ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Coalface Bed & Breakfast - Ήσυχο, Θέα, Κήποι

Coalface Bed & Breakfast - Ήσυχο, Θέα, Κήποι

Συλλογή φωτογραφιών για Coalface - Privacy, Views, Gardens

Καθιστικό
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Coalface Bed & Breakfast - Ήσυχο, Θέα, Κήποι

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
  • Κουζίνα
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Coledale, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Αύστινμερ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Sea Cliff Bridge7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣημείο με Θέα Bulli Lookout16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία (SYD-Διεθνές Αεροδρόμιο Kingsford Smith)65 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Coalface Bed & Breakfast - Ήσυχο, Θέα, Κήποι

Το Coalface B & B είναι ολοκαίνουργιο και έχει κατασκευαστεί με σκοπό. Στεγάζεται στην οροσειρά Illawarra πίσω από την περιπολούμενη παραλία του Coledale και την παραλία του Sharky (που ονομάζεται μετά από άντρα, όχι ψάρι).

Αυτό που κάνει το Coalface B & B τόσο ξεχωριστό είναι ότι βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά μακριά από μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες για σέρφινγκ, ωκεανικές βράχια, βόλτες, καλό καφέ και φαγητό. Όταν βρίσκεστε εδώ, θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε απόσταση εκατομμυρίων μιλίων, χωρίς να έχετε πρόβλημα με την απόσταση.

Στο ίδιο το ακίνητο, υπάρχουν 7 στρέμματα γης για τους περιπετειώδεις να εξερευνήσουν. Η βλάστηση κυμαίνεται από Ευκάλυπτο έως Δάση βροχής, με εικονικούς Κόκκους Κέδρους, Σκαρφαλωμένα Σκωρίες και πανύψηλες Τερπετεινίδες. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από Lyre Birds, Wallabies και μια τεράστια ποσότητα πουλιών, από τα μικροσκοπικά Blue Wrens μέχρι το μακεδονικό περιστέρι Wonga καθώς περνάει γύρω από το φαγητό στο δάπεδο πριν από την απροθυμία να πάρει αερομεταφερόμενο.

Το Coalface B & B είναι ολοκαίνουργιο και έχει κατασκευαστεί ειδικά για πολυτελή καταλύματα. Αυτό σημαίνει ότι η ευκολία και η άνεση είναι ενσωματωμένη με χώρο στάθμευσης στην πόρτα, μια ιδιωτική εξωτερική βεράντα χωρισμένη από το σπίτι της οικογένειας από έναν τοίχο από τούβλα, ένα ζεστό και κρύο υπαίθριο ντους, αποκλειστικά για φιλοξενία, μια μεγάλη εσωτερική μπανιέρα με θέα, μια μικρή κουζίνα και μια ξεχωριστή είσοδο. Έχετε ένα μεγάλο οπωρώνα για να περιπλανηθείτε και να χαλαρώσετε και το βράδυ μπορείτε να καθίσετε γύρω από το τζάκι ψαμμίτη και να απολαύσετε μια ανοιχτή φωτιά κάτω από τα αστέρια.

Το Coalface B & B είναι ένα ανοιχτό κατάλυμα στούντιο με στυλ στούντιο με μικρή κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο. Το μεγάλο λουτρό έχει θέα στο οπωρώνα και στις ωκεάνιες όψεις - κατά βούληση, καθώς ο ουρανός γίνεται ροζ .... Υπάρχει μια μεγάλη συρόμενη συρόμενη πόρτα που ανοίγει από το δωμάτιό σας πάνω σε μια ταράτσα ψαμμίτη χωρισμένη από το σπίτι της οικογένειας και τον κήπο από έναν τοίχο αυλή τούβλο.

Όταν στο Coalface, σας παρέχεται ένα πρόχειρο γεύμα από δημητριακά, τοστ με μια ποικιλία από καρυκεύματα, αυγά και καφέ ή τσάι "καφέ" που μαγειρεύετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα είναι ένα δροσιστικό πρωινό κολύμπι και αργά μαγειρεμένο πρωινό την Κυριακή

Αξία, άνεση, εσωτερική και εξωτερική αίθουσα για να χαλαρώσετε .... αυτό ακούγεται σαν αυτό που ακολουθείτε;

Υπάρχουν υπέροχα μονοπάτια πεζοπορίας σε κοντινή απόσταση, με το Βασιλικό Εθνικό Πάρκο και την πίστα Wodi Wodi στα βόρεια και τα κομμάτια Gibson και Sublime Point προς τα νότια. Ένα κοντινό ποδηλατόδρομο 30χλμ. Βρίσκεται επίσης κοντά.

Το Coalface B & B βρίσκεται στην τοποθεσία του ιστορικού ορυχείου Bulli Coal No. 2 που άνοιξε το 1890.

Το Coledale βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γέφυρα Seacliff, που βρίσκεται μεταξύ της υπέροχης εξοχής Illawarra και μιας σειράς υπέροχων αμμώδεις παραλίες. Το Coledale έχει ένα υπέροχο νέο γενικό κατάστημα / newsagent, και ένα R. S.L. παρέχοντας γεύματα και δείπνα Πέμ, Παρ, Σαβ & Κυρ. Υπάρχει ένα δημοφιλές εστιατόριο, καθώς και 2 καφέ και ένα εκλεκτό κατάστημα κρασιού.

Δώστε στο σκυλί σας λίγο χρόνο διακοπών και στην παραλία του Sharky χωρίς λουρί. (Κατοικίδια ζώα κατόπιν διαρρύθμισης κατά την κράτηση Σημείωση · αυτό το ακίνητο δεν είναι περιφραγμένο).

Απολαύστε ένα μπάρμπεκιου στην παραλία στην παραλία Coledale, περιπολίες 7 ημερών το καλοκαίρι, με δωρεάν μπάρμπεκιου κάτω από τα περίφημα πεύκα Norfolk. Το Coledale φιλοξενεί μια ζωντανή μηνιαία αγορά (4η Κυριακή κάθε μήνα). Θα βρείτε εξαιρετικά φαγητά και βιοτεχνίες.

Οι Surfers θα χαρούν να ξέρουν ότι είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το Tommo, το Sharkys και το Boiler Room. Όχι πολύ περισσότερο από τους Peggy, McCauleys και Sandon Point.

Υπάρχει μεγάλη κολύμβηση με αναπνευστήρα γύρω από τις βραχώδεις ακρογιαλιές και κολπίσκους. Για μια μικρή χρέωση υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία.

Η χαλάρωση των διακοπών της χώρας από την παραλία - απολαύστε μια βραδιά φωτιά ...

Είμαστε 1 ώρα νότια του αεροδρομίου του Σίδνεϊ.
Ο σιδηροδρομικός σταθμός Coledale απέχει 5 λεπτά με τα πόδια, (μπορούμε να σας παραλάβουμε εάν δοθεί αρκετή προειδοποίηση)
Το πλυντήριο μπορεί να γίνει κατόπιν συμφωνίας
Καλά συμπεριφέρονται κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συμφωνίας κατά την κράτηση. (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η ιδιοκτησία αυτή ΔΕΝ είναι περιφραγμένη. Τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει να επιβλέπονται ή να βρίσκονται στο λουρί ή στο πηδάλιο ενώ βρίσκονται σε ακίνητα ανά πάσα στιγμή)

Ένας ολοκαίνουριος καναπές-κρεβάτι με εσωτερικό άνοιγμα είναι κατάλληλος για 2 παιδιά ή 1 επιπλέον ενήλικα. (Παρακαλώ σημειώστε - αυτή η ιδιοκτησία δεν είναι περιφραγμένη. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται πάντοτε κάτω από την επίβλεψη ενηλίκων)

Απαγορεύεται το κάπνισμα στα δωμάτια
Μπορείτε να επισκεφθείτε το στούντιο εργαστηρίου ξύλου στο ακίνητο και να δείτε πραγματικά έπιπλα που γίνονται και αποκαθίστανται.
Μια μεγάλη βιβλιοθήκη DVD για να απολαύσετε τα σεντόνια και τις πετσέτες που παρέχονται
Η αναχώρηση είναι 11. 00 π.μ. Το check in είναι 3. 00 μμ Αυτές μπορεί να ποικίλουν για την εξυπηρέτησή σας, αν το επιτρέπουν οι κρατήσεις.
Ανασηκώστε και χαλαρώστε!

Πρόσφατα σχόλια στο βιβλίο επισκεπτών μας:

"Σας ευχαριστώ για μια όμορφη" μίνι διάλειμμα "μέσα στην εβδομάδα. Οι όψεις, η πυρκαγιά και το λουτρό ήταν όλα εξαιρετικά. Θα θέλαμε να επιστρέψουμε ξανά και θα σας συστήσουμε! ", Sam, Dwayne, Wren & Mahli.
Goulburn, 15 Ιανουαρίου.

"Σας ευχαριστώ πολύ για μια υπέροχη διαφυγή στην πόλη! Και σας ευχαριστούμε και πάλι για την "περιοδεία αγορών" όταν φτάσαμε. :) "Surry Hills Girls. 15 Ιανουαρίου.

"Υπέροχο διάλειμμα κατά τη διάρκεια ενός μήνα στο Σίδνεϊ. Τράβηξε όλα τα κουτιά με την αντίθεση ανάμεσα στο τροπικό δάσος και τις παραλίες. Brad και Carol είστε τέλειοι οικοδεσπότες, ελπίζουμε να επιστρέψουμε! " Gudrun και Paul, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. 14 Νοεμβρίου

"Σας ευχαριστώ για μια υπέροχη διαμονή. Το εξοχικό είναι πολύ άνετο και μοντέρνο, η ηρεμία και οι φιλοξενούμενοι είναι υπέροχοι. Επίσης ευχαριστούμε που επιτρέψαμε στους φίλους μας να επισκεφθούν για μεσημεριανό γεύμα. Stephen & Allen ,. Σίδνεϊ 14 Νοεμβρίου.

Διαχειριστής καταλύματος

Brad Montague
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Pets are welcome. We ask that they are not left unsupervised unless by specific arrangement. Pets must not go on the bedding or furniture.
Pets must be washed and dried outside and sand-free prior to entering the apartment. They are not to be bathed inside.
Outdoor umbrella must be closed when not in use at all times. It becomes a hazard if left open as it flies off in wind.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος PID-STRA-10431

Σχετικά με την περιοχή

Wollongong

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Κόλντεϊλ, Wollongong) και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φρούριο Flagstaff Hill και Breakwater Lighthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Wollongong City Beach και Παραλία Sharky. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πάρκο Fairy Meadow Beach Park και Κέντρο Επιστημών Wollongong Science Centre and Planetarium. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Κολεντέιλ - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Αύστινμερ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Thirroul - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Sea Cliff Bridge - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σημείο με Θέα Bulli Lookout - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κόλντεϊλ: 5 λεπτά με τα πόδια
  • Σελχάρμπορ, Κουίνσλαντ (WOL): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Scarborough-Wombarra Bowling Club - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The HUB on Moore St - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Imperial at Clifton - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Altitude 1148 - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Panorama House - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 107 από 129 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 18 από 129 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 3 από 129 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 129 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 129 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

4,0/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,0/5

Φιλικό προς το περιβάλλον

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Adele D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful location so peaceful garden beautiful
Absolutely loved the space, garden birdsong and chooks. Very comfortable, would go back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Mark

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Great place to stay with fur babies
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Kathy W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Coleface hideaway
This little treasure has become an annual holiday spot for our family with pooch. A perfect private beach/forest getaway. Thank you Brad, Carol and Rory. See you again next time! The Westwoods
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Cat W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to escape
A lovely place to stay in Coledale - wonderful gardens and spotlessly clean and comfortable. I’ll be back when I can!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Jacquie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tranquil
Tranquil setting in the bush. Lovely and quiet.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Brad Montague

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a furniture maker and restorer. My workshop is situated on the property and can be viewed by appointment, or knock on the door if I am working and and have a look at my latest project. I make furniture to commission in a variety of styles and timbers and restore peices of all styles. I love restoring furniture to be useful and beautiful.
In my spare time I am a keen Skindiver, gardener and skier.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are minutes from the beach , and have a secluded Rainforest setting.

Coal face was the Original North Bulli mine. The original brick Portal can still be seen as it is slowly reclaimed by the forest. There is a fenced yard for companion pets.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Space, Privacy, tranquility, view, history, comfort and convienience.

Sit by the fire pit at night , listen to the ocean under the stars.

Enjoy the fruit in season from the Orchard, Oranges Manderins , Lemonades , Macademia nuts , fresh laid eggs if the chooks are co operating.

Soak in the indoor or outdoor bath and enjoy the view.

Sleep in on the hand made king size bed, so comfortable.

Enjoy a G and T on the Patio and watch the warm colours of the evening.

Netflix and chill, go to the beach , enjoy long walks on the beach and rocky headlands

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες