Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό La Flor, Paraiso de Cartago / CartagoΙδιώτης οικοδεσπότης

Ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας δεν θα ξεχάσετε ποτέ και θα θέλετε να επιστρέψετε

Ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας δεν θα ξεχάσετε ποτέ και θα θέλετε να επιστρέψετε

Συλλογή φωτογραφιών για A Station In your Life Path You Will Never Forget And Will Be Wanting To Return

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας δεν θα ξεχάσετε ποτέ και θα θέλετε να επιστρέψετε

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 10 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Γυμναστήριο
  • Θέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

La Flor, Paraiso de Cartago / Cartago
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕρείπια του Ujarras13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό πάρκο του Ηφαιστείου Irazu47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο του ηφαιστείου Irazu52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας δεν θα ξεχάσετε ποτέ και θα θέλετε να επιστρέψετε

Είμαι ένας μηχανικός περιβάλλοντος και η σύζυγός μου είναι μια νοσοκόμα που επέλεξε όμορφη Κόστα Ρίκα ως ένα μέρος για να συνταξιοδοτηθούν και να συγκεντρώσει με την οικογένεια, τους φίλους και τους επισκέπτες. Ο σταθμός μας προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να επικοινωνήσετε με τη φύση, να αναζωογονήσετε την εσωτερική σας ζωή, να ανανεώσετε την ενέργεια, να αλληλεπιδράσετε με τους ντόπιους, να ζήσετε βιολογική καλλιέργεια, να απολαύσετε υγιεινά, εύγευστα προϊόντα από τον κήπο σε ένα υπέροχο περιβάλλον, περισσότερους τουρίστες.

Στην αγγλική γλώσσα, Estacion Descansos σημαίνει Σταθμός Rest. Θα σας αρέσει το καθαρό αέρα και όλο το χρόνο, τη θερμοκρασία την άνοιξη-όπως, με πρωινά και τα βράδια στο ανώτερο 60 και 80 το απόγευμα. Ετοιμαστείτε για ένα ελαφρύ κουβέρτα το βράδυ χωρίς την ανάγκη για κλιματισμό. Τα πουλιά που περιβάλλουν τον σταθμό προσφέρουν εκπληκτικές πρωινές και απογευματινές συναυλίες. Η θέα από το κύριο κατάστρωμα είναι κόβει την ανάσα - απέναντι από μια κοιλάδα και Cachi λίμνη σε ένα καταπράσινο βουνό κορυφογραμμή 20 μίλια μακριά. Τη νύχτα, η κοιλάδα λαμπυρίζει με φώτα από μικρούς οικισμούς.

Η καμπίνα έχει τρία επίπεδα, κάθε επίπεδο με ιδιωτικό λουτρό. Η συνολική χωρητικότητα του σταθμού είναι 10 άτομα. 4 στο κατώτερο επίπεδο, 4 στο πάνω επίπεδο και 2 στο κεντρικό επίπεδο. Οι τραπεζαρίες και οι χώροι διαβίωσης βρίσκονται στο κεντρικό επίπεδο καθώς και το κυρίως μπαλκόνι και η κουζίνα που είναι μέρος του κυρίως μπαλκονιού. επιτρέποντάς σας να μαγειρέψετε κοιτάζοντας τη λίμνη Cachi. Το ανώτερο επίπεδο διαθέτει ένα μικρό μπαλκόνι (χωρητικότητα 4) για να χαλαρώσετε στη μέση της φύσης.
νερό Ανώτερη ποιότητα προέρχεται από το δημοτικό υδραγωγείο. Estacion Descansos έχει τη δική της μονάδα επεξεργασίας λυμάτων της, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής και διανομής νερού της βροχής για το πότισμα των φυτών και μικρές καθαρισμού. Πλυντήριο ρούχων εγκαταστάσεις είναι επίσης διαθέσιμα, αλλά αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, Irma, ένα τοπικό, θα το κάνει για σας. Irma θα μπορούσε επίσης να αναλάβει τη φροντίδα του καθαρισμού και το μαγείρεμα. Η Irma χρεώνει μια ωριαία χρέωση των 1500 δολαρίων που αντιστοιχεί σε US $ 2. 75. Μεγαλώνουμε βιολογικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και των τοματών, σκουός, τα αγγούρια, τα πράσινα φασόλια, σέλινο, κορίανδρο, και περισσότερο ότι ανάλογα με την εποχή, μπορείτε να επιλέξετε, να μαγειρέψουν και να απολαύσετε.

Ricardo, ένας τοπικός, φροντίζει για τα καθημερινά καθήκοντα για τη διατήρηση του σταθμού. Ρικάρντο θα σας καλωσορίσει και να παρέχει καθοδήγηση σχετικά με την Estacion καθώς και πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε, όπως πετσέτες, πιάτα, μαχαιροπίρουνα και ούτω καθεξής.
Δίπλα στο σπίτι είναι ένα όμορφο κιόσκι για διαλογισμό, γιόγκα, τάι τσι ή απλά ένα καλό βιβλίο και έναν υπνάκο σε μια αιώρα. Το σπίτι διαθέτει Wifi καθώς και ένα ηχείο Bluetooth ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Στο Estación, μπορείτε να απολαύσετε τσάι και αρωματικά βότανα για να βελτιώσει την πέψη, ανακούφιση από το στρες και την τόνωση του ύπνου. Μπορείτε να μαζέψουν τα περισσότερα από αυτά δίπλα στη βεράντα. Ανάλογα με την εποχή, μπορείτε να συνδυάσει φρέσκο ​​χυμό φρούτων από πορτοκάλια, μπανάνες, λεμόνι, lulo και μανταρίνια που αναπτύσσονται επί του ακινήτου. Aloe Vera (sabila) φυτεύεται από το περίπτερο. Ο Ρικάρντο, ο διαχειριστής ακινήτων, μπορεί να σας δείξει πώς να συγκομιδή τη σαμπίλα για να αποκτήσετε το gel για να ενισχύσετε το χυμό φρούτων σας. Μπορεί επίσης να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις ιδιότητες των διαφόρων βοτάνων για το τσάι.

Η εταιρεία Descansos συνεργάζεται στενά με ανθρώπους από την τοπική κοινότητα της La Flor για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών στους επισκέπτες, όπως καθαρισμός, μαγείρεμα, πλύσιμο, κούρεμα, μεταφορά και ούτω καθεξής

Το Descansos βρίσκεται στο Finca La Flor, ο μεγάλος γείτονάς μας. Για ένα εύλογο τέλος ή δωρεά, μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες σε αυτό το βιολογικό αγρόκτημα και εκπαιδευτικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων μαθήματα ισπανικών, βόλτες με άλογα, το μαγείρεμα, το περπάτημα στο δάσος, διαλογισμό σε ένα φυσικό κύκλο μπαμπού, σίτιση τα άλογα, αγελάδες, κατσίκες, πάπιες και τα κοτόπουλα. Με μια κράτηση, μπορείτε επίσης να πάρετε κοινόχρηστα γεύματα στο Finca La Flor. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα πιάτα που παρασκευάζονται στο αγρόκτημα, όπως φρέσκες σαλάτες, ολόκληρο ψωμί, κατσικίσιο τυρί κλπ. Πρόσθετες πληροφορίες θα μπορούσαν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στο

Η επαρχία Cartago και η γύρω περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκδρομές, όπως η κορυφή του Irazu (υψηλότερο ηφαίστειο της Κόστα Ρίκα), εθνικά πάρκα, ιαματικές πηγές, ράφτινγκ, φερμουάρ, περιήγηση σε καφέ και πολλά άλλα. Είναι μια περιοχή που δεν έχει ακόμη υπερβολική κίνηση από τους τουρίστες, ώστε να πάρει μια αυθεντική εμπειρία Tico με τα εστιατόρια και τις αγορές χρέωση τοπικές τιμές.
Το Descansos είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές, ξεκούραση, ανάκτηση από τον κεντρικό τουρισμό ή απλά να απολαύσετε τις πιο φιλόξενες, άγνωστες τοποθεσίες της Κόστα Ρίκα.

PURA VIDA

Διαχειριστής καταλύματος

Mauricio Guerrero

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Minimum stay: 2 days

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σαντιάγκο

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Σαντιάγκο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ερείπια του Ujarras και Iglesia de Nuestra Señora de la Limpia Concepción, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό πάρκο του Ηφαιστείου Irazu και Tapanti National Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ερείπια του Ujarras - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βασιλική Our Lady of the Angels - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tapanti National Park - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό πάρκο του Ηφαιστείου Irazu - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο του ηφαιστείου Irazu - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Curridabat του Σαν Χοσέ: 38 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Tobías Bolaños (SYQ), Σαν Χοσέ: 95 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bocadito del Cielo - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Posada de la Luna - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coyotes Bar Y Pub - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Los Pizotes - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mírador Valle Nuevo - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 21 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Lura D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A beautiful spot in the clouds
We loved this property and I only wish we had more time. The host and the caretaker were responsive. Excellent bird watching in the mornings. Fresh guava to eat off the trees. We had two dinners at the farm next store and they were delicious! A lovely stay and my only wish is we had more time. Ricardo was super friendly and very helpful. A bit tricky to find but excellent directions. I hope to go back some day.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Barbra M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Maney review
The view from the back deck was beautiful. Near to volcanos and other activities. The organic farm next door always offers an meal three times a day for a good price. Owners were very communicative and helpful for surrounding activities in the area.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

5/5 Άριστο

Belinda H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Magical Costa Rica
Wow. Wow, wow, Mauricio's place was amazing. The absolute perfect setting to enjoy and take in the stunning views.Mauricio has an amazing asset in Ricardo. His kindness and helpfulness were second to none, he went above & beyond. Mauricio's property was the epitome of rest & relaxation. We will definitely return to Cartago and this amazing property when we vist Costa Rica again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

5/5 Άριστο

Marcy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Farm Stay
This was a beautiful property with plenty of room. The manager on site was very kind and went out of his way to assist us.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

5/5 Άριστο

Kathy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Enjoyed our stay
We enjoyed our stay and Ricardo was super helpful ! Thanks so much for the hospitality!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mauricio Guerrero

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife and I decided to retire in Costa Rica. Our purpose is to offer visitors, travelers, family and friends a natural environment to relax, exercise, eat healthy, have fun and renew energies to continue walking on their life paths. We do believe on the need to practice "metal hygiene" as we all do with our bodies or teeth.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It offers a great environment for visitors to relax, have fun, meditate, exercise and share with locals. The property has a great view, the climate is super and the area is very peaceful.
Estacion Descansos and its neighbor,s Finca La FLor ( and Finca Sol y Valle work together to enhance their visitor's experience.). Please visit

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

It is our purpose and hope that travelers, family and friends will experience peace, joy, contact with nature, healthy and natural food, time to read, time to write, time to exercise, quality time for family and friends, time to think, time to empty their minds, quality time to play with children, time to interrelate with locals.
Important to note, the mind requires time to empty itself, the brain requires time to really disconnect from environment A and to connect to the environment of the station. In reality, this is the opportunity to give yourself the gift of time, to experience the present, the moment. At Descansos there is not hurry.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες