Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Λίμνη μπροστά στο σπίτι, αίθουσα θεάτρου, αποβάθρα, θέα στο βουνό, κολύμπι-ψαρόβαρκα

Λίμνη μπροστά στο σπίτι, αίθουσα θεάτρου, αποβάθρα, θέα στο βουνό, κολύμπι-ψαρόβαρκα

Συλλογή φωτογραφιών για Lake Front, PETS, Theater, Dock, Swim-Fish-Boat, Fire Pit, BOAT RENTAL

Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 49, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 49, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Λίμνη μπροστά στο σπίτι, αίθουσα θεάτρου, αποβάθρα, θέα στο βουνό, κολύμπι-ψαρόβαρκα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα297 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Waleska, GA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Arrowhead1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Reinhardt14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοιμητήριο Georgia National Cemetery29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαριέτα, Τζόρτζια (MGE-Αεροπορική Βάση Dobbins)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Λίμνη μπροστά στο σπίτι, αίθουσα θεάτρου, αποβάθρα, θέα στο βουνό, κολύμπι-ψαρόβαρκα

Έχουμε 3 σπίτια στην κοινότητα. Εκεί θα δείτε πάνω από 150 ακόμα κριτικές βιβλίων επισκεπτών. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της κοινότητας APP μεταβαίνοντας στο κατάστημα APP και αναζητώντας το LAliving 1. 0. Όπως και εμείς στο facebook "Lake Arrowhead, GA Lakefront Εξοχικό σπίτι, Narrows"

Μπορούμε να κάνουμε μια μη-αιχμή ενοικίαση 2 ημερών την εβδομάδα. Παρακαλώ ρωτήστε.

Σας προσκαλούμε στο 4 υπνοδωμάτιο μας, 3 πλήρη μπάνιο, λίμνη σπίτι στους πρόποδες του Blue Ridge βουνά σε ιδιωτική, ιδιωτική λίμνη Arrowhead κοινότητα μόλις 1 ώρα βόρεια της Ατλάντα. Η αποβάθρα έχει πρόσβαση σε βαθιά νερά, που αποτελεί ιδανικό σημείο για να κολυμπήσετε, να ψαρέψετε ή να κάνετε ηλιοθεραπεία. Υπάρχουν πάνω από 60 πόδια της λίμνης ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα σας. Το κατάστρωμα και η αποβάθρα έχουν θέα στην ανατολική ακτή της λίμνης Arrowhead με θέα τόσο στη λίμνη όσο και στα βουνά, τα οποία είναι εντυπωσιακά, ειδικά το φθινόπωρο.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ!! Επιτρέπουμε μόνο 10 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των νηπίων, των παιδιών και των επισκεπτών) στο συνολικό σπίτι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. (συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών) ΟΧΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί στους γείτονές μας και στην κοινότητα! Το σπίτι βρίσκεται σε μια ιδιωτική κοινότητα με ασφάλεια που ελέγχει τους ανθρώπους μέσα και έξω.

Το σπίτι περιλαμβάνει συσκευές, κλινοσκεπάσματα, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν τζάκι αερίου, γκριλ αερίου, πλυντήριο / στεγνωτήριο, ψυγείο κρασιού και μηχανή Margarita. Το σπίτι φιλοξενεί 10 άτομα, τα οποία περιλαμβάνουν 2 βασίλισσες, 1 πλήρες και ένα κρεβάτι με κουκέτες, με 1 κρεβάτι και 2 μονά κρεβάτια. Πακέτο και παιδική χαρά, καθώς και καρεκλάκι, είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος πριν την άφιξη.


ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Καλώδιο HD (σαλόνι + 2 υπνοδωμάτια), 2 μεγάλες τηλεοράσεις, internet (WiFi) και δωρεάν κλήση. Το αίθριο περιλαμβάνει προβολέα dlp, φωτισμό θεάτρου, καθίσματα θεάτρου και μηχανή παραχώρησης popcorn.

Η αίθουσα του θεάτρου είναι UNBELIEVABLE !! Εύχομαι να βάλω ένα στο κανονικό σπίτι μου. Το χαλί έχει μια λάμψη στο σκούρο σχέδιο κομφετί. Το δωμάτιο έχει επίσης μπλε σχοινιά φώτα κοντά στην οροφή. Μια μεγάλη μηχανή ποπ κορν θεάτρου βρίσκεται στη γωνία.

Πρόσφατα προσθέσαμε ένα πραγματικό τηλεοπτικό παιχνίδι Arcade το οποίο περιλαμβάνει 60 κλασικά παιχνίδια από τη δεκαετία του '80 και του '90.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Ένα νεότερο σκάφος 2018 Bentley 20 ποδιών είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για έμπειρα σκάφη. Εάν θέλετε να νοικιάσετε το σκάφος μας, υπάρχει ελάχιστη ενοικίαση 3 ημερών κατά τη διάρκεια της αιχμής, ελάχιστη περίοδος ενοικίασης 2 ημερών εκτός εποχής αιχμής. Η τιμή περιλαμβάνει μια πλήρη δεξαμενή αερίου και πρέπει να γεμίσετε τη δεξαμενή αερίου όταν τελειώσετε. Το ποσοστό είναι $ 225 / ημέρα, $ 1150 / εβδομάδα. Το σκάφος είναι ένας πλωτήρας Bentley 20 ποδιών με κινητήρα Mercury 90 hp. Συγνώμη ... δεν υπάρχει σωλήνωση ή άλλη ρυμούλκηση. (ασφαλιστικοί κανόνες). Παρακαλώ κλείστε το σκάφος νωρίς, έχουμε μόνο 2 βάρκες για τα 4 σπίτια μας. ΠΡΩΤΟΣ έρχεται πρώτος εξυπηρετείται.

Ένα υδροκίνητο ποδήλατο, ένα σκάφος 10 ποδιών, κανό και ένα καγιάκ είναι διαθέσιμα στο σπίτι για την απόλαυσή σας χωρίς κόστος.

Δεν μπορείτε να φέρετε τα δικά σας σκάφη, αυτός δεν είναι ο κανόνας μας. Η λίμνη Arrowhead είναι μια ιδιωτική λίμνη που υπόκειται σε διαθήκες που υπαγορεύουν ότι οι επισκέπτες δεν επιτρέπονται βάρκες. Το σπίτι πύλη θα ελέγξει το όνομα στην εγγραφή σκάφος με το όνομα ιδιοκτήτες σπιτιού.

Υπάρχει υδρομασάζ για τη διασκέδασή σας. Είναι υπέροχο να βουτήξετε στη μπανιέρα σε οποιαδήποτε εποχή και να δείτε τα βουνά. Αδειάζουμε το νερό και καθαρίζουμε το ζεστό μπανιέρα μετά από κάθε ενοικίαση για την απόλαυση του καυτού σωλήνα!

Το σπίτι μας είναι ένα PET ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ! 100% χωρίς εξαιρέσεις !!! Παρακαλώ μην ζητάτε να επιτρέψουμε στο κατοικίδιο ζώο σας. Είμαστε πολύ αυστηροί, ανεξάρτητα από το μέγεθος (κατοικίδιο ζώο, ιδιοσυγκρασία, εκπαίδευση στο σπίτι, κ.λπ.) στην επιβολή αυτής της πολιτικής. Είμαστε ευαίσθητοι σε επισκέπτες που μπορεί να έχουν αλλεργίες στο σπίτι. Όχι μόνο έχουμε νέους ορόφους, έπιπλα, κλινοσκεπάσματα κλπ., Αλλά είναι επίσης ευαίσθητα στους επισκέπτες που μπορεί να έχουν αλλεργίες για κατοικίδια ζώα. Παραμένουμε ένα ελεύθερο περιβάλλον για κατοικίδια ζώα για να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε ένα υψηλής ποιότητας σπίτι χωρίς άγχος και αλλεργιογόνα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τα άτομα με αλλεργίες. Ζητούμε συγγνώμη εάν αυτό είναι ενοχλητικό.

Συνιστούμε την ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού. Προστατέψτε τις διακοπές σας. Όταν διατηρούμε την ενοικίαση σας, μετατρέπουμε δεκάδες άλλους πελάτες ενώ διατηρούμε το ακίνητο για εσάς. Εάν κάποιος μας ακυρώσει, είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον άλλο ενοικιαστή σύντομα. Όταν η οικογένειά μου πηγαίνει διακοπές, αγοράζουμε ασφάλιση ταξιδιού, μας έσωσε λίγες φορές.

Η ελάχιστη ηλικία για την κράτηση του σπιτιού είναι 30 ετών.


Έχουμε 2 άλλα σπίτια στην ίδια κοινότητα. Οι αριθμοί εισαγωγής είναι 359905 και 903453.


Διαχειριστής καταλύματος

rob leyden
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Our insurance does not allow aggressive breeds.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος LC20220000536

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Waleska

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Waleska) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Θέατρο Canton και Μάντρα Αυτοκινήτων Old Car City, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Εξοχική Λέσχη του Κάντον και Sharp Mountain Vineyards. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Waleska, GA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Arrowhead - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Reinhardt - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κοιμητήριο Georgia National Cemetery - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μάντρα Αυτοκινήτων Old Car City - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Κέντρο Lakepoint Sports - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • La Bamba Mexican Bar & Grill - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Garland Mountain Sporting Clays - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Promess USA International - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rice Chinese & Sushi - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 149 από 165 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 165 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 165 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 165 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 165 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Reed M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Lakehouse
The house was wonderful for a group of old friends to have a weekend away! The theater room is AWESOME, very easy drive from Atlanta, and plenty to do at the house so you never have to leave. Rob is a great host, very communicative and keeps you informed of everything you’d need to know for your trip!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Michelle O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quality Family Spot
This was the perfect place for our family of 8 to stay for the weekend! Plenty of space to gather for home cooked meals, we loved the relaxed atmosphere and beautiful views of the lake . Lots of games for the kids to play and the theatre room was a huge hit! Super comfy bedding too! The hosts have definitely put much thought and love into this gem.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jane V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice view
The place was beautiful! The only thing was that the beds were full beds and not very big being we all have king size beds.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Emily A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Groomsmen stay
The home was perfect for the groomsmen of our daughter’s wedding. Everyone enjoyed the hydrobikes, canoes and boat.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Carolyn W.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Lake life
Beautiful property
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από rob leyden

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Lake Arrowhead brings us to a place where we leave the stress behind and focus on family and the outdoors.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We welcome you to stay at our home and fall in love with this hidden treasure in the foothills of the Blue Ridge mountains - just as we have!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

If you love being outdoors, Lake Arrowhead is the place for you (golf, swimming, boating, tennis, hiking, fishing, etc). Imagine a day waking up to a beautiful sunrise overlooking a tranquil lake, with deer visiting in your back yard. Enjoy breakfast outside on the deck with a beautiful view. Take a ride on a pontoon boat for a few hours or simply kayak or paddle boat along to the next cove. Travel an hour away and take in an Atlanta Braves game. Then visit some of the finest restaurants in the United States in Buckhead.....what a perfect day!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων