Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Καλαίσθητη οικογενειακή παραμονή στην παραλία 4 BR | 25 Half Moon, WaterSound West Beach

Καλαίσθητη οικογενειακή παραμονή στην παραλία 4 BR | 25 Half Moon, WaterSound West Beach

Συλλογή φωτογραφιών για Charming 4 BR Family Beach Retreat | 25 Half Moon, WaterSound West Beach

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητη οικογενειακή παραμονή στην παραλία 4 BR | 25 Half Moon, WaterSound West Beach

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 10 άτομα191 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Panama City Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑνατολική Παραλία Seagrove20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSouth Walton Beaches4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Seaside Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτέστιν, Φλόριντα (DSI-Ντέστιν-Φορτ Γουόλτον Μπιτς)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητη οικογενειακή παραμονή στην παραλία 4 BR | 25 Half Moon, WaterSound West Beach

25 Half Lon Lane, WaterSound West Beach

Αυτό το υπέροχο καταφύγιο οικογενειακής παραλίας βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κατά μήκος ενός από τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας που κάνουν την περιοχή West Beach του WaterSound τόσο περιζήτητο σημείο διακοπών. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια king (master στον πρώτο όροφο), 1 queen-size κρεβατοκάμαρα, ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και δεύτερο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον δεύτερο όροφο.

Αυτό το βασικό υπνοδωμάτιο King Master Bedroom βρίσκεται μπροστά από το σπίτι με πολυτελή ραντεβού και ευχάριστη διακόσμηση που περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μπάνιο του έχει ιδιωτικό μπάνιο με διπλά ματαιοδοξία, διπλό ντους και τεράστιο ντουλάπα. Το πλυντήριο είναι κοντά στην κύρια σουίτα. Καθώς φτάνετε στο χώρο της ανοιχτής αρχιτεκτονικής στον πρώτο όροφο, περνάτε ένα δωμάτιο με σκόνη. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο αερίου με άφθονο χώρο από κουζινάκι και είναι πλήρως εξοπλισμένη για γεύματα που γίνονται στο σπίτι. Υπάρχει ένα βολικό υγρό μπαρ απέναντι από την κουζίνα με παγομηχανή. Υπάρχουν τέσσερα αντίκα σκαμνιά κατάλληλα για επιπλέον καθίσματα τραπεζαρίας και αυτές τις συναντήσεις διασκέδασης στην κουζίνα. Η τραπεζαρία διαθέτει ένα όμορφο τραπέζι για 6 άτομα. Και ο χώρος διαβίωσης έχει πολλά άνετα καθίσματα για τηλεοπτική προβολή ή διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Η βεράντα με προβολές έχει ένα καναπέ σε τομή για χαλάρωση και μια ωραία στρογγυλή τραπεζαρία για να απολαύσετε τον καφέ και το χαρτί σας το πρωί. Υπάρχει επίσης ένα γκριλ αερίου και υπαίθριο ντους μακριά από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Ο δεύτερος όροφος διαθέτει ένα επιπλέον καθιστικό με καναπέ και μια άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης ιδανική για παιδιά ή εφήβους για να ξεκουραστούν. Το υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια βρίσκεται στην κορυφή των σκαλοπατιών με 2 αξιολάτρευτα κρεβάτια. Ένα μπάνιο στο διάδρομο με καμπίνα ντους χρησιμοποιείται από το δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και το δωμάτιο Queen στο τέλος της αίθουσας. Το ευρύχωρο δωμάτιο Queen διαθέτει μεγάλο ντουλάπα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το εξίσου ευρύχωρο Second Master Master βρίσκεται επίσης στο τέλος του διαδρόμου με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα / μπανιέρα και ντουλάπα.

Πλούσια μονοπάτια πεζοπορίας σε όλο το West WaterSound κάνουν για ευχάριστους περιπάτους μέσα από τη γειτονιά. Η προβαλλόμενη βεράντα από το πίσω μέρος του σπιτιού σας επιτρέπει να απολαύσετε τη γαλήνια θέα είτε πρόκειται για φαγητό είτε για συνομιλία στο τέλος μιας ζεστής μέρας στην παραλία. Τέλος, ο αυτοκινητόδρομος ταιριάζει με 2 αυτοκίνητα και υπάρχει χρήση του γκαράζ ενός αυτοκινήτου. Υπάρχει 1 θαλάσσιο cruiser ανά υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνεται στη ενοικίαση σας.

Η κοινόχρηστη πισίνα στο West WaterSound απέχει 5 λεπτά με τα πόδια. Αυτό είναι επίσης όπου βρίσκεται η παραλιακή πλαγιά. Μπορείτε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατα προς την παραλία, καθώς έχουν ράφια ποδηλάτων για την ευκολία σας κάτω στην παραλία. Το Puttering Park είναι στο δρόμο σας προς την πισίνα - μια διασκεδαστική περιοχή putt putt για όλους να απολαύσουν μετά από μια μέρα στην παραλία! Με όλα όσα πρέπει να κάνετε εδώ, μην ξεχάσετε να κάνετε χρόνο για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στις ζεστές αμμώδεις παραλίες άμμου που κάνουν αυτόν τον προορισμό έναν από τους καλύτερους στην Αμερική.

Επίσης για την ψυχαγωγία σας, το Hub on 30A είναι περίπου 1 μίλι ανατολικά κάτω από 30Α. Είναι ένας εξαιρετικός χώρος για παιδιά / οικογένειες / ζευγάρια, καθώς παρέχει χώρους για να χαλαρώσετε, να φάτε και να τρέξετε γύρω από, μαζί με μια ποικιλία από προμηθευτές τροφίμων για να αγοράσετε δείπνο και ποτά από. Υπάρχει ένα μεγάλο αμφιθέατρο όπου μπορείτε να βρείτε μουσικούς που παίζουν μια νύχτα στο κολέγιο παιχνίδι ποδοσφαίρου την ημέρα σε μια οθόνη προβολής την επόμενη. Υπάρχει διασκέδαση για όλους στο The Hub!

Αυτό το σπίτι είναι μεταξύ Rosemary Beach και WaterColor / Seaside. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μονοπάτι ποδηλασίας 30Α για βολική οδήγηση των ποδηλάτων σας σε ό, τι 30A έχει να προσφέρει!

ΤΙΜΕΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ - Εαρινό διάλειμμα και καλοκαίρι.
Οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τέλη διαχειριστή, καθαριότητα, φόρους και ασφάλιση ζημιών.

Πρόσθετες χρεώσεις ενοικίασης:
Διοικητική αμοιβή $ 150
Ασφάλιση ζημιών $ 69 καλύπτει έως και $ 3000 σε ζημιές που αναφέρθηκαν
Αναχώρηση Αμοιβή καθαρισμού $ 275
Πωλήσεις και τοπικοί φόροι 11%

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το σπίτι δεν έχει πρόσβαση στο WaterSound Beach Club. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο WaterSound Fitness Facility με βάση την πληρωμή ανά χρήση.

** Για να λάβετε μια ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΩΔΙΚΟ, αν υποθέσετε ότι βρίσκεστε στην τοποθεσία VRBO, απλώς κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί EMAIL MANAGER προς τα δεξιά. Μέσα σε 10 λεπτά θα λάβετε μια πλήρη προσφορά με έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικής κράτησης.

Πολιτική κρατήσεων / κρατήσεων
- Κατά την κράτηση πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50%
- Εκτός από την αμοιβή ακύρωσης $ 250, οι καταθέσεις επιστρέφονται πλήρως εάν οι ακυρώσεις γίνονται 60 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης
- Το υπόλοιπο πληρωμής οφείλεται 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης
- Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, M / C, AmEx και Discover
- CHECK-IN ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 4:00 PM ΚΑΙ CHECK-OUT είναι μέχρι τις 10:00 AM
- ΟΧΙ Εκδηλώσεις, όπως γαμήλιες δεξιώσεις και άλλες μεγάλες συγκεντρώσεις, επιτρέπονται. Μόνο οι άνθρωποι που κοιμούνται στο σπίτι επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Αν παραβιαστεί, θα ισχύουν τα διπλά τέλη καθαρισμού, καθώς και άλλες πιθανές αμοιβές.
- ΟΧΙ ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΤ. Σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση ενοικίασης, οποιαδήποτε παραβίαση της πολιτικής NO PET θα οδηγήσει σε ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, συν πρόσθετες χρεώσεις καθαρισμού.
- Δεν επιτρέπονται καροτσάκια γκολφ στο WaterSound. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε με οποιαδήποτε ποδήλατο ή άλλες ανάγκες ενοικίασης.

Διαχειριστής καταλύματος

Dune Vacation Rentals
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Santa Rosa Beach

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά στην παραλία (ΓουότερΣαουντ Μπιτς, Santa Rosa Beach). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Alys Beach και Παραλία Seaside Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sundog Books και Πάρκο Eden Gardens State Park. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες κολύμπι με αναπνευστήρα και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά στο κατάλυμα.
Χάρτης
Panama City Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ανατολική Παραλία Seagrove - 20 λεπτά με τα πόδια
  • South Walton Beaches - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Seacrest Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Alys Beach - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Seaside Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches Intl.): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Crust at The Hub - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bud & Alley's Waterfront Restaurant & Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Old Florida Fish House & Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • The Perfect Pig - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • SteamBoat Grill 30A - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Pam B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Welcome Home
Walked into a beautiful home with soft music playing and lights on which was very welcoming. This home has all the amenities and is a great location. We would rent again. It was excellent!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Jordan D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy, Clean + Close to the Beach
This house in Watersound West was ideal for our family of 6 (3 adults, 3 kids). The neighborhood is gated, quiet and safe with no thru traffic. There are boardwalks throughout the neighborhood and down to the beach. The neighborhood pool is large and was always relaxing / never too many people. The house was spacious with an open floor plan, roomy bedrooms and comfortable beds. The kitchen was fully stocked with everything you need. The screened-in porch was where we drank our coffee every morning and the landing upstairs was a great place for the kids to play / watch a movie. Overall, the house was beautiful, very clean and everything we need. We also made great use of the 4 adult bikes included - if you have kids under 10, they would likely need a smaller bike. We really liked the location of the house in Watersound because it was about halfway between busy Seaside and Rosemary but just a short drive / bike ride away for when we did want to get out. We highly recommend, if you can’t tell! :) I also want to thank our property manager, Debra, for her proactive communication before and after the trip to ensure we had everything we need and make our vacation as easy and restful as possible. Her hospitality added the cherry on top of a great vacation and I expect we will be back soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Duncan F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Home
Great House! Has everything you need, very cozy and comfortable! The private beach is so wonderful as is the pool! Never crowded! The people at Dune Vacation rentals are the best! I wish I could always have them at every house we rent!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Katie M., Memphis, TN

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Neighborhood!
Quiet, lovely neighborhood. Perfect for kids, very limited traffic. Be prepared for a decent but beautiful walk. The back screened porch is a great extra space to relax & enjoy peace & quiet. Well worth the steps! We will stay again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

10/10 Άριστο

Nathan E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
This rental was perfect, exceeded expectations
The house was gorgeous, comfortable, and clean. Had a great time. The property manager was very easy to work with and super responsive. Would easily come here again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dune Vacation Rentals

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων