Cozy House w / Περιποιημένη αυλή και Mountain Peek

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Cozy House w / Περιποιημένη αυλή και Mountain Peek

2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Renton, WA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕταιρεία Boeing5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαStarfire Sports Complex (συγκρότημα ποδοσφαιρικών γηπέδων)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Westfield Southcenter Mall7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣιάτλ, Ουάσινγκτον (SEA-Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ - Τακόμα)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy House w / Περιποιημένη αυλή και Mountain Peek

Όμορφα ανακαινισμένο σπίτι του 1948 που βρίσκεται στην γειτονιά Earlington στο Renton. Με μια απίστευτα βολική τοποθεσία, βρίσκεστε κοντά σε πολλούς
τους κύριους αυτοκινητοδρόμους, το κέντρο της πόλης, το διεθνές αεροδρόμιο SeaTac, καθώς και σημαντικά και τοπικά καταστήματα και τοποθεσίες δραστηριοτήτων. Το σπίτι είναι άνετο αλλά διαθέτει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε μέσα και έξω. Μέσα στο εσωτερικό, γυρίστε πίσω στο ανοιχτό καθιστικό για δείπνο και μια ταινία, ή κάντε μια βόλτα στην αυλή 1/4 στρεμμάτων και απολαύστε μια ματιά στο Mount Rainier. Αυτό το μικρό μέρος είναι μια μεγάλη μίνι απόδραση!


ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Αυτό το άνετο μικρό σπίτι διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, όπως πλήρες σαλόνι, υπνοδωμάτιο και χώρο κουζίνας. Μεγάλο σαλόνι με πλήρη καναπέ σε τομή, ξυλόφουρνο, τηλεόραση Smart 50 ', διαδίκτυο και διάφορα παιχνίδια και εξοπλισμό άσκησης, υπάρχει ακόμη και ένα φορητό κλιματιστικό, αν χρειαστεί. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο με ένα queen-size κρεβάτι που διαθέτει επιπλέον πλυντήριο με αφρό μνήμης, αποθήκευση ντουλάπας και σίδερο / σιδερώστρα. Η άλλη κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα κρεβάτι την ημέρα που αποσταλεί σε δύο μονά κρεβάτια έκαστο με στρώμα αφρού μνήμης και επίσης διαθέτει ντουλάπα αποθήκευσης. Παρέχονται κλινοσκεπάσματα μπάνιου και βασικά προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Η κουζίνα διαθέτει όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη, σερβίτσια και χώρο για 4 άτομα, καθώς και μερικά βασικά συστατικά μαγειρικής. Η εξωτερική αυλή είναι μεγάλη και ευρύχωρη για μια ωραία βραδιά γύρω από την πυρκαγιά και σε σαφή βράδια μπορείτε να πάρετε μια μικρή ματιά στην κορυφή του Mt Rainier. Προχωρήστε στο λόφο για να φτάσετε στο I-405 ή να φτάσετε στο I-5 μέσα σε λίγα λεπτά - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Renton Landing (καταστήματα, εστιατόρια κ.λπ.), το Αεροδρόμιο Seatac ή το Southcenter Mall. Αν είστε αεροπόρος ή ενθουσιώδης, το ακίνητο βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το δημοτικό αεροδρόμιο Renton και το εργοστάσιο Boeing 737 και 10 λεπτά από το Boeing Field και το Μουσείο Πτήσης. Εάν είστε ψαράς, είστε μόλις 10 λεπτά μακριά από το Coulon Park Boat Launch στη Λίμνη Ουάσινγκτον. Εάν σας αρέσουν ακόμα περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες, υπάρχουν πολλά αλιευτικά και πεζοπορικές περιοχές μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να μπορείτε να πάτε για μια βόλτα κατά μήκος του μονοπατιού του ποταμού Cedar, όπου αδειάζει στη Λίμνη Ουάσιγκτον και ακολουθεί το ποτάμι για μίλια στο πλακόστρωτο ποδήλατο και τον πεζόδρομο με πολλές μεγάλες περιοχές αλιείας μύγα στο μεταξύ. Είτε η δουλειά του είτε το παιχνίδι αυτού του τόπου θα έχει κάτι για όλους.

Παρακαλώ σημειώστε: Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα / Σκύψιμο οποιουδήποτε είδους, Κατοικίδια, Πάρτι και εκδηλώσεις.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑΣ

Οι επισκέπτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο σπίτι, με εξαίρεση το γκαράζ και τη σοφίτα που θα χρησιμοποιηθούν για συντήρηση και αποθήκευση. Το υπόλοιπο του ακινήτου είναι ελεύθερο να περπατήσει και να απολαύσει. Θα υπάρχουν επιπλέον οδηγίες για τους επισκέπτες που ζητούν να χρησιμοποιήσουν την πυρκαγιά στην πίσω αυλή ή / και στο τζάκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε πριν από τη διαμονή σας, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε.


ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας όλο το 24ωρο. Για τις ριπές για check-in και check-out θα έχει εξατομικευμένο κωδικό κλειδιού για το κλείδωμα του ηλεκτρονικού πληκτρολογίου για να μπείτε στο σπίτι. Κατά την κράτηση θα παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες για check-in / check-out. Οι τηλεφωνικοί μας αριθμοί θα παρέχονται επίσης κατά το check-in. Για να επικοινωνήσετε μαζί μου (κλήση / κείμενο) με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πάντα θα υπάρχει κάποιος στην περιοχή για να σας βοηθήσει αν χρειαστεί.


ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ

Αυτή η ιδιοκτησία είναι ευρύχωρη και απαιτεί μηνιαία καθήκοντα εξωραϊσμού, καθώς και να κόβετε και να κρατάτε την περιοχή καθαρισμένη για την απόλαυσή σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.


Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ 'αυτή τη γειτονιά και έχω ζήσει εδώ και 33 χρόνια από την παιδική μου ηλικία μέχρι να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια και πέρασα τα καλοκαίρια μου ως παιδική μύγα που αλιεύει τον ποταμό Κέδρος. Οι γείτονες είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι και είναι μια γειτονιά όπου οι άνθρωποι περπατούν γύρω και επισκέπτονται το τοπικό πάρκο ένα τετράγωνο μακριά. Αν είστε για μια βόλτα ή μια μικρή απόσταση υπάρχει ένας τόνος των μεγάλων τοπικών επιχειρήσεων, φανταστικά εστιατόρια και μπαρ, όπως ένα ζυθοποιείο, καταστήματα με αντίκες και πάρκα. Υπάρχουν επίσης μεγάλα μπακάλικα στην περιοχή. Αυτό που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν είναι η πλούσια ιστορία του Renton στον κόσμο από την Boeing έως το Pacific Car και Foundry ή Paccar, όπως τώρα αποκαλείται, και όλα μπορούν να φανούν στο Μουσείο Ιστορίας του Renton, απέναντι από τη δημόσια βιβλιοθήκη Renton που γεφυρώνει τον ποταμό Cedar. Τον Αύγουστο επισκεφθήκαμε οι Blue Angels for Seafair και το φθινόπωρο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ετήσια μετακίνηση σολομού Sockeye μέχρι το Cedar από τα μονοπάτια των μονοπατιών. Αυτή η περιοχή έχει τόσο πολλά να σας προσφέρει δεν μπορεί καν να φτάσει στο Σιάτλ.


ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ

Το σπίτι είναι ένα τετράγωνο μακριά από μια στάση του δημόσιου λεωφορείου που κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης, ή μπορείτε να περπατήσετε κάτω στο Renton στο κέντρο Transit και γρήγορα να μεταφερθείτε στα τρένα Light Rail. Οι πληροφορίες για τις δημόσιες μεταφορές θα βρίσκονται στο σπίτι για τη χρήση σας. Το Uber είναι επίσης μια επιλογή και διαρκεί από $ 12-30 έως την πόλη Seattle και τις παρακείμενες περιοχές ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε τοπικό και αεροδρόμιο στην περιοχή.
ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗ RENTON!: Renton έχει πολλούς δρόμους δρόμου παρακαλώ να είστε προσεκτικοί για τους δρόμους και τις πινακίδες μονόδρομο στο κέντρο της Renton για την ασφάλειά σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Nick & Vesna

Γλώσσες

Κροατικά, Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
-No noise allowed after 10pm

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
-No smoking or vaping inside/outside the house
-No shoes in the house. -No lit candles allowed (fire hazard)
-Please do not leave garbage/food items at the entry way, there might be wildlife in the area and may be attracted by the scent.
-Rinse and place dirty dishes in the dishwr. before you leave, there will be an extra charge for dirty dishes not placed in the dishwr. and garb. left

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: -No noise allowed after 10pm
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Renton

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Renton) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πλατεία Pioneer Square και Παραλία Alki, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Θέατρο Paramount και Μουσείο Ποπ Κουλτούρας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Κέντρο Αναψυχής Seattle Center ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: T-Mobile Park. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Renton, WA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χώρος εκδηλώσεων The Landing - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εταιρεία Boeing - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάμιλι Φαν Σέντερ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starfire Sports Complex (συγκρότημα ποδοσφαιρικών γηπέδων) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Westfield Southcenter Mall - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τακγουίλα: 11 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός του Ρέινιερ Μπιτς: 7 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ -Tacoma (Sea): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dutch Bros Coffee - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chick-Fil-A - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Feast Buffet - 17 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Taco Bell - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Denise & Joe D., Oregon

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet, clean, comfortable & had a great stay.
First question when considering this home, was asking the Host about a grill. Such a great Host that they bought one & then got supplies for it when we were there. Kitchen had basics. Beds were comfy. Will stay again!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Ron R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Superb Suburb Getaway
This property fit our family needs of visiting Seattle daily. It is just far enough away from the downtown, yet close enough to get there in less than 30 minutes.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
June 2022 at the Cozy House
Nick and Vesna were great hosts! They were very responsive to our questions and needs. The house was very clean and well maintained. The property was exactly as advertised right down to the peek of Mt Ranier's peak if you stand in the back yard. There were a few extra amenities that one doesn't always find in a rental: plenty of coffee to use in the coffee maker, sugar, salt, pepper, cooking oil, plastic wrap, shampoo, conditioner, body wash, etc. We appreciated the little things that aren't promised, but were there and didn't need to be purchased. The traffic going from Renton to Seattle or Bellevue can be heavy at almost any hour of the day. The express bus with a stop two blocks away that runs to downtown Seattle every 15-20 minutes was very convenient and easy to use.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Allyson S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gorgeous suburban stay
Clean quaint house in a quiet and calm neighborhood, very close to Seattle. Highly recommend for location and vibes.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nick & Vesna

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our love for travel is the reason why we wanted to share our home with the AirBnB community. We have been in the neighborhood for over thirty years. We love to get outside in the Pacific Northwest when we can to ski, hike, fish, and explore. The neighborhood is filled with great people and has a very friendly feel. Our home is away from the main road on a quiet street and a peaceful and relaxing little getaway.

Regarding COVID-19. We want you to know that we’re doing our part to help our guests stay safe by cleaning and disinfecting frequently touched surfaces (light switches, doorknobs, cabinet handles, remotes, etc.) before you check in. We follow all recommendations from the Centers for Disease Control and Prevention. In addition, we keep 72hrs (3 days) between bookings for extra precaution and guest safety.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Very unique.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This house is very relaxing, quiet, private, fenced all around with beautifully landscaped spaces yard.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Κροατικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων