Ιδιώτης οικοδεσπότης

Pueblo Bonito Sunset Beach * Junior * 4. Θέρετρο 5 αστέρων * Θέα στον ωκεανό

Pueblo Bonito Sunset Beach * Junior * 4. Θέρετρο 5 αστέρων * Θέα στον ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Pueblo Bonito Sunset Beach Junior 4.5-Star Resort Ocean View

Πισίνα
Πισίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 23, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Pueblo Bonito Sunset Beach * Junior * 4. Θέρετρο 5 αστέρων * Θέα στον ωκεανό

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cabo San Lucas, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Quivira Golf Club5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒράχος El Arco9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα ντελ Ρέι9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Pueblo Bonito Sunset Beach * Junior * 4. Θέρετρο 5 αστέρων * Θέα στον ωκεανό

* Για περισσότερες αξιολογήσεις αυτής της μονάδας, ανατρέξτε στην άλλη λίστα μου # 352347.

Το Sunset Beach είναι ένα εκπληκτικό, όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο 4 αστέρων 5 αστέρων στο Cabo San Lucas του Μεξικού με όλες τις ανέσεις κάτω από τον ήλιο ... και τον ήλιο όλο το χρόνο! Πολύ κοντά σε όλη τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση στον ήλιο, αλλά οι κόσμοι διαχωρίζονται στον δικός του παράδεισο!

Το θέρετρο και οι γύρω δραστηριότητες περιλαμβάνουν κολύμπι, τένις, βόλτα στην παραλία, γκολφ παγκόσμιας κλάσης, ψάρεμα βαθέων υδάτων, παρακολούθηση φαλαινών (Dec-Mar), ψαροντούφεκο, αλεξίπτωτο, ιππασία ATV, σαφάρι τζιπ, ιππασία, φερμουάρ, καταδύσεις, κολύμπι δελφινιών , τζετ σκι, βαρκάδα, ψώνια, φαγητό, χορός, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα!

Μέχρι και 75% από τις χαμηλότερες δημοσιευμένες τιμές του θέρετρου και χωρίς φόρους ξενοδοχείων! (Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, κάντε κλικ στο 'Τιμές' παραπάνω.)

JUNIOR SUITE (ΣΤΟΥΝΤΙΟ) ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ & ΩΚΕΑΝΙΚΗ ΘΕΑ!

*** Αν ψάχνετε για μια μεγαλύτερη μονάδα (ή πολλαπλές μονάδες), απλά με ρωτήστε ή ελέγξτε οποιαδήποτε από τις άλλες μονάδες μου στο ίδιο θέρετρο που αναφέρονται εδώ με τους αριθμούς καταχώρισης: 352333, 351954 & 63189.

* Σημείωση: Τα GREAT WEEKS είναι προ-δεσμευμένα για την εξυπηρέτησή σας! Απολαύστε το προνόμιο να παίζετε το εντυπωσιακό νέο QUIVIRA GOLF COURSE - σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Jack Nicklaus - που άνοιξε στα τέλη του 2014 και διατίθεται ΜΟΝΟ στους επισκέπτες που διαμένουν σε ένα από τα θέρετρα του Pueblo Bonito στο Cabo !!!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αριθμός / τοποθεσία του δωματίου θα ανατεθεί κατά το check-in, όπως ακριβώς και κάθε τυπική κράτηση ξενοδοχείου (ειδικά αιτήματα που γίνονται δεκτά, αλλά δεν είναι εγγυημένα), αλλά θα έχετε μια αίθουσα προβολής με θέα στον ωκεανό.

Το JUNIOR SUITE είναι ένα μονόχωρο δωμάτιο με επιπλωμένο μπαλκόνι / αίθριο, μικρή κουζίνα (με φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο μικροκυμάτων, αλλά χωρίς φούρνο) και χώρο καθιστικού. Διαθέτει δύο διπλά κρεβάτια ή ένα king size κρεβάτι κατόπιν αιτήματος. Η νοικοκυριό μπορεί να σπρώξει τα δύο κρεβάτια μαζί και να τα κάνει ως έναν γιγάντιο βασιλιά, αν θέλετε. Η junior σουίτα με μικρή κουζίνα έχει 700 τετραγωνικά πόδια (συνολικά περιλαμβάνει μπαλκόνι / αίθριο).

Η πιο χαμηλή δημοσιευμένη τιμή του RESORT είναι εκτός εποχής $ 331 / νύχτα, η οποία φτάνει τα $ 2.317 / εβδομάδα. Τα ποσοστά τους είναι πολύ υψηλότερα κατά την περίοδο αιχμής (ειδικά μεταξύ της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς). Εάν νοικιάσετε από αυτούς, θα χρεώνουν επιπλέον επιπλέον χρεώσεις επισκεπτών για περισσότερους από 2 επισκέπτες που διαμένουν στη σουίτα, αλλά όχι με τα ενοίκια μου. Μισθώ από μένα και SAVE $ 1.000!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΛΟΓΗ WIFI ...
Το all inclusive πρόγραμμα γευμάτων είναι προαιρετικό και θα καταβληθεί απευθείας στο θέρετρο μετά την επίσημη μεταφορά της κράτησης στο όνομά σας. Απαιτούν ελάχιστη αγορά 3 διαδοχικών ημερών και πρέπει να καλύπτουν όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στην ίδια μονάδα. Οι τρέχουσες μειωμένες τιμές για την αγορά του all inclusive για 7 διανυκτερεύσεις και η πληρωμή πριν από την ημερομηνία άφιξής σας είναι περίπου $ 85 / νύχτα ανά ενήλικα, $ 70 / νύχτα για ηλικίας 12-17 ετών (ηλικίας 60+), $ 40 / -11 και δωρεάν για παιδιά ηλικίας 0-4. Οι τιμές μπορεί να είναι υψηλότερες για λιγότερο από 7 διανυκτερεύσεις και πολύ υψηλότερες αν περιμένετε μέχρι το check-in για αγορά. Ακόμη και αν επιλέξετε να μην αγοράσετε το all inclusive, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα (ή χρέωση δωματίου) για όλα τα εστιατόρια, μπαρ και υπηρεσία δωματίου. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά εξαιρετικά προσιτά εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα στο κέντρο του Cabo, μόλις 5 λεπτά με το ταξί από το θέρετρο! Η υπηρεσία WiFi περιλαμβάνεται δωρεάν με την επιλογή all inclusive, διαφορετικά κοστίζει $ 12 / ημέρα ή $ 6 / ημέρα πληρωθείσα πριν την άφιξη. Τα πακέτα WiFi καλύπτουν έως και 4 συνδεδεμένες συσκευές τη φορά.

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν: Κεντρικό κλιματισμό, επίπεδη οθόνη HDTV (αναβαθμισμένη το 2013) με δορυφορική λήψη και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα (με φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο). Όλα τα έπιπλα είναι φτιαγμένα από όμορφο ξύλο μαόνι και η διακόσμηση είναι όμορφα διακοσμημένη με πέτρινους τοίχους με φυσικούς γήινους τόνους. Η σουίτα περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία καμαριέρας δύο φορές την ημέρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση και προνόμια χρέωσης δωματίων σε τέσσερα θέρετρα του Pueblo Bonito στο Cabo (Rose, Blanco / Los Cabos, Pacifica και Sunset Beach). Το Pueblo Bonito προσφέρει ακόμα δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο Mercedes μεταξύ των θέρετρων τους, οπότε είναι μόνο 15 λεπτά με το λεωφορείο ή 10 λεπτά με ταξί στην ιδανική τοποθεσία για θαλάσσια σπορ και κολύμβηση στη Θάλασσα του Cortez! Το θέρετρο προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε, όπως 24ωρη υπηρεσία δωματίου, μενού μαξιλαριών και πολλά άλλα! Τα δωρεάν καροτσάκια γκολφ 24/7 θα σας οδηγήσουν από πόρτα σε πόρτα οπουδήποτε στην παραλία Sunset Beach.

Θα έχετε πρόσβαση σε μίλια από ιδιωτικές παραλίες και το Ευρωπαϊκό σπα και γυμναστήριο 16.000 τετραγωνικών ποδιών Sunset Beach, καθώς και όλες τις άλλες ανέσεις και εστιατόρια του Sunset Beach Resort & Spa, 5 αστέρων. Υπάρχει ένα μίνι μάρκετ και deli στο χώρο του ξενοδοχείου για την αποθήκευση της κουζίνας σας με φαγητό και ποτά. Για μεγαλύτερες αγορές τροφίμων, είστε μόνο 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το πλησιέστερο Costco ή City Club (δεν απαιτείται εγγραφή) μεγάλες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.

Το θέρετρο προσφέρει ένα πλήρες ($ 32) ή μισή ημέρα ($ 22) Kids Club (ηλικίας 4-11) με τέχνες και χειροτεχνία, παιχνίδια, δραστηριότητες πισίνας, ταινίες και πολλά άλλα - καθώς και 24ωρη υπηρεσία φύλαξης παιδιών - οι ίδιοι σε γαλήνη και ηρεμία απολαμβάνοντας την ομορφιά και την πολυτέλεια αυτού του εξαιρετικού θέρετρου και σπα!

Το Sunset Beach είναι διαμορφωμένο σε πλαγιά ενός λόφου με θέα σε ένα παρθένο τμήμα της μαλακής αμμουδιάς, έτσι ώστε η θέα στον ωκεανό να κόβει την ανάσα - συμπεριλαμβανομένων των πιο εντυπωσιακών ανατολών και ηλιοβασιλέματος.

Λόγω της ισχυρής υπαίθρου του Ειρηνικού Ωκεανού, δεν επιτρέπεται να κολυμπήσετε στον ωκεανό στην παραλία Sunset Beach. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές μαζικές πισίνες με pool bar και εκπληκτική θέα, όπως η παραθαλάσσια πισίνα και το νέο Sky Pool με εκπληκτική θέα στο όλο θέρετρο! Η απαλή, καθαρή άμμος στην παραλία Sunset Beach είναι ιδανική για μεγάλες βόλτες ή για απογευματινό παιχνίδι παραλίας βόλεϊ. Το θέρετρο προσφέρει ακόμη δωρεάν χρήση καμπάνων με ξαπλώστρες, και δίπλα στην πισίνα και στην παραλία!

Το Sunset Beach απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 15 λεπτά με το λεωφορείο λεωφορείων της Mercedes με τα ήρεμα κολυμβητικά νερά και τα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται στο Medano Beach και στη γειτονική μαρίνα σε κοντινή απόσταση από τα διάσημα νυχτερινά κέντρα του Cabo Wabo , Το Hard Rock Cafe, το Giggling Marlin και το El Squid Roe! Στις εγκαταστάσεις αδελφών Medano Beach (Rose & Blanco), μπορείτε να απολαύσετε την αποκλειστική πρόσβαση στο ιδιωτικό τμήμα Pueblo Bonito στην άμμο με ξαπλώστρες, καμπάνες και πλήρη σερβιτόρο - και μπορείτε ακόμη να χρεώσετε τα φαγητά και τα ποτά σας στο δωμάτιό σας πίσω στην Sunset Beach!

Εάν ανησυχείτε για την ανάγκη ακύρωσης της κράτησης ή για κάλυψη για ιατρική περίθαλψη ή εκκένωση, χαμένες ή καθυστερημένες αποσκευές, χαμένες πτήσεις και άλλα, συνιστώ προσιτή ασφάλιση ενοικίασης διακοπών από την Travel Guard (θυγατρική της AIG).

Το Cabo έχει υπέροχο καιρό και είναι ζεστό και ξηρό όλο το χρόνο. Επιπλέον, είναι μόνο περίπου 2-3 ώρες που φέρουν χρόνο από πολλές πόλεις γύρω από το U. S. Έτσι μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας στην παραλία ... ΔΕΝ σε ένα αεροπλάνο!


Λέξεις-κλειδιά: junior, junior σουίτα, jr σουίτα, condo, σουίτα, θέρετρο, ξενοδοχείο, πολυτέλεια, οικογένεια, στούντιο, παραλία, θέα στον ωκεανό, διακοπές, παραλία

Διαχειριστής καταλύματος

Owner / Property manager

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kid's Club and babysitting available.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed on balcony and outdoors.
Bookings made 14 days or less prior to the check-i

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Los Cabos

Αυτό το κατάλυμα (ξενοδοχείο διαμερισμάτων) βρίσκεται στην παραλία (Παραΐσο Εσκοντίντο, Los Cabos). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Quivira Golf Club και Μαρίνα ντελ Ρέι, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Medano και Κόλπος Κάμπο Σαν Λούκας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Παραλία Santa Maria και Cabo San Lucas Visitor Information Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cabo San Lucas, BCS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Quivira Golf Club - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βράχος El Arco - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα ντελ Ρέι - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa del Amor - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Medano - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Market Grill - 7 λεπτά με τα πόδια
  • La Nao - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Taquería el Compirri - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tazuna - 3 λεπτά με τα πόδια
  • The After - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Emily N.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
We love sunset beach
We love sunset beach! We have been there before but this time for a wedding. The staff is great, the food is great and the views are spectacular!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

8/10 Καλό

Ranillo M., Renton

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great seven day vacation except for a couple of things.
Everything was great except the room refrigerator was loud and air conditioning when shut off was still making loud knocking noise. Was able to fix refrigerator noise by unplugging it. They tried to fix air conditioning but to no avail. Restaurant, pool, and maid service were excellent.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

DAVID B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Unreturned items
We were the last ones at breakfast we went down the elevator realized we had forgotten A nice hat went up to the restaurant and we were told that there was no hat there. We went back to the room and checked to be sure we had left it at the restaurant and basically had to accuse them of stealing the hat before it was finally returned to us pretty sad. Then at the pool we left some magazines and some of my businesses paperwork we went to the room and when we came back it was all gone the Porter said somebody probably had taken it. It wasn’t till we called the manager he came down and once again everything was returned to us.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

10/10 Άριστο

Alexandria C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Such an amazing time!
We had the most amazing experience! The check in smooth and easy, and they even gave us a choice of a few different rooms/views to pick from! We used to live in Cabo but had never stayed on the pacific side and we are in love with it now! Would absolutely recommend staying here!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2021

10/10 Άριστο

Greg S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very relaxing stay
We had a wonderful time just relaxing and really enjoyed the gym every morning.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner / Property manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi, I am a former real estate agent in California and my wife owns a travel agency, specializing in discount international airfares and vacation packages. We take great pride in helping people travel to the most beautiful places in the world -- while saving money! I have a long list of 100% satisfied clients and repeat clients. Please allow me the opportunity to be of service to you. I am always happy to answer questions about Cabo! - Jeff

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The pools... the views... the architecture... the lobby... the suites... the location! Everything is magnificent! This resort is heaven on earth. The pool areas are spacious and magnificent, and the onsite restaurants offer plenty of tasty options for every taste. This secure gated resort is quiet, safe and exclusive -- without all of the noise and crowds like Medano Beach. Plus, the staff at Sunset Beach are wonderful, and the resort is conveniently located just a mile or two (5-10 minutes by taxi) from all the nightlife and watersports around downtown Cabo!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The resort is exclusive, quiet and beautiful, but only 5 minutes from downtown. Guests have full access and shuttles to all four Pueblo Bonito resorts in Cabo, including two resorts in the heart of Medano Beach. Sunset Beach has six separate pool areas, each more spectacular than the rest, with multi-level freeform pools and swim-up bars, poolside dining, Jacuzzis, and a beachside hydrotherapy pool. The resort offers 24 hour dining, tennis, spa services, a fitness center, sand volleyball, ping pong, and a full day kids club. Everything the discriminating traveler requires -- with or without children. The lobby is magnificent and includes a full time concierge desk for assistance with everything from restaurant reservations to golf, fishing, watersports, or land activities. There is even an onsite mini market, internet cafe, deli and chapel. For late night trips to the nightclubs in downtown Cabo, it's only $14 per car for a taxi ride to or from the resort! It's the best of both worlds: tranquil and beautiful at the resort, but just a short distance to all of the fun and activities around downtown and Medano Beach!

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων