Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραδοσιακή Κατοικία Λευκάδας / Cozy Yard

Παραδοσιακή Κατοικία Λευκάδας / Cozy Yard

Συλλογή φωτογραφιών για Lefkada's traditional house / cozy yard

Μπαλκόνι
Δωμάτιο
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Παραδοσιακή Κατοικία Λευκάδας / Cozy Yard

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 3 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Lefkada, Ionian Islands Region
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Λευκάδας4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓενικό Νοσοκομείο Λευκάδας6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο στο Λιμάνι της Λευκάδας7 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΠρεβέζα (PVK-Κρατικός Αερολιμένας του Ακτίου)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραδοσιακή Κατοικία Λευκάδας / Cozy Yard

Το σπίτι έχει 2 επίπεδα και έχει ιδιωτική είσοδο με άνετη αυλή και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.

Αυτό το 170χρονο σπίτι έχει ανακαινιστεί για να ταιριάζει με τα ακριβή υλικά και την αρχιτεκτονική που χρησιμοποιούνται στα παλιά σπίτια της Λευκάδας αλλά χωρίς να λείπουν οι σύγχρονες ανέσεις και ανέσεις που χρειάζονται για ευχάριστες και ξέγνοιαστες διακοπές στο νησί. Περπατήστε στα ενετικά σοκάκια και δοκιμάστε την τοπική ζωή του ιστορικού κέντρου. Γνωρίστε τα νησιωτικά έθιμα και τα προϊόντα και βρίσκεστε κοντά σε εστιατόρια και στις κοντινές κρυστάλλινες παραλίες με νερό.

Το σπίτι διαθέτει συνδυασμό vintage-ρουστίκ σύγχρονη αισθητική με πολλά έπιπλα και άλλες λεπτομέρειες για να το κάνει άνετο και λειτουργικό. Έχει 2 επίπεδα με 1 master υπνοδωμάτιο και ένα queen-size κρεβάτι, 1 ευρύχωρο καθιστικό με διπλό κρεβάτι καναπέ και κρεβάτι με καρέκλα, 1 ανοιχτή κουζίνα με τραπεζαρία για 6, 1 μπάνιο με μπανιέρα στη σοφίτα, κήπο και μπάρμπεκιου .

Το πάτωμα στο σαλόνι είναι κατασκευασμένο από φελλό, το οποίο είναι ένα υγιές και ανθεκτικό υλικό καθώς και ηχομόνωση. Το σαλόνι έχει ήπια χρώματα και έχει δικό του ιδιωτικό ξύλινο μπαλκόνι. Υπάρχει ένας ξύλινος καναπές που μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να χαλαρώσετε με φίλους, υπάρχει επίσης ένας διπλός καναπέ-κρεβάτι (1,40cm x 2,00cm), ένα μεγάλο κρεβάτι καρέκλα (1,10cm x 2,00cm) , 2 πολυθρόνες, 1 τραπέζι γραφείου και 1 τραπεζαρία για 6 άτομα.

Η μονάδα κλιματισμού και ο ανεμιστήρας οροφής θα κάνουν τις ζεστές μέρες πιο δροσερές. Το τζάκι εργασίας και η κεντρική θέρμανση, από την άλλη, θα κάνουν τις κρύες μέρες πιο ζεστές. Υπάρχει μια ολοκαίνουργια τηλεόραση Sony 43k και μια επαγγελματική ομιλητής στούντιο από την KRK για εξαιρετική ηχητική εμπειρία και ακουστική μουσική. Υπάρχουν επίσης καλώδια HDMI και καλώδια ήχου mini jack για τη συσκευή φορητού υπολογιστή / smartphone / iPod και ακόμη και έναν προβολέα ταινιών για μια πιο απαιτητική κατάσταση. Το WiFi internet υψηλής ταχύτητας που διατίθεται 24 ώρες (35MB) θα διευκολύνει τους επισκέπτες.

Η κουζίνα διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές / σκεύη / σκεύη για να κάνει την καθημερινή σας μαγειρική ζωή πιο βολική. Υπάρχει επίσης καφετιέρα και μηχανή εσπρέσο με γεύσεις καφέ καθώς και πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Το μεγάλο τραπέζι θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα κατά τη διάρκεια του πρωινού / μεσημεριανού γεύματος / δείπνου.

Υπάρχουν ξύλινες σκάλες που έρχονται από το καθιστικό μέχρι το κυρίως υπνοδωμάτιο στη σοφίτα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα καινούριο στρώμα με πολλαπλές πηγές για 2 άτομα, το οποίο είναι πολύ άνετο για ύπνο. Διαθέτει επίσης κλιματισμό και ανεμιστήρα οροφής. Υπάρχει ένα μεγάλο ντουλάπι και ένα έπιπλο συρτάρι για τα ρούχα σας. Το μπάνιο διαθέτει ένα vintage τύπου μπανιέρα με λειτουργία υδρομασάζ.

Ο κήπος / αυλή είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για να χαλαρώσετε κάτω από τη σκιά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορείτε επίσης να έχετε κεριά για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου με την ευκαιρία ενός δείπνου.

Το σπίτι έχει 3 ορόφους. Το σπίτι ενοικίασης βρίσκεται στον 1ο / 2ο όροφο του σπιτιού και είναι προσβάσιμο από την κύρια είσοδο του ναυπηγείου. Με την είσοδο στην αυλή υπάρχουν πέτρινες σκάλες για να φτάσετε στον 1ο όροφο και την ιδιωτική είσοδο του ενοικιαζόμενου σπιτιού.

Το ισόγειο είναι χωρισμένο από τον 1ο όροφο και καταλαμβάνεται από το βιβλιοπωλείο μας, το οποίο διαθέτει επίσης ιδιωτική είσοδο και έξοδο από τον κήπο / αυλή. Και οι δύο όροφοι έχουν τη δική τους ιδιωτικότητα και ανεξαρτησία. Επιπλέον, ο 1ος όροφος (ενοικιαζόμενο σπίτι) διαθέτει ηχομονωμένο δάπεδο, οπότε δεν είναι δυνατόν να ακούσετε τους ήχους ή τους θορύβους που προέρχονται από το βιβλιοπωλείο ή το αντίστροφο. Θα είστε και οι δύο ικανοί να απολαύσετε τις ήσυχες ή δυνατές στιγμές σας :) Να θυμάστε ότι από τις 14:30 έως τις 17:30 π. m. και από τις 23:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ. είναι η ώρα της Siesta (ήρεμες ώρες) στη Λευκάδα.

Η αυλή συνήθως μοιράζεται με το προσωπικό του βιβλιοπωλείου κυρίως κατά τις εργάσιμες ημέρες / ώρες (9 π.μ. έως 5 μ.μ.), οπότε αν είστε βιβλιοφάγος, μπορεί να έχετε μια ωραία συζήτηση με τους συγγραφείς. Επίσης σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είστε τυχεροί να δείτε ένα βραδινό συμβάν στον κήπο. Επιπλέον, το βιβλιοπωλείο έχει ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά βιβλία για τη Λευκάδα και την Ήπειρο.

Διαχειριστής καταλύματος

Andreas Thermos

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Not suitable for children ages 2-11

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
-The Air-condition and lights must be turned OFF when you are not in the property. - Do not throw papers in the toilet. There is a bin for disposal.
-All guests should transfer and dispose garbage to the municipality containers located in the main road. Blue bins for recycling and Grey for waste.
Using sunscreen oil or make up may cause stains in white linens. Please wash first. Don't use the barbecue when temperatures are high or when windy.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000211612

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πόλη της Λευκάδας

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πόλη της Λευκάδας) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Δάσος από Αιωνόβιες Βαλανιδιές του Όρους Σκάρος και Ιόνιο Πέλαγος, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Άγγελου Σικελιανού και Collection of Post-Byzantine Icons. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Lefkada, Ionian Islands Region

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Άγγελου Σικελιανού - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα Λευκάδας - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο στο Λιμάνι της Λευκάδας - 7 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Πρεβέζα (PVK-Κρατικός Αερολιμένας του Ακτίου): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Taste And Coffee - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Coffee Island - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Daltons - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Souvlaki Meating Point - Σκλαβενιτη - 1 λεπτό με τα πόδια
  • La Strada - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Martyn H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A homely house in the heart of Old Lefkada Town
We felt thoroughly at home from the first minute: A wonderful welcome from Andreas, the owner; cosy, traditional, spacious accommodation and a shady courtyard, where we breakfasted each day: very, very relaxing. We stayed 2 weeks, but wish it could have been longer because Lefkada has limitless things to see and do.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Andreas Thermos

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm a musician and I also work in the field of publications. Photography is one of my favorite hobbies and when I am on the road I always have my camera with me. I love original people and original places and of course Greece has many to offer.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων