορείτε να επιδοθούν σε έναν υπνάκο στις καρέκλες στη σκιά της πασχαλιά της, ενώ ακούγοντας τα πουλιά τραγουδούν κατά τη διάρκεια του απεριτίφ, μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στην κοιλάδα laTruyère.


Από το σπίτι μπορείτε να πάτε στο Conques (20 χλμ) με τα πόδια κατά μήκος του GR 65, επίσης με αυτοκίνητο ή ποδήλατο βουνού, για να ανακαλύψετε ένα από τα κοσμήματα της ρομανική τέχνη, η μονή του στο Sainte Foy, θαυμάστε του τύμπανο της τελευταίας απόφασης από την πλατεία, περιπλανηθείτε στους μεσαιωνικούς δρόμους, ανακαλύπτουν τα ερείπια του μοναστηριού και το αβαείο του θησαυρού ST Foy.

Σε κοντινή απόσταση, θα πέσει κάτω από το ξόρκι από τα πιο όμορφα χωριά στη Γαλλία, Εστέν με το κάστρο του δέκατου πέμπτου αιώνα, το οποίο έχει θέα στη συμβολή της παρτίδας και γοτθική γέφυρα, Najac, βασιλικό φρούριο του XII αιώνα, με τα σπίτια του με τις κεραμοσκεπές παραπάνω άγρια ​​φαράγγια του Aveyron, St Ελάτε d'Olt με την εκκλησία του και στριμμένα κωδωνοστάσιο της, παρεκκλήσι των μετανοούντες και παλιά μεσαιωνική πάγκους, St Eulalie d'Olt με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ελαιοτριβεία κατά μήκος της ροής του Serre και την εκκλησία του, ένα αριστούργημα της ρομανική τέχνη. Για να μην αναφέρουμε, συμπεριλαμβανομένων των κάστρα της Belcastel, Valon, Colombier, Vieillevie.

Μπορείτε να περπατήσετε στο οροπέδιο Aubrac, ανακαλύψτε τα ερείπια του μοναστηριού και να δοκιμάσετε Aligot εστιατόριο στο Germaine. άγονοι βοσκότοποι το καλοκαίρι βοσκοτόπια του και διάσημη νομαδικής μελισσοκομίας μπορεί να σας περιμένουν.

Θα ενταχθούν στην περιτοιχισμένη πόλη της Firminhac από ένα γκουρμέ σεφ στο Michel Bras, και να επισκεφθείτε το χωριό της Laguiole, διάσημη για τα μαχαιροπίρουνα, τα τυριά και aligot της που μπορούν να αγοραστούν στο τυρί «νέοι βουνό».

Η εξοχική κατοικία είναι χτισμένη από Firminhac γρανίτη πέτρα, χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής Aveyron, το πάχος των τοίχων του προσφέρουν ένα δροσερό καταφύγιο από το καλοκαίρι, με τη ζέστη της ημέρας.

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα ή ακόμα και 5.

Αποτελείται από 3 επίπεδα:

Επίπεδο -1: Τηλεόραση και σαλόνι ανάγνωσης με πέτρινους τοίχους, με DVD και CD player, πάγκο, χώρο χαλάρωσης.
Στον ίδιο όροφο θα βρείτε το μπάνιο (ντους και νεροχύτη με το μίξερ βρύση), ξεχωριστή τουαλέτα, δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, σιδερώστρα και σίδερο. Ένα παράθυρο τοξοειδής θέα στον κήπο.

Ισόγειο: σαλόνι διακοσμημένο με εμφανή δοκάρια και πέτρινους τοίχους, με μια κουζίνα με μια ξυλόσομπα, μια 4-καυστήρα κουζίνα / φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο-καταψύκτη, καφετιέρα, Grid- ψωμί, πιατικά και μαχαιροπίρουνα, τραπεζαρία με ένα μεγάλο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα, καρεκλάκι.

Ένα καθιστικό από γρανίτη πέτρινο τζάκι τοίχο, για να απολαύσετε ένα ξέσπασμα και να οργανώσει αγρυπνίες, που αγκαλιάζουν στοργικά σε άνετες πολυθρόνες και καναπέδες.

1ος όροφος: 2 υπνοδωμάτια επιπλωμένα, ένα με ένα κρεβάτι 140 και ένα κρεβάτι 90 και το άλλο με 160 κρεβάτι. Τα κρεβάτια έχουν καλύμματα στρωμάτων και κουβέρτες. 1 βρεφική κούνια. Είναι σημαντικό να προγραμματίσουν τα φύλλα σας και τις πετσέτες σας.
Βιβλία, CD, DVD και CD player, επιτραπέζια παιχνίδια, τηλεόραση, δορυφορική κεραία, τηλέφωνο.

Όλα τα στάδια θερμαίνονται με ακτινοβόλο που προσφέρουν μέγιστη θέρμανση άνεση το χειμώνα. Το πλήρες σύστημα θέρμανσης τοίχου τζάκι με μια προσφορά ξυλείας διαθέσιμο.

Το σπίτι έχει παραταθεί κατά καλύπτονται εξαρτάται και ανοικτή στον κήπο, εξοπλισμένο με ένα στρογγυλό τραπέζι και 4 καρέκλες για να το πάρει με ασφάλεια, γεύματα και μπάρμπεκιου.

Στη σκιά της πασχαλιά τραπέζι και 4 καρέκλες σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη θέα και τις απόψεις δάσους.

Ο κήπος, που αποτελείται από καρέκλες, ομπρέλες, μπορεί να εγκατασταθεί και να μετακινηθεί σε ψαμμίτη ηλιοφάνεια.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριουδάκι όπου όλα τα σπίτια καταλαμβάνεται από μόνιμους κατοίκους (αγρότες, εργαζόμενοι). Αυτή η εγγύτητα φέρνει την παρουσία και τη ζεστασιά, διατηρώντας παράλληλα κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το σπίτι συνορεύει με ένα δρόμο στο μύλο Firminhac από ξύλο κατά μήκος ένα μικρό ρέμα που καταλήγει κάτω από τα δέντρα. Ο δρόμος εκτείνεται από ένα μονοπάτι πεζοπορίας (PR), η Camin d'Olt προσβάσιμα με τα πόδια ή με ποδήλατο βουνού. Αρκετά μονοπάτια που οδηγούν στο χωριουδάκι της Albuisquiés το χωριό Golinhac να Conques και Entraygues.

Το χωριουδάκι βρίσκεται Firminhac 3kms Golinhac βήμα στο δρόμο προς St Jacques de Compostela μεταξύ Εστέν και Conques, πολύ παλιό μονοπάτι πέρασμα συμβολίζεται από ένα πέτρινο σταυρό στη νότια είσοδο του χωριού στο τύμπανο του, ένας μικρός προσκυνητής κρατώντας το drone. Golinhac είναι επίσης γνωστή για την μητέρα του και τα φυτικά ΕΤΑ στην κοιλάδα Lot, κάμπινγκ και πισίνα.

Ένα 7 χιλιόμετρα, το χωριό των Entraygues για Truyere, στη συμβολή της παρτίδας και Truyere, μεταξύ των υδάτων, όπως υποδηλώνει το όνομα. Entraygues ιδρύθηκε στα μέσα του δέκατου αιώνα, ανακαλύπτουμε το χωριό, το κάστρο και τείχη, τη Γοτθική γέφυρα πάνω από τον Truyere, τη γέφυρα Notre Dame και Pontel παρεκκλήσι.

Entraygues, με πολλά εστιατόρια, πιτσαρίες, αγρόκτημα πανδοχεία και αίθουσα τσαγιού είναι επίσης ένα γκουρμέ. Θα απολαύσετε ένα σύγχρονο γκουρμέ κουζίνα, φουά γκρα, μοσχάρι Ségala, Aveyron αρνί, πιάτο τυρί στην περιοχή (ροκφόρ, Laguiole, cabecou ...), aligot, Boletus (εποχική).

Entraygues είναι επίσης ένας αμπελώνας με την παραγωγή κρασιού Entraygues και Fel. Από την Truyere ασκείται ψάρεμα και κανό / καγιάκ. Γύρω από πολλά κάστρα να επισκεφθείτε: Vieillevie, Valon, Belcastel, Colombier, ZOO, όπως τον κήπο των θηρίων, Colombier στο πάρκο, αλλά και τα μονοπάτια της φαντασίας, την κοιλάδα των ελαφιών στην Janhac. Από εκεί και πέρα ​​μπορείτε να πάτε στο Aurillac, Ροντέζ αλλά και στο Albi, στην Tarn.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για πολιτιστικές, αθλητικές, γαστρονομικό, συμπεριλαμβανομένων βράδυ τα διάσημα νύχτα αγορές των παραγωγών χωρών. Όλα χρόνο πολλοί αγώνες προγραμματιστεί στις γύρω πόλεις και τα χωριά, το φεστιβάλ κάστανα, το νέο μηλίτη, quines (μπίνγκο).

Αρχικά Entraygues πάνω από 250 χλμ από τα κυκλώματα βρόχου, σήμανση και συντηρείται από το NFB, το CDRP και μερικές εθελοντές.

Στα 10 χλμ από Entraygues, το χωριό της Fel, φιλοξενεί ένα διεθνές κέντρο κεραμικής, γραφικό και πανοραμικό χωριό, προσφέρει ηρεμία και το πράσινο. Κάνουμε το διάσημο Cabecou du Fel.

Για να δροσιστείτε, είναι δυνατόν να πάτε στην πισίνα Golinhac κάμπινγκ που βρίσκεται 3 χιλιόμετρα από το εξοχικό σπίτι ή την δημοτική πισίνα Entraygues βρίσκεται 7 χιλιόμετρα. Επιστροφή των εισιτηρίων από τον ιδιοκτήτη με απόδειξη.

Διαχειριστής καταλύματος

GASTALDO
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 17 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γκολινάκ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Γκολινάκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Joseph Vaylet και Μουσείο Maison de la Châtaigne, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Δρομολόγιο Le Puy και Διαδρομή Le Puy. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
golinhac, aveyron

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γέφυρα Notre Dame - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Chateau d'Estaing - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσαιωνικής Τέχνης και Πολιτισμού - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία του Ste-Foy - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Trou de Bozouls - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Saint Christophe: 56 λεπτά οδικώς
  • Ροντέ (RDZ-Marcillac): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hôtel la Rivière - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Quai West - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'independance - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chez Alain et Valérie - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ferme Auberge de Mejanasserre - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

7,4/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Francois Q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Environnement agréable, calme
Gite satisfaisant, certaines petites choses pourraient être améliorées, exemple emplacement des wc par rapport à la chambre.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

herve t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Au calme ...
Pour les amoureux du calme et de la tranquillité... parfait pour nous ! Idéalement placée pour la découverte de l aveyron. Logement restaurée avec goût, ou il y a tout le nécessaire. Un peu chaud dans les chambres à l'étage. Nous en garderons un excellent souvenir.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Jean Marc G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Le silence absolu...
Pour qui cherche le calme - le vrai - c'est le paradis. Le patrimoine local est riche, les possibilité de balades nombreuses et les opportunités de flâner au bord de l'eau multiples. Un coin de nature comme il devient difficile d'en trouver.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

6/10 Μέτριο

David J.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Endroit calme et reposant
Manque climatisation dans les chambres. Manque d’entretien dans les extérieurs.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

8/10 Καλό

Anne B.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Ophold i Firminhac
Når man ankommer til ferieboligen, så er det meget svært st finde nøglen. Vi oversætter fransk/engelsk så står der nøglen er ved posten( vi troede det var postkassen) vi måtte have fat i en nabo til hjælp. Ellers havde vi en rigtig god tur😀
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από GASTALDO

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων