Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΛΙ - ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΛΙ - ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Συλλογή φωτογραφιών για THE PERFECT FAMILY HOLIDAY HOME IN PEARL BEACH

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΛΙ - ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 12 άτομα350 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pearl Beach, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλιακή Λέσχη Ettalong Diggers Club9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠατόνγκα Μπιτς11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Turo Reserve22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Toilet

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 4

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΛΙ - ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Δεχόμαστε κατ 'ανώτατο όριο 8 ενήλικες και 4 παιδιά - συνολικά 12 άτομα το ανώτερο. Μην κάνετε κράτηση για ομάδα έως 8 ενηλίκων.
Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμη για την άνεση των επισκεπτών μας.

Αυτό το υπέροχο ακίνητο συνεχίζει να λειτουργεί με την ίδια φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όπως πάντα μετά από την πρόσφατη ανακαίνισή του. Η κομψή αυταπάρνηση και η ιδιωτικότητα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Wallara παραμένουν και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε όλους τους νέους πελάτες μας καθώς και αυτούς που επιστρέφουν για άλλη μια φορά.

Caroline & Dominique



WALLARA VIDEO

Εάν θέλετε να δείτε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με την εμπειρία Wallara, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή μηνύματος" (κοντά στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας) και θα σας στείλουμε το σύνδεσμο.
Παρακολουθήστε το βίντεο στο Youtube

& Δείτε τη νέα ιστοσελίδα μας

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σχεδιασμένο από τους Connor + Solomon Architects και παρουσιάστηκε στο εξώφυλλο πολλών εθνικών περιοδικών το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Australian Home Beautiful του Δεκεμβρίου 2012, αυτό το καταπληκτικό σπίτι βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 100μ από την παραλία, το καφέ και την παιδική χαρά και αποτελείται από δύο ξεχωριστά Hamptons στυλ, πατάρια πατάρι που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 12 άτομα (έως 8 ενήλικες και 4 παιδιά). Κάθε περίπτερο έχει δικό του χώρο καθιστικού και το κεντρικό περίπτερο διαθέτει επίσης ξεχωριστό καταφύγιο για παιδιά. Καθένα από αυτά τα τρία ξεχωριστά καθιστικά διαθέτει τηλεόραση LCD, Foxtel και DVD, AC, θέρμανση και ανοικτή φωτιά.

Ένα τεράστιο ποσό σκέψης έχει πάει στη δημιουργία ενός παραθεριστικού περιβάλλοντος στην παραλία που έχει όλα.

Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάζονται επαγγελματικά με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια με την αρχική τέχνη και έπιπλα από τους Mark Tuckey, Koskela και CoCo Republic.

Η κουζίνα είναι ένα όνειρο γκουρμέ με όλα όσα θα χρειαστεί να μαγειρέψουν για μεγάλες ομάδες και να διασκεδάσουν με στυλ. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε κατά την παραμονή σας στη Wallara, καθώς παρέχουμε μια πλήρη γκάμα μαγειρικών σκευών και σκευών που θα σας επιτρέψουν να μαγειρέψετε κάθε γεύμα που επιθυμείτε. Η κουζίνα σχεδιάστηκε με το μαγείρεμα για μεγάλες ομάδες στο μυαλό - με τις μάζες του χώρου στον πάγκο και την εγκατάσταση που επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να βοηθήσουν χωρίς να πάρει στο δρόμο. Θα απολαύσετε επίσης μια πλήρη σειρά από κορυφαία είδη πιάτων, μαχαιροπίρουνα και είδη υάλου. Το μηχάνημα καφέ Delonghi χρησιμοποιεί πραγματικούς κόκκους καφέ και τα αλέει στο προτιμώμενο περιβάλλον σας, ενώ ο αφρός γάλακτος κάνει ένα εξαιρετικό καπουτσίνο.

Υπάρχει ένα εξωτερικό τραπέζι 10 θέσεων που θα φιλοξενήσει μεγάλα γεύματα διακοπών με την οικογένεια και τους φίλους. Υπάρχει επίσης ένας τεράστιος υπαίθριος καναπές Eco με θέα ένα πυράκτιο Robert Plumb πυρκαγιάς. Ο κήπος μας είναι όμορφα σχεδιασμένος από τα τοπία τοπίου, έχει γκαζόν σε επίπεδο, πλούσια φυτά και ένα όμορφο υπαίθριο ντους με κεφαλές ντους βροχής για να ολοκληρώσετε μια υπέροχη μέρα στην παραλία. Τη νύχτα οι κήποι φαίνονται καταπληκτικοί με έξυπνο φωτισμό σχεδιασμένο για μέγιστη ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά ενθαρρύνονται και η ιδιοκτησία έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε - κούνια, καρέκλα, πλαστικά πιάτα και κύπελλα, παιχνίδια και όλα τα παιδιά Foxtel. Ο κήπος είναι επίπεδος, πλήρως περιφραγμένος και φιλικός για τα παιδιά.

Το Wallara είναι ιδανικό για 2 έως 3 οικογένειες. Είναι επίσης ιδανικό για ένα Σαββατοκύριακο γιόγκα με καθηγητή γιόγκα που είναι έτοιμος να διδάξει στο ακίνητο ή στην κοντινή αίθουσα.

Δείτε τον ωκεανό από την πίσω πύλη και ακούστε τα κύματα από αυτή την κομψή όαση στην παραλία.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ - ΠΡΙΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:
Αυτή η ιδιοκτησία ΔΕΝ είναι σπίτι συμβαλλόμενων μερών. Το Συμβούλιο, η Αστυνομία και η τοπική κοινότητα έχουν αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά τον θόρυβο και την προσβλητική συμπεριφορά. Σύμφωνα με το άρθρο 268 του νόμου περί πράξεων προστασίας περιβάλλοντος του 1997, ένας καταγγέλλων μπορεί να επιτύχει να λάβει εντολή μείωσης του θορύβου από το τοπικό δικαστήριο κατά του παραβάτη. Ισχυρά πρόστιμα ισχύουν.

Οι διαμορφώσεις των κρεβατιών έχουν ως εξής:

Το κύριο περίπτερο
- 2 υπνοδωμάτια στον κάτω όροφο με κρεβάτι queen size.
- Στον επάνω όροφο υπάρχουν 4 μονά κρεβάτια.
Στην πτέρυγα του στούντιο
- ένα βασιλικό κρεβάτι στον επάνω όροφο
- και ένα μονό κρεβάτι και υπνοδωμάτιο κάτω.
Υπάρχει επίσης μια φορητή βρεφική κούνια διαθέσιμη εάν χρειαστεί.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

PEARL BEACH:

Το Pearl Beach είναι ένα μικροσκοπικό χωριό του National Trust όπου διατηρείται η ζωή με όλη τη γοητεία και τη φιλικότητα του. Περιτριγυρισμένο από το Εθνικό Πάρκο Νερού του Μπρίσμπεϊν, το καταπράσινο κουβούκλιο σκουπίζει προς τον ωκεανό και τη χρυσή καμπύλη μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Νέας Νότιας Ουαλίας. Λιγότερο από 300 σπίτια και περιορισμοί ανάπτυξης που εμποδίζουν τα διαμερίσματα και την περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη, το Pearl Beach έχει και θα παραμείνει αργός ρυθμός και μοναδικά χαλαρωμένος. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την κάθοδο σας κάτω από τον άνεμο δρόμο στην παραλία Pearl θα αισθανθείτε τα επίπεδα στρες σας να πέφτουν. Ο εξαιρετικός συνδυασμός της παραλίας και της φύσης είναι μοναδικός, ιδιαίτερα τόσο κοντά στο Σίδνεϊ.

Για την ενεργητική, μια βόλτα μέχρι τον καταρράκτη ή μέσω του Εθνικού Πάρκου στην Πατόνγκα είναι γεμάτη ομορφιά και μεγάλη άσκηση. Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι περίπατοι στο εθνικό πάρκο Brisbane Waters και στο εθνικό πάρκο Bouddi μέσα σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Για όσους θέλουν μια πιο χαλαρή διαμονή, μια βόλτα στο Arboretum, κατά μήκος της παραλίας ή πέρα από το rock-pool και γύρω από το ακρωτήριο για θέα προς το Palm Beach μπορεί να είναι πιο ελκυστική. Υπάρχει επίσης μια πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα bowling green και δημόσια γήπεδα τένις. Η παραλία φροντίζει για εκείνους που θέλουν επίπεδη, ήρεμο νερό (νότιο άκρο - κοντά στην Wallara) ή κύματα (βόρειο άκρο).

Ακριβώς επειδή είστε έξω από την πόλη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε οποιαδήποτε από τις δημιουργίες σας ανέσεις. Υπάρχει ένα καλά αποθηκευμένο κατάστημα, ένα γκουρμέ καφενείο που κάνει εξαιρετικό καφέ και τρώει ή παίρνει μακριά φαγητό.

Υπάρχει ακόμη και το φημισμένο "Pearls on The Beach", ένα πλήρως αδειούχο εστιατόριο που κάθεται στην άκρη της άμμου με εκπληκτική θέα.

Αν θέλετε να φάτε και να χρησιμοποιήσετε τη γκουρμέ κουζίνα της Wallara, τότε θα βρείτε Coles και Woolworths, πολλά καταστήματα μπουκαλιών και ένα μεγάλο αριθμό φρέσκων καταστημάτων θαλασσινών μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Umina. Υπάρχει επίσης μια σειρά από απομακρύνει και επιλογές παράδοσης στο σπίτι σε Umina και Woy Woy που θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ WALLARA:

- 30 δευτερόλεπτα με τα πόδια από την παραλία
- 15 δευτερόλεπτα με τα πόδια στο καφέ και το κατάστημα
- 30 δευτερόλεπτα με τα πόδια από το Pearls on The Beach, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της κεντρικής ακτής
- 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγευτικό περίπατο Arboretum
- 5 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο Pearl Beach στην πίστα Patonga
- 5 λεπτά με τα πόδια από τα γήπεδα τένις
- 10 λεπτά με την όμορφη Patonga με το ψαροχώρι ψαροχώρι, γκαλερί τέχνης και hamptons στιλ παμπ με θαλασσινά μπύρα garen
- 10 λεπτά σε ένα μεγάλο αριθμό όμορφων περιπάτων του Εθνικού Δρυμού με ποικίλες αποστάσεις και δυσκολία για να καλύψουν όλες τις ικανότητες
- 10 λεπτά για το Brisbane Waters για βαρκάδα και ψάρεμα
- 15 λεπτά για να σερφάρετε στην παραλία στο Killcare
- 15 λεπτά με τα Bells, ένα άλλο από τα ωραιότερα εστιατόρια στην κεντρική ακτή
- 20 λεπτά για το Terrigal και για τα ψώνια στο Erina Fair


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ:

- Γκολφ
- Παρατήρηση φαλαινών
- Μεγάλες παραλίες σερφ
- Εθνικά πάρκα
- Ιππασία
- Αλιεία βαθέων υδάτων
- Ψώνια
- Γκουρμέ εστιατόρια
- Γιόγκα

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ WALLARA

- Μέγιστη χωρητικότητα 12 ατόμων και μέγιστη ηλικία 8 ενηλίκων (εκτός εάν εγκριθεί γραπτώς από τους ιδιοκτήτες)
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Όχι κατοικίδια ζώα (μεγάλα ή μικρά)
- Δεν υπάρχουν συμβαλλόμενα μέρη ή γάμοι - δεν επιτρέπεται ποτέ περισσότεροι από 8 ενήλικες στους χώρους
- Ο θόρυβος πρέπει να διατηρείται σε επίπεδο που να συμβαδίζει με μια κατοικημένη περιοχή.
- Το ομόλογο των $ 1.000 λαμβάνεται μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία check-in. Το Bond είναι πλήρως επιστρέψιμο εντός 14 ημερών από το check out, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παραβιαστεί οι πολιτικές Wallara και δεν έχει προκληθεί ζημιά στο σπίτι, στους κήπους του ή στο περιεχόμενό του.

Check in και check out -
Check-in: 3. 00μμ
Check-out: 10 π.μ.

Μπορεί να κανονιστεί νωρίτερα check-in ή αργότερα check-out κοντά στις ημερομηνίες κράτησης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έρχονται σε σύγκρουση με άλλους επισκέπτες

Οι φροντιστές της Wallara ζουν σε μικρή απόσταση από το σπίτι και εξασφαλίζουν ότι το σπίτι είναι καθαρό και καλά εξοπλισμένο και ότι οι πολιτικές τηρούνται από τους καλεσμένους μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Michelle
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Parties and Functions are strictly prohibited

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Pets on request and at an additional fee of $60

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Disturbance to our neighbours, including excessive noise, is prohibited and may result in termination of rental and loss of bond.
Damage, breakages, theft and loss are the tenants responsibility during their stay
Fireplace / Wood : Heavy fines could be applied by Central Coast Council if you do not follow local fire restrictions of that day.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Parties and Functions are strictly prohibited
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος PID-STRA-1340

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Περλ Μπιτς

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Περλ Μπιτς) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Deepwater Plaza και Εμπορικό Κέντρο Erina Fair, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Παραλία Terrigal και Εθνικός Δρυμός Brisbane Water National Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Αναψυχής Umina και Πάρκο Ερπετών Australian Reptile Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Pearl Beach, NSW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Pearl - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Umina - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλιακή Λέσχη Ettalong Diggers Club - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πατόνγκα Μπιτς - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Turo Reserve - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γόι Γόι: 15 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο του Σίδνεϋ (Syd): 98 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pie Face - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Umina Beach Cafe - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wandee Thai Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harry Rainbow Chinese Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 95 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Matthew R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Experience
Such a wonderful house in the most amazing location. Everything we needed at our fingertips - super clean, beautifully furnished and a very welcoming host. Just a minute to the beach, cafe and restaurant. Absolutely perfect in every way!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Tracey B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect family holiday
What a stunning property! Wallara is so beautifully designed and equipped with everything you could need for a perfect stay. The gardens are gorgeous and eating dinner under the fairy lights makes it all the more special. Such a relaxing space and blissful holiday. Can't wait to come back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Susan T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
So close to the beach
Beautiful property, great for extended family.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kerryn R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely girls weekend
Had a lovely relaxing stay for girls weekend away. Fantastic location only short walk to shop, cafes and beach. Home is very comfortable, kitchen very well equipped, lots of games for kids. Only negative no fly screens on the windows.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Lara L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic house amazing location
Stayed 2 nights to celebrate family birthday. Amazing house that was the prefect for the family to spend some time together. Comfortable and well-equipped. Owner was friendly and helpful.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michelle

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Pearl Beach is a little village nestled in the Brisbane Water National Park with magnificent walks to it's north and south.
The beach sparkles in the sunlight but is skirted by beautiful trees so finding shade and time to think is effortless.
Small and accessible as it is a short 90mins drive north of Sydney

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Wallara Pearl Beach holiday house is less than a minute walk to Pearl Beach, Amalfi's restaurant on the Beach and Pearly's Beach General Store & Cafe. It is a wonderful place for families (with kids) and big groups. This magnificent property continues to operate with the same friendly and efficient service. The stylish informality and privacy that has been the hallmark of Wallara also remains, and we look forward to welcoming all of our new guests as well as those returning once more.
Fully equipped with all your needs for a relaxing beach side holiday Wallara makes the perfect idyllic family retreat

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων