ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Μια Homestay, εμπνευσμένη από το περιβάλλον του θέρετρου

Μια Homestay, εμπνευσμένη από το περιβάλλον του θέρετρου

Συλλογή φωτογραφιών για Mika Guest House, by adra mikhail 2

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Μια Homestay, εμπνευσμένη από το περιβάλλον του θέρετρου

1 μπάνιοΓια 2 άτομα47 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Balakong, Selangor
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο Malaysia International Exhibition and Convention Center4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό στάδιο Bukit Jalil10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο IOI City Mall11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣουμπάνγκ (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια Homestay, εμπνευσμένη από το περιβάλλον του θέρετρου

Εμπνευσμένο από το περιβάλλον του θέρετρου, αυτό το Menara Simfoni (Συμφωνικός Πύργος) τώρα υπερηφανεύεται με υπερηφάνεια ως ένα από τα πολυτελή εικονικά στο Cheras Selatan, Selangor, Μαλαισία.

Με 5 επίπεδα ασφαλείας, αυτό το Menara Simfoni (Συμφωνικός Πύργος) προσφέρει καταλύματα 5 αστέρων, σχεδιασμένα με 60 εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων για εσάς. Και γι 'αυτό το Menara Simfoni (Συμφωνικός Πύργος) είναι η πιο δημοφιλής ιδιοκτησία παραμονής μεταξύ των ταξιδιωτών, ειδικά σε όσους θέλουν να περάσουν έναν ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους. Ή, για ένα πολυάσχολο στελέχη που χρειάζονται μόνο ένα σύντομο διάλειμμα.

Από το προάστιο της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία, σας παρουσιάζω αποκλειστικά για εσάς, μια πλήρως επιπλωμένη και χωρίς κλειδί είσοδο, ένα διαμέρισμα στούντιο με καταλύματα σε στιλ θέρετρου.

Παρόλο που είναι απλά ένα στούντιο διαμέρισμα, εξοπλισμένο με ντουλάπι κουζίνας και χτισμένο σε επαγωγική κουζίνα και κουκούλα, διαθέτει τραπεζαρία, χώρο εργασίας και σαλόνι για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.

Αλλά αν νομίζετε ότι ένα διαμέρισμα στούντιο που έχει ένα διπλό κρεβάτι (και όχι λιγότερο από 40cm στρώμα), πλήρως κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με θερμοσίφωνα ή ίσως το μπαλκόνι έχει όμορφη οι απόψεις του Kuala Lumpur City είναι αρκετά καλές για να μείνετε, παρακαλώ, ξανασκεφτείτε.

Το διαμέρισμα στούντιο δεν έχει μόνο τα παραπάνω, αλλά και την πόρτα πυρκαγιάς, ανιχνευτή καπνού και κλειδαριά ασφαλείας πόρτας (με λαβή πανικού, σύστημα κλειδώματος αυτοκινήτου και λειτουργία διπλής κλειδαριάς). Αλλά περιμένετε, το διαμέρισμα στούντιο διαθέτει επίσης πυροσβεστήρα και κιτ πρώτων βοηθειών. Επειδή η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μου.

Επιπλέον, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο, χαμάμ, δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, πολλά εσωτερικά παιχνίδια και οικογενειακές δραστηριότητες για επιλογή, ιδιωτική βιβλιοθήκη και πολλά άλλα. Και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι να είμαι ο καλεσμένος μου, έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε και τις 60 παροχές που παρέχονται.

Για όσους αγαπούν να απολαύσουν τις απολαύσεις των τοπικών τροφίμων, πιστέψτε με, αυτό είναι το σωστό μέρος για εσάς. Μόλις 8 έως 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν τα πάντα στην πλατεία Cheras Trader. Ή στην πλατεία C-180, ακριβώς απέναντι. Και με 24 ώρες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε.

Βρίσκεται δίπλα στον αυτοκινητόδρομο SILK, καθιστώντας αυτό το Menara Simfoni (Συμφωνικός Πύργος) πιο βολικό. Το εμπορικό κέντρο Mines απέχει περίπου 4χλμ. Ενώ το AEON Mall Cheras Selatan απέχει μόλις 5χλμ. Το Εθνικό Στάδιο Bukit Jalil θα σας μεταφέρει περίπου 14 λεπτά με το αυτοκίνητο από αυτό το ξενοδοχείο.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Terminal 2, το αεροδρόμιο Sultan Abdul Aziz Shah (Subang Skypark) με 32χλμ. Ή, είναι περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο προς KLIA / KLIA2.

Το τερματικό Bersepadu Selatan είναι ο πιο βολικός σταθμός δημόσιων συγκοινωνιών που απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από αυτό το Menara Simfoni (Συμφωνικός Πύργος), με μια μεγάλη ποικιλία από μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως το klia express, lrt, taxi και λεωφορείο.

Διαχειριστής καταλύματος

Hafiz Mohamad

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking at the balcony.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Seri Kembangan

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Seri Kembangan) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Mid Valley Megamall και Σιδηροδρομικός Σταθμός Kuala Lumpur Sentral, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Berjaya Times Square (ξενοδοχειακό και εμπορικό κέντρο). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι Περντάνα και Θαλάσσιο Πάρκο Bangi Wonderland. Οι δραστηριότητες Powerboating σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο και Θεματικό Πάρκο The Mines - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο Malaysia International Exhibition and Convention Center - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Aeon Cheras Selatan - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό στάδιο Bukit Jalil - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο IOI City Mall - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Serdang της Κουάλα Λουμπούρ: 4 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Sungai Besi: 5 λεπτά οδικώς
  • Σουμπάνγκ (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • 大家乐美食中心 - 8 λεπτά με τα πόδια
  • My Cafe House - 5 λεπτά με τα πόδια
  • 楊桃嶺旺發茶室 - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Le' Gardenz Cafe - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 恭喜发财 Restaurant - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Hafiz Mohamad

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Just a man who loved his family very much.

"The noblest art is that making others happy."

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

People can say anything, but experience it yourself and I'm sure you will believe it.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Inspired by the resort environment, this property also provides more than 60 multi-purpose facilities for you. In addition, this property also comes with 5 tier of security levels for your safety.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες