Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

* Barrenjoey Hideaway *

* Barrenjoey Hideaway *

Συλλογή φωτογραφιών για *Barrenjoey Hideaway*

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος * Barrenjoey Hideaway *

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 9 άτομα220 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Forreston, SA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Αυτοκινήτων National Motor Museum7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Όβαλ της Αδελαΐδας41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAdelaide Zoo (Ζωολογικός Κήπος Αδελαΐδας)42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑδελαΐδα, Νότια Αυστραλία (ADL)68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

* Barrenjoey Hideaway *

Καλώς ήλθατε στην καρδιά των λόφων της Αδελαΐδας στο όμορφο Barrenjoey Hideaway! Η γοητευτική ιδιοκτησία μας προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη παραμονή στη φάρμα που περιβάλλεται από μαγευτική ύπαιθρο και θαυμάσιους κήπους, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Adelaide CBD.

Το Barrenjoey προσφέρει μια υπέροχη διαφυγή για έως 6 ενήλικες και 3 παιδιά και διαθέτει ευρύχωρα, χαλαρωτικά καταλύματα με τρεις ξεχωριστούς χώρους ύπνου με queen κρεβάτια. Υπάρχουν επιπλέον κουκέτες για παιδιά (στο τέλος του κύριου μέρους του σπιτιού), μαζί με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο, καθώς και δύο μπάνια και τουαλέτες.

Τα ζευγάρια μπορούν να βιώσουν τον ρομαντισμό ενός πανέμορφου κρεβατιού με ουρανό στην εξοχική κατοικία του 1880, η οποία ενσωματώνει τη γοητεία του κόσμου με την πιο σύγχρονη οικία. Το Barrenjoey είναι επίσης μια τέλεια διαφυγή για οικογένειες, με τεράστιους υπαίθριους χώρους για να εξερευνήσετε μαζί με cubbies και κούνιες για παιδιά, καθώς και πολλές εσωτερικές διασκέδασης. Χαιρετίζουμε επίσης τα σκυλιά στο Barrenjoey. τα 42 στρέμματα μας προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για παιχνίδι, μαζί με 3 φράγματα για κολύμπι.

Το Barrenjoey είναι μια ενεργή ανησυχία για την AgroForestry και η εστίασή μας σε αυτές τις περιοχές έχει διατηρήσει τα γηγενή ούλα μας. Περιβάλλεται από το σπίτι και το εξοχικό σπίτι είναι στρέμματα κήπους? είναι ένας συνδυασμός μεγάλων, ώριμων δέντρων, μικρότερων φυσικών θάμνων και γλάστρας και εκτεταμένων περιοχών γκαζόν. Έχουμε επίσης αναπτύξει ένα μικρό οπωρώνα, καθώς έχουμε μια μεγάλη περιοχή veggie για τα λαχανικά και τα βότανα (που οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν). Υπάρχουν πολλές περιοχές γύρω από το σπίτι για να καθίσετε και απλά να απολαύσετε τη μοναξιά και την θέα, να ακούσετε και να παρακολουθήσετε την όμορφη επιλογή της ζωής των πτηνών ή ακόμα και να δείτε τα καγκουρό μας που έρχονται να βόσκουν στο μπροστινό χορτοτάπητα κατά την ανατολή και το σούρουπο. Οι δύο λίμνες μας προσφέρουν ένα θαυμάσιο σπίτι σε διαφορετικές ποικιλίες βατράχων Hills της Αδελαΐδας. Και οι απομακρυσμένες κλήσεις από αγελάδες και πρόβατα μπορούν συχνά να ακουστούν από τις γειτονικές μας ιδιότητες.

Το Barrenjoey βρίσκεται στην ιστορική οδό Winton, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο Gumeracha και το Birdwood. Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό, ήσυχο χωματόδρομο και σε πολλά μέρη είναι επενδεδυμένο με μαζικά, παλιά κόκκινα κόμμεα του ποταμού. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που είναι εύκολα προσβάσιμα από το Barrenjoey, όπως το Motor Museum στο Birdwood και το Big Rocking Horse στο Gumeracha. Περαιτέρω υπάρχει το Φαράγγι Wildlife Park, ένα εύκολο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Cuddly Creek. Υπάρχουν επίσης πολλά φημισμένα οινοποιεία στις γύρω πόλεις και πέρα, όπως το Bird in Hand, η Lobethal Road, τα Golding Wines και το Glen Ewin Estate. Η κοιλάδα Barossa βρίσκεται σε πολύ λογική απόσταση, περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσα από κάποια πανέμορφη ύπαιθρο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, μία από τις μεγαλύτερες μονάδες κερασιών στο νότιο ημισφαίριο, τα οπωροφόρα δέντρα του Torrens Valley, προσφέρει απεριόριστες προμήθειες από γλυκά κεράσια. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε να τους βρούμε στο Forreston, ακριβώς στη στροφή προς τον δρόμο Winton! Η αγορά των αγροτών στο Mount Pleasant, σε μικρή απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο, είναι ανοιχτή κάθε Σάββατο. Οι τεχνίτες, οι καλλιεργητές και οι παραγωγοί από την περιοχή συναντιούνται μεταξύ 8 π.μ. και 12 μεσημέρι για να παρέχουν στους επισκέπτες και στους ντόπιους μια μοναδική και προσιτή εμπειρία αγορών τροφίμων.

Είτε επισκέπτεστε το Barrenjoey ως ζευγάρι, οικογένεια, ομάδα ή ακόμη και για τις γιορτές του γάμου σας, δίνουμε πάντα προτεραιότητα στις μοναδικές σας απαιτήσεις, διασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας είναι ειδική!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:

* 3 υπνοδωμάτια με queen κρεβάτια
* 2 μπάνια και τουαλέτες
* 3 επιπλέον κουκέτες για παιδιά (τέλος της κύριας κατοικίας)
* Δωρεάν παροχές για τους επισκέπτες
* Όλα τα σεντόνια και πετσέτες που παρέχονται
* Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων Miele και φούρνο Bosch
* Κλιματισμός ανακύκλωσης κύκλου
* Πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο ρούχων
* Φιλτραρισμένο νερό βροχής στο σπίτι
* Καφετιέρα με καφέ και τσάι κλπ
* Τηλεόραση επίπεδης οθόνης Sony και DVD player
* Μεγάλο εξωτερικό BBQ
* Πλήρης βιβλιοθήκη
* Δωρεάν θυρίδα ασφαλείας και καρεκλάκι
* Ένας χώρος άνεσης και χαλάρωσης
* Ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση για ζευγάρια
* Catering για οικογένειες και παιδιά
* Ιδανική τοποθεσία για πάρτι και γάμους
* 42 στρέμματα υπέροχη θέα, κήπους και ένα δάσος για να εξερευνήσετε
* Κατοικίδια ζώα καλωσορίσατε - ελέγξτε με τον ιδιοκτήτη

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Έξω - Μεγάλη κυβόσκυλο σπίτι, συν το σπίτι δέντρο, κούνιες δέντρων, λίμνες για να πιάσει μανίκια? τα δίχτυα που διατίθενται για φρενάρισμα στα φράγματα με τους ενήλικες - από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο - και σωρούς από χώρους διασκέδασης για εξερεύνηση.
Εσωτερικά - παιχνίδια, βιβλία, ταινίες, παιχνίδια, βιβλία δραστηριοτήτων με μολύβια και κείμενα για χρωματισμό και σχέδιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Οι τιμές μας βασίζονται σε δύο ενήλικες, δύο διανυκτερεύσεις ελάχιστη διαμονή. Οι χρεώσεις για επιπλέον ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών προστίθενται στο τέλος.

* ΕΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ "ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ" στο ZERO * - καθώς δεν είμαστε σε θέση να καθορίσουμε διαφορετικές τιμές για ενήλικες και παιδιά σε αυτή τη μορφή - τότε τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερα χρέωση. Ωστόσο, αναφέρετε στην ερώτησή σας πόσα παιδιά και τις ηλικίες τους, σας ευχαριστώ.

Χαιρετίζουμε πάρτι, λειτουργίες και γάμους στο Barrenjoey. ωστόσο είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ χωρίς προηγούμενη συμφωνία με τους ιδιοκτήτες γραπτώς. Θα ισχύουν ξεχωριστές χρεώσεις, όροι και προϋποθέσεις.

Μια προκαταβολή ασφαλείας θα ισχύει για οποιεσδήποτε και όλες τις εκδηλώσεις, μακρές διαμονές και κρατήσεις για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Διαχειριστής καταλύματος

Robin & Garry Dawson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Explore gardens, forest, enjoy cubbies and swings

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Weddings from $4,500 (inc 2 nights accom for 6)

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 3 στο σύνολο
Dogs are welcome - check with owner to confirm

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is permitted outside, inside is smoke free

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 80
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Weddings from $4,500 (inc 2 nights accom for 6)
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φόρεστον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Φόρεστον) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Talunga Estate Winery και Protero Celler Door, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Προστασίας Πόρτερ Σκραμπ και Δασική Επιφυλακή Watts Gully. Χαλαρώστε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τουρ σε οινοποιείο της περιοχής ή αναζητήστε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Forreston, SA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Αυτοκινήτων National Motor Museum - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό κέντρο Rundle - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Όβαλ της Αδελαΐδας - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Adelaide Casino (Καζίνο Αδελαΐδας) - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Adelaide Zoo (Ζωολογικός Κήπος Αδελαΐδας) - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Womma της Ελίζαμπεθ: 31 λεπτά οδικώς
  • Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία (ADL): 66 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lovells Bakery - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Cudlee Cafe - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chain of Ponds Wines - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Birdwood Bakery - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pomegranate Cottage - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 94 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 96 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

John S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay in nature
Over the weekend, I had the pleasure of reuniting with some old friends we hadn't caught up with in quite a while. Our chosen destination was the Barren Joey Hideaway, a place that exceeded all expectations. Nestled amidst nature, the property unveiled its beauty through well-maintained open spaces that invited us to relax and enjoy the serenity. The thoughtful inclusion of various amenities, including games and movies, ensured there was never a dull moment. The ambiance, perfectly tailored for a small group, created an atmosphere of warmth and camaraderie. What truly stood out was the attention to detail in the property's design and upkeep. Every corner seemed to exude a charm of its own, contributing to an overall inviting and comfortable atmosphere. It was evident that the owners, Robin and Gary, took great pride in maintaining this haven for guests. On the hosts, the proactive communication from Robin and Gary further enhanced our experience. Their responsiveness and willingness to ensure our stay was seamless added an extra layer of hospitality that made Barren Joey Hideaway truly memorable. In all, if you're seeking a retreat that combines natural beauty, thoughtful amenities, and attentive hosts, I can wholeheartedly recommend Barren Joey Hideaway. Our weekend there was nothing short of delightful, leaving us with many cherished memories, laughs, and a longing to return.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

STEVEN L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
country getaway
property was clean , welcoming and everything we could have hoped for and more magnifico !!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jennifer S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful property
Relaxing, well catered, very enjoyable
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Helen B., Morphettville

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sanctuary
Didn't want to leave. So envious, I never met a farmer when I was younger and get to live among the gum trees. Plenty of birds, saw a hare, kangaroos and got to meet the horses. Nothing can compare to a warm fire and creature comforts. What a lovely property and humbled that it is offered as a holiday location. We looked at this property two years ago and finally got here. Brought Mum up here for her 86th birthday, had a wonderful couple of days. Thank You
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Mark G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing stay
The property is so serene, the birds, trees just wonderful. And the house has everything that you ever want.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Robin & Garry Dawson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Garry and I first saw and fell in love with Barrenjoey Hideaway in June 2009 and have been passionately running our beautiful 42 acre farm as holiday accommodation since June 2010. Since then we have seen thousands of wonderful guests drive in to experience an unforgettable farm stay. We also love to welcome back our many return guests who over the years have seen the farm evolve. They delight in the many changes they see from year to year and season to season.

To discover and study the history of Barrenjoey from its beginnings way back in 1856 - when Johann and Maria Muller found themselves in Adelaide all the way from Germany and built their first little cottage, now just a ruin -we can see how this farm has been loved; we are fortunate enough to now call her ours.

Garry and I put as much into Barrenjoey as we take from it. We delight in being able to share it with you all!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Simply said, we think there is no other property like it! We waited a long time to find the right place for us, and this 42 acre, historic farm has everything one could wish for.

Barrenjoey is set on a beautiful, quiet dirt road, but not too far off the beaten track, being only 3.5km from Birdwood; it has magnificent views from every aspect of the house and its surrounds, and it has sprawling gardens which we spend every spare moment maintaining and improving.

Native birdlife is abundant, from sulphur crested cockatoos and other parrots to kookaburras and to small, fragile finches, and our resident blue wrens are testament to how one can become quite mesmerised with bird watching! Frogs happily croak nearby in our ponds, and our resident mob of kangaroos are at home wherever they may be grazing on the property.

There are many varied areas of our farm to explore, from the acres of gardens to our untouched, native hill area, to our forest with 3 dams. Fragile ruins indicate her age. And our front verandah is perfect to just sit and listen, watch and enjoy. You will discover something new each time!

The house and cottage are roomy, with three large sleeping areas, all set a reasonable distance from each other, along with two bathrooms and toilets. Bunks for 3 are at the end of the main house. The kitchen is superbly equipped with every type of utensil and crockery/cutlery item you will need, plus many extras. The laundry is fully equipped with washing machine and dryer.

Our combustion heater keeps the house warm and cosy during winter, and all timber is cut, stacked and free of charge from our agro forest. During the summer months the house and cottage stay cool with two reverse cycle air conditioners.

An undercover area gives unparalleled views and is ideal for drinks, meals and small gatherings. A large gas BBQ is provided, along with ample seating for up to 20.

As one of our very early guests commented in an online review many years ago, "Barrenjoey Rocks!"

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων