Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Mt Tully Αγροικία και Φύση Καταφύγιο

Mt Tully Αγροικία και Φύση Καταφύγιο

Συλλογή φωτογραφιών για Mt Tully Farmhouse and Nature Reserve

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 25, κουμπί
Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 25, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Mt Tully Αγροικία και Φύση Καταφύγιο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Stanthorpe, QLD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Granite Belt16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών Stanthorpe Visitor Information Centre16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑθλητική Λέσχη Stanthorpe Sports and Country Club19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Mt Tully Αγροικία και Φύση Καταφύγιο

Mt Tully εξοχικό σπίτι είναι ιδανικό για ρομαντικά ζευγάρια, δύο ζευγάρια ή φίλους. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η απόλυτη ιδιωτικότητα: σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα εξοχικά σπίτια της περιοχής, είναι το μόνο κτίριο στο ακίνητο, προβάλλεται από το θάμνο και είναι πολύ μακριά από το δρόμο με φυλασσόμενη κίνηση. Θα δείτε άλλους ανθρώπους μόνο αν θέλετε!

Με δύο ιδιωτικά υπνοδωμάτια και ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι στο σαλόνι, είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για μια μικρή ομάδα φίλων να απολαύσουν ένα καταφύγιο για το Σαββατοκύριακο ή ως βάση για μεγαλύτερες διακοπές για να εξερευνήσετε τα εθνικά πάρκα, τα οινοποιεία και άλλα αξιοθέατα της ζώνης γρανίτη. Πολλοί άνθρωποι απλά απολαμβάνουν την άνεσή τους στους ζεστούς καναπέδες δίπλα στο τζάκι και χαλαρώνουν στο γαλήνιο περιβάλλον.

Για τους έντονους φυσιολάτρες, είναι ένα θαυμάσιο μέρος από μόνη της και μια καλή βάση για να δείτε κάποια μοναδική άγρια φύση κοντά. Το Εθνικό Πάρκο Girraween με τα μεγάλα αγριολούλουδα, τα μονοπάτια πεζοπορίας και τους κολπίσκους είναι εύκολο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το εξοχικό σπίτι απέχει μόνο δέκα λεπτά σε έναν πεζόδρομο από το Stanthorpe με καταστήματα, καφετέριες και γκαλερί. Τα οινοποιεία και τα εστιατόρια είναι ακόμα πιο κοντά.

Μπορείτε να οδηγήσετε δεξιά στην πόρτα και το εξοχικό σπίτι είναι σε ένα επίπεδο, έτσι ώστε τα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα θα το βρει άνετο και άνετο.

Παρέχονται κλινοσκεπάσματα, πιατικά, τσάι και καφές και βασικές πρωινές προμήθειες.

Το φθινόπωρο μέχρι το χειμώνα έχει γίνει η πιο δημοφιλής εποχή για τους επισκέπτες της ζώνης γρανίτη, καθώς οι άνθρωποι απολαμβάνουν την ευκαιρία να νιώσουν κρύο και να χαμογελάσουν μπροστά σε μια φωτιά. Ειδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν κρασί, φαγητό και μουσική είναι το επίκεντρο για πολλούς επισκέπτες. Το Mt Tully Cottage είναι ιδανικό για επισκέψεις το χειμώνα και θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση μπροστά για μεγάλα Σαββατοκύριακα και ειδικές εκδηλώσεις σε αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, Springtime (Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος) είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή εδώ. Τα αγριολούλουδα είναι πολύχρωμα, τα πουλιά είναι ενεργά, οι νύχτες είναι ακόμα αρκετά κρύες, και οι μέρες είναι ευχάριστες και λίγο μακρύτερες. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να καθίσετε στη βεράντα (αυτή την άνοιξη παρακολουθήσαμε μπλε wrens τρέφοντας τους νέους) ή περπατώντας στα εθνικά πάρκα με τη μέρα και snuggling μέχρι τη νύχτα.

Έχουμε πραγματικά απολαύσει τις επισκέψεις μας και στο καλοκαίρι. Οι μέρες είναι ζεστές, αλλά πολύ πιο δροσερές από τις Brisbane, και μέσα στο εξοχικό σπίτι μοιάζει με ένα δροσερό καταφύγιο. Το επίδομα είναι τα μακρά, δροσερά βράδια που κάθεται έξω με κρασί και δείπνο για μπάρμπεκιου, βλέποντας αστέρια ή το φως του φεγγαριού, ή μερικές φορές τη συγκίνηση μιας καταιγίδας καλοκαιριού. Ενώ η ακτή είναι ζεστή, πολυάσχολη και γεμάτη, το Mt Tully είναι ήσυχο, χαλαρό και δροσερό, και μερικές μεγάλες τρύπες κολύμβησης δεν είναι πολύ μακριά.


Το εξοχικό σπίτι

Τα πάντα στο εξοχικό σπίτι είναι υψηλής ποιότητας για τους απαιτητικούς επισκέπτες. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι φιλόξενα καταφύγια για ρομαντισμό, ανάπαυση και ανάγνωση, με υπέροχα άνετα queen κρεβάτια, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και καλές προσωπικές λάμπες ανάγνωσης. Ανοίξτε τις κουρτίνες και μπορείτε να δείτε δέντρα, πουλιά και ουρανό από το κρεβάτι σας
 
Το εξοχικό σπίτι είναι ζεστό σε δροσερό καιρό, με το ξύλινο καυστήρα καύσης κάνοντας το πραγματικά ζεστό. Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι μια δροσερή υποχώρηση και είναι πάντα μια ευχάριστη θερμοκρασία.

Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει δύο άνετους καναπέδες, εκ των οποίων το ένα διπλώνει σε ένα διπλό κρεβάτι. Ένα CD player, τηλεόραση με βίντεο και DVD, βιβλία και παιχνίδια παρέχονται για την ψυχαγωγία σας. Στα ντουλάπια θα βρείτε επίσης ένα τραπέζι γεφυρών και οπαδούς.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και φούρνο μικροκυμάτων με φούρνο μικροκυμάτων που μαγειρεύει εξαιρετικά ψητά, έτσι ώστε οι γκουρμέ μαγειρέτες θα απολαύσουν τον εαυτό τους. Υπάρχουν πολλά υπέροχα τοπικά προϊόντα σε κοντινή απόσταση.

Το τραπέζι μπορεί να είναι όμορφα διαμορφωμένο για δείπνα με κεριά για δύο ή έξι, και υπάρχει μια άφθονη προσφορά γυαλιών για γευσιγνωσία κρασιού!

Ένα μπάρμπεκιου με κουκούλα στη βεράντα είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για καλοκαιρινές νύχτες, μεγάλα πρωινά και μεγάλα γεύματα το χειμώνα. Τα τραπέζια και οι καρέκλες στη βεράντα είναι ιδανικά για πρωινό καφέ και παρατήρηση πουλιών, χαλαρωτικά γεύματα και πικρή μπύρα ή σαμπάνια κατά το ηλιοβασίλεμα. Ένα κομψό και ευρύχωρο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με θέρμανση για δροσερές βραδιές.

Στο πόδι

Δέκα έξι εκτάρια (τριάντα επτά στρέμματα) από φυσικές εκτάσεις και εκτάσεις γρανίτη περιβάλλουν το εξοχικό σπίτι. Ο θάμνος προστατεύεται ως καταφύγιο φύσης, καθώς αποτελεί μέρος ενός σημαντικού φυσικού διαδρόμου και περιέχει σπάνια οικοσυστήματα.

Σύντομα μονοπάτια πεζοπορίας οδηγούν μέσα από τον θάμνο και, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, δείχνουν μια πληθώρα αγριολούλουδων. Τις άλλες φορές, κοιτάξτε προσεκτικά κρυφές ορχιδέες και μικροσκοπικά λουλούδια
 
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε απλά κάθεται σε ένα ογκόλιθο γρανίτη σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα. D Θυμηθείτε τα κιάλια! Τα πουλιά που συνήθως βλέπουν και ακούνε από τη βεράντα ή κοντά σε αυτά περιλαμβάνουν βότσαλα, σκνίπες, αγκάθια, σκουλήκια με κούκος, σφυρίχτρες, φαντασίδες, ξυλόγλυπτα, λωρίδες, σπονδυλικές στήλες και άλλα μέλιτα, μαυροκέφαλοι και μαύρα κακάο.

Wallabies και wallaroos, marsupial ποντίκια, ringtail και βρύση possums και ζάχαρη ανεμόπτερα έχουν δει όλα μακριά από το εξοχικό σπίτι.

Όταν είστε έτοιμοι για μια εκδρομή, Mt Tully Cottage είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της ζώνης γρανίτη. Θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μια εβδομάδα στην αρένα αν σας αρέσει το περπάτημα, το φαγητό και το ποτό (ή όλα αυτά). Δείτε για λεπτομέρειες τα πολλά τουριστικά αξιοθέατα και ειδικές εκδηλώσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων μουσικής και εκδηλώσεων κρασιού.

Για τους επισκέπτες στο εξωτερικό, μπορείτε να δείτε πολλές πραγματικές Αυστραλία σε εύκολες ημερήσιες εκδρομές - συμπεριλαμβανομένων των χωρών προβάτων και βοοειδών, των εθνικών πάρκων, των περιοχών φρούτων και αμπελουργικών εκτάσεων και των χαρακτηριστικών χωριών της χώρας.

Τα οινοποιεία μέσα σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το εξοχικό σπίτι περιλαμβάνουν Whisky Gully, Hidden Valley και Symphony Hill.
Εάν οδηγείτε, δεν είστε μακριά από πολλά θεαματικά και εύκολα προσβάσιμα εθνικά πάρκα στο Queensland και πέρα από τα σύνορα της Νέας Νότιας Ουαλίας. Το Girraween (20 λεπτά με το αυτοκίνητο) είναι το πλησιέστερο πάρκο. Εκεί μπορείτε να πικνίκ, να κάνετε σύντομες βόλτες ή μεγαλύτερες πεζοπορίες ή να βάλετε τα πόδια σας στο κρύο νερό! Αυτά τα κοντινά πάρκα έχουν εκπληκτικές ομορφιές με τεράστιους ορίζοντες γρανίτη (ο Bald Rock είναι ο μεγαλύτερος βράχος από γρανίτη στην Αυστραλία), σαφείς ρέγγες και αρωματικά δάση από ευκαλύπτους. Τα αγριολούλουδα είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των εθνικών πάρκων Girraween, Boonoo-Boonoo και Bald Rock, ειδικά από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο. Το Sundown National Park είναι επίσης κοντά για ένα μεγαλύτερο ημερήσιο ταξίδι.

Αν σας αρέσει η ποδηλασία, φέρετε ένα pushbike και απολαύστε μια μεγάλη ιππασία σε ήσυχους, γραφικούς σφραγισμένους ή ασφράγιστους δρόμους. Σε ένα ποδήλατο βουνού, μια μικρή προσπάθεια θα σας οδηγήσει στο Girraween, ή ένα μικρότερο κύκλωμα θα σας οδηγήσει σε μια αναζωογονητική βόλτα γύρω από τον δρόμο Eukey μετά το Storm King Dam και πίσω.



Διαχειριστής καταλύματος

Jolene
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Μάουντ Τάλι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Μάουντ Τάλι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Severn Brae Estate και Whiskey Gully Wines, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Καταφύγιο Φύσης της Καλύβας του Όρους Tully και Φυσικό Καταφύγιο Greenhood Ridge.
Χάρτης
Stanthorpe, QLD

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταφύγιο Φύσης της Καλύβας του Όρους Tully - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εθνικός Δρυμός Girraween National Park - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Granite Belt - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Stanthorpe Visitor Information Centre - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητική Λέσχη Stanthorpe Sports and Country Club - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Στάνθορπ: 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Brass Monkey Brewhouse - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zest Pastries - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Little Larder - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jamworks Gourmet Foods - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Foxy's Bakery - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 90 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,6/10

Παροχές

9,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Julie P., Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our Favourite Retreat
This was our second stay at Mt Tully. We relaxed as soon as we walked in the door! The cottage is so quiet, no wifi and the ability to self cater and retreat from the world is so wonderful! A nice walk up the hill on the property (no need to trek through national parks) and not far from our fave winery and restaurant for lunch (St Jude’s ) We needed this and will be back. P.S. thank you for the unscheduled cold weather . Was lovely to light the fire!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Mary R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mt Tully Cottage
A quiet secluded spot. Everything you could need was supplied in this bush retreat.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Catherine G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mt Tully
A great spot. We'll be back
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Karin K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely bushland retreat
Very quiet and relaxing. Everything we could have needed was supplied. Very clean and comfortable.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Craig

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Very comfortable , great fire place , very private and only 10 minutes to town. Very close to Girraween. Nice walks around the property. Will be back next winter
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jolene

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων