Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

Mountain top home με θέα στη λίμνη, Υδρομασάζ, Σάουνα, Ιδιωτική πρόσβαση στη λίμνη

Mountain top home με θέα στη λίμνη, Υδρομασάζ, Σάουνα, Ιδιωτική πρόσβαση στη λίμνη

Συλλογή φωτογραφιών για Mountain top overlooking lake, Hot Tub, Sauna, Solo Yukon Fire Pit, 5 STAR, PETS

Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα

Επισκόπηση καταλύματος Mountain top home με θέα στη λίμνη, Υδρομασάζ, Σάουνα, Ιδιωτική πρόσβαση στη λίμνη

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα307 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Waleska, GA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Arrowhead4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Reinhardt13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοιμητήριο Georgia National Cemetery34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαριέτα, Τζόρτζια (MGE-Αεροπορική Βάση Dobbins)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Διπλά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Mountain top home με θέα στη λίμνη, Υδρομασάζ, Σάουνα, Ιδιωτική πρόσβαση στη λίμνη

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να γνωρίσετε την ομορφιά, τη φύση και την γαλήνη της λίμνης Arrowhead.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της κοινότητας APP μεταβαίνοντας στο κατάστημα APP και αναζητώντας το LAliving 1. 0. Όπως και εμείς στο facebook "Lake Arrowhead, GA Mountain Εξοχικό σπίτι Ponderosa"

Ανατρέξτε στον χάρτη της λίστας και στις φωτογραφίες που δείχνουν την τοποθεσία του σπιτιού σε σχέση με τη λίμνη και την κοινότητα. Βρισκόμαστε σε μια βουνοκορφιά με θέα στη λίμνη - δεν έχει προκυμαία ... έχει ολισθηρό σκάφος και πρόσβαση με νερό μέσω της μαρίνας και του πάρκου.

Σας καλωσορίζουμε να απολαύσετε την έθιμο της καμπίνας στο σπίτι μας με μεταλλική οροφή που είναι το χρώμα του οξειδωμένου χαλκού. Αν και είναι ένα νέο σπίτι, έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φέρει τα χαρακτηριστικά πίσω σε ένα ρουστίκ - στροφή του ύφους του αιώνα. Διαθέτουμε 3 υπνοδωμάτια και ένα υπνοδωμάτιο, 3 πλήρη μπάνια, υδρομασάζ, σάουνα, πατάρι παιχνιδιών, δύο καταστρώματα με όμορφη θέα, επαγγελματικά διακοσμημένη μοντέρνα κουζίνα, ολοκαίνουργια ηλεκτρονικά είδη, κλινοσκεπάσματα, κλινοσκεπάσματα, ρουστίκ έπιπλα κλπ.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ!! Επιτρέπουμε μόνο 8 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των νηπίων, των παιδιών και των επισκεπτών) στο συνολικό σπίτι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί στους γείτονές μας και στην κοινότητα! Το σπίτι βρίσκεται σε μια ιδιωτική κοινότητα με ασφάλεια που ελέγχει τους ανθρώπους μέσα και έξω.

Η κορυφαία καμπίνα του βουνού μας βρίσκεται στις κορυφές ενός από τα ψηλότερα κορυφογραμμές στην όμορφη λίμνη Arrowhead. Αφού βρεθείτε εκεί, θα απολαύσετε την πανοραμική θέα, η οποία περιλαμβάνει την παρθένα, ελαφριά βόλτα Lake Arrowhead, το βουνό Kennesaw καθώς και τα φώτα της Ατλάντας το βράδυ.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Προσφέρουμε μια ενοικίαση BOAT (2017 Bentley 20 ft pontoon με κινητήρα 90 ίππων Mercury) στη διαδρομή μαρίνας μας για $ 225 / ημέρα ή $ 1150 / εβδομάδα ελάχιστη περίοδος ενοικίασης 3 ημερών αιχμής, ελάχιστη περίοδος 2 ημερών εκτός αιχμής. Λυπούμαστε, δεν υπάρχει σωλήνωση ή ρυμούλκηση. (ασφαλιστικοί κανόνες). Προσφέρουμε καγιάκ και κανό για να πάτε στη λίμνη. Απολαύστε βαρκάδα, ψάρεμα, κολύμπι, ιστιοπλοΐα ή χαλάρωση στο νερό ενώ μένετε στις κορυφές των δέντρων των βουνών.

Το Wifi προσφέρεται στην καμπίνα μας, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι, εάν είναι απαραίτητο. Μόλις μπείτε στην μπροστινή πόρτα, είμαστε σίγουροι ότι θα θέλετε να αποσυνδεθείτε. Τα τηλεφωνικά κέντρα είναι διαθέσιμα για χρήση από εσάς με δωρεάν εσωτερικές μεγάλες αποστάσεις. Οι έξυπνες τηλεοράσεις (ΜΕΓΑΛΟ 75 ίντσες στο καθιστικό και 40 ίντσες στο master) προσφέρουν τόσο καλώδιο, ταινίες, ηχοσύστημα SONOS, μουσική και πολλά άλλα. Έχουμε ένα τραπέζι αεροπορικού χόκεϋ στο γκαράζ.

Το μεγάλο δωμάτιο έχει θέα στην ομορφιά της κοινότητάς μας καθώς και στην παρθένα λίμνη και στα αξιοθέατα των βουνών της Βόρειας Γεωργίας. Εκεί θα βρείτε έναν συνδυασμό πλούσιων καναπέδων σοκολατούχου δερμάτινου, ρουστίκ ξύλινες προθέσεις και μια έξυπνη, wifi τηλεόραση 75 ιντσών με Blu-ray player, wii και στερεοφωνικά ηχεία. Μια σόμπα ξύλου είναι εκεί για τη νοσταλγική σας ζεστασιά και άνεση.

Η επαγγελματικά διακοσμημένη κουζίνα μας έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει πίσω στις αναμνήσεις από την αρχή του αιώνα. Η παλιά καμουφλαρισμένη σόμπα Elmira κρύβει μια μυστική σύγχρονη ηλεκτρονική συσκευή με σόμπα και φούρνο. Τα ντουλάπια κουζίνας αναπαράγονται για να μοιάζουν με οξειδωμένα φύλλα χαλκού, τα οποία είναι με κουμπιά από μαύρο γρανίτη, συσκευές και ανοξείδωτο χάλυβα.

Η υπνοδωμάτιο μας για ύπνο (χωρητικότητα για δύο άτομα) περιλαμβάνει μια σοφίτα παιχνιδιού. Εκεί θα βρείτε τραπέζι με τραπέζι, τραπέζι και καρέκλες και όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, καθώς και παζλ για χαλάρωση και απόλαυση. Αυτό το δωμάτιο έχει θέα στο κύριο επίπεδο και μοιράζεται την ίδια πανοραμική θέα που απολαμβάνει το κύριο επίπεδο.

Δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε τους φίλους της κοινότητας μας όπως πάπιες, χήνες, ψάρια, βάτραχοι, άγριες γαλοπούλες, αρκούδες, αγριόχοιροι, πολλά και πολλά ελάφια (παρακαλώ προσέξτε στο σούρουπο ... είναι παντού) αλεπούδες, πολλά είδη πτηνών, μικρά χερσαία ζώα κλπ. Έχουμε πολλούς επισκέπτες από τη Φλώριδα που νοικιάζουμε μαζί μας και ρωτάμε για τους γκέτορες .. δεν ανησυχούν ... δεν κατοικούν στη λίμνη Arrowhead! Έχουμε πολλούς φίλους της κοινότητας ... σας ζητάμε να αφήσετε τα γούνινα μέλη της οικογένειάς σας στο σπίτι. Δεν αισθανόμαστε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ένα ποιοτικό σπίτι διακοπών εάν επιτρέψουμε τα κατοικίδια ζώα. Τους αγαπάμε και ελπίζουμε να κατανοήσετε την ανάγκη μας για ένα περιβάλλον ελεύθερου κατοικίδιου για να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας με αλλεργίες.

Έχουμε πολύ απλούς κανόνες στην καμπίνα μας ...

Χαλαρώστε, συγκεντρώστε με την οικογένεια, κάντε μακριές βόλτες, παρακαλώ μην κρατάτε ένα χρονοδιάγραμμα (δεν έχουμε προθεσμίες εδώ), μυρίζουμε τα δέντρα, μετράμε τα αστέρια, παραλείπουμε βράχια, βλέπουμε αετούς να φεύγουν (ψάχνουμε για το δικό μας Bald Eagle στη λίμνη) αδρανοποιείτε, μην τροφοδοτείτε τις αρκούδες (ζουν στην κοινότητά μας), ακούτε το ρυάκι, μαζεύετε κουκουνάρια, παίρνετε χρόνο για να γελάσετε, αναπνέετε βαθιά και απολαύστε τον καθαρό αέρα, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ανανεώστε, κάντε στροφές .... απολαύστε το υπέροχο ύπαιθρο ... είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε ... το καλύτερο από όλα, χωρίς ενδυμασία εδώ!

Το σπίτι μας είναι ένα PET ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ! 100% χωρίς εξαιρέσεις !!! Παρακαλώ μην ζητάτε να επιτρέψουμε στο κατοικίδιο ζώο σας. Είμαστε πολύ αυστηροί, ανεξάρτητα από το μέγεθος (κατοικίδιο ζώο, ιδιοσυγκρασία, εκπαίδευση στο σπίτι, κ.λπ.) στην επιβολή αυτής της πολιτικής. Όχι μόνο έχουμε νέους ορόφους, έπιπλα, κλινοσκεπάσματα κλπ., Αλλά είναι επίσης ευαίσθητα στους επισκέπτες που μπορεί να έχουν αλλεργίες για κατοικίδια ζώα. Παραμένουμε ένα ελεύθερο περιβάλλον για κατοικίδια ζώα για να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε ένα υψηλής ποιότητας σπίτι χωρίς άγχος και αλλεργιογόνα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τα άτομα με αλλεργίες. Ζητούμε συγγνώμη εάν αυτό είναι ενοχλητικό.

Συνιστούμε την ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού. Προστατέψτε τις διακοπές σας. Όταν διατηρούμε την ενοικίαση σας, μετατρέπουμε δεκάδες άλλους πελάτες ενώ διατηρούμε το ακίνητο για εσάς. Εάν κάποιος μας ακυρώσει, είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον άλλο ενοικιαστή σύντομα. Όταν η οικογένειά μου πηγαίνει διακοπές, αγοράζουμε ασφάλιση ταξιδιού, μας έσωσε λίγες φορές.

Αδειάζουμε το νερό και καθαρίζουμε το ζεστό μπανιέρα μετά από κάθε ενοικιαστή για την απόλαυση του καυτού σωλήνα!

Η ελάχιστη ηλικία για την κράτηση του σπιτιού είναι 30.

Έχουμε 2 άλλα σπίτια στην κοινότητα 334050 και 365912.

Διαχειριστής καταλύματος

rob leyden
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
IMPORTANT!!!! ONLY 2 cars maximum at the home. We cannot park on the shoulder of the road.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος LC20220000533

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Waleska

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Waleska) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Funk και Θέατρο Canton, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Εξοχική Λέσχη του Κάντον και Sharp Mountain Vineyards. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Waleska, GA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Arrowhead - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Reinhardt - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μάντρα Αυτοκινήτων Old Car City - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κοιμητήριο Georgia National Cemetery - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Κέντρο Lakepoint Sports - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Garland Mountain Sporting Clays - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Promess USA International - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dining Room At Lake Arrowhead - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stratus Kitchen & Bar - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 88 από 95 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 95 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 95 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 95 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 95 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect escape to nature!
The pictures don't do this home justice! The views and wildlife are amazing. We enjoyed watching the sunrise and saw deer right off the deck every time we looked. The hot tub was perfect for the colder evenings we experienced during our stay. We spent some time working remotely and had no issues with the Wifi. The kitchen was very well stocked and in good working order. We look forward to returning!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ron S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful place
The cabin was beautiful and the view from the porch was really nice. We got to see some deer behind the house which was super cute. Very quiet neighborhood.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Angela S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
End of summer vacation
Beautiful, clean, quiet, relaxing and equipped with everything you may need.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Kate B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exceeding Expectations!
A great vacation home. Throughly enjoy our stay. There was plenty of room and we really enjoyed the decks. Beautifully appointed and relaxing. If getting away from it all is what you're looking for and having some quiet time, this is it. At the same time the location is great for watersports on the lake, golf, shopping within a short distance and fantastic restaurants. Overall this house offers the best of everything. A very gracious host!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Wayne A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
Great property that was well equipped and prepared for guests. Everything was better than expected. No issues with anything other than the driveway access, which was communicated from the property owner. Would recommend to anyone and will probably stay there again. Amazing!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από rob leyden

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are two hard working entreprenuers with two very young children. We bought this property as an investment for our future and to be able to get away from the city life and retreat to a much more relaxing environment. Lake Arrowhead brings us to a place where we leave the stress behind and focus on family and the outdoors.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

If you love being outdoors, Lake Arrowhead is the place for you (golf, swimming, boating, tennis, hiking, fishing, etc). Imagine a day waking up to a beautiful sunrise overlooking a tranquil lake, with deer visiting in your back yard. Enjoy breakfast outside on the deck with a beautiful view. Rent a boat and take a ride on a pontoon boat for a few hours or the week. Travel an hour away and take in an Atlanta Braves game. Then visit some of the finest restaurants in the United States in Buckhead.....what a perfect day!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The view is the best in the entire community. We installed a hot tub. Enjoy a glass of champagne or cocktail while overlooking the lake and the city of Atlanta in the distance. Finish off the day with a steam in the new Sauna.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων