Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Secret Garden Hideaway-Ιδιωτικό απόρρητο και χώρος στην πόλη

Secret Garden Hideaway-Ιδιωτικό απόρρητο και χώρος στην πόλη

Συλλογή φωτογραφιών για Secret Garden Hideaway-3 bd/3bth, beautiful yard, walk to town. Pet friendly, AC

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Secret Garden Hideaway-Ιδιωτικό απόρρητο και χώρος στην πόλη

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 9 άτομα232 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Santa Barbara, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙεραποστολή Santa Barbara19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔικαστικό Μέγαρο της Σάντα Μπάρμπαρα4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSanta Barbara Bowl (θέατρο)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια (SBA-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα)10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Jetted bathtub · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Secret Garden Hideaway-Ιδιωτικό απόρρητο και χώρος στην πόλη

Φωλιασμένο σε έναν ήσυχο δρόμο, με χώρο στάθμευσης έξω από το δρόμο, αυτός ο ευρύχωρος Craftsman (περίπου 2500 τετραγωνικά πόδια) προσφέρει μια αληθινή αίσθηση υποχώρησης, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ειδικές μικρές ομάδες. Όταν ρωτάτε ότι η τιμή σας καθορίζεται από τον αριθμό των ατόμων που μένουν. Ερευνήστε τις τιμές για την ομάδα μεγέθους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ακριβή αριθμό διαμονής, μπορούμε να υπολογίσουμε επιπλέον χρεώσεις ατόμων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ιδανικό για ζευγάρια που θα έχουν επισκέπτες, αλλά μόνο για ένα μέρος του χρόνου κατά τη διάρκεια της ελάχιστης μηνιαίας διαμονής. Όλες οι κρατήσεις 30 ή περισσότερες ημέρες.

Εύκολη βόλτα στην ιστορική αποστολή της Σάντα Μπάρμπαρα και τον όμορφο κήπο με γρασίδι και τριαντάφυλλο. Υπάρχει ένα καφέ γύρω από τη γωνία και πολλά εστιατόρια, καθώς και McConnell, Santa Barbara παγωτό υπογραφή αίθουσα μόνο λίγα τετράγωνα μακριά. Περπατήστε στο κέντρο της πόλης μέσω οικιστικών συνοικιών. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση στην παραλία Arroyo Burro, την καλύτερη παραλία με δωρεάν χώρο στάθμευσης, ντους και ένα υπέροχο εστιατόριο για να πάτε για χαρούμενη ώρα και το ηλιοβασίλεμα. Είναι ένα εύκολο λίγα λεπτά, με ευθεία βολή.

Τα ευρύχωρα καταλύματα με πολυτελή κλινοσκεπάσματα και μια ανακαινισμένη κουζίνα κάνουν για μια παρθένα εμπειρία με όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Το Secret Garden είναι μοναδικό στο ότι είναι ένα πλήρες τρία υπνοδωμάτια / τρία πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι πολύ ιδιωτικό από το άλλο με το δικό του λουτρό, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να υποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής.

Ο Master Master Bed είναι πολυτελής. Διαθέτει θέα στον κήπο, ντουλάπα με τα πόδια και ιδιωτικό μπάνιο με διπλό ματαιοδοξία με καθίσματα, ξεχωριστό ντους και μπανιέρα με τζακούζι. Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα Queen βρίσκεται επίσης στο ισόγειο. Διαθέτει υπέροχα παράθυρα, μεγάλο χώρο και γραφείο (όλα τα υπνοδωμάτια έχουν αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα). Η σουίτα Queen Bed στον επάνω όροφο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και όμορφο μπαλκόνι. Η μπροστινή βεράντα διαθέτει μια πόρτα, έτσι ώστε να διπλασιάζεται και ως ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρυφτό στον καλαίσθητο καναπέ / καρέκλα. Ο καναπές-κρεβάτι Queen στο σαλόνι παρέχει επιπλέον χώρο ύπνου. Συνδεθείτε με το ενσωματωμένο ασύρματο δίκτυο wi-fi.

Αυτό το ιδανικό μέρος για μέχρι 9 άτομα χρησιμοποιώντας όλους τους χώρους κρεβατιών. Πρόκειται για ένα ρομαντικό καταφύγιο για δύο ή τρία ζευγάρια.

Το σαλόνι είναι τεράστιο με μεγάλη καθίσματα για όλους να απολαμβάνουν την HDTV 46 ιντσών μεγάλης οθόνης. Αποκτήστε πρόσβαση στο Netflix σας και απολαύστε μια ταινία μαζί. Εάν υπάρχει ένας μουσικός στην ομάδα ίσως μπορούν να προσφέρουν κάτι διασκεδαστικό για το συμπεριλαμβανόμενο πιάνο. Ένα τζάκι και ένα τραπέζι παιχνιδιού συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα. Ένα υπέροχο μεγάλο σετ σκακιού ξύλου, είναι έξω στο τραπέζι του παιχνιδιού ή φέρνει άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, κάρτες ή παζλ, για διακοπές, ενώ κρέμονται στο σπίτι.

Ξεχωριστή τραπεζαρία με καθίσματα για 8. Έχει ένα υπέροχο παράθυρο κόλπο και βρίσκεται ακριβώς έξω από την κουζίνα και το καθιστικό. Ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε χρόνο μαζί μοιράζοντας ένα γεύμα.

Περπατώντας στο πίσω μέρος του σπιτιού μπορείτε να κλείσετε τις πόρτες του ομίλου μέσα στο καθιστικό / τραπεζαρία και να απολαύσετε μια κουζίνα ονείρου σεφ. Πολλοί μετρητές, τραβήξτε έξω όλα τα ντουλάπια και όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα υπέροχο γεύμα. Εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν ή να βοηθήσουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το καθιστικό στην κουζίνα. Ή μπορούν να τραβήξουν μέχρι το μπαρ πρωινού και να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στις προετοιμασίες. Ανοίξτε τις γαλλικές πόρτες στην πίσω αυλή και απολαύστε τη θέα του κήπου καθώς μαγειρεύετε. Οι μεγάλες γαλλικές πόρτες κάνουν το φαγητό έξω εύκολο. Το αίθριο και ο όμορφος καιρός της Σάντα Μπάρμπαρα είναι εκεί έξω.

Η αυλή του μυστικού κήπου είναι η στέγη στο σπίτι με την περιοχή για υπαίθρια τραπεζαρία "τοιχογραφίας" και μπάρμπεκιου στο μπάρμπεκιου αερίου. Πάρτε στον ήλιο τις προβλεπόμενες ξαπλώστρες. Το υπέροχο άγαλμα της wisteria δίνει μια μεγάλη ατμόσφαιρα για να καθίσετε και να παρακολουθείτε όλα τα τοπικά πουλιά, καθώς συχνάζουν στον μαγευτικό κήπο. Δεν θα μετανιώσετε το χρόνο σας στο Secret Garden. Στην πραγματικότητα μπορεί να είστε σαν τους άλλους, και δυσκολεύεστε να φύγετε, ελπίζοντας να επιστρέψετε στο μέλλον.

Παρόλο που οι ακυρώσεις δεν εγγυώνται επιστροφή χρημάτων, θα προσπαθήσω να επαναλάβω τις ακυρώσεις και αν η κράτηση γίνει επιτυχημένη (το ακίνητο είναι δημοφιλές), θα επιστρέψω οποιοδήποτε ποσό που έχει επιστραφεί, μείον το τέλος του Homeaway και ένα τέλος ιδιοκτησίας $ 200 για ιδιοκτήτη. Η ασφάλιση ακύρωσης συνιστάται για τις ανάγκες ακύρωσης εκτός αυτής της πολιτικής.

Διαχειριστής καταλύματος

Wendy Rockwood
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 2 στο σύνολο
Please check with owner if your pet is allowed

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σάντα Μπάρμπαρα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα (Όουκ Παρκ, Σάντα Μπάρμπαρα). Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Ζωολογικός Κήπος της Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Λιμάνι Santa Barbara Harbor και Προβλήτα Stearns. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εκθεσιακός Χώρος Earl Warren Showgrounds και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Σάντα Μπάρμπαρα. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Santa Barbara, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιεραποστολή Santa Barbara - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Οδός Upper State Street - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δικαστικό Μέγαρο της Σάντα Μπάρμπαρα - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Santa Barbara Harbor - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santa Barbara Bowl (θέατρο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Σάντα Μπάρμπαρα: 9 λεπτά οδικώς
  • Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια (SBA-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Super Cucas Meat Mar - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Revolver - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yellow Belly - 13 λεπτά με τα πόδια
  • McConnell's Ice Cream - 10 λεπτά με τα πόδια
  • IHOP - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Trinka C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Terrific stay
We had a great month long stay at the Secret Garden Hideaway!! Wendy was easy to communicate with and the house worked out perfectly for our family. Convenient location too! Book your trip to beautiful Santa Barbara!
Πραγματοποίησε 32 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Sarah F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heavenly LilyHaven!
What a delightful property! The house was far more specious than I had expected… the bedrooms were comfortable and well appointed, and the kitchen was fabulous. My favorite part was the garden, so peaceful and serene, the perfect place to unwind and decompress from the busyness of the world beyond. I especially enjoyed starting my day with pineapple guavas fresh from the tree. Thank you so much for a lovely stay, Wendy!
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Rosemary M., Scottsdale Arizona

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
My Happy Place
The home was very well located in a safe neighborhood. Large home for 3 adults. Lots of space left over for more clients!. Very clean and well kept up. Extra cleaning service was a bonus. Chuck and Wendy were definitely on top of any thing we needed or where to go for dinner. Grounds were well looked after and so nice to have a large back yard to sit out in. We'd go back for another 2 months any time.
Πραγματοποίησε 61 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Jane M., Cushing, ME

Best winter migration ever
We are experimenting with three-month house rentals to escape winter in Maine, and we fell in love with both Secret Garden and Santa Barbara. The house was perfect for us (and our dog, Boo), with comfortable beds, great kitchen, lots of storage space, and a private, beautifully landscaped backyard that Boo loved -- once we walked around the city, we realized what a rarity that is (the neighbors are close, but that didn't really bother us). The house is located right around the corner from Cottage Hospital and medical community, which came in handy when we had to have some unexpected tests. We love to walk, so taking a two-mile stroll up and back to downtown was a pleasure, and there's coffee house and great ice cream a few blocks away. The house is close to five supermarkets, great local hiking, beaches (Arroyo was our favorite) and sightseeing, and equidistant to wine country of Santa Ynez and Channel Islands ferry in Ventura. Tons of restaurants and take-out. We also ended up buying a bike from a local nonprofit ($75) and returning it at the end of our trip. In short, we loved our stay, and, Wendy, we hope to be back. Boo gave it five barks!
Πραγματοποίησε 89 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2019

10/10 Άριστο

Maria B.

The Secret Garden was for 2 months the perfect haven for my son’s recovery after surgery
Our stay was of 9 weeks, during Fall of 2018. My 20 year old son and I spent the whole time at the “Secret Garden Hideaway “, which allowed him to recover from the jaw surgery at the Goleta Cottage Hospital. We had guests stay with us the first week after surgery, and for Thanksgiving, and we all fit comfortably together in the 3 bedrooms and sofabed of the living room. This house was perfect for us in so many ways. Three bedrooms, well appointed with comfortable queen size beds, desks, each with a full bathroom. Two bedrooms on the first floor, one on the second floor. The kitchen made daily cooking a pleasure, because of the light and greenery coming in from the garden and thanks to all the equipment within easy access. The living room had comfortable seating for all of us, and we enjoyed watching television with a big screen, listening to music and playing the piano and the guitar. The light and quiet that envelop the house was a gift, day after day. The location is perfect, it is in Santa Barbara, within walking range of the Santa Barbara street, the Mission, the many parks and downtown. It is within a 10 minutes drive of the airport (SBA), the hospital, the groceries stores (Gelson’s, Trader Joe’s, Whole Foods, and more), the shopping centers, cultural venues and gourmet restaurants. It is easy to go to places with no traffic, from the city to the beach and to the mountain. The weather was another bonus: welcoming sun, blue skies and fresh temperatures between 60F and 70F (18C and 25C). The garden at the back of the house is a treasure and the house’s secret treat. It is a small paradise, with lots of green and flowers, bushes, a big avocado tree with delicious and creamy fruits and a small lemon tree. There were many things to do. We walked every afternoon, watched the sunset from the hills at Franceschi Park or at the Mission, from the beach at Stearns Wharf, the Harbour or Arroyo Burro Beach. I recommend the booklet “Walk Santa Barbara” by John McKinney, we enjoyed many of his walking tours. I strongly recommend the docent led tours of the Mission, the Courthouse, the Casa del Herrero and Lotus Garden. Wendy and Chuck were gracious hosts, very attentive and quick to provide assistance and guidance with all things of the house and of Santa Barbara. I look forward to returning to the Secret Garden with my husband and all of our children for a family reunion that will be just as memorable for all of us as this stay was for my son and I.
Πραγματοποίησε 59 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Wendy Rockwood

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Wendy and Chuck are longtime residents of Santa Barbara, California, We are happy to share our love of this community with guests. In fact, that is what makes being vacation rental owners of four properties and managing them ourselves so rewarding. We have made many happy memories in all of our properties (we have lived in each one of them) and can share all the special features and local ideas with guests.

We love gardening, biking, walks on the beach and spending time with our own family which includes three grown children and five grandchildren and two great granddaughters!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We lovingly restored this 100 year old Grand Dame of a Craftsman style Bungalow to provide for current day amenities. All the while we maintained the overall decor so it is hard to see where the old ends and new begins.

'Lilyhaven' or 'Secret Garden Hideaway' as it has come to be known is truly that, a secret garden treasure in a downtown location. It is amazing how many birds inhabit the yard and the beautiful garden giving this property an outdoor presence in addition to its spectacular indoor rooms.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Tall ceilings and large rooms there is space for everyone. Each bedroom is very private from the others and has it's own bathroom. This make family gatherings easier as everyone can retreat to their own privacy should they want some space from group events.

The large living room and outdoor and indoor dining areas as well as the kitchen truly add that spacious feel. Work at the kitchen sink and take in the garden through the french doors opening on the scenic backyard.

With having a direct relationship with the owner/manager you will deal with one person from your booking to any necessary details during your stay.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων