ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HIDEAWAY - ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΚΑΙ FOXTEL - ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΕΤΤΕΡ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ!

ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HIDEAWAY - ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΚΑΙ FOXTEL - ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΕΤΤΕΡ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ!

Συλλογή φωτογραφιών για BEAUTIFUL COSY FAMILY HIDEAWAY - FREE WIFI AND FOXTEL - LONG JETTY NOW OPEN!

Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HIDEAWAY - ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΚΑΙ FOXTEL - ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΕΤΤΕΡ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ!

4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Port Welshpool, VIC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραθαλάσσια Προστατευμένη Περιοχή Port Franklin - Port Welshpool13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΓουέλσπουλ, Βικτόρια (WHL)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAgnes Falls24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό πάρκο Wilsons Promontory42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HIDEAWAY - ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΚΑΙ FOXTEL - ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΕΤΤΕΡ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ!

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .... (ΔΩΡΕΑΝ WIFI και FOXTEL INCL SPORTS) - ΟΜΟΡΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Το Port Welshpool είναι ένα κρυμμένο στολίδι και δεν έχει ανακαλυφθεί από πολλούς, καθώς βρίσκεται μακριά από τον κεντρικό δρόμο.
Ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές. Ένα σημαντικό αξιοθέατο στην περιοχή είναι το πλήρως ανακαινισμένο και ιστορικό Port Welshpool Long Jetty ... μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφθείτε και φιλική προς την οικογένεια προβλήτα και τις παραλίες της γύρω περιοχής. Μπορείτε να είστε τόσο απασχολημένος όσο επιθυμείτε ή να χαλαρώσετε όσο μπορεί να χρειαστείτε :) Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε για ενήλικες και παιδιά, όπως το υπέροχο ψάρεμα, τις υπέροχες παραλίες καθώς και τα ποδήλατα ή αν θέλετε να περπατήσετε ή η περιοχή είναι για όλα για να απολαύσετε και είναι τόσο ανέγγιχτη σε σύγκριση με μπορεί περιοχές με εύκολη πρόσβαση στη Μελβούρνη. Ελάτε να μείνετε και να απολαύσετε σε μια τιμή που έχουμε θέσει έτσι ένα διάλειμμα είναι προσιτό σε όλους -όλος που ζητάμε είναι ότι αντιμετωπίζετε το σπίτι ως κέρδισε σας σε αντάλλαγμα και καθαρό κατά την αναχώρηση. Πολλά ευχαριστώ!

Το σπίτι διαθέτει όμορφες ξύλινες οροφές με καθεδρικούς ναούς με ευχάριστο χαρακτήρα. Ένα κλιματιστικό αντίστροφου κύκλου για καλοκαιρινή και χειμερινή άνεση και μεγάλη θέρμανση για τις ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες και υπάρχει επίσης ένα θερμοσίφωνα (ξύλο δεν παρέχεται τώρα, όπως θα εξαφανίζονταν περίεργα όταν κάναμε)

Διαθέτουμε τώρα δωρεάν ΔΩΡΕΑΝ WIFI και FOXTEL
Δύο καλές κρεβατοκάμαρες ένα με ένα άνετο διπλό κρεβάτι (που περιλαμβάνει τηλεόραση LCD στο κυρίως υπνοδωμάτιο) και το άλλο με ένα διπλό κρεβάτι με ένα μονό κρεβάτι πάνω, έτσι ώστε να κοιμάται άνετα 5.

Υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι / ανοιχτό ζωντανό σχέδιο με κουζίνα με απολύτως όλα όσα θα χρειαστείτε μαζί με φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα Aldi και πολλά πάγκο χώρο και τα πόδια μέσα σε κυλικείο. Υπάρχει μια τηλεόραση LCD 42 ιντσών HD μαζί με το ψυχαγωγικό πακέτο Foxtel για την απόλαυση σας, το οποίο περιλαμβάνει 9 αθλητικά κανάλια για τα αγόρια (συμπεριλαμβανομένου του Fox Sports) και ένα Blu Ray DVD player με ορισμένα DVD στο ντουλάπι.

Κατά μήκος 2 ολόκληρων πλευρών του σπιτιού είναι μια όμορφη βεράντα που καλύπτεται από τον ήλιο και τη σκιά (για να μην αναφέρουμε την ειρηνική προοπτική υπέροχη για να δείτε τα αυτόχθονες πουλιά) - μια υπέροχη περιοχή για να βράσει ή να απολαύσετε ένα ποτό ή ένα μπάρμπεκιου στην παραμονή - υπάρχει διαθέσιμο BBQ με αέριο.

Έχουμε Monopoly, Scrabble και κάρτες για να παίξουμε που κάνουμε συχνά! Αν έχετε ένα σκάφος υπάρχει αρκετός χώρος στο μεγάλο εύκολα προσβάσιμο γωνιακό μπλοκ με το ξενοδοχείο, το κατάστημα, την παραλία και την προβλήτα μόλις 2 λεπτά περίπου με τα πόδια. - Φέρτε λοιπόν τα παιδιά να αλιεύουν καλάμια

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (και Πράγματα που πρέπει να κάνετε μόνο για να αναφέρουμε μερικά)
Το ολοκαίνουργιο και διάσημο (τώρα πλήρως αναστηλωμένο) Port Welshpool Long Jetty
Wilsons Prom
Agnes Falls
Αιολικό πάρκο Toora
Εθνικό Πάρκο Tarra Bulga - Ουάου!
Port Albert (ιστορικό χωριό αλιείας)
Υπέροχα καφέ στο Foster και το Yarram
Μεγάλη αλιεία και κολύμβηση
Άγρια φύση εν αφθονία
Υπέροχες επιλογές Walkways και Tramping
Ιστορικά Μουσεία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το δικό σας λινό και πετσέτες κ.λπ. και λόγω των ποσοστών του προϋπολογισμού σε ένα υπέροχο σπίτι διακοπών σας ζητείται να παρακαλώ καθαρίστε την αναχώρηση για τους επόμενους "χαλαρωτικούς" ξέρουμε εκείνους που το βιβλίο θα ... καθώς ελπίζουμε ότι εκτιμούν οι άνθρωποι η τιμή που προσφέρουμε για να είναι προσιτή για όλους να μένουν .. THANKS HEAPS :)


PETS: Σημειώστε επίσης ότι δεν επιτρέπουμε τα κατοικίδια ζώα μετά από τρεις ΠΟΛΥ κακές εμπειρίες. Συνηθίζαμε να καλωσορίζουμε το οικογενειακό κατοικίδιο καθώς έχουμε εμείς οι ίδιοι τα ζώα, αλλά πολλά δολάρια αργότερα με τις επισκευές που είχαμε να κάνουμε λόγω ανεύθυνων ανθρώπων που έχουμε αλλάξει τώρα η πολιτική μας - συγγνώμη σε όλους τους υπεύθυνους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων εκεί έξω.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ WELSHPOOL -VICTORIAS SECRET A LITTLE SLICE OF HEAVEN
Το λιμάνι και περιβάλλει
Το Port Welshpool είναι μια υπέροχη διαδρομή περίπου 90 λεπτών από το Cranbourne μόλις χτυπήσετε τον αυτοκινητόδρομο Sth Gippsland και βρίσκεται σε έναν αναπαλαιωμένο "γαλήνιο παράδεισο" σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το όμορφο και παρθένο Wilsons Prom.
Διαθέτουμε το υπέροχο "σπίτι μακριά από το σπίτι" (και η τράπεζα) και αντί να το νοικιάσουμε αποφασίσαμε να μοιραστούμε τον μικρό μας παράδεισο με όμοιους ανθρώπους που θα απολαύσουν αυτή την υπέροχη περιοχή όσο κι εμείς. Το λιμάνι είναι ένα πολύ ιστορικό μέρος της Βικτώριας και έχει μια ράμπα για όλες τις καιρικές συνθήκες / όλες τις παλίρροια (1 λεπτό με το αυτοκίνητο από το σπίτι) με υπέροχη αλιεία από την προβλήτα ή την προβλήτα και επίσης πολύ ασφαλές κολύμπι και κωπηλασία από την υπέροχη αμμώδη παραλία .

Το λιμάνι είναι επίσης η είσοδος στο Prom είτε με βάρκα είτε με μια μικρή απόσταση, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε κατά βούληση ή απλά να χαλαρώσετε και υπάρχουν επίσης πολλά άλλα όμορφα αξιοθέατα της περιοχής. Υπάρχει ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που έχει όλες τις ανάγκες σας ή σούπερ μάρκετ 20 λεπτά μακριά στο Foster ή Yarram.
Η αλιεία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην περιοχή. Το Εθνικό Πάρκο Wilsons Promontory και τα νησιά Corner Inlet μπορούν να φτάσουν με καΐκι ή ιστιοφόρο από το λιμάνι. Υπάρχει ράμπα εκτόξευσης και τοπικά μπορείτε να νοικιάσετε σκάφη. Τα ελάφια, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση στην εγγενή Ασία, έχουν εισαχθεί σε κρατικό απόθεμα θηραμάτων στο νησί Snake, προκειμένου να ενισχύσουν τους αριθμούς τους.

Το Μουσείο Port Welshpool, ανοιχτό καθημερινά, διαθέτει θαλάσσιες οθόνες και μια ασυνήθιστη ποικιλία θαλάσσιων περιηγήσεων. Το σπίτι, που χτίστηκε το 1881, ήταν μια από τις πρώτες σημαντικές κατοικίες που θα κατασκευαστούν στο Port Welshpool. Ο οικοδόμος, J. Avery, έπρεπε να περπατήσει 21 μίλια από το Port Albert κάθε Δευτέρα, και επέστρεψε με τα πόδια κάθε Σαββατοκύριακο. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα παλαιότερα κτίρια στο shire του South Gippsland. Στο γκαζόν βρίσκεται το αλιευτικό σκάφος, το Janet Isles, το οποίο χρησιμοποίησαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, η οικογένεια Smith, για αρκετές γενιές.

Η παραλία Barry, λίγα χιλιόμετρα δυτικά, αποτελεί βάση προσφοράς για τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Bass Strait. Οι χαλύβδινες πλατφόρμες κατασκευάζονται εδώ και ρυμουλκούνται στο στενό, όπου πασσάλους οδηγούνται μέσα από τα κοίλα πόδια και ένα κατάστρωμα είναι συγκολλημένο επάνω. Έχει οργανωθεί μια περιοχή παρατήρησης, με θέα το τερματικό σταθμό.

Η περιοχή ονομαζόταν φημισμένα από το Jack-all-trades, John Baragwanath, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης γης στο στόμα του ποταμού Agnes. Ειδικευμένος στη σιδηρουργία, τη φωτογραφία και την τοπογραφία, δημιούργησε τη δική του φωτογραφική μηχανή και το τηλεσκόπιο και βοήθησε τους ντόπιους με τη μορφή ενός άτυπου γιατρού, ενός νομικού συμβούλου και ενός βουδιστή οδοντίατρου - που πάντα φέρει ένα σύνολο λαβίδων με το οποίο θα τραβούν τα ενοχλητικά δόντια .
Harold Lasseter - ο άνθρωπος που έκανε και προκάλεσε πολυάριθμες αποστολές στην κεντρική Αυστραλία ισχυριζόμενος ότι ένα μητρικό πλοίο χρυσού, γνωστό ως Reef του Lasseter, ήταν εκεί για να εξορύσσεται - έζησε στην περιοχή τα τελευταία τριάντα χρόνια του. Πέθανε επιστρέφοντας από ένα από τα ταξίδια του γύρω στο 1931

Ο δήμος του Welshpool, λίγα χιλιόμετρα βόρεια, βασίζεται στις βιομηχανίες γαλακτοκομικών και μαλλιού. 9 χλμ. Βορειοδυτικά από το Welshpool μπορείτε να επισκεφθείτε έναν από τους υψηλότερους καταρράκτες στη Βικτώρια στο Reserve Agnes Falls, όπου ο ποταμός πέφτει 60 μ. Πάνω από το φαράγγι. Το φράγμα του ποταμού πάνω από τις πτώσεις εξασφαλίζει την παροχή νερού Welshpool και άλλες τοπικές πόλεις. Διατίθενται πεζοπορία, εγκαταστάσεις πικνίκ και μπάρμπεκιου. Για να φτάσετε εκεί, κατευθυνθείτε δυτικά κατά μήκος της εθνικής οδού και σβήστε στο Slades Hill Road, κοντά στο σχολείο. Η διαδρομή υποδηλώνεται. Επιστροφή μέσω Toora για μέγιστη γραφική τιμή.


ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ WIFI ΚΑΙ FOXTEL
Η εκπληκτική και ιστορική "Long Jetty" έχει ανακτηθεί τώρα και πρέπει να επισκεφτείτε την πόλη.

Διαχειριστής καταλύματος

Kerry
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 12 το μεσημέρι
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Ideal spot for kids - portacot available

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please be courteous to neighbours - Thanks:)

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please be courteous to neighbours - Thanks:)
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Πορτ Γουέλσπουλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πορτ Γουέλσπουλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραθαλάσσια Προστατευμένη Περιοχή Port Franklin - Port Welshpool και Καταφύγιο Βοσκολαγού H17 Welshpool, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Θαλάσσιο και Παράκτιο Πάρκο Corner Inlet και Εθνικό Πάρκο Μαρίνας Corner Inlet. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραθαλάσσια Προστατευμένη Περιοχή Port Franklin - Port Welshpool - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Θαλάσσιο και Παράκτιο Πάρκο Corner Inlet - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Agnes Falls - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό πάρκο Wilsons Promontory - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Tarra-Bulga National Park - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Welshpool Supermarket - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Welshpool Trading and Mixed Business - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 87 από 126 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 39 από 126 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 126 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 126 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 126 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,0/5

Παροχές

4,5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Margaret T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Relaxing Home Close to the Beach
Appreciated the newly renovated Kitchen/Bathroom. Large kitchen bench and table to dine on. Large shower with hot water. Relaxing lounge furniture including ottomans Decent sized TV good streaming and WIFI including DVD player Enjoyable balcony and watching birds enjoy the apples off the tree. Lovely warbling of magpies throughout the day Easy to use BBQ - tasty meals
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Louvella D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cosy Home
Property well maintained with all the mod cons. Simple and cosy - very relaxing. Lovely Hosts. Thank you Kerry, Jo & Ezra for a lovely stay at your home. Look forward to many more.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Siew Ling H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Thumb 👍
Really nice inside of the house.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Ashley W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet and Comfortable
I am very grateful to have come across this property, budget friendly, comfortable, quiet, had everything we needed, clean, it was a nice touch being able to feed the birds and have them around. Kerry was great to communicate with and made sure it was a comfortable stay. Thankyou again 🙂
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Shahanaz A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mrs Shahanaz
Clean property, great location, nicely kept garden, strong internet connection, clean beds, clean bathroom, nice kitchen, good board games available.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kerry

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of 3.
We have a young son who adores the area and house and it is our hideaway to escape Melbourne at every chance we can. There is so much to do if you enjoy coastal living and also exploring nature with National Parks including Tarra Bulga and of course incredible Wilsons Prom as well as other great sights with Agnes Falls close by.
There are bike riding tracks as well as lovely walking tracks all around the area - or you can just sit back and relax:)

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες