Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Eden Orchard & Farmstay μια απόδραση στη χώρα

Eden Orchard & Farmstay μια απόδραση στη χώρα

Συλλογή φωτογραφιών για Gather around refresh and reconnect in our renovated barn

Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Eden Orchard & Farmstay μια απόδραση στη χώρα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 9 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cygnet, TAS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Burtons Reserve4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Bruny Island Ferry - Kettering Ferry Terminal25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Salamanca Market42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧόμπαρτ, Τασμανία (HBA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Χόμπαρτ)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Eden Orchard & Farmstay μια απόδραση στη χώρα

Ανακαλύψτε τη ζωή της χώρας σε ένα βιολογικό περιβόλι μήλου και όμως απέχει μόλις 10 λεπτά από τις όμορφες τοπικές παραλίες. Διαθέτουμε ευρύχωρα διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων - Eden (6 άτομα) - και 4 υπνοδωματίων - το Farmhouse (8 άτομα) - που είναι πλήρως εξοπλισμένα για την άνεση και την ηρεμία σας, σε ένα υπαίθριο βιολογικό οπωρώνα μήκους 40 στρεμμάτων στο τμήμα Cygnet της κοιλάδας Huon . Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αρχίσετε να εξερευνάτε. Το ημερολόγιο είναι μόνο για το Eden.

Η Eden Orchard & Farmstay κέρδισε το βραβείο Πιστοποίησης Αριστείας 2015, 2016 και 2017, ένα άμεσο αποτέλεσμα συνεπών εξαιρετικών κριτικών από τους ταξιδιώτες του Tripadvisor.

Εξερευνήστε το αγρόκτημα: συναντήστε τα ζώα μας με τα κατσίκια, τα αλπικά, τους χοίρους κληρονομιάς, τις αγελάδες, τα πρόβατα, τα λαγουδάκια, τις γαλοπούλες και τα chooks. Έχουμε επίσης τέσσερα φράγματα στα οποία μένουν πλατίπιο, πασέδιο, όσμουμ, καλαμάρια στο κατώφλι σας και αετοί που εκτείνονται πάνω από τον οπωρώνα. Μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τη ζωή στο αγρόκτημα όσο θέλετε, να ταΐσετε τα ζώα, να κάνετε μια περιήγηση γύρω από τον οπωρώνα, να ψάξετε για μερικά απολιθώματα, να εξερευνήσετε τη σήραγγα της πόλυ ή απλά να κρατήσετε τον εαυτό σας όπως σας δίνουμε όλη την ιδιωτικότητα θέλεις. Για να ακολουθήσετε τη ζωή μας στο αγρόκτημα επισκεφτείτε τη σελίδα του facebook.

Βρισκόμαστε στη μέση της κοιλάδας του Huon και κοντά σε μεγάλες παραλίες και σημεία ψαρέματος, διαθέτουμε ράβδοι κατόπιν αιτήματος. Επίσης, κοντά βρίσκονται το The Tahune Airwalk, τα σπήλαια του Hastings, το Bruny Island και οι αγορές της Σαλαμάνκα. Μια ιδιαίτερη μνεία για όλες τις μεγάλες Αμπελώνες και εστιατόρια είναι στη θέση τους ή παίρνετε τα χέρια σας στα φρέσκα τοπικά προϊόντα μας και μαγειρέψτε μια καταιγίδα στην κουζίνα σας.

Σχετικά με το Cygnet (είμαστε 2 λεπτά έξω από το κέντρο Cygnet)

Το Cygnet είναι μια μικρή πόλη περίπου 1000 ατόμων, που βρίσκεται στην κοιλάδα Huon 45 λεπτά νοτιοδυτικά του Hobart και 12 λεπτά έξω από το Huonville. Το Cygnet βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Huon, μια περιοχή με μήλο, κεράσι και μούρα. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αναμειχθεί με εναλλακτικό τρόπο ζωής και δραστηριότητες επισκεψιμότητας όπως ξυλογλυπτική, καταστήματα με ενδιαφέρουσες τοπικές τεχνικές, υπέροχα καφέ και εστιατόρια και καταλύματα εξοχικών κατοικιών με πιο παραδοσιακά γαλακτοφόρα βοοειδή, οπωρώνες, μικτή γεωργία και πριονιστήρια. Είναι μια περιοχή τόσο πλούσια που η πρόσφατη σειρά μαγειρικής / lifestyle SBS Gourmet Farmer παρουσίασε τόσο την περιοχή όσο και τον παρουσιαστή της, τον Matthew Evans, την αγάπη των ντόπιων φρέσκων προϊόντων και της κουζίνας που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους ενθουσιώδεις φαγητού αδύναμους με απόλαυση. Ο Matthew Evans δημιούργησε το Farm Fat Pig Just στις φούστες του Cygnet και τα γεύματα και τα μαθήματα μαγειρικής είναι πραγματικά δημοφιλή.
Κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, το Cygnet φιλοξενεί το περίφημο Folk Festival Cygnet ένα πραγματικό σχέδιο για κάθε λάτρη της μουσικής, φιλοξενούμε επισκέπτες από όλο το κόσμο που παρακολουθούν αυτό το φεστιβάλ κάθε χρόνο.
Η Cygnet ξεκίνησε επίσης ένα γαλλικό έμπνευση Σαββατοκύριακου μία φορά το χρόνο, λόγω των γαλλικών συνδέσεων με τον ναύαρχο Bruni D'Entrecasteaux ονομάζοντας τον κόλπο που φτάνει μέχρι το Cygnet Port des Cygnets noir λόγω της μεγάλης ποσότητας των μαύρων κύκνων που διαμένουν σε αυτήν την περιοχή.

Η διαμονή σας είναι ζεστή και φιλόξενη.

Το Eden Farmstay είναι κομψά διακοσμημένο με την άνεση σας ως κύρια προτεραιότητα, αισθάνεται σαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι.
Το Eden σε αυτή την καταχώριση έχει 3 υπέροχα υπνοδωμάτια (6 άτομα), η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα άνετο κρεβάτι queen size, το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονόκλινα σύνολα συν ένα επιπλέον μονό κρεβάτι εάν χρειαστεί και το τρίτο έχει ένα μονό κρεβάτι σύνολα και ανοίγει τον κήπο. Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν ηλεκτρικές κουβέρτες.
(Το Farmhouse έχει 4 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα και έχει ξεχωριστό κατάλογο για μεγάλες κρατήσεις σε ομάδες που μπορείτε να κάνετε κράτηση και για δύο και θα κοιμηθείτε μέχρι 14)

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε για την ημέρα με ένα καλό βιβλίο στον καναπέ, να παρακολουθήσετε μία από τις ταινίες μας μέχρι σήμερα ή να παίξετε ένα ωραίο επιτραπέζιο παιχνίδι. Έχουμε όλα αυτά διαθέσιμα και τα διατηρούμε ενημερωμένα. Υπάρχει ένας κλειστός χώρος στον κήπο με μικρά κουνουπιέρες και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου μπροστά από τη γεωργική διαμονή, έχουμε επίσης χαρτιά, μπάντμιντον και κροκέ. Ο μπαμπάς δεν έχει ξεχάσει ότι έχουμε καλάμια ψαρέματος και πολλά καλά ψαροκάικα έτοιμα για εσάς.


Παρακαλούμε σημειώστε ότι έχουμε περιορισμένες εγκαταστάσεις καρτών στην ιδιοκτησία μας αυτή την στιγμή, παίρνουμε πληρωμές Paypal με πιστωτική κάρτα (προσαύξηση 1,5% στις πληρωμές με κάρτα)

Ελάχιστες δύο διανυκτερεύσεις / ειδικές τιμές για διαμονή μακράς διαρκείας (άνω των 3 εβδομάδων)

Παρέχουμε ένα ευπρόσδεκτο πακέτο πρωινού για την έναρξη της διαμονής σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Jolanda & Matthew Hall
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:30 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Διατίθενται ανέπαφες πληρωμές
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 110144002

Σχετικά με την περιοχή

Σίγκνετ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σίγκνετ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιοχή Θαλάσσιας Προστασίας Port Cygnet και Καταφύγιο Burtons Reserve, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Γκαλερί Lovett Gallery και Huon Apple & Heritage Museum. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Scented Rose και Ninepin Point Θαλάσσιο Φυσικό Καταφύγιο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και άλλες δραστηριότητες όπως τουρ σε οινοποιείο.
Χάρτης
Cygnet, TAS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταφύγιο Burtons Reserve - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γκαλερί Lovett Gallery - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Bruny Island Ferry - Kettering Ferry Terminal - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αγορά Salamanca Market - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Σαλαμάνκα - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Hobart (HBA): 56 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pagan Cider - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Commercial Hotel - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cygnet Old Bank - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Red Velvet Lounge - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Port Cygnet Cannery - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Cheryl J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful property!
The converted barn was lovely with everything that could possibility be needed. We had a wonderful time.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dorian R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderfully Rustic & Luxurious Farmstay Experience
Great location, Rustic & Luxurious, Warm & Cozy, all modern amenities provided, lovely hosts, and so much fun feeding the cute and friendly animals daily. We will definitely be back and would give the experience 6 Stars if we could. Thankyou to Jolanda and Matthew for sharing your amazing property with us!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Judith G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful, Peaceful and comfortable.
The property was everything and more than described and in photos. Jolande and Matthew were incredibly friendly and helpful. The barn had everything you could want. The animals were adorable. There were 2 couples and 1 single adult and we loved everything available to us. This was a most interesting barn, warm and full of wonderful fixtures and furnishings. The beds were so comfortable. We loved the small town of Cygnet too and would highly recommend the area of wineries and apple cider cellar doors.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

MAREE K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Barn is an AWESUM!!!!! Masterpiece.
Jo n Matt are such wonderful hosts nothing was a problem. Quick Easy access The Barn has been loveling restore BEAUTIFULLY!!!!!The Barn is lovely and clean, comfy beds, lovely n quiet and warm and cozy . The animals are well looked after and we loved feeding them each day we will be bringing our little ones back to feed and play with the animals, it is such a lovely restful place for young and old. Plenty of room for large family. Cheers Maree, Tanya and Pam
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

MAIRI L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tranquility in Cygnet
The Barn is a fabulous place to stay whether you are a party of 2 or 10. It exceeded all expectations, generously equipped kitchen ,funky bathrooms, spacious living room and bedrooms, sun drenched terrace with stunning views across cherry & apple orchards. We made friends with the goats (especially the kid escapee) & hens - no sightings of platypus this time but plenty more to distract you on a stroll to the dams. Cygnet & surrounding area is such a wonderful place to visit - kayaking, wine tasting, Cygnet Bakery, shopping are only a few things we got up to! Highly recommend, we will be back!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jolanda & Matthew Hall

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love sharing the farm and our story with guests, we give a farm tour on the day of arrival for anyone interested where we tell you about the farm and leet you hand feed our friendly farm animals.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Cygnet is a lovely town on the water, it's big enough to have all you need as in shops, galeries and cafes but small enough to still create that intimate atmosphere. We are surrounded by mountains which get covered by snow in winter and the scenery is breath taking.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

our accommodation is a renovated Barn from c1935. We have created a warm welcoming luxurious space with lots of space for the whole family or all your friends.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων