Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων

Συλλογή φωτογραφιών για #11 Standard beach house - Tallow Beach House - 2 Bed, 1 Bath

Παραλία
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Suffolk Park, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Byron Bay5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMain Beach10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Wategos Beach17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπαλίνα, Νέα Νότια Ουαλία (BNK-Ballina - Byron Gateway)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων

Βρίσκεται στην άκρη του εθνικού πάρκου Arakwal ανάμεσα στη λίμνη και τον ωκεανό, θα βρείτε το μοναδικό και γοητευτικό χαμηλό κομμάτι μας που προσφέρει φυσικά ανοιχτά δωμάτια ακριβώς πάνω στην παραλία. 60 μέτρα με τα πόδια από την πύλη και τα πόδια σας είναι βυθισμένα στη λευκή άμμο της Tallow Beach.

Προσφέρουμε μια επιλογή από 12 x παραλιακές κατοικίες σε 30 στρέμματα παραθαλάσσιας γης, όπου οι πελάτες μας μπορούν να χαλαρώσουν στο ήσυχο περιβάλλον, να περπατήσουν στις παραλίες, να κάνουν ποδηλατικές διαδρομές, να παρακολουθήσουν τα πουλιά, να κυνηγήσουν κύματα παγκόσμιας κλάσης, ψάρια ή απλά να χαλαρώσουν γενναιόδωρες βεράντες που προσφέρουν θέα θάμνους ή λίμνες. Μόνο θάμνος, παραλία και ποδηλατόδρομο για εύκολη διαδρομή στο κέντρο της πόλης ή στα καταστήματα του Suffolk Park.

Τα 3 x χαριτωμένα και άνετα σπίτια με 2 υπνοδωμάτια (όπως φαίνονται στις φωτογραφίες # 3, # 7, # 4) διαθέτουν αντίστροφη ποδηλασία, δικό σας BBQ στο κατάστρωμα, δύο υπνοδωμάτια με 1 x king ή 2 x μονά κρεβάτια , σεντόνια / πετσέτες, τηλεόραση / DVD player και wifi είναι διαθέσιμα για αγορά για όσους πρέπει να διατηρούν επαφή.

Αν ψάχνετε για κάτι "περισσότερο" τότε μην διστάσετε να ρωτήσετε για τις 3 x πολυτελείς κατοικίες (Tuckeroo, Sandcastle και Banksia) και 3 x πολυτελείς κατοικίες (Arbor, Tawny, Ben's Place) στην ιδιοκτησία.

Σας καλωσορίζουμε να μοιραστείτε αυτό το φυσικό και μοναδικό προορισμό.

SUFFOLK PARK
Φωλιασμένο ανάμεσα στο Cozy Corner - νότια του παγκοσμίου φήμης φάρου στο Cape Byron, και το όμορφο Broken Head βρίσκεται η παραλία Tallows Beach του Byron Bay - μια έκταση 6,5 χλμ. Εκπληκτική παραλία σερφ. Το Tallows Beach είναι τέλεια εικόνα, με ατελείωτη λευκή άμμο και γαλάζια κύματα για τους περιπετειώδεις surfers που εκτείνονται σε απόσταση 6,5 χλμ μεταξύ των δύο ακρωτηρίων.

Το Suffolk Park βρίσκεται δίπλα στην παραλία Tallow, μια εύκολη διαδρομή 6χλμ. Ή έναν κύκλο νότια από την καρδιά του Byron Bay. Έχει μια ζωντανή τοπική κοινότητα και μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων που εξυπηρετούν την περιοχή, όπως ένα αρτοποιείο, μια σειρά από εστιατόρια, παμπ και ένα μικρό παντοπωλείο - φανταστικό για να αποκαταστήσετε τις διακοπές σας χωρίς να ξεκινήσετε την πολυάσχολη πόλη.

Πίσω από την παραλία στο βόρειο άκρο θα βρείτε επίσης 1 χιλιόμετρο μικρών λιμνών και υγροτόπων που σχηματίζουν το Tallow Creek. Στα νότια, οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν προς το εθνικό πάρκο Broken Head.

Το Tallows βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Εθνικού Πάρκου Arakwal, ενός εθνικού πάρκου 183 εκταρίων, το οποίο διαχειρίζεται τόσο ο οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και οι παραδοσιακοί κηδεμόνες της γης, οι κάτοικοι του Arakwal.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Κάντε μια βόλτα κατά μήκος της μεγάλης έκτασης εκπληκτική ακτή Tallow. Το Suffolk Park είναι γενικά πιο ήσυχο από την πόλη, έτσι κατά περιόδους, οι επισκέπτες μπορεί να αισθάνονται σαν να έχουν όλη την παραλία για τον εαυτό τους. Τα ηλιοβασιλέματα είναι θεαματικά πάνω από το Cape Byron, ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα για τους επισκέπτες που είναι πρώτοι.

Η παραλία Tallows Beach είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο διάλειμμα που προσφέρει σταθερά καλή ορμή και είναι πολύ λιγότερο γεμάτο από την πόλη με τα αριστερά και τα δεξιά. Στο πολύ βόρειο άκρο, το Cozy Corner προσφέρει ένα διάλειμμα προστατευμένο από τα βορειοανατολικά, καθιστώντας το ένα δημοφιλές σημείο για τους surfers αλλά και τους τουρίστες που θέλουν να ξεφύγουν από τον άνεμο. Στα νότια, το Broken Head έχει ένα φανταστικό δεξί χέρι σημείο με τις τράπεζες από το σημείο και μέσα στον κόλπο σπάζοντας με το σωστό πρήξιμο.

Η κολύμβηση είναι δημοφιλής κατά μήκος του Tallow Beach όλο το χρόνο και επίσης περιπολείται στους καλοκαιρινούς μήνες και σε εποχές αιχμής που την καθιστούν ασφαλείς για την οικογένεια. Το Broken Head, ένα εντυπωσιακό και φιλικό προς την οικογένεια ακρωτήριο, απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα και είναι προσβάσιμο από το περιπετειώδες περπάτημα νότια κατά μήκος της παραλίας ή λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά τραπέζια πικ-νικ και μεγάλες χορτώδεις περιοχές για να απολαύσουν τα παιδιά ή οι ενήλικες που απολαμβάνουν ένα πικ-νικ. Υπάρχει μια σύντομη και όμορφη βόλτα γύρω από το ακρωτήριο για να δείτε το surf από ψηλά και επίσης να παρακολουθήσετε τη μετανάστευση φαλαινών φαλαινών παρελθόν Byron Bay μέσω, και επίσης πρόσβαση Kings παραλία στα νότια. Αυτό αναφέρεται ως παραλία γυμνιστών, γι 'αυτό παρακαλώ να είστε προσεκτικοί.

Επισκεφθείτε την παραλία Tallow την άνοιξη και το χειμώνα και δείτε μια φανταχτερή φάλαινα στην ετήσια μετανάστευση μεταξύ της Ανταρκτικής και του Μεγάλου Barrier Reef.

Παρακαλώ σημειώστε:
Λόγω της προστατευόμενης άγριας ζωής στην ιδιοκτησία μας, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κατοικίδια ζώα / ζώα.
Επίσης, δεν διαθέτουμε επαρκείς πόρους για να διασφαλίσουμε την ευημερία των Σχολείων.

Διαχειριστής καταλύματος

Manager
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Σχετικά με την περιοχή

Byron Bay

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Byron Bay) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Cape Byron και Κάστρο Crystal Castle & Shambhala Gardens, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Arakwal και Καταφύγιο Φύσης Broken Head. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Άγρια ζωή Καταφύγιο Byron Bay ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Ιπποδρόμιο Ballina Racecourse. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Suffolk Park, NSW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Byron Bay - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Main Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Cape Byron - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία The Pass - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Wategos Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μαλαμπίμπι: 33 λεπτά οδικώς
  • Μπαλίνα, Νέα Νότια Ουαλία (BNK-Ballina - Byron Gateway): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Palace Cinemas - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Top Shop - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santos Organics - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bayleaf Cafe - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Mez Club - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 39 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Elizabeth C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mrs
Very pleasant and location beach great.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Susan K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute Cottage with easy beach access
This cottage was perfect for my son and I to enjoy for 4 nights. The bedrooms were a good size. The deck was great to sit outside with the bushland, listening to the birds having a cuppa. It basically has everything you really need and is very comfortable. It was great having the beach that you can access so easily. We had left some things behind and the owner contacted us to arrange delivery. Really appreciated this as we had not realised. We would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Jonathan T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tallowood cottages short break
We had a mini break for 5 days in the cottage which was great. The cottage was clean and spacious enough for 4 (2 adults, 2 older teens). It was super quiet and very close to the beach as described. No real complaints but an oven would be a great addition and the bbq could use a good clean or to be replaced. Some of the decking surrounding the cottage have been being replaced - the new decking is great, and the old decking needs to be replaced as some sections are not safe. When the job is finished it will be great. We enjoyed our stay and will consider a return visit.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Irina L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach cabin
Great location, very quiet and we loved being so close to the beach
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Cindy D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Well Rested & Relaxed
My oldest son and I stayed had the most peaceful, relaxing stay at Tallow Beach Houses to celebrate our Sobervarsy. Strolling the beach, enjoying "Jimmys" coffee's, and exploring Byron Bay and surrounds. Great place to stay. Well away from the hustle and bustle of town. Close enough to walk, ride or quick drive. THANK YOU
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων